H2SO4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ε....δεν ειναι και λιγες οι φορες που η vodafone εκανε βλακεια... Για ρωτα αν εχεις καμια ακρη με τεχνικο δικτυου κρητης στην vodafone τι γινεται σε ορισμενες περιοχες της κρητης που ενιοτε οι συνδρομητες ΤΙΜ βλεπουν ενα ωραιοτατο vodafone στο κινητο τους!! Δεν λεω, προβληματα υπαρχουν παντα, αλλα σε ορισμενες περιοχες συμβαινει...συχνοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 τωρα που το λετε σα να χετε δικιο.. βλεπω τα μηνυματα που ερχονται διπλα κ ειναι ολα απο βονταφον κινητα... συγγνώμη αγαπητη τιμ και πηγα να σε κατηγορήσω....... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 μα εδω, τουλαχιστον 1 βδομαδα γινεται αυτο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ε....δεν ειναι και λιγες οι φορες που η vodafone εκανε βλακεια... Για ρωτα αν εχεις καμια ακρη με τεχνικο δικτυου κρητης στην vodafone τι γινεται σε ορισμενες περιοχες της κρητης που ενιοτε οι συνδρομητες ΤΙΜ βλεπουν ενα ωραιοτατο vodafone στο κινητο τους!! Πώς γίνεται αυτό? Είσαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εμένα πάντως, ενώ έχω κάνει φορητότητα τον αριθμό μου από Q σε TIM, ακόμα μου έρχονται διάφορα διαφημιστικά μηνύματα από το BeQ. Μάλλον εκεί στην Q ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι έφυγα !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 τωρα που το λετε σα να χετε δικιο.. βλεπω τα μηνυματα που ερχονται διπλα κ ειναι ολα απο βονταφον κινητα... συγγνώμη αγαπητη τιμ και πηγα να σε κατηγορήσω....... τα μηνύματα απο την βόνταφον έρχονται διπλά και σε μένα....η βόνταφον χαίρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εμένα πάντως, ενώ έχω κάνει φορητότητα τον αριθμό μου από Q σε TIM, ακόμα μου έρχονται διάφορα διαφημιστικά μηνύματα από το BeQ. Μάλλον εκεί στην Q ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι έφυγα !!! :lol::lol: :p Πάρε τους τηλέφωνο και πες το, αλλά μαλακά μη πάθουν τίποτα από το σοκ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 θα συμφωνησω μαζι σου,απλα η δικη μου γνωμη ειναι οτι με ανοιγμα-κλεισιμο του κινητου θα μπορει να την κανει την εναλλαγη. :) απλα επειδη ειναι εξω, μπορει να μην εχει και παλι υπολοιπο στην καρτα. οποτε θα χρειαστει επανατροφοδοτηση. sostos an ke antiproedros :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Τι file extension έχουν τα αρχεία που κατεβαίνουν; Μήπως ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Τι file extension έχουν τα αρχεία που κατεβαίνουν; Μήπως ξέρει κανείς; Δεν έχουν καθόλου επέκταση :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Και πως παίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Και πως παίζουν; Έλα ντε; και γω απορώ πώς τα αναγνωρίζει το κινητό και τα παίζει σαν μουσικά αρχεία :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να σπάσει τέτοιο αρχείο; Εγώ και στο Adobe Audition δοκίμασα να το επεξαργαστώ με διάφορες μορφές αλλά τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ε....δεν ειναι και λιγες οι φορες που η vodafone εκανε βλακεια... Για ρωτα αν εχεις καμια ακρη με τεχνικο δικτυου κρητης στην vodafone τι γινεται σε ορισμενες περιοχες της κρητης που ενιοτε οι συνδρομητες ΤΙΜ βλεπουν ενα ωραιοτατο vodafone στο κινητο τους!! Δεν λεω, προβληματα υπαρχουν παντα, αλλα σε ορισμενες περιοχες συμβαινει...συχνοτερα! Η voda παντως προτρεπει τους συνδρομητες της να ενημερωνουν τους συνδρομητητες της ΤΙΜ να επικοινωνησουν με την ΤΙΜ, γιατι ειναι δικο της προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Και εγώ το ίδο. Λαμβάνω από ένα συγκεκριμένο νούμερο Βοντα διπλά τα sms. Γύρω στίς 2 βδομάδες τώρα. Και νόμιζα ότι μου τα στέλνει κατά λάθος δύο φορές.:confused: Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 εμενα πλεον δεν μου τα στελνει διπλα....δηλαδη στα 4μηνηματα που θα παρω απο βοντα το 1 θα ειναι διπλο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 14-12-2006 εμπορική διάθεση τεσσάρων νέων οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου που απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα μέλους Σωματείου. Τα νέα οικονομικά προγράμματα προβλέπουν τις ακόλουθες βασικές χρεώσεις όπως αυτές αναλυτικά προσδιορίζονται στον πίνακα που ακολουθεί: Τα νέα προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες VPN, που παρέχουν μηνιαίως δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις μεταξύ των συνδέσεων που διατηρεί ο συνδρομητής στα Οικονομικά προγράμματα χρέωσης ΤΙΜ-Group και συμπεριλαμβάνονται στον ίδιο λογαριασμό. Ως προς τις υπόλοιπες χρεώσεις, ισχύει ο εκάστοτε δημοσιευμένος τιμοκατάλογος λιανικής για το οικονομικό πρόγραμμα χρέωσης ΤΙΜ 120 (εξαιρουμένων των Υπηρεσιών Friends & Family που δεν παρέχονται στα Οικονομικά προγράμματα ΤΙΜ Group) Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% http://www.tim.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Δείτε εδώ http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageID=94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Βγαίνει το ίδιο τμήμα; παίζει κανονικά εξυπηρέτηση και από αυτό το νούμερο; το δοκίμασε κανείς; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Βγαίνει το ίδιο τμήμα; παίζει κανονικά εξυπηρέτηση και από αυτό το νούμερο; το δοκίμασε κανείς; Το δοκίμασα εγώ. Παίζει μόνο στα ηχογραφημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Δεν έχει από κάποιο σημείο επιλογή για σύνδεση;; Άχρηστο νούμερο να φανταστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 γιατί να βγάλουν νέο νούμερο? αφού υπάρχουν τόσα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Το δοκίμασα εγώ. Παίζει μόνο στα ηχογραφημένα. Αν πατήσεις το 8; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Η επιλογη 8 ειναι για το service της συσκευης, δεν υπαρχει στο μενου επιλογη για αμεση συνδεση, παει μεχρι επιλογη 9 που ειναι για πληροφοριες για το ΤΙΜ BONUS. μετα σου λεει για επιστροφη στο αρχικο μενου κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Κριμα....πειρμενα περισσοτερα απο την ΤΙΜ..ολο και κατι θα κανουν για να μας χρεωνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts