Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε....δεν ειναι και λιγες οι φορες που η vodafone εκανε βλακεια...

Για ρωτα αν εχεις καμια ακρη με τεχνικο δικτυου κρητης στην vodafone τι γινεται σε ορισμενες περιοχες της κρητης που ενιοτε οι συνδρομητες ΤΙΜ βλεπουν ενα ωραιοτατο vodafone στο κινητο τους!!

Δεν λεω, προβληματα υπαρχουν παντα, αλλα σε ορισμενες περιοχες συμβαινει...συχνοτερα!

τωρα που το λετε σα να χετε δικιο.. βλεπω τα μηνυματα που ερχονται διπλα κ ειναι ολα απο βονταφον κινητα... συγγνώμη αγαπητη τιμ και πηγα να σε κατηγορήσω.......

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

μα εδω, τουλαχιστον 1 βδομαδα γινεται αυτο.

Never Give Up:!:

Join friend!

Για ρωτα αν εχεις καμια ακρη με τεχνικο δικτυου κρητης στην vodafone τι γινεται σε ορισμενες περιοχες της κρητης που ενιοτε οι συνδρομητες ΤΙΜ βλεπουν ενα ωραιοτατο vodafone στο κινητο τους!!

Πώς γίνεται αυτό? Είσαι σίγουρος?

Εμένα πάντως, ενώ έχω κάνει φορητότητα τον αριθμό μου από Q σε TIM, ακόμα μου έρχονται διάφορα διαφημιστικά μηνύματα από το BeQ.

Μάλλον εκεί στην Q ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι έφυγα !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

τωρα που το λετε σα να χετε δικιο.. βλεπω τα μηνυματα που ερχονται διπλα κ ειναι ολα απο βονταφον κινητα... συγγνώμη αγαπητη τιμ και πηγα να σε κατηγορήσω.......

τα μηνύματα απο την βόνταφον έρχονται διπλά και σε μένα....η βόνταφον χαίρεται!

Εμένα πάντως, ενώ έχω κάνει φορητότητα τον αριθμό μου από Q σε TIM, ακόμα μου έρχονται διάφορα διαφημιστικά μηνύματα από το BeQ.

Μάλλον εκεί στην Q ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι έφυγα !!! :lol:

:lol: :p Πάρε τους τηλέφωνο και πες το, αλλά μαλακά μη πάθουν τίποτα από το σοκ... :p

θα συμφωνησω μαζι σου,απλα η δικη μου γνωμη ειναι οτι με ανοιγμα-κλεισιμο του κινητου θα μπορει να την κανει την εναλλαγη. :)

απλα επειδη ειναι εξω, μπορει να μην εχει και παλι υπολοιπο στην καρτα.

οποτε θα χρειαστει επανατροφοδοτηση.

sostos an ke antiproedros :)

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

Τι file extension έχουν τα αρχεία που κατεβαίνουν; Μήπως ξέρει κανείς;

Δεν έχουν καθόλου επέκταση :worry:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και πως παίζουν;

Έλα ντε; και γω απορώ πώς τα αναγνωρίζει το κινητό και τα παίζει σαν μουσικά αρχεία :worry:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Έχει καταφέρει κανείς να σπάσει τέτοιο αρχείο;

Εγώ και στο Adobe Audition δοκίμασα να το επεξαργαστώ με διάφορες μορφές αλλά τίποτα... :(

Δεν λεω, προβληματα υπαρχουν παντα, αλλα σε ορισμενες περιοχες συμβαινει...συχνοτερα!

Η voda παντως προτρεπει τους συνδρομητες της να ενημερωνουν τους συνδρομητητες της ΤΙΜ να επικοινωνησουν με την ΤΙΜ, γιατι ειναι δικο της προβλημα.

Και εγώ το ίδο. Λαμβάνω από ένα συγκεκριμένο νούμερο Βοντα διπλά τα sms. Γύρω στίς 2 βδομάδες τώρα. Και νόμιζα ότι μου τα στέλνει κατά λάθος δύο φορές.:confused:
You will respect my authoritah!!!

εμενα πλεον δεν μου τα στελνει διπλα....δηλαδη στα 4μηνηματα που θα παρω απο βοντα το 1 θα ειναι διπλο.

Never Give Up:!:

Join friend!

Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 14-12-2006 εμπορική διάθεση τεσσάρων νέων οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου που απευθύνονται σε φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα μέλους Σωματείου. Τα νέα οικονομικά προγράμματα προβλέπουν τις ακόλουθες βασικές χρεώσεις όπως αυτές αναλυτικά προσδιορίζονται στον πίνακα που ακολουθεί:

anakoinvsi20061214.gif

Τα νέα προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες VPN, που παρέχουν μηνιαίως δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις μεταξύ των συνδέσεων που διατηρεί ο συνδρομητής στα Οικονομικά προγράμματα χρέωσης ΤΙΜ-Group και συμπεριλαμβάνονται στον ίδιο λογαριασμό.

anakoinvsi20061214b.gif

Ως προς τις υπόλοιπες χρεώσεις, ισχύει ο εκάστοτε δημοσιευμένος τιμοκατάλογος λιανικής για το οικονομικό πρόγραμμα χρέωσης ΤΙΜ 120 (εξαιρουμένων των Υπηρεσιών Friends & Family που δεν παρέχονται στα Οικονομικά προγράμματα ΤΙΜ Group)

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

http://www.tim.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=147

Βγαίνει το ίδιο τμήμα; παίζει κανονικά εξυπηρέτηση και από αυτό το νούμερο; το δοκίμασε κανείς;

Βγαίνει το ίδιο τμήμα; παίζει κανονικά εξυπηρέτηση και από αυτό το νούμερο; το δοκίμασε κανείς;

Το δοκίμασα εγώ.

Παίζει μόνο στα ηχογραφημένα.

Το δοκίμασα εγώ.

Παίζει μόνο στα ηχογραφημένα.

Αν πατήσεις το 8;

Η επιλογη 8 ειναι για το service της συσκευης, δεν υπαρχει στο μενου επιλογη για αμεση συνδεση, παει μεχρι επιλογη 9 που ειναι για πληροφοριες για το ΤΙΜ BONUS. μετα σου λεει για επιστροφη στο αρχικο μενου κτλ κτλ

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked