Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κάνει πλάκα. Έστελναν και σε εμένα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Συμβαίνει ακόμη αυτό με τα δώρα στην Vodafone;;;;

Πρώτη φορά το ακούω και ομολογώ έχω χάσει τα λόγια μου (λίγο παράξενο για μένα :p)

εμενα με παιρνουν και τηλεφωνο! :lol: :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Η voda όντως κάνει δωρεάν μηνύματα δώρο στην γιορτή σας, εάν είναι πάντα δηλωμένα τα στοιχεία σας!!!
:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

Η ΤΙΜ το εκανε παλια (1999-2000) αυτο στα γεννέθλια του συνδρομητη. Μαλιστα εαν ηταν και καλος συνδρομητης του εστελνε και κανενα δωρακι (ταχυδρομικως) οπως και οταν εκανε πολυ μεγαλη κινηση.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Γεια χαρά σε όλους.

Βρίσκομαι στη Βουλγαρία, έχοντας ενεργοποιήσει το roaming.Έχω ΤΙΜ 2in1.Ο 1ος αριθμός είναι σύνδεση και ο 2ος κάρτα.Χρησιμοποιώ τον 1ο.

Χθες έκανα τη βλακεία και έκανα αλλαγή από τη σύνδεση στην κάρτα.Όταν όμως πήγα να ξαναλλάξω από την κάρτα στη σύνδεση, μου έβγαλε το μήνυμα 'αίτηση απορρίπτεται'.Μέσω ενός φίλου στην Ελλάδα έβαλα μονάδες στην κάρτα αλλά πάλι τα ίδια.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :!: :mobile:

Επείγον, παιδιά βοηθήστε

den nomizo oti mporeis na kaneis enallagi 2in1 enw eisai me roaming sto exoteriko.

min ksexnas oti otan eimaste me roaming sto exoteriko,ousiastika periorizomaste stis ipiresies pou mas dinei to diktio pou mas filoxenei kai oxi h dikia mas etairia sthn ellada...

Symbian, Die hard

Δεν ξέρω αν εχει ειπωθει πουθενα αλλου, αλλα εδώ και μια βδομαδα οταν καποιος μου στέλνει μηνυμα μου ερχεται διπλο. Δεν συμβαινει με ολους τους αριθμους αυτο αλλα με αρκετους... ξερετε τι μπορει να φταιει? κ φανταζομαι δεν χρεωνονται αυτοι που μου τα στελνουν.....

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

αρα ειναι προβλημα της τιμ, ευχομαι εφημερο.. στην αρχη ειχε πλακα αλλα τωρα κατανταει σπαστικο να σβηνεις καθε τρεις κ λιγο...

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

αρα ειναι προβλημα της τιμ, ευχομαι εφημερο.. στην αρχη ειχε πλακα αλλα τωρα κατανταει σπαστικο να σβηνεις καθε τρεις κ λιγο...

Και μια φιλη μου με ΤΙΜ μου λεει οτι τα μηνυματα μου της πηγαινουν διπλα.

(ελπιζω να μη χρεωνονται και διπλα ;p)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Σε μένα αυτό συμβαίνει στην μία την κάρτα σε όλους τους αριθμούς και στην άλλη σε ορισμένους αριθμούς εκτός από έναν που απλά αργούσαν να παραδοθούν.

Τι να πω... Αιώνια ΤΙΜ!

και σε εμενα γινεται και στην φιλη μου.

μαλιστα ημασταν στην οδο που οριζει τα ορια "Αθηνας-Βυρωνα" και γελασαμε λεγοντας οτι το ενα sms ερχεται απο Αθηνα και το αλλο απο Βύρωνα...

βεβαια το προβλημα συνεχιζεται και σε αλλες περιοχες

Mic is always on line!

Γεια χαρά σε όλους.

Βρίσκομαι στη Βουλγαρία, έχοντας ενεργοποιήσει το roaming.Έχω ΤΙΜ 2in1.Ο 1ος αριθμός είναι σύνδεση και ο 2ος κάρτα.Χρησιμοποιώ τον 1ο.

Χθες έκανα τη βλακεία και έκανα αλλαγή από τη σύνδεση στην κάρτα.Όταν όμως πήγα να ξαναλλάξω από την κάρτα στη σύνδεση, μου έβγαλε το μήνυμα 'αίτηση απορρίπτεται'.Μέσω ενός φίλου στην Ελλάδα έβαλα μονάδες στην κάρτα αλλά πάλι τα ίδια.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; :!: :mobile:

Επείγον, παιδιά βοηθήστε

γίνεται αρκεί να ακυρώσεις τις προωθήσεις.Πρέπει μέσα από το μενού της 2in1 να διαγράψεις τους αριθμούς προώθησης.Είναι σχετικά εύκολο... Και μετά θα γίνεται η εναλλαγή:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν εχει ειπωθει πουθενα αλλου, αλλα εδώ και μια βδομαδα οταν καποιος μου στέλνει μηνυμα μου ερχεται διπλο. Δεν συμβαινει με ολους τους αριθμους αυτο αλλα με αρκετους... ξερετε τι μπορει να φταιει? κ φανταζομαι δεν χρεωνονται αυτοι που μου τα στελνουν.....

επισημα σας το λεω,ειναι προβλημα της βονταφον!!!!!

ολο προβληματα ειναι αυτη η εταιρια! :ρ

Join friend!

oxi file den ipostirizete (eine thema proothiseon poy den ipostirizonte apo to eki diktio):O

θα συμφωνησω μαζι σου,απλα η δικη μου γνωμη ειναι οτι με ανοιγμα-κλεισιμο του κινητου θα μπορει να την κανει την εναλλαγη. :)

απλα επειδη ειναι εξω, μπορει να μην εχει και παλι υπολοιπο στην καρτα.

οποτε θα χρειαστει επανατροφοδοτηση.

Join friend!

Ναι ναι δακτυλος τους βονταφον ειναι, θελουν να πληξουν τον τεραστιο ανταγωνιστη τους :rolleyes:

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked