Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

file egw katevazw aneta xwris kanena orio...mallon kati tha paizei me tis suskeyes kai oxi apo tin TIM.

Φίλε το site που μου έδωσεs με pm όντωs έχει αρχεία άνω των 1ΜΒ. Δοκίμασα να κατεβάσω ένα βίντεο μεγέθουs 2.1ΜΒ και δεν κατέβηκε..

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

file egw katevazw aneta xwris kanena orio...mallon kati tha paizei me tis suskeyes kai oxi apo tin TIM.

Φίλε το site που μου έδωσεs με pm όντωs έχει αρχεία άνω των 1ΜΒ. Δοκίμασα να κατεβάσω ένα βίντεο μεγέθουs 2.1ΜΒ και δεν κατέβηκε..

egw ta katevazw ola aneta..den yparxei orio. isws oi 3G suskeyes na katevazoun xwris orio enw oi GPRS na exoun orio.

egw ta katevazw ola aneta..den yparxei orio. isws oi 3G suskeyes na katevazoun xwris orio enw oi GPRS na exoun orio.

Το δικό μου που είναι 3G (N70) και δοκίμασα συνδεδεμένος σε δίκτυο 3G, γιατί αρνήθηκε να κατεβάσει;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

nai an eisai sto tim win club exeis 40 points:lol::lol:

Ούτε καν λίγο παραπάνω πόντους δεν μπορούν να δώσουν... Να δελεάσουν έστω και λίγο τους πελάτες! Αφήστε που αυτές οι κάρτες είναι δύσκολο να βρεθούν. Εκτός αν βγαίνουν άμεσα οι κωδικοί από κάτι μηχανήματα που έχουν ορισμένα περίπτερα...

Μια βόλτα κι από μένα με 3G LG U8210... Ίσως να παίζει κάτι με κάποια πα** που έκαναν οι τεχνικοί ή πάλι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ΤΙΜ συσκευές (που δεν το νομίζω).

Το δικό μου που είναι 3G (N70) και δοκίμασα συνδεδεμένος σε δίκτυο 3G, γιατί αρνήθηκε να κατεβάσει;

den kserw file...egw me motorola v1050 katevazw aneta..

na vgei kai mia twn 5 kai tha eimaste ok.

Καλα θα ήτανε, κι ας είχε 6μηνη διάρκεια. Τότε θα ήταν πιο ολοκληρωμένη και ισσοροπημένη η γκάμα : €5 - €10 - €20 - €30

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

οπως ειχα πει και εδω τελικα εγινε :)

εχω την εντυπωση οτι και η Q εχει ανεβασει τις τιμες...

παντως πανω απο 5 ηταν..

Never Give Up:!:

Join friend!

Aκομα μεγαλυτερη ταχυτητα δεν ηθελαν?

Καλα να παθουν .... :lol: :lol: :lol:

Dromea , ψαξε για καινουρια globetrotter και ασε τα ποστ μου ησυχα :p

οι Frog και momad τι εταιρειες ειναι κ δεν τις εχω ακουσει καν?εχουν σχεση με την q?εχω μεινει πισω νομιζω...:(

Δεν είναι εταιρείες, είναι καινούρια πακέτα - η frog της Cosmote και η Momad της ΤΙΜ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

οπως ειχα πει και εδω τελικα εγινε :)

εχω την εντυπωση οτι και η Q εχει ανεβασει τις τιμες...

παντως πανω απο 5 ηταν..

Είδα κάρτα ανανέωσης της Q των 6 ευρώ! Αντικατέστησε αυτή των 5;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πάει και η Q... Καλά σαράντα!

Η Frog μας έμεινε τώρα... Ευτυχώς που δεν είναι και ΤΙΜ... :p

ακριβως.

+1 ευρω

Join friend!

Δηλαδή Billakos ο υπάλληλος στο κατάστημα TIM μπορεί να μου δώσει ότι αριθμό TIM δεν χρησιμοποιείτε; Επειδή στην επιλογή αριθμού (σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ) μου είχαν δώσει μία λίστα με αριθμούς μία σελίδα Α4 όλοι και όλοι...

Πάρτε ένα Q που γίνεται στα σίγουρα και κάντε τον φορητότητα μετά !!! :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Δηλαδή Billakos ο υπάλληλος στο κατάστημα TIM μπορεί να μου δώσει ότι αριθμό TIM δεν χρησιμοποιείτε; Επειδή στην επιλογή αριθμού (σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ) μου είχαν δώσει μία λίστα με αριθμούς μία σελίδα Α4 όλοι και όλοι...

κοιταξε,και στην ΤΙΜ μπορουν σε δωσουν μια σελιδα με νουμερα.

επισης για καποιους λογους μπορουν να ζητησουν ενα συγκεκριμενο νουμερο εφοσον μπορει να γινει συνδεση...

κι απο εκει και περα προχωρας.

σε καλυψα?

Join friend!

Ρε παίδες για πείτε μου το εξής.

Πια είναι ακριβός η λογική τον καρτοκινητών?

Διότι πως εγώ έχοντας ένα Καρτοκινητό.. πχ με 10ε υπόλοιπο κάρτα… το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα… για sms, mms, internet … βρίσκομε ξαφνικά με υπόλοιπο –96 ευρώ χωρίς καμία ειδοποίηση!!!

Είναι δηλαδή νόμιμο αυτό το πράγμα?

Και πρέπει να τα πληρώσω δηλαδή αυτά εγώ τώρα?

Kalio arga para pote.....

Επιλογή κάνεις. Αν δεν σε ικανοποιεί το πακέτο μπορείς να πας σε συμβόλαιο. Υπάρχουν και πιο ανταγωνιστικά πακέτα (βλέπε Frog).

Εκτός αυτού μπορείς να βρεις ειδικές επιλογές όπως F2G Talk 35%, F2G SMS 50%, F2G Non-Stop 500, F2G Mini-SMS, MiniMMS...

Αν μη τι άλλο το F2G δίνει πολλές επιλογές που δίνοντας γύρω στα 3 ευρώ έχεις πολύ φθηνό καρτοκινητό...

Πώς ακριβώς βρέθηκες με τόσο μεγάλο ποσό μείον;

Μήπως χρησιμοποίησες κάποια υπηρεσία, είδες ότι δεν σε χρέωνε και συνέχιζες να την χρησιμοποιείς; Αν όχι, πάρε το κέντρο εξυπηρέτησης. Σε περίπτωση που δεν είναι το βασικό σου νούμερο, απλά πέτα την κάρτα...

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

που μας χρησιμευει το καρτοκινητο. κατα την γνωμη μου...πολλους τους χρησιμευει στο να εχουν νον στοπ,εξωσυζυγικες σχεσεις,απατεωνιες κτλ.

περα απο αυτο...για καποιον,ο οποιος δεν μπορει να ανταπεξελθει σε παγια και στην δεσμευση ενος χρονου.

τωρα αφου εσυ εισαι -96 ευρω... (δες μηπως εισαι -96 ευρωλεπτα και μπερδευτηκες) πετα αυτο το νουμερο και παρε ενα αλλο,οπως κανει ολος ο κοσμος σε τετοιες περιπτωσεις!

Join friend!

Το θέμα δεν είναι αν γενικά οι τιμές κάρτας είναι ακριβές η όχι. Αλλά γιατί σε χρεώνουνε εφόσον δεν έχεις κάρτα!!!

Το σιγκεκριμενο έγινε χτες όταν ξέχασα το κινητό on-line στο Η/Υ (ιντερνετ)

Τεσπα.. τους έστιλα ένα mail θα το καταγγείλω και στην ΕΕΤΤ και θα δείξει τι θα γίνει.

Όσο για να πετάξω την κάρτα είναι το πιο εύκολο… γιατί να χάσω τον αριθμό όμως!

Στη συσκευή στο μετρητή δεδομένων είδα να έχει συνολικά 15-16mb οπότε αυτά χ 6,00ε είναι το ποσό που με χρεώσανε περίπου.

Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι με την ΕΕΤΤ. Σε κάποια πράγματα αργεί να γίνει η χρέωση, όπως ας πούμε στην αποστολή μηνυμάτων ή στο gprs. Έτσι αν κάνεις κίνηση που υπερβαίνει το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, πηγαίνεις στο μείον. Δεν σε χρέωσαν για κάτι που δεν έχεις κάνει. ;)

Εγώ δεν είπα ότι δεν το έκανα.. απλά δεν συμφωνώ να μου χρεώνουνε κάτι… όταν δεν έχω κάρτα.

Αλλιώς δεν έχει νόημα η λέξη καρτοκινητό!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked