tasosat Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:14 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Off Topic αλλά αξίζει. @p_k @mixtri @cmvr Δικό σας (κ γενικά στους πολύ παλιούς) unwired δε κατάφερα Windows xp..πόσο πίσω με πηγες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 06:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:05 πμ 9 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχω συμβόλαιο κινητής Nova απλώς φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα να μπορώ να καλέσω απεριόριστα σε αριθμούς που είναι σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε. (έχω συγγενείς Γερμανία, Ιταλία που ταξίδεψαν εκεί και μόνιμα λόγω δουλειάς). Δηλαδή αν κατάλαβα καλά παίρνω σε νούμερα σε χώρες εντός Ε.Ε. ,υπάρχει το πρόγραμμα αυτό και για νέους συνδρομητές ή μόνο για τους υφιστάμενους με αναβάθμιση; Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:41 πμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά Όπως έγραψα και πριν υπάρχει σε όλες τις εταιρείες, η διαφορά είναι ότι σε πολλές προσφορές ανανέωσης δίνεται χωρίς αύξηση τιμής στο μηνιαίο πάγιο. Γλιτώνεις δηλαδή τα 3,30. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:05 πμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό το έχει και η Vf και η cosmote. Σιγά την καινοτομία. Εγώ μιλάω συνέχεια με Κύπρο, Ιταλία και Καναρια Νησιά Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη της υπηρεσίας. Σε Cosmote και Vodafone πόσο είναι το πρόσθετο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ 1 hour ago, elkons said: Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη της υπηρεσίας. Σε Cosmote και Vodafone πόσο είναι το πρόσθετο; Στα συμβόλαια απεριορίστων περιλαμβάνεται ήδη στο συμβόλαιο. Αλλιώς 2.2€ Cosmote και 3.9€ Vodafone. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες οι τιμές 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ 1 minute ago, Arinos said: Στα συμβόλαια απεριορίστων περιλαμβάνεται ήδη στο συμβόλαιο. Αλλιώς 2.2€ Cosmote και 3.9€ Vodafone. 2.2€ μόνο,ωραία. Θα το ψάξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:47 μμ 3 ώρες πριν, p_k said: Όπως έγραψα και πριν υπάρχει σε όλες τις εταιρείες, η διαφορά είναι ότι σε πολλές προσφορές ανανέωσης δίνεται χωρίς αύξηση τιμής στο μηνιαίο πάγιο. Γλιτώνεις δηλαδή τα 3,30. Εγώ είχα nova unlimited + E.E. Στα 27 ευρώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ Ουσιαστικά 33€ unlimited + 3€ 36€. Το +1€ από που προκύπτει μαν είχες βάλει κάποια πρόσθετη υπηρεσία; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:14 μμ 27 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ είχα nova unlimited + E.E. Στα 27 ευρώ Αυτό ακριβώς έχω και εγώ απλώς με τις πρόσφατες αυξήσεις ανέβηκε κατά 73 λεπτά το πάγιο 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ Λόγω πληθωρισμού; 🥲 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:21 μμ 5 minutes ago, elkons said: Λόγω πληθωρισμού; 🥲 Ακριβώς, 2,70% πάνω 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:28 μμ Από το Padu app 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Τελικά λεφτά έχει ή όχι; https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2287167/united-fiber-hrhmatodothsh-95-ekat-me-eurobank-kai.html Αν και λέει για επιτάχυνση, ποιος ήταν ο αρχικός στόχος για γραμμές FTTH που θα έχει τέλος του 2025; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Είχε πάρει κ πιο πριν ένα δάνειο θυμάμαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Δεν υπάρχει εταιρεία που να μην έχει δανειστεί. Έτσι δουλεύει το πράγμα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Arinos said: Τελικά λεφτά έχει ή όχι; https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2287167/united-fiber-hrhmatodothsh-95-ekat-me-eurobank-kai.html Αν και λέει για επιτάχυνση, ποιος ήταν ο αρχικός στόχος για γραμμές FTTH που θα έχει τέλος του 2025; Όπως λέει και στην είδηση, μεγάλο τμήμα είναι χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία έχουν αρκετά ευνοϊκούς όρους για όποιον μπορεί να τα εξασφαλίσει. Δηλαδή βρήκε φτηνά χρήματα και τα πήρε. Από μνήμης νομίζω το προηγούμενο πλάνο για το 2025 ήταν ~750.000 FTTH. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 22 ώρες πριν, VIPdriver said: Από το Padu app Εάν δεν απαιτεί σταθερό Nova,θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή έστω και με κόφτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Το άλλαξαν όλο τελικά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 13 minutes ago, elkons said: Το άλλαξαν όλο τελικά.. Βεβαίως αφού τους έφαγε το ΕΣΡ. Τώρα λένε ν1 άλλο από κει 😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Έχουν ένα θέμα με τις διαφημίσεις. Και από Wind σε Nova με τα Unlimited+ χρειάστηκε να τις αλλάξουν (ακόμα και το όνομα των προγραμμάτων), μετά με το Nova Fiber, το Νο1 πάροχο σε συνδέσεις κινητής, τώρα αυτό. Περίεργα πράγματα. Στην συγκεκριμένη αλλαγή κιόλας, δεν έχει αλλάξει καθόλου το νόημα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το ίδιο πράγμα λέει, ακριβώς. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 minutes ago, paanos said: Έχουν ένα θέμα με τις διαφημίσεις. Και από Wind σε Nova με τα Unlimited+ χρειάστηκε να τις αλλάξουν (ακόμα και το όνομα των προγραμμάτων), μετά με το Nova Fiber, το Νο1 πάροχο σε συνδέσεις κινητής, τώρα αυτό. Περίεργα πράγματα. Στην συγκεκριμένη αλλαγή κιόλας, δεν έχει αλλάξει καθόλου το νόημα Απλά να βάλει το n.1 να μας πει πως είναι 1η 😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Η αλήθεια είναι ότι με τη νοβα κρέμασμα στην κάλυψη δεν μου έχει τύχει ποτέ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Η αλήθεια είναι ότι με τη νοβα κρέμασμα στην κάλυψη δεν μου έχει τύχει ποτέ. Ούτε στο χολ; 😏😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το νόημα δεν άλλαξε αλλά η γενικότητα ότι είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής έγινε 1ο βραβείο στον δείκτη εμπειρία δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts