nikosmilos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα την Φλώρινα. Εχοντας κάποιον γνωστό στη Νίκη (σύνορα με τα Σκόπια) πήγα και εκεί. σήμερα παίρνοντας τον λογαριασμό της ΤΙΜ είδα ότι έχω χρέωση για roaming ενώ εγώ ΔΕΝ βγήκα εκτός Ελλάδος. Σε λίγο θα τους πάρω να τους ........... αλλά πρώτα θα ήθελα να το πω εδώ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 An ekei pou vriskosoun i TIM dn eixe polu kalo sima pithanotata to kinito na syndethike me kapoio geitoniko diktuo (roaming). Auto sumvenei polles fores se paramethories perioxes! Kai profanws eixes xreosi san na vriskosoun sta skopia. Dustixws an dn adiliftheis tin allagi tou diktiou stin othoni egairws... An xanapas epelexe me xeirokiniti epilogi tin TIM gia na min epanalifthei. Kai min beis sto kopo na pareis na tous vriseis. Den ftaine se tpt kai den tha sou kanoun kati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Κι εγώ στην Κύμη με την COSMOTE επειδή δεν την έπιανα έκανα κατά λάθος περιαγωγή με την TURKCELL. Πάλι καλά είχα καρτοκινητό και δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Το θέμα είναι ότι ενώ ήμουν μαζί με την γυναίκα μου και το κινητό αυτής δεν είχε σήμα , εμένα είχε και το λογότυπο ήταν ΤΙΜ GR γιατί το είχα κυττάξει. Πάντως νομίζω ότι είναι λίγο άκομψο να είσαι Ελλάδα και οι μεγάλες μας εταιρείες να έχουν λιγότερο ισχύ σήματος από μια εταιρεία των Σκοπίων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Αυτο συμβαινει σε ολα τα δικτυα οταν καποιος ειναι στα συνορα απευθειας αν υπαρχει αυτοματη ανευρεση δικτυου στο κινητο ερχεται μηνυμα που σε καλωσοριζει στο δικτυο της αλλης χωρας.Ολες οι κλησεις μεσω αυτου του δικτυου χρεωνονται σαν κλησεις roaming και ειναι κατι που δεν ευθυνεται η εταιρια.Αυτο ειναι συχνο προβλημα σε καποια σημεια στις Σερρες,Δραμα,Κιλκις και μαλλον για δεν ειναι ευκολο να λυθει απο τις εταιριες στην Ελλαδα! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Το κινητο της συζηγου σου μπορει να μην ειχε σημα γιατι ισως να μην εχει το roaming ενεργοποιημενο η γραμμη της. Τωρα αποκλειεται να εγραφε ΤΙΜ το κινητο και να χρεωθηκες roaming. Μπορει την κινηση roaming να την εκανες σε καμια εισερχομενη κληση που δεχτηκες και να μην το ειχες καταλαβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Epishs nomizw oti phges na pareis thl, eixes shma apo tin TIM alla epeidh tin wra pou milouses o kinito vrike kalitero sima apo ta Skopia tote mphke se afto. afto nomizw ginete.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Epishs nomizw oti phges na pareis thl, eixes shma apo tin TIM alla epeidh tin wra pou milouses o kinito vrike kalitero sima apo ta Skopia tote mphke se afto. afto nomizw ginete.. exw tin entuposi pws afto dn ginetai kata ti diarkeia tis klisis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 μπορεί να χρεώθηκε το roaming σε εισερχόμενη και να μην είχε προσέξει το δίκτυο όπως είπαν προηγουμένως! μου έχει τύχει κι εμένα σε περιοχή των ιωαννίνων κοντά στην αλβανία... όπου αναγκαστικά μίλησα μέσω roaming γιατί η tim ντεν έπιανε με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 ki ego to exo pa8ei paliotera sta ellhnoboulgarika me thn mtel kai prosfata eno taksideua pros aleksandroupolh h sto soufli h sto didimoteixo(de 8umamai) mou bghke h turkcell(pos thn lene)' to dikio sou de to briskeis pantos..(oxi oti to epsaksa alla to logiko ayto einai) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overlook Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα την Φλώρινα. Εχοντας κάποιον γνωστό στη Νίκη (σύνορα με τα Σκόπια) πήγα και εκεί. σήμερα παίρνοντας τον λογαριασμό της ΤΙΜ είδα ότι έχω χρέωση για roaming ενώ εγώ ΔΕΝ βγήκα εκτός Ελλάδος. Σε λίγο θα τους πάρω να τους ........... αλλά πρώτα θα ήθελα να το πω εδώ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ Αν ήξερες να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου πριν κάνεις κλήση δίπλα στα σύνορα, θα έβλεπες : α) Προφανώς ότι άλλαξε το δίκτυο, β) θα σου είχαν έρθει και μερικά sms ενημερωτικά αναφορικά με την κάλυψη του νέου δικτύου. Δε φταίει η ΤΙΜ, αλλά η άγνοιά σου που θεωρείς οτι μόνο στη ΤΙΜ συμβαίνει αυτό!!! Είσαι αρνητικά προδιαθετιμένος. Πάνε πάρε ένα a la carte και άσε την περιαγωγή κατα μέρους :X Παράθεση Ο χρόνος νιώθει ένοχος απέναντι στην απουσία και της λέει : " Μην ανησυχείς, εγώ θα σε ονομάσω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη από την παρουσία... " "Δεν θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, αλλά πιο χαρούμενη αν μπορείς!!! " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 @overlook Low low file mou ton phres amparhza ton anthrwpo! Ok sumfwnei pws den prepei amesws na skeftetai etsi! Allwste k egw to exw pathei sto Agistro sugekrimena fetos ton xeimwna den epoiane h Vodafone kai hmoun me roamong over Globutel(an de kanw lathos):) File nikosmilos,dusthxws einai diko sou to lathos kai tha prepei na to plhrwseis me kapoia eurw parapanw,elpizw liga:)Thn epomenh fora tha prepei wstoso na gnorizeis pws konta se sunora epilegoume mesw ths epiloghs diktuou to manual gia na apofugoume tetoies katastaseis;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Epishs nomizw oti phges na pareis thl, eixes shma apo tin TIM alla epeidh tin wra pou milouses o kinito vrike kalitero sima apo ta Skopia tote mphke se afto. afto nomizw ginete.. Τουλάχιστον για την ώρα, δεν είναι δυνατή η μεταπομπή μεταξύ δύο ξένων PLMN (handover roaming) κατά τη διάρκεια της κλήσης. Η επιλογή κυψέλης νέου PLMN με καλύτερη στάθμη σήματος γίνεται όταν το κινητό είναι σε αδράνεια (idle mode). Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 αν δεν εξαργυρωσω τους 2500 ποντους μου θα φανουν στην επιδοτηση ή καλυτερα να τους εξαργυρωσω πριν μου βγει η επιδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 αν δεν εξαργυρωσω τους 2500 ποντους μου θα φανουν στην επιδοτηση ή καλυτερα να τους εξαργυρωσω πριν μου βγει η επιδοτηση? Δεν έχει σχέση η επιδότηση με τους πόντους. Θα πρέπει να εξαργυρώσεις τους πόντους, να πάρεις στα χέρια σου τις δωροεπιταγές και μαζί με αυτές να πας στο κατάστημα που θα κάνεις την αναβάθμιση για να προστεθεί το ποσό της επιδότησης στο ποσό των δωροεπιταγών. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Δεν έχει σχέση η επιδότηση με τους πόντους. Θα πρέπει να εξαργυρώσεις τους πόντους, να πάρεις στα χέρια σου τις δωροεπιταγές και μαζί με αυτές να πας στο κατάστημα που θα κάνεις την αναβάθμιση για να προστεθεί το ποσό της επιδότησης στο ποσό των δωροεπιταγών. παντως με τους ιδιους ποντους συμφερει περισσοτερο να παρεις τις εκπτωσεις στους μηνιαιους λογ/σμους παροτι να παρεις τις δωροεπιταγες, βγαινει μεγαλυτερη η αξια.με τους ιδιους ποντους παντα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Έχω ένα πρόβλημα με την αποστολή sms πρός ένα συγκεκριμένο αριθμό vodafone. Το πρόβλημα έχει ως εξής. Έχω ενα φίλο ο οποίος έχει σύνδεση vodafone με συμβόλαιο. Κάθε φορά που μου στέλνει μήνυμα, και πατάω "ΑΠΑΝΤΗΣΗ", το μήνυμα ποτε δεν καταφέρνω να το στείλω, όλο μου βγαίνει μήνυμα στην οθόνη του κινητού μου που μου λέει κατι για σφάλμα, το δικτυο δεν υποστηριζει sms.. και κατι τετοια.. Στο σημείο αυτό , να σημειώσω πως έχω ένα nokia 6230i. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνεται αυτό.. σε καμια άλλη περιπτωση δεν εχει γινει.. αλλά με αυτό το ατομο γινεται συνέχεια. Έχω προβληματιστεί.. φταίει το δικτυο? και αν ναι, ποιο, ι tim ή η vodafone? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Έχω ένα πρόβλημα με την αποστολή sms πρός ένα συγκεκριμένο αριθμό vodafone. Το πρόβλημα έχει ως εξής. Έχω ενα φίλο ο οποίος έχει σύνδεση vodafone με συμβόλαιο. Κάθε φορά που μου στέλνει μήνυμα, και πατάω "ΑΠΑΝΤΗΣΗ", το μήνυμα ποτε δεν καταφέρνω να το στείλω, όλο μου βγαίνει μήνυμα στην οθόνη του κινητού μου που μου λέει κατι για σφάλμα, το δικτυο δεν υποστηριζει sms.. και κατι τετοια.. Στο σημείο αυτό , να σημειώσω πως έχω ένα nokia 6230i. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνεται αυτό.. σε καμια άλλη περιπτωση δεν εχει γινει.. αλλά με αυτό το ατομο γινεται συνέχεια. Έχω προβληματιστεί.. φταίει το δικτυο? και αν ναι, ποιο, ι tim ή η vodafone? Φταίει μια ρύθμιση στη συσκευή του φίλου σου. Αν έχει ΝΟΚΙΑ θα πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και εκεί που λέει "απάντηση μέσω ίδιου κέντρου" αντί για ΝΑΙ να βάλει ΟΧΙ. Ο φίλος σου έχει τη ρύθμιση στο ΝΑΙ οπότε αναγκάζει εσένα που κάνεις απάντηση στο μήνυμα του να το στείλεις και το δικό σου μήνυμα με το κέντρο μηνυμάτων της vodafone κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει αφού έχεις ΤΙΜ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Έχω ένα πρόβλημα με την αποστολή sms πρός ένα συγκεκριμένο αριθμό vodafone. Το πρόβλημα έχει ως εξής. Έχω ενα φίλο ο οποίος έχει σύνδεση vodafone με συμβόλαιο. Κάθε φορά που μου στέλνει μήνυμα, και πατάω "ΑΠΑΝΤΗΣΗ", το μήνυμα ποτε δεν καταφέρνω να το στείλω, όλο μου βγαίνει μήνυμα στην οθόνη του κινητού μου που μου λέει κατι για σφάλμα, το δικτυο δεν υποστηριζει sms.. και κατι τετοια.. Στο σημείο αυτό , να σημειώσω πως έχω ένα nokia 6230i. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνεται αυτό.. σε καμια άλλη περιπτωση δεν εχει γινει.. αλλά με αυτό το ατομο γινεται συνέχεια. Έχω προβληματιστεί.. φταίει το δικτυο? και αν ναι, ποιο, ι tim ή η vodafone? Eixa akrivws to idio provlhma me sygkekrimeno arithmo VOdafone....Thanks Petros the Great.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Aaa... ok. Ο φίλος μου έχει samsung, αλλά φαντάζομαι πως ισχύει αυτό που είπες.. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosathns Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 kaleste 1268 kai patiste 2. Se fortoni me 3euro ta opia tha aferethun otan ksanavalis karta + xreosi 40lepta tis ipiresias. an k pistevo oti ta 2euro tis voda ine kalitera. to na su pai 6,60 me to pou valis karta den ine k oti kalitero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 σε λιγο θα βγει και επισημη ανακοινωση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Καιρός ήταν! Επίσης να κάνει καμμιά σύμβαση με τράπεζες ώστε να μπορείς να ανανεώνεις το χρόνο του καρτοκινητού μέσω web banking. Και μην ξεχνιόμαστε: ΘΕΛΟΥΜΕ 3G ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα για τη νέα υπηρεσία ΤΙΜ Full Tracks αφού η ΤΙΜ δεν μας ενημερώνει σχετικά με την υπηρεσία παρά μόνο για όσους την χρησιμοποιούν. 1. Πόσο χρεώνει το κατέβασμα ενός TIM Full Track; 2. Πόσα περίπου κομμάτια περιλαμβάνει η υπηρεσία (θέλω να πω ότι σε σύγκριση με το Vodafone live! προσφέρει περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια;) Ακόμη μήπως ξέρει κανείς (εαν βέβαια υπάρχει) που μπορεί να μάθει κάποιος περισσότερα για την υπηρεσία από το Internet; Εγώ έψαξα στο site και δεν βρήκα κάτι. Μήπως υπάρχει αλλού και δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καιρός ήταν! Επίσης να κάνει καμμιά σύμβαση με τράπεζες ώστε να μπορείς να ανανεώνεις το χρόνο του καρτοκινητού μέσω web banking. Και μην ξεχνιόμαστε: ΘΕΛΟΥΜΕ 3G ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ !!! δεν εχει σχεση με web banking.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts