georgeavl3 Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 Μέσω site, τηλεφώνου ή καταστήματος; Αν το έκανες από το site, σε πήραν τηλέφωνο; Συνήθως παίρνουν κατά τις 9-10 το πρωί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, georgeavl3 said: Μέσω site, τηλεφώνου ή καταστήματος; Αν το έκανες από το site, σε πήραν τηλέφωνο; Συνήθως παίρνουν κατά τις 9-10 το πρωί Μέσω καταστήματος έγινε .Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι στις 31 Ιουλίου λήγουν τα λεπτά ομιλίας με 13.50 ευρώ απεριόριστη ομιλία whats up και εγώ ακόμα δεν ανανέωσα.Σκεφτομαι φανταστείτε να ανανεώσω,και μετά από 2 ημέρες να έρθει μύνημα καλώς ήρθατε στην nova θα πάει χαμένη η 15ευρη κάρτα. Edited July 29, 2023 by Hliasat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. July 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2023 (edited) Παιδια πολυ καλησπερα σας , επειδη εβαλα στο κινητο cosmote unlimited all δεν χρειάζομαι πλεον σταθερο-το οποιο ειχα μονο για ιντερνετ-, ειμαι στον 20 μηνα συμβολαιου ,πως μπορω να το διακοψω εκτος απο το παω σε καποιο καταστημα,, στελνω καπου mail με την ταυτοτητα μου ? επισης το ρουτερ το επιστρεφω ? Στο site της NOva που κοιταξα εχει μονο για υπαναχωρηση οδηγιες. ευχαριστω Edited July 29, 2023 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 https://techmaniacs.gr/ant1-makedonia-tv-nova/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Ο μοναδικος που θα εχει σοβαρή ζημιά είναι η νοβα. Δηλαδη οποιος παει να αγορασει νοβα θα του πουν "δεν θα εχετε μεγκα αντ1 Μακεδονία" και θα δεχτεί να κάνει νεα σύνδεση; ΥΓ. Οσοι επηρεάζεστε και δεν εχετε καλυψη κατεβάστε το greek tv απο το google play. Είναι δωρεάν και παίζει όλα τα ελληνικά κανάλια. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διαβάσω το πολιτικό σχόλιο του @Pppe σχετικά με την διαμάχη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Φαίνεται πως ακολουθεί και η Cosmote, αν και ικανούς τους έχω τελικά να δώσουν τα 3,5 εκ ανά κανάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Εγω θελω να δω μια γενναία μείωση τιμών σε όλες τις υπηρεσίες νοβα, ειδικά τώρα που ψάχνω να κάνω νεα σύνδεση ίντερνετ. Οπως μου ειχε πει κάποια στιγμή ο ξάδελφος μου από το αμερικα "αφού δεν θέλουν να καταλάβουν, δεν νιώθω τύψεις να τους εκμεταλλευτώ"...... Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος σκέψης, αλλά τελικά ειναι η μοναδική λύση σε αυτο το (μπιπ)! 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Ο μοναδικος που θα εχει σοβαρή ζημιά είναι η νοβα. Δηλαδη οποιος παει να αγορασει νοβα θα του πουν "δεν θα εχετε μεγκα αντ1 Μακεδονία" και θα δεχτεί να κάνει νεα σύνδεση; ΥΓ. Οσοι επηρεάζεστε και δεν εχετε καλυψη κατεβάστε το greek tv απο το google play. Είναι δωρεάν και παίζει όλα τα ελληνικά κανάλια. Συμφωνώ. Παράδειγμα το ότι σε Αρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα που δεν υπάρχουν HD ιδιωτικά κανάλια, οι περισσότεροι που έχουν καλες και μεγαλες Τηλεοράσεις χρησιμοποιούν συνδρομητική που δίνει τα HD. Η διαφορά σε τηλεοράσεις πανω απο 32 ιντσών είναι κραυγαλέα. Βέβαια κανένας δεν παιρνει Συνδρομητική μόνο για τα ελεύθερα κανάλια. Απλά λέω τι εχω δει στην οικογένεια της συντρόφου που μένουν στην αρτα. Δηλαδή όπως μου είχαν πει, χρησιμοποιούν αμιγώς συνδρομητική επειδή πέρα από τα National Geographic, FX, λοιπά παρόμοια και τις on demand λίστες, έχει όλα τα ελευθερα κανάλια σε πολυ καλύτερη ανάλυση. Edited July 31, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Μοναδική λύση το κράτος να τους υποχρεώσει να παίξουν μέσα από τις πλατφόρμες τους υποχρεωτικά 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Το τελευταίο το πιο σωστό σχόλιο. Εμ θέλουνε ξεχωριστώ δίκτυο η εταιρεία ντιζεα, εμ δε βάζουν το χέρι στην τσέπη για κεραίες κάλυψης. Και ζητάνε κ τα ρέστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Αν και είμαι off topic μιας κι έχω COSMOTE TV, σίγουρα θα κυνηγήσω ακύρωση συμβολαίων αν προχωρήσουν σε αφαίρεση των καναλιών. Έχω δύο γραμμές στο όνομά μου, μία στο σπίτι μου που νοικιάζω που ενώ έχει πρίζα τηλεόρασης, δεν πιάνει τίποτα (δεν ξέρω γιατί κι ούτε με νοιάζει να ασχοληθώ) οπότε βλέπω τα ελευθερα και τα συνδρομητικά μαζί και μία γραμμή στους δικούς μου στην Κέρκυρα που δεν πιάνουν τα ιδιωτικά σε HD κι έχουν κι παραπάνω κανάλια να χαζέυουν τίποτα (πχ FX, Cosmote Cinema κτλ). 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 (edited) Έπεσε το nova.gr; Τι έγινε;; Edited July 31, 2023 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 13 minutes ago, Chrischal1908 said: Έπεσε το nova.gr; Τι έγινε;; Οντως έπεσε. Ίσως αναβαθμίζουν την ιστοσελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Παιδιά όταν κόβεις τη γραμμή, σου ζητάνε πίσω τον εξοπλισμό; Ρούτερ εν προκειμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Πρωτα μιλάς τηλεφωνικά μαζί τους, κάλεσε 2105100200 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Με COSMOTE TV θα τα βρουν λόγω Ολυμπιακού. Οπότε εκεί μην σας κάνει εντύπωση αν και με τον ΑΝΤ1 βρεθεί λύση για μετάδοση. Όσον αφορά το κομμάτι της Nova θα έχει απώλειες συγκρατημένες όμως. Υπάρχουν άτομα χωρίς επιλογή λήψης μέσω του δικτύου της Digea ή που δεν έχουν εγκατάσταση επίγειας ψηφιακής κεραίας ή που είναι δυσαρεστημένα με την αρχαία πλέον ποιότητα SD που προσφέρει αποκλειστικά σε ορισμένες περιοχές η ελεγχόμενη από τα κανάλια Digea. Επίσης ξέρετε τα τρία πλέον κανάλια που αποχώρησαν από την συνδρομητική πλατφόρμα της Nova δεν προσφέρουν μόνο παλιές σειρές και ταινίες και ελεγχόμενη ενημέρωση,αλλά και νέες,σύγχρονες σειρές,ενώ το ένα εξ' αυτών προσφέρει και έναν αγώνα κάθε εβδομάδα του UEFA Champions League. Συνεπώς θα υπάρχουν απώλειες για όλες τις πλευρές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 AΠO 01/08/2023 TA KANAΛIA ANT1 & MAKEΔONIA TV ΔEN ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA MEΣA AΠO TIΣ ΣYNΔPOMHTIKEΣ YΠHPEΣIEΣ NOVA. ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA TA ΠAPAKOΛOYΘEIΣ MEΣΩ EΠIΓEIAΣ ΨHΦIAKHΣ ΛHΨHΣ, ΠAPAΛABE TΩPA, ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN, ENA NEO AΠOKΩΔIKOΠOIHTH ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA KAI AKOΛOYΘHΣE TIΣ OΔHΓIEΣ ΣYNΔEΣHΣ EΔΩ nova.gr/tv-supportΉρθε το παραπάνω Ο σύνδεσμος που έχει στο τέλος δεν λειτουργείΑπό περιέργεια θα περάσω αύριο από κεντρικό κατάστημα να πάρω τον δωρεάν αποκωδικοποιητή.... Για να δούμε Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Πολύ καλά τους έκανε η Nova και άργησε κιόλας 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 33 minutes ago, HEO said: AΠO 01/08/2023 TA KANAΛIA ANT1 & MAKEΔONIA TV ΔEN ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA MEΣA AΠO TIΣ ΣYNΔPOMHTIKEΣ YΠHPEΣIEΣ NOVA. ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA TA ΠAPAKOΛOYΘEIΣ MEΣΩ EΠIΓEIAΣ ΨHΦIAKHΣ ΛHΨHΣ, ΠAPAΛABE TΩPA, ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN, ENA NEO AΠOKΩΔIKOΠOIHTH ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA KAI AKOΛOYΘHΣE TIΣ OΔHΓIEΣ ΣYNΔEΣHΣ EΔΩ nova.gr/tv-support Ήρθε το παραπάνω Ο σύνδεσμος που έχει στο τέλος δεν λειτουργεί Από περιέργεια θα περάσω αύριο από κεντρικό κατάστημα να πάρω τον δωρεάν αποκωδικοποιητή.... Για να δούμε Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Πες εμπειρίες από το κατάστημα Wind, ποντάρω ότι δε θα κατέουν γρι για την "Κατάσταση" και θα πρέπει να "συννενοηθούν" με κεντρικά για να ξαναπεράσεις από αυτό μετά από μέρες να σου παραγγείλουν. Το "ό,τι να'ναι" ΔΕ κόβεται._ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Είναι ενημερωμένα τα καταστήματα και μόλις δουν ότι έχεις δέκτη χωρίς υποδοχή κάνουν αίτημα αντικατάστασης μόνοι τους 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 36 minutes ago, HEO said: AΠO 01/08/2023 TA KANAΛIA ANT1 & MAKEΔONIA TV ΔEN ΘA EINAI ΔIAΘEΣIMA MEΣA AΠO TIΣ ΣYNΔPOMHTIKEΣ YΠHPEΣIEΣ NOVA. ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA TA ΠAPAKOΛOYΘEIΣ MEΣΩ EΠIΓEIAΣ ΨHΦIAKHΣ ΛHΨHΣ, ΠAPAΛABE TΩPA, ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN, ENA NEO AΠOKΩΔIKOΠOIHTH ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA KAI AKOΛOYΘHΣE TIΣ OΔHΓIEΣ ΣYNΔEΣHΣ EΔΩ nova.gr/tv-support Ήρθε το παραπάνω Ο σύνδεσμος που έχει στο τέλος δεν λειτουργεί Από περιέργεια θα περάσω αύριο από κεντρικό κατάστημα να πάρω τον δωρεάν αποκωδικοποιητή.... Για να δούμε Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Είμαι και εγώ συνδρομητής Nova και πριν από λιγο μου ήρθε το συγκεκριμένο μήνυμα. Θα περάσω και εγώ αύριο από το κατάστημα να δω τι θα γίνει. Έχω τον Nova Box 831 και θα με βόλευε αφάνταστα να μου δώσουν τον νέο Nova Box 3001 6 minutes ago, paanos said: Είναι ενημερωμένα τα καταστήματα και μόλις δουν ότι έχεις δέκτη χωρίς υποδοχή κάνουν αίτημα αντικατάστασης μόνοι τους Ξέρεις μήπως ποιον θα δώσουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 GSH. Καθίστε μακριά όσοι έχετε NovaBox, ο νέος είναι τρομερο σαπάκι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 3 minutes ago, paanos said: GSH. Καθίστε μακριά όσοι έχετε NovaBox, ο νέος είναι τρομερο σαπάκι Ο δικός μου ο Nova Box 831 κολλάει συνεχώς και κατά την διάρκεια παρακολούθησης ενός μεγάλου προγράμματος και μετά βάζω το TV Guide κολλάει εκεί η εικόνα και ο ήχος κάνει σπασίματα. Ξέρεις αν είναι ο 3001???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts