johnny_htc Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Στο χάρτη των καταστημάτων που έχει στην ιστοσελίδα, φαίνονται μόνο τα καταστήματα και οι εμπορικοί συνεργάτες της nova. Τα αντίστοιχα της wind πότε θα τα περάσουν σε όλες τις περιοχές? (Πιθανόν σε κάποιους νομούς να είναι περασμένα και τα πρώην wind, στην Αχαΐα πάντως όχι...)Ισχύει. Το κατάστημα στην Έλληνος Στρατιωτου το έψαχνα ακόμα και στο google και δεν το έβγαζε. Ίσως να έκανα εγω κάποιο λάθος και να μη το έβρισκα, υπέθεσα μήπως έκλεισε κιόλας (έχω καιρό να περάσω) αλλά υποθέτω απλά δεν τα έχουν περάσει όλα. Κακό αυτό για μένα... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην ξεχνάμε ότι η παρουσία της "μαμάς" εταιρείας είναι σε χώρες του (πρώην) ανατολικού μπλοκ...Πέρα από τη δραστηριοποιηση της εταιρίας σε χώρες ανατολικού μπλοκ, οι συγκεκριμένες χώρες δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από εμάς πλέον. Οι περισσότεροι εδώ πλέον αφού έχουν και βγαίνουν καμιά Κυριακάτικη βόλτα, καλά είναι... Και κλείνω το οφφ τοπικ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 On 17/1/2023 at 3:02 ΜΜ, Chrischal1908 said: Σε 2 χρόνια θα δούμε ποιά κάνει τσιγκουνιές στο δίκτυο κινητής για τις αναβαθμίσεις, γιατί με τα 600εκ της Vodafone αλλά μαρτυρούν από αυτόν το μεγάλο και καλά όμιλο που έχει ξεχάσει την θυγατρική της στην Ελλάδα. Και εμείς σαν συνδρομητές περιμένουμε μπας και έρθει κανένας άλλος όμιλος ή ισχυρό Fund που θα επενδύσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για τις νέες τεχνολογίες του σήμερα. Βλέπε United Group/BC Partners. Οι ευσυνείδητοι συνδρομητές στηρίζουν (με χρήμα) αυτόν που τους στηρίζει επενδύοντας σε υπηρεσίες και δίκτυα. Θεωρείς τα 600μυρια στην διετία λίγα; (Χωρίς μάλιστα κόστη ενοποίησης;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Έχετε φαγωθει για την Vodafone στο θέμα της nova. Υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα για αυτήν την κουβέντα. 5 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 On 17/1/2023 at 10:18 ΠΜ, Green_Dragon said: Καλημέρα παιδιά. Λήγει το διετές συμβόλαιο μου για το σταθερό και σκέφτομαι για ανανέωση ή φορητότητα. Κάθε μήνα πληρώνω με πάγια εντολή από 30-35 ευρώ. Νομίζετε ότι μπορώ να βρω κάτι συμφερότερο σε άλλο πάροχο. Ευχαριστώ. H Nova δίνει 100άρα (καμπίνα) και Απεριόριστα τηλέφωνα με 26€ το μήνα κι 1 πάγιο δώρο. https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet#package=1 Η Vodafone δύσκολα θα σου κόψει κάτι από το 30άρι, καθότι είσαι ήδη συνδρομητής. Αλλά δε χάνεις κάτι αν ρωτήσεις και αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 (edited) 17 ώρες πριν, bromonano2 said: Δεν σου δώσανε κάποια δεδομένα μέχρι να αποκατασταθεί η βλαβη ,τουλάχιστον ώστε να κάνεις την δουλειά σου? Ή σου δώσανε και δεν έχεις σήμα στο σπίτι? Ή είναι σε άλλο παρόχο στο κινητο? Γιατι ξέρω, από προσωπική εμπειρία, ότι δίνουν σε περίπτωση βλαβων Sent from my SM-S908B using Tapatalk Μου δωσανε φιλε μου αλλα δεν ειναι το ιδιο να κανω τη δουλεια μου με 200mbs και με 6mbs..μεσω hot spot..με τα lags τα pings κτλπ OptoStyle Edited January 19, 2023 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 On 18/1/2023 at 6:45 ΜΜ, damierom said: Δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται στη Βουλγαρία με τη VIVACOM. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην Ελλάδα με τη NOVA. Όπως δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αγγλία με την κορυφαία VODAFONE αλλά τι γίνεται στην Ελλάδα με την μετριοτατη Vodafone. Εδώ είναι Vodafone από τα ληντλ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffts Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Προσωπικά, τον Οκτ.-2022 ζήτησα διακοπή (με 50 ευρώ πέναλτυ) προκειμένου να μην πληρώσω το κοροιδίστικο 70-άρι, με σκοπό να βάλω άλλη εταιρία που κάνουν όλες δωρεάν ενεργοποίηση. Την επόμενη μέρα από την αίτηση διακοπής με πήραν τηλ και μου είπαν ότι θα χρεωθούν αυτοί τη μεταφορά, προκειμένου να μην διακόψω. Αυτά βέβαια εν καιρό .... wind (όχι ΝΟΒΑ) Και το αστείο του θέματος .... ακόμα περιμένω τη μεταφορά (έλειψη διαθέσιμων γραμμών στο ΚΑΦΑΟ της νέας περιοχής μου). 3 μήνες χωρίς σταθερό, και φυσικά με 0-ευρώ λογαριασμούς. Ώσπου ανέλαβε η ΝΟΒΑ , και έστειλε 90-ευρώ πάγια (χωρίς ακόμα να έχει συνδεθεί η γραμμή). Μετά από διαμαρτυρία μου το "άμα-πιάσει-έπιασε" 90-άρι , έπεσε στα 16, χωρίς να μπορεί κανένας υπάλληλος της ΝΟΒΑ να μπορεί να μου εξηγήσει πως προκείπτει ποσό χωρίς να παρέχεται υπηρεσία, και χωρίς ανάλυση λογαριασμού στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που λαμβάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Σήμερα 27/1 στις 2:00 το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου ούτε στην εφαρμογή myf2go, ούτε στην Nova app . Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Ήταν down για κάποιες ώρες. Ούτε από υπολογιστή έμπαινε. Εφτιαξε τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Από εκείνο το τεχνολογικό site που πήρε μία σιμ της Nova, την έβαλε στο ρούτερ και θα έψαχνε αν μπαίνει όριο στο 1TB ή συνεχίζει κανονικά έχουμε κανένα νεότερο; Γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τη συνέχεια της είδησης... 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 3 minutes ago, p_k said: Από εκείνο το τεχνολογικό site που πήρε μία σιμ της Nova, την έβαλε στο ρούτερ και θα έψαχνε αν μπαίνει όριο στο 1TB ή συνεχίζει κανονικά έχουμε κανένα νεότερο; Γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τη συνέχεια της είδησης... Μπα ακόμα δεν έβγαλαν τα αποτελέσματα στο site τους. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 1 minute ago, cmvr said: Μπα ακόμα δεν έβγαλαν τα αποτελέσματα στο site τους. Ακόμη κατεβάζουν φαντάζομαι... 1 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Είπαμε, δεν υπάρχει όριο. ΤέλοςSent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 4 minutes ago, rebel1 said: Είπαμε, δεν υπάρχει όριο. Τέλος Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ το γνωρίζω αυτό φίλε μου, άλλοι όμως το αμφισβητούσαν... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 (edited) Έφτιαξαν τις IP στο speedtest, τουλάχιστον στην σταθερή. Πιο μεγάλο όνομα, δε μπορούσαν να βάλουν; 😅 Ωστόσο, στο whatismyipaddress και οποιαδήποτε παρόμοια σελίδα, το εμφανίζει ακόμα ως WIND Hellas. Edited January 29, 2023 by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Στην κινητή δεν τις έφτιαξαν ακόμη. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Η εφαρμογή Speedtest στο κινητό μάλλον διαβάζει MCC MNC (202 10 για Nova και 202 09 για Q με το Roaming) και βάσει αυτού βγάζει τον πάροχο του δικτύου. Όταν μπαίνω από browser με δεδομένα κινητής Nova στο Speedtest βγάζει πάλι αυτό το μακρινάρι.Poco X3 Pro via Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Από διπλανό φόρουμ φαίνεται ότι τα απεριόριστα data έχουν όριο 1TB 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 (edited) 12 minutes ago, Mobileras said: Από διπλανό φόρουμ φαίνεται ότι τα απεριόριστα data έχουν όριο 1TB Καλά είναι για τον μέσο χρήστη. Για εμάς δεν κάνουνε που έχουμε και extrasim τρώγοντας τα διπλά. Βάλε link να δούμε που το λέει. Edit: Άσε το βρήκα https://techmaniacs.gr/nova-paizei-me-ta-oria-ton-gb-kai-ta-dika-mas/ Edited February 1, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 9 minutes ago, cmvr said: Καλά είναι για τον μέσο χρήστη. Για εμάς δεν κάνουνε που έχουμε και extrasim τρώγοντας τα διπλά. Βάλε link να δούμε που το λέει. https://techmaniacs.gr/nova-paizei-me-ta-oria-ton-gb-kai-ta-dika-mas/ 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Η γραφικότητα τερμάτισε.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Μάλλον βγήκε το πάγιο και δεν τους έδωσαν το δωρεάν που θα τους είχαν υποσχεθεί πριν 2 βδομάδες εκεί στο techmaniacs 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 2 ώρες πριν, Mobileras said: Από διπλανό φόρουμ φαίνεται ότι τα απεριόριστα data έχουν όριο 1TB Ο,τι να 'ναι... Αυτό είναι το προηγούμενο πρόγραμμα, λέγεται Unlimited GB... Το καινούργιο έχει άλλη ονομασία και λέγεται unlimited all. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 22 minutes ago, p_k said: Ο,τι να 'ναι... Αυτό είναι το προηγούμενο πρόγραμμα, λέγεται Unlimited GB... Το καινούργιο έχει άλλη ονομασία και λέγεται unlimited all. Τα παραπονα σας στον δημιουργό του άρθρου. Πάντως στο άρθρο γράφει unlimited all. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 (edited) 4 minutes ago, Mobileras said: Τα παραπονα σας στον δημιουργό του άρθρου. Πάντως στο άρθρο γράφει unlimited all. Δεν αναφέρομαι σε σένα φίλε μου. Έχω το πρόγραμμα unlimited all και δεν αναφέρεται πουθενά στο my nova όριο, παύω να ασχολούμαι με το θέμα πλέον. 🙂 Edited February 1, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts