panos.kar Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Δεν νομίζω και δεν στέκει αυτό που λες γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπευτικη μέτρηση , κάνε μια βόλτα στα καταστήματα κινητής και θα πάρεις ένα δείγμα.Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία. Αρτινό που να μην έχει wind ας πούμε δυσκολα βρίσκεις. Και μου έχει πει και γνωστός που δούλευε σε κατάστημα ότι όντως έχει παρά πολυ κόσμο στην ήπειρο σχετικά με άλλες περιοχές. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Εγώ απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία. Αρτινό που να μην έχει wind ας πούμε δυσκολα βρίσκεις. Και μου έχει πει και γνωστός που δούλευε σε κατάστημα ότι όντως έχει παρά πολυ κόσμο στην ήπειρο σχετικά με άλλες περιοχές. Sent from my iPhone using TapatalkΣτην Άρτα δεν έχουν Wind αλλά την συνεργάτιδα της. Έχοντας ζήσει 3 χρόνια εκεί. Τα καταστήματα της Wind είναι άδεια σε σχέση με άλλες. Η προσωπική εμπειρία του καθενός αλλάζει. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 5 ώρες πριν, panos.kar said: Κάρτα βάζεις 12-15€ το μήνα. Σε ειδικές περιπτώσεις βάζεις περισσότερο. Για ένα συμβόλαιο δίνεις τα διπλάσια και είσαι μόνιμος στην εταιρεία. Αυτό έλειπε κιόλας να είχαν τα ίδια προνόμια οι συνδρομητές κάρτας, των οποίων ενα μεγάλο ποσοστό μπορεί να βάζει κάρτα μια φορά το τρίμηνο (δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς είναι νέοι/παιδιά/έφηβοι) με αυτούς που έχουν πάγιο κάθε μήνα. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 φορα το 13μηνο και: 1) Και πολυ της ειναι. 2) Και οποιος/-α καταλαβε, καταλαβε τι γραφεται και απο "ποιους" εδω μεσα. Οι υπολοιποι "τυρακι" , και ας ΞΑΝΑπαθουν μπας και μαθουν, που δε νομιζω στη χιλιετια την απαση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 1 hour ago, Pppe said: 1 φορα το 13μηνο και: 1) Και πολυ της ειναι. 2) Και οποιος/-α καταλαβε, καταλαβε τι γραφεται και απο "ποιους" εδω μεσα. Οι υπολοιποι "τυρακι" , και ας ΞΑΝΑπαθουν μπας και μαθουν, που δε νομιζω στη χιλιετια την απαση. Άσε να την πληρώνουν κάποιοι να υπάρχει ανταγωνισμός.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Λέτε να αναγράφεται στις οθόνες μας κάνα Nova Telecom αντί για σκέτο NOVA από 11 του μήνα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 32 minutes ago, panos.kar said: Λέτε να αναγράφεται στις οθόνες μας κάνα Nova Telecom αντί για σκέτο NOVA από 11 του μήνα; Sent from my iPhone using Tapatalk Nova Telecom, πρώην wind, tim, telestet... Ξεχνάω κάποιο όνομα; Να πιάνει και την μισή οθόνη, τι τις έχουμε ας κάνουμε χρήση 😁 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 εμφανισε σε κανεναν NOVA GR στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Εμένα χθες μου έστειλαν μήνυμα προσφοράς και έλεγε από telestet....ότι να ναι.... 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Just now, smetcfu said: Εμένα χθες μου έστειλαν μήνυμα προσφοράς και έλεγε από telestet....ότι να ναι.... 🙂 Δώσε ένα screenshot. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 1 minute ago, smetcfu said: Εμένα χθες μου έστειλαν μήνυμα προσφοράς και έλεγε από telestet....ότι να ναι.... 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 3 minutes ago, smetcfu said: Και πού λέει telestet; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Στο κάτω μέρος ....δίπλα στην μέρα και την ώρα ..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Εμένα χθες μου έστειλαν μήνυμα προσφοράς και έλεγε από telestet....ότι να ναι.... Ετσιιι Να θυμηθούμε από που ξεκινήσαμε. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Μοιάζει σαν να είναι η ονομασία της sim telestet. Αυτό που ορίζουμε εμείς δηλαδή. Ο αποστολέας είναι πάνω, αυτό που γράφει F2GOFFERSent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 7 minutes ago, Mark_K said: Μοιάζει σαν να είναι η ονομασία της sim telestet. Αυτό που ορίζουμε εμείς δηλαδή. Ο αποστολέας είναι πάνω, αυτό που γράφει F2GOFFER Sent from my Galaxy A52s Μέχρι προχθές ότι μήνυμα είχα έγραφε WIND , ακόμα δεν έχω λάβει άλλο μήνυμα να δω τι θα γράφει ....θα δούμε πάντως χθες μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Τί συσκευή έχεις;Sent from my Galaxy A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 3 minutes ago, Mark_K said: Τί συσκευή έχεις; Sent from my Galaxy A52s Samsung a52s Τώρα πάλι μου έστειλε μήνυμα ένας γνωστός και πάλι telestet γράφει στο ίδιο σημείο όπως το screenshot που ανέβασα παραπάνω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Περίεργα πράγματα... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Είμαι περίεργος αν συμβαίνει και σε άλλους αυτο.....αν έχει δύο συσκευές δοκίμασε να στείλεις μήνυμα...έτσι από περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Samsung a52s Τώρα πάλι μου έστειλε μήνυμα ένας γνωστός και πάλι telestet γράφει στο ίδιο σημείο όπως το screenshot που ανέβασα παραπάνω ....Αυτό είναι λοιπόν η ονομασία της sim όπως την έχεις ορίσει στην συσκευή, και στην δείχνει στο συγκεκριμένο σημείο η εφαρμογή messages, που έχεις ως προεπιλεγμένη για sms. Λογικά αν πας ρυθμίσεις -> συνδέσεις-> διαχείριση SIM θα πρέπει η συγκεκριμένη κάρτα να έχει ονομαστεί telestet. Μπορείς να την ονομάσεις όπως θέλεις, πχ κάρτα 1, wind, Μήτσος κλπ και αυτό θα σου δείχνει η εφαρμογή στα μηνύματα. Είναι απλά για να ξεχωρίζεις ποια sim έχει λάβει το συγκεκριμένο sms.Sent from my Galaxy A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 On 1/6/2022 at 10:21 ΠΜ, Mobileras said: Το "μέχρι 2 φορές εντός 30 ημερών" με μπέρδεψε λίγο... On 13/6/2022 at 8:27 ΜΜ, Eliseos said: Καλησπέρα σας θα ήθελα μία ερώτηση που έχει να κάνει με την φορητότητα κι αν κάποιος γνωρίζει 100 τοις 100 να μου πει. Έχουμε πάρει ένα free to go αριθμό Τον έχουμε ταυτοποίηση.. Αλλά δεν έχουμε κάνει ενεργοποίηση την πρώτη δηλαδή κλήση στο δίκτυο το χούμε με το κουτάκι. Αν κάνουμε αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρία γίνεται δεκτό; Ή πρέπει να κάνουμε και ενεργοποίηση Σαν καρτοκινητό και μετά να κάνουμε την αίτηση; 1 ώρα πριν, sakels said: εμφανισε σε κανεναν NOVA GR στο κινητό? 1 hour ago, p_k said: Και πού λέει telestet; 1 minute ago, Mark_K said: Αυτό είναι λοιπόν η ονομασία της sim όπως την έχεις ορίσει στην συσκευή, και στην δείχνει στο συγκεκριμένο σημείο η εφαρμογή messages, που έχεις ως προεπιλεγμένη για sms. Λογικά αν πας ρυθμίσεις -> συνδέσεις-> διαχείριση SIM θα πρέπει η συγκεκριμένη κάρτα να έχει ονομαστεί telestet. Μπορείς να την ονομάσεις όπως θέλεις, πχ κάρτα 1, wind, Μήτσος κλπ και αυτό θα σου δείχνει η εφαρμογή στα μηνύματα. Είναι απλά για να ξεχωρίζεις ποια sim έχει λάβει το συγκεκριμένο sms. Sent from my Galaxy A52s ΟΧΙ το όνομα είναι WIND που έχω ορισμένο ....όχι telestet ...δεν ειμαι χθεσινος ....(γι'αυτό μου έκανε περιέργεια και το ανέβασα ) και σιγά αν είχα ορίσει εγώ όνομα που θα έβαζα όνομα telestet . Τέλος η κάρτα μου sim είναι καινούργια (1 χρόνο περίπου...μαύρο χρώμα ) 10 minutes ago, smetcfu said: ΟΧΙ το όνομα είναι WIND που έχω ορισμένο ....όχι telestet ...δεν ειμαι χθεσινος ....(γι'αυτό μου έκανε περιέργεια και το ανέβασα ) και σιγά αν είχα ορίσει εγώ όνομα που θα έβαζα όνομα telestet . Τέλος η κάρτα μου sim είναι καινούργια (1 χρόνο περίπου...μαύρο χρώμα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 (edited) Πέρασα μια βόλτα από το ενα κατάστημά της Λιβαδειάς,και μου είπαν πως πρέπει ήδη στη συσκευή να γράφει novawind προς το παρον.Τους είπα πως γράφει wind στο δικό μου. πιθανόν λένε να οφείλεται στο ότι είναι δικαρτο.(s21fe dual) δοκίμασα και μόνο με την sim της wind ,αλλά μόνο wind αναγράφει. και σταδιακά όπως μου είπαν μέχρι τις 11 του Μηνα θα έχει αλλάξει. Edited December 23, 2022 by Nickchris36 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που σου είπαν. Εμένα στο Xiaomi μου WIND GR όπως πάντα ακόμα.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 (edited) 14 minutes ago, georgeavl3 said: Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που σου είπαν. Εμένα στο Xiaomi μου WIND GR όπως πάντα ακόμα. Poco X3 Pro via Tapatalk τι να σου πω..απλώς αναφέρω αυτό που μου είπαν. και μένα wind γράφει Edited December 23, 2022 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 On 20/12/2022 at 10:54 ΜΜ, panos.kar said: Με εσένα τι γίνεται; Εσυ δεν ήσουν που στη μαυρη θα είχες θέμα αν καταργούσαν το 3G; Τώρα που καταργήθηκε στη σαλονικα έχεις θέμα; Αν δεν έχεις ήδη πει, θα με ενδιάφερε να μάθω (στο αντίστοιχο νήμα πάντα) Sent from my iPhone using Tapatalk Σήμερα στο Πολύκαστρο, νομίζω είχε 3g... Ήμουν βιαστικός και δεν μπορούσα να δω περισσότερα. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts