miltaros Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Σημερα επι της λεωφόρου αθηνών το κτιριο το οποιο ηταν wind πλεον αλλαξανε ταμπελα σε nova. Δυστυχως οδηγουσα και δεν μπορεσα να βγαλω φωτογραφια. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Για τις Ιδιοτητες καταναλωτων που απευθυνονται , ειναι μια χαρα, ως αποδεικνυεται απο τα αποτελεσματα. Οσο δε καταλαβαινουμε % τη νοοτροπια του λαγου που δε προκειται να αλλαξει με κανενα τροπο (η νεο ονομα) , καλα (μας) κανουν.“Η Wind σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σας ταλαιπωρεί, αλλά αντιθέτως θέλει πρωτίστως να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε.”Δεν λέω εγώ ευχαριστημένος είμαι από τις υπηρεσίες αλλά αυτή η εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον η τηλεφωνική και τα καταστήματα είναι σε καλύτερη μοίρα από μιας άλλης…Sent from my iPhone using Tapatalk Σημερα επι της λεωφόρου αθηνών το κτιριο το οποιο ηταν wind πλεον αλλαξανε ταμπελα σε nova. Δυστυχως οδηγουσα και δεν μπορεσα να βγαλω φωτογραφια.Έχει από πάνω πανό όπως στα καταστήματα ή φαινεται το Nova;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltaros Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 49 minutes ago, panos.kar said: “Η Wind σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σας ταλαιπωρεί, αλλά αντιθέτως θέλει πρωτίστως να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε.” Δεν λέω εγώ ευχαριστημένος είμαι από τις υπηρεσίες αλλά αυτή η εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον η τηλεφωνική και τα καταστήματα είναι σε καλύτερη μοίρα από μιας άλλης… Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει από πάνω πανό όπως στα καταστήματα ή φαινεται το Nova; Sent from my iPhone using Tapatalk Φαίνεται το nova χωρίς πανο wind όπως τα καταστήματα. Αυτό που βλέπω ακόμα wind στο κτίριο στο περιστερι επί της Κηφισού που είναι δεν έχει αλλάξει. Λογικά τις επόμενες ημέρες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 2 ώρες πριν, panos.kar said: “Η Wind σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σας ταλαιπωρεί, αλλά αντιθέτως θέλει πρωτίστως να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε.” Δεν λέω εγώ ευχαριστημένος είμαι από τις υπηρεσίες αλλά αυτή η εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον η τηλεφωνική και τα καταστήματα είναι σε καλύτερη μοίρα από μιας άλλης… Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει από πάνω πανό όπως στα καταστήματα ή φαινεται το Nova; Sent from my iPhone using Tapatalk Σίγουρα η χειρότερη εξυπηρέτηση. Οι δικές μου πληροφορίες λένε 3/1 αλλά ο συμφορουμτης αναφέρει 11/1. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltaros Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Και εγώ 3/1 ξέρω. Πήρε αναβολή πάλι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Μικρή η σημασία της μετονομασίας. Απλά ένα όνομα θα αλλάξει στα κινητά μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 22 minutes ago, panos.kar said: Μικρή η σημασία της μετονομασίας. Απλά ένα όνομα θα αλλάξει στα κινητά μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Καθόλου μικρή. Αντιθέτως. Αυτό θα σημάνει την αλλαγή του καθεστώτος και θα δηλωθεί η ισχυρή παρουσία της νέας εταιρείας με τα νέα πακέτα. Συνεπώς, είναι κίνηση μεγάλης σημασίας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Έτσι ακριβώς, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ονομασία, δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο φανταζόμαστε. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Έτσι ακριβώς, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ονομασία, δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο φανταζόμαστε.Έπρεπε να επέλεγαν άλλο όνομα. Vivacom θα ήταν το ιδανικό κατ εμε. To Telemach θα ήταν Κάπως πιο περίεργο αλλά καλύτερο από το Nova. Αλλά και πάλι δεν παίζει ρόλο. Μόνο στην ψυχολογία του καταναλωτή έχει επίδραση. Ακόμα και αν η νέα nova δεν έχει σχέση με την παλιά, ο απλός καταναλωτής δεν το ξέρει αυτό. Για την παλιά nova δεν ακούγονται και τα καλύτερα… Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 1 hour ago, Gv2008 said: Καθόλου μικρή. Αντιθέτως. Αυτό θα σημάνει την αλλαγή του καθεστώτος και θα δηλωθεί η ισχυρή παρουσία της νέας εταιρείας με τα νέα πακέτα. Συνεπώς, είναι κίνηση μεγάλης σημασίας Νέα πακέτα? Από πού προκύπτει?Δεν ξέρω να έχει γίνει έστω και κάποια μικρή αναφορά ....από κάπου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 23 minutes ago, panos.kar said: Έπρεπε να επέλεγαν άλλο όνομα. Vivacom θα ήταν το ιδανικό κατ εμε. To Telemach θα ήταν Κάπως πιο περίεργο αλλά καλύτερο από το Nova. Αλλά και πάλι δεν παίζει ρόλο. Μόνο στην ψυχολογία του καταναλωτή έχει επίδραση. Ακόμα και αν η νέα nova δεν έχει σχέση με την παλιά, ο απλός καταναλωτής δεν το ξέρει αυτό. Για την παλιά nova δεν ακούγονται και τα καλύτερα… Sent from my iPhone using Tapatalk Η παλιά nova δεν υφίσταται πλέον, μιλάμε για μία εντελώς νέα εταιρεία. Το όνομα θα είναι μόνο Νova. Επομένως δεν θα επηρεάσει τον καταναλωτή, θα επηρεάσει μόνο αυτούς που είναι προκατειλημμένοι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 (edited) Άραγε θα μετονομαστει και η κιου; Edited December 17, 2022 by Mobileras 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Ποιος ξέρει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Σίγουρα η χειρότερη εξυπηρέτηση. Οι δικές μου πληροφορίες λένε 3/1 αλλά ο συμφορουμτης αναφέρει 11/1. Εγκαίνια. Τώρα εάν αλλάξει το όνομα στις 3/1 δεν το γνωρίζω. 3 ώρες πριν, Mobileras said: Άραγε θα μετονομαστει και η κιου; Άλλο πρέπει να είναι το ερώτημα εδώ. Άραγε θα καταργηθεί η Q;; 3 ώρες πριν, p_k said: Η παλιά nova δεν υφίσταται πλέον, μιλάμε για μία εντελώς νέα εταιρεία. Το όνομα θα είναι μόνο Νova. Επομένως δεν θα επηρεάσει τον καταναλωτή, θα επηρεάσει μόνο αυτούς που είναι προκατειλημμένοι. Όπως έχω αναφέρει το Telemach θα ήταν το ιδανικό και Nova η τηλεόραση της εταιρείας. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο υπό την ιδιοκτησία της United Group. Edited December 17, 2022 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Εγώ προτιμώ το NovaΟρίστε, το είπα Poco X3 Pro via Tapatalk 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 2 minutes ago, georgeavl3 said: Εγώ προτιμώ το Nova Ορίστε, το είπα Poco X3 Pro via Tapatalk Κι εγώ αυτό προτιμώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Εμένα μου αρέσει το ΤΕΛΕΣΤΕΤ. 7 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Εμένα το Gia TA Panigiria 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 10 minutes ago, Pppe said: Εμένα το Gia TA Panigiria Εμένα το emporopanigyris δίνει άλλο κύρος 🤣🤣🤣🤣 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 12 minutes ago, cmvr said: Εμένα το emporopanigyris δίνει άλλο κύρος 🤣🤣🤣🤣 GTP από τα αρχικά... Άντε G.TA.P. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 (edited) 4 minutes ago, Pppe said: GTP από τα αρχικά... Άντε G.TA.P. θα σου βάλω πιπέρι μπήκες σε επικίνδυνα νερά το GTP (ΓΤΠ ελληνιστί) άλλο σημαίνει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited December 17, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 Γιατί το λες αυτό; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 1 minute ago, Mark_K said: Γιατί το λες αυτό; Κλαίω από τα γέλια 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Εμένα το emporopanigyris δίνει άλλο κύρος 🤣🤣🤣🤣 Eκλαψαααα🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 ώρα πριν, Pppe said: Εμένα το Gia TA Panigiria 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 ώρες πριν, Mobileras said: Εμένα μου αρέσει το ΤΕΛΕΣΤΕΤ. 😀😀😀😀 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 On 17/12/2022 at 6:30 ΜΜ, p_k said: Η παλιά nova δεν υφίσταται πλέον, μιλάμε για μία εντελώς νέα εταιρεία. Το όνομα θα είναι μόνο Νova. Επομένως δεν θα επηρεάσει τον καταναλωτή, θα επηρεάσει μόνο αυτούς που είναι προκατειλημμένοι. Όπως εμένα, και άσχημα μάλιστα. Ακούω ΝόVα και βγάζω σπυράκια... Γ.Τ.Π.ΤΡ. Το Telemach πάλι, μου βγάζει κάτι από την ταινία Apollo 13... Telestet, Tim, Vivacom, πολύ πιο αρεστά... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts