Mark_K Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Νομίζεις ότι είναι ο server το πρόβλημα; Κάτι άλλο πιο χοντρό παίζει. Εγώ που είμαι Αθήνα με vdsl 100άρα κάθε απόγευμα έως βράδυ σε όλους τους Αθηναϊκούς server μου βγάζει ping 35-37. Στους ίδιους το πρωί βγάζει 7-9. Επίσης δοκίμασα με έναν server που είναι στην Αργαλαστή εχθές το βράδυ και μου βγάζει 35ms. Όσο σε όλους στην Αθήνα, πράγμα που είναι αφύσικο. Κάποιο πρόβλημα έχει λόγω φόρτου, που προφανώς το βλέπεις στην Αθήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Νομίζεις ότι είναι ο server το πρόβλημα; Κάτι άλλο πιο χοντρό παίζει. Εγώ που είμαι Αθήνα με vdsl 100άρα κάθε απόγευμα έως βράδυ σε όλους τους Αθηναϊκούς server μου βγάζει ping 35-37. Στους ίδιους το πρωί βγάζει 7-9. Επίσης δοκίμασα με έναν server που είναι στην Αργαλαστή εχθές το βράδυ και μου βγάζει 35ms. Όσο σε όλους στην Αθήνα, πράγμα που είναι αφύσικο. Κάποιο πρόβλημα έχει λόγω φόρτου, που προφανώς το βλέπεις στην Αθήνα. Εμένα στο σπιντεστ το πινγκ είναι κολλημένο 18 με τον Wind Hellas. Και στο ps4 ανεβαίνει λόγω modem. Τώρα με συνδέει ή στης Λάρισας ή στης Αλβανίας που είναι πολυ παραπάνω. Δεν ξέρω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evgenia Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Καλησπέρα, έχω τρεις αριθμούς στην Q στο όνομά μου (για όλη την οικογένεια) αλλά λαμβάνω δωράκια από την Q μόνο σε έναν. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνει ο χρήστης για να λάβει προσωπικές προσφορές; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Όχι, οι προσφορές βγαίνουν τυχαία ή καλύτερα με τρόπο που ουδείς δύναται να προβλέψει. Διαπιστωμένο επί σειρά ετών. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Μαύρη ταμπέλα και απο πάνω μουσαμάς με wind στο κατάστημα στην Ερμού στο Βολο. Στο αλλο της Δημητριάδος δεν πέρασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Άντε να αλλάξουν το όνομα γιατί μας γκαστρωσανε 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, cmvr said: Άντε να αλλάξουν το όνομα γιατί μας γκαστρωσανε Στο τέλος μονο όνομα θα αλλάξουν τίποτα άλλο.. 🤣🥳🥳🥳 3 ώρες πριν, cmvr said: Άντε να αλλάξουν το όνομα γιατί μας γκαστρωσανε Στο τέλος μονο όνομα θα αλλάξουν τίποτα άλλο.. 🤣🥳🥳🥳 Ωλαλα μεγαλειααα Νόβα greece server Edited November 15, 2022 by Nickchris36 1 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 (edited) Και αφού μιλάμε "γενικά" περί Wind, να παραθέσω μια περίπτωση πολύ σπέσιαλ, για την Wind αλλά και για την "μαμά" πλέον εταιρεία με τα 185.390.233 (φτου και βγαίνω) χλμ οπτικής ίνας, η οποία εν έτη 2022, ΔΕΝ έχει κάλυψη VDSL στο καράκεντρο της Θεσσαλονίκης (Παύλου Μελά) (παραθέτω χάρτη), παρά μόνο ADSL με ταχύτητες ~13Mbps από το Α/Κ (Ερμού) για εταιρικό πελάτη. https://goo.gl/maps/BhnN3NdYtv8jDtaw7 Τα σχόλια δικά σας... Edited November 15, 2022 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Και αφού μιλάμε "γενικά" περί Wind, να παραθέσω μια περίπτωση πολύ σπέσιαλ, για την Wind αλλά και για την "μαμά" πλέον εταιρεία με τα 185.390.233 (φτου και βγαίνω) χλμ οπτικής ίνας, η οποία εν έτη 2022, ΔΕΝ έχει κάλυψη VDSL στο καράκεντρο της Θεσσαλονίκης (Παύλου Μελά) (παραθέτω χάρτη), παρά μόνο ADSL με ταχύτητες ~13Mbps από το Α/Κ (Ερμού) για εταιρικό πελάτη. https://goo.gl/maps/BhnN3NdYtv8jDtaw7 Τα σχόλια δικά σας...Μήπως δεν έχει πόρτες να δώσεις για VDSL αυτό είναι το κλασικό παιχνιδάκι. Δεν έχω πόρτες είναι η απάντηση μετά από καυγά και εσύ του λες δεν με νοιάζει να βάλειςΝα τους μαλώσεις, Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 3 minutes ago, cmvr said: Μήπως δεν έχει πόρτες να δώσεις για VDSL αυτό είναι το κλασικό παιχνιδάκι. Δεν έχω πόρτες είναι η απάντηση μετά από καυγά και εσύ του λες δεν με νοιάζει να βάλεις Να τους μαλώσεις, Όχι ρε συ! Έχει πόρτες, και παράθυρα. Το μαγαζί με τα κουφώματα δίπλα είναι! Το κλασσικό παιχνιδάκι με τις "πόρτες" ήταν πολύ παλιά. 2022 έχουμε και δεν έχουν διαθεσιμότητα; Γ@.ώ τις υποδομές μου. Τους είπα, θα σας κάνω ντα! Μου απάντησαν νόβα περεστρόϊκα... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 1 minute ago, memoriesradio said: Όχι ρε συ! Έχει πόρτες, και παράθυρα. Το μαγαζί με τα κουφώματα δίπλα είναι! Το κλασσικό παιχνιδάκι με τις "πόρτες" ήταν πολύ παλιά. 2022 έχουμε και δεν έχουν διαθεσιμότητα; Γ@.ώ τις υποδομές μου. Τους είπα, θα σας κάνω ντα! Μου απάντησαν νόβα περεστρόϊκα... Δεν είναι καθόλου παλιά φίλε το παιχνιδάκι με τις πόρτες. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα και ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να δώσει ούτε η cosmote ούτε καμία άλλη εταιρεία ακόμη και σε σημεία που έχουν δικά τους ΚΑΦΑΟ και πουλάνε χονδρική μία στην άλλη. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ξέρεις πόσο τυχερός αισθάνομαι πριν λίγους μήνες που αναγκαστικά έκανα τη VDSL πού βρέθηκε πόρτα με τη μία γιατί λίγο παρακάτω υπήρχε πρόβλημα στην περιοχή μου στην Αθήνα δεν υπήρχαν διαθέσιμες πόρτες σε αρκετές γειτονιές. Κάποιος άνθρωπος εκείνη τη στιγμή μάλλον θα είχε κόψει τη VDSL και βρέθηκε πόρτα τι να πω 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 2 minutes ago, cmvr said: Δεν είναι καθόλου παλιά φίλε το παιχνιδάκι με τις πόρτες. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα και ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να δώσει ούτε η cosmote ούτε καμία άλλη εταιρεία ακόμη και σε σημεία που έχουν δικά τους ΚΑΦΑΟ και πουλάνε χονδρική μία στην άλλη. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ξέρεις πόσο τυχερός αισθάνομαι πριν λίγους μήνες που αναγκαστικά έκανα τη VDSL πού βρέθηκε πόρτα με τη μία γιατί λίγο παρακάτω υπήρχε πρόβλημα στην περιοχή μου στην Αθήνα δεν υπήρχαν διαθέσιμες πόρτες σε αρκετές γειτονιές. Κάποιος άνθρωπος εκείνη τη στιγμή μάλλον θα είχε κόψει τη VDSL και βρέθηκε πόρτα τι να πω 🤣🤣🤣 Οπότε το παραδέχονται, ότι οι σούπερ ουάου υποδομές τους με τα τρισεκατομμύρια χλμ οπτικών ινών των ελληνικών παρόχων, δεν καλύπτουν το αυτονόητο, σε πόρτες (χωρητικότητα καμπίνας), ώστε να έχει ο κάθε έλλην πολίτης (ιδιώτης ή επαγγελματίας) κάπως αξιοπρεπέστατη (VDSL) ευρυζωνική σύνδεση; Το 2022; Και δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Θα πέσει μπιπ.. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 2 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 27 minutes ago, CosMap said: Το ακριβώς ανάποδο έχει αυτές τις ημέρες στην Βέροια. Από γραμμές forthnet έγιναν μετακόμιση σε wind και ακόμα αλλάζουν γραμμές κατά την συγχώνευση. Από Γενάρη του 2023 οι πρώτοι λογαριασμοί που θα γράφουν nova κι όχι wind. Κομματάκι άσχετο, το τι θα γράφει ο λογαριασμός τον Γενάρη του 2023... Αναφέρομαι στην διαθεσιμότητα και στην εμπορική διάθεση υπηρεσίας ευρυζωνικότητας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα τέλη του 2022... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Καλη πρωτη κίνηση αλλά ποτέ θα αλλάξει το όνομα στα κινητά μας;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 31 minutes ago, panos.kar said: Καλη πρωτη κίνηση αλλά ποτέ θα αλλάξει το όνομα στα κινητά μας; Sent from my iPhone using Tapatalk Εικάζω τέλος του μήνα ή Δεκέμβρη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Από τη στιγμή που αποφασίστηκε αυτή η ονομασία πρέπει άμεσα να εμφανίζεται και στην οθόνη του κινητού μας. Αυτό εξυπηρετεί πολλούς λόγους και ψυχολογικούς μεταξύ των άλλων. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Από τη στιγμή που αποφασίστηκε αυτή η ονομασία πρέπει άμεσα να εμφανίζεται και στην οθόνη του κινητού μας. Αυτό εξυπηρετεί πολλούς λόγους και ψυχολογικούς μεταξύ των άλλων.Ελπίζω να γίνει άμεσα η αλλαγή στα κινητά. Και στο σπιντεστ ειδικά στα αντροιντ που έχει μείνει με όνομα 20ετιαςSent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 (edited) Και στη Wind στη Δημητριάδος. Απο το κινητό βγαίνει πλαγιαστη η φωτό δεν ξερω γιατι την ανεβαζει έτσι. Edited November 15, 2022 by lyricmyth 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Eδω Κοζάνη στο κατάστημα της Telestet ήδη έκαναν τα αποκαλυπτήρια.. Και μέσα στο κατάστημα ξεκολλάνε λογότυπα wind και γενικά κάνουν μια μικρή ανακαίνιση 1 5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Κ εδω στο κατάστημα της Δημητριάδος ηταν οι υπάλληλοι μεσα, παρόλο που είναι Τετάρτη σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Σήμερα είναι Τρίτη και πλέον βλέπω ότι ξανά σκέπασαν με μαύρο πανί από πάνω και φαίνεται Wind με μπλε γράμματα και μαύρο πανί σε όλο το υπόλοιπο.μάλλον ήταν πρόβα για τα αποκαλυπτήρια όταν αυτά γίνουν. Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Παιδιά τσουρέκια μας τα έκαναν με την αλλαγή του ονόματος άντε να γίνει να ησυχάσουμε 🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 (edited) 10 minutes ago, bbbb said: Σήμερα είναι Τρίτη και πλέον βλέπω ότι ξανά σκέπασαν με μαύρο πανί από πάνω και φαίνεται Wind με μπλε γράμματα και μαύρο πανί σε όλο το υπόλοιπο.μάλλον ήταν πρόβα για τα αποκαλυπτήρια όταν αυτά γίνουν. Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ ναι, αι καλα εχασα τις μερες. 😂 Edited November 15, 2022 by lyricmyth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts