Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μοναδική προσφορά για τους πελάτες καρτοκινητής ΤΙΜ F2G που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό την περίοδο των εορτών

Η ΤΙΜ φέτος τις γιορτές κάνει ακόμη πιο ευέλικτη και οικονομική την επικοινωνία των πελατών της καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων από το εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, οι πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό το διάστημα από 15 Δεκεμβρίου 2005 μέχρι και 15 Ιανουαρίου 2006 μπορούν να επικοινωνούν χωρίς όρια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς η ΤΙΜ ανταποδίδει το χρόνο από τις εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής με τα αντίστοιχα λεπτά ομιλίας (για κλήσεις προς κινητά ΤΙΜ) μόλις επιστρέψουν από το ταξίδι τους.

Σημειώνεται ότι ο πιστωμένος χρόνος της προσφοράς μπορεί να καταναλωθεί από τις 31/01/2006 μέχρι τις 31/03/2006 ενώ η ενεργοποίηση περιαγωγής για τους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G γίνεται αυτόματα, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία.

Πηγή:Ναυτεμπορική

ΑΠΑΤΗ....το θεμα εχει ξανασυζητηθει....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82540&page=7&pp=20

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ΑΠΑΤΗ....το θεμα εχει ξανασυζητηθει....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82540&page=7&pp=20

Εχω την εντυπωση οτι αυτη η υπηρεσια ξεκινησε απο χθες μηπως την μπερδευεις με καποια αλλη?

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εχω την εντυπωση οτι αυτη η υπηρεσια ξεκινησε απο χθες μηπως την μπερδευεις με καποια αλλη?

Μου ειχε ερθει μηνυμα πριν καμια βδομαδα και ξαναηρθε σημερα. Τοτε ηταν για λιγους, οσους παρουν το μηνυμα και τωρα αποφασισαν να συμπεριελαβουν ολους τους συνδρομητες οποτε ξαναπηρα το μηνυμα.

ps Υπηρεσια ειναι και αυτο? :blink: :lol:

παιδια μπερδευτικατε ομαδικος!

αυτο ειναι για οσους χρηστες καρτοκινητης τηλεφωνιας οι οποιοι ειναι στο εξωτερικο και κανουν εξερχομενες κλησεις! οποτε λοιπον οσες κλησεις γινουν σε λεπτα!! και οσα λεπτα μιλησουν θα τα παρουν σε λεπτα ομιλιας!

πχ αν ο φιλος παραπανω που ειναι στο εξωτερικο με παρει και μιλησουμε 1ωρα

στις 31/1 θα δωσει η ΤΙΜ 1 ωρα.....(αλλα καλυτερα να μη πω που θα δωσει την ωρα αυτη :) )

προωθητικη ενεργεια ειναι ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

Οτι και να ναι το καλο ειναι πως επιστρεφουν κατι!!!!!

να κάνεις φορητότητα στη κοπέλα σου κ να βρεις μια άλλη με κοσμοτέ!

Λιγο αστοχο σε βρισκω!!!

Το ζητουμενο του παιδιου ειναι να μιλαει οικονομικα με την κοπελα του που ειναι στη ΤΙΜ!Και εφοσον η ΤΙΜ του παρεχει υπηρεσιες για να εξοικονομει τα χρηματα του!!!!!! :X

λοιπον ή θα κανεις φορητοτητα στην ΤΙΜ και θα βαλεις τετ α τετ(8ευρω παγιο) ή friends & family(1,5ευρω/μηνα+6ευρω εφαπαξ)

επισεις μπορεις να παρεις και ενα f2g και εισαι ωραιος!

και θα εχεις κερδος απο 50% εως και 75% στην τσεπη σου!

Join friend!

Κατ'αρχήν μιλάς από το εξωτερικό ΜΕ άγχος γιατί πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου...εξάλλου τα λεφτά που θα έχεις πληρώσει μιλώντας από το εξωτερικό δεν έχουν καμία σχέση με την αξία των λεπτών που σου προσφέρονται για κλήσεις προς κινητά ΤΙΜ (δηλαδή 1 ώρα ομιλίας από το εξωτερικό είναι πολλαπλάσια σε κόστος από 1 ώρα ομιλίας προς κινητό ΤΙΜ από το εσωτερικό).

Είναι ξεκάθαρα προωθητική ενέργεια και τίποτα περισσότερο (έχει άλλωστε ημερομηνία έναρξης και λήξης). Επίσης έχει μια λογική γρήγορης αρπαχτής (στα παίρνουν τώρα σε λεφτά γρήγορα και στα επιστρέφουν σε χρόνο ομιλίας σε 1 μήνα). Όποιος την πατήσει, ας πρόσεχε...

λοιπον ή θα κανεις φορητοτητα στην ΤΙΜ και θα βαλεις τετ α τετ(8ευρω παγιο) ή friends & family(1,5ευρω/μηνα+6ευρω εφαπαξ)

επισεις μπορεις να παρεις και ενα f2g και εισαι ωραιος!

και θα εχεις κερδος απο 50% εως και 75% στην τσεπη σου!

ή θα βλέπεις την κοπέλα σου περισσότερο και θα της τηλεφωνείς λιγότερο :lol: :lol: :lol: για να αστειευτώ λιγάκι...

Πάντως η περίπτωση του φίλου prophet δείχνει:

1.Την ακρίβεια των κινητών τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας σε σχέση με το μέσο εισόδημα...

2.Το χάος που επικρατεί σε σχέση με τα υπάρχοντα πακέτα και υπηρεσίες που είναι αδύνατο να τις γνωρίζει κάποιος ή τους συνδυασμούς τους για να δει τι τον συμφέρει (f2g, tet-a-tet, f&f, 2in1, non-stop...αυτά μόνο για την ΤΙΜ)

3.Την υποβάθμιση της διαδικασίας φορητότητας σαν μέσο προσέλκυσης πελατών από τα διαφημιστικά μέσα.

και πολλή ανεπίσημη πληροφορία, που αποκτάται μετά από ψάξιμο, επισκέψεις στα καταστήματα, τηλέφωνα κλπ...κόπο δηλαδή ενώ θα μπορούσε να είναι μαζεμένη κάπου.

Επίσης έχει μια λογική γρήγορης αρπαχτής (στα παίρνουν τώρα σε λεφτά γρήγορα και στα επιστρέφουν σε χρόνο ομιλίας σε 1 μήνα). Όποιος την πατήσει, ας πρόσεχε...

αρπαχτη δεν ειναι...ισα ισα αυτο αφορα καποιους συνδρομητες που ταξιδευουν εξωτερικο και ξαναγυρνανε πισω!

εσενα σε χαλαει οταν μιλας απο το εξωτερικο και οταν ερθεις Ελλαδα να εχεις τον χρονο ομιλιας σου σε κινητα τιμ?

αφου θα τα μιλησεις που θα τα μιλησεις...οποτε εχεις ενα ωφελος παραπανω!

οσο για τις χρεωσεις εξωτερικου ειναι λιγο ακριβες

Join friend!

Ε τώρα μην κοροϊδευόμαστε...είναι ξεκάθαρη η λογική πίσω από την προσφορά αυτή:"πλήρωσε τώρα πανάκριβά και μετά στα επιστρέφουμε πάμφθηνα"...για την ευρώπη 1 ώρα εξερχόμενων κλήσεων από tim f2g κοστίζει €102 (60x1,70) ενώ για την Ελλάδα μια ώρα εξερχόμενων κλήσεων προς κινητά ΤΙΜ f2g κοστίζει €14,76 (3600x0,0041). Κοινώς κάθε λεπτό της φθηνότερης διεθνούς κλήσης από το εξωτερικό είναι είναι 7 φορές ακριβότερο από κάθε λεπτό της εθνικής κλήσης προς κινητά ΤΙΜ.

Αν φυσικά σε πάρουν τηλέφωνο ενώ είσαι έξω ή τολμήσεις να στείλεις μήνυμα (πολύ πιθανό, γιορτές έρχονται) το κόστος πολλαπλασιάζεται...

δεν καταλαβες την λογικη μου..

λεω οτι αφου θα μιλας ετσι κι αλλιως πανακριβα οπως λες..η τιμ απλα σου τα επιστρεφει! αλλα σε κινητα τιμ

μα ετσι κι αλλιως θα χρεωθεις,ετσι δεν ειναι?

οποτε επωφελησε την πιστωση του χρονου.

ολοκληρο θεμα καναμε! :p

Join friend!

Έχεις δίκιο το παρατραβήξαμε. Το τελευταίο σχόλιο από μένα είναι πως με αυτη την προσφορά η εταιρία σού πουλά ακριβά χρόνο ομιλίας για χρονικό διάστημα ενός μηνός, τον οποίο σού επιστρέφει πολύ φθηνότερα για χρονικό διάστημα δύο μηνών...

Κερδισμένος, ωφελημένος κλπ δε βγαίνεις με τίποτα...

Όπως είπατε και παραπάνω, σου πουλά ακριβό χρόνο ομιλίας και σου δίνει πίσω φθηνό (ή μάλλον δωρεάν αν είναι σε ΤΙΜ μόνο, δεν της κοστίζει τίποτα)...

Από την άλλη δεν νομίζω να μιλάει κανείς παραπάνω από το εντελώς απαραίτητο στο εξωτερικό με καρτοκινητό, ούτε καν με συμβόλαιο... Χαζή κίνηση, μόνο για να ακουστεί το όνομά της. Αρπαχτή δεν νομίζω να κάνει, δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός ο κόσμος...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είδατε πόσες θυσίες πρέπει να κάνει 1 ζευγάρι για να μιλάει στην "προηγμένη" ελληνική κινητή τηλεφωνία (το λέω για όλα τα δίκτυα), το έτος 2005;

Ελπίζω να είναι σοβαρή η σχέση για να κάνει τόσο κόπο και θυσίες ο άνθρωπος!

Σίγουρα αυτές οι λύσεις δεν είναι για περιστασιακές σχέσεις !

ΥΓ: Αν και τα 2 νούμερα είναι στο όνομά σου και δεν σε πειράζει να είναι 120 και πάνω, μπορείς να τα εντάξεις σαν οικογενειακά και να έχεις και 60λεπτά έξτρα χρόνο ομιλίας στο καθένα προς 1 κοσμοτέ και 1 σταθερό...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ελπίζω να είναι σοβαρή η σχέση για να κάνει τόσο κόπο και θυσίες ο άνθρωπος!

Σίγουρα αυτές οι λύσεις δεν είναι για περιστασιακές σχέσεις !

Γιαυτο και η ΤΙΜ σου δινει δικαιωμα αλλαγης των αριθμων που θα δηλωσεις σε νονστοπ/friends-and-family/τετ-α-τετ καθε 30 μερες.. Κατι ξερουν αυτοι!!! (Πλακα κανω ετσι :p )

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

μα οντως 1 μηνας ειναι λογικος! δεν μπορεις να δεσμευτεις για 1 χρονο τετοιων ειδων υπηρεσιων!

Join friend!

Γιαυτο και η ΤΙΜ σου δινει δικαιωμα αλλαγης των αριθμων που θα δηλωσεις σε νονστοπ/friends-and-family/τετ-α-τετ καθε 30 μερες.. Κατι ξερουν αυτοι!!! (Πλακα κανω ετσι :p )

Και εγώ πλάκα κάνω. Το τονίζω γιατί έχουν αγριέψει τα πνεύματα εδώ μέσα. Μην κατηγορηθώ ότι θίγω τον άνθρωπο που ρώτησε!

Η αλλαγή σε ένα μήνα είναι όντως καλή κίνηση...

Βολταίρος

ΠΡΟΣΟΧΗ. Φένεται ότι άλλαξε ο τρόπος πίστωσης του δωρεάν ποσού των προσφορών από ανανεώσεις χρόνου στα καρτοκινητά.

Συγκεριμένα:

Προχθές μου ήρθε μήνυμα ότι ι ΤΙΜ μου διπλασιάζει το ποσό στη πρώτη κάρτα που θα φορτώσω στο καρτοκινητο.

Χθές έβαλα μια κάρτα των 30 ευρώ και περίμενα όπως γινόταν στο παρελθόν να πιστωθούν αμέσως άλλα 30 ευρώ. Μάταια ...

Πήρα το custmer care και αφού χρεώθηκα κανένα τρίλεπτο ακούγοντας τραγούδια και διαφιμιστικά μια κυρία πήρε τα στοιχεία μου, ζήτησε συγνώμη και μου είπε ότι μέχρι τέλους της μέρα θα έχουν μπεί τα 30 ευρώ.

ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Σήμερα παίρνω πάλι το customer care χρεώνομαι κανένα τρίλεπτο και μετα ο υπάλληλος νευριασμένος με ενημεώνει ότι ΑΛΛΑΞΕ ο τρόπος πίστωσης του δωρεάν ποσού. Γίνεται την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα, οπότε να το περιμένω σήμερα.

Περιμένω λοιπόν να δω τι θα γίνει ...

Συμπέρασμα:

1) Η ΤΙΜ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο σοβαρή εταιρία είναι.

2) Νομίζω είναι ενα καλός τρόπος η ΤΙΜ να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού που χαρίζει μέσω των χρεώσεων των κλήσεων στο customer care. Η TELESTET ποτέ δεν πεθαίνει ...

Δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά από προχτές Τρίτη υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα μπουν κανονικά τα χρήματα σε όλους όσους ήρθε το μήνυμα της προσφοράς και έκαναν ανανέωση χρόνου ομιλίας. Περιμένουμε λοιπόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και... αν δεν γίνει τίποτα, αρχίζουμε το κράξιμο :p :lol:
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και σε μένα ήρθε προχθές 20/12 το μήνυμα για διπλασιασμό της πρώτης κάρτας, έβαλα μία των 30, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κανένας διπλασιασμός. Ελπίζω πάντως να αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

ε συγνωμη,αν δεν μπηκαν τα χρηματα οπως καλεσες εσυ στο cc ετσι ας καλεσουν ολοι οσοι την παθαν...λαθη γινονται παντου.

εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα οσες φορες εκανα διπλασιασμο.

λογικα τωρα λογω εορτων κατι παιζει.

και κατι ασχετο:

και τα μμς δεν ερχονται παλι προβλημα εχει.

Join friend!

Νομίζω είναι ενα καλός τρόπος η ΤΙΜ να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού που χαρίζει μέσω των χρεώσεων των κλήσεων στο customer care. Η TELESTET ποτέ δεν πεθαίνει ...

εχει ειπωθεί πολλες φορες....

για παιρνεις ΧΩΡΙΣ να χρεωνεσε το cc...παιρνεις 1260 και πατας το 8 :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

O διπλασιασμός έγινε και μάλιστα μου ήρθε μήνυμα "o χρόνος ομιλίας από την κάρτα που ανανεώσατε προστέθηκε στο υπόλοιπο του χρόνου σας".

Τελικά πρέπει να υπήρξε τεχνικό πρόβλημα, ίσως λόγω των εορτών.

Μπορεί να άργησαν λίγο, αλλά ενημέρωσαν αμέσως μόλις έγινε ο διπλασιασμός. Μπράβο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked