Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

emena de me xalaei...2 30ares ebala ara sunolika anti gia 60 mou balan 120...

exei sumbei kai se allous?lete na ksanaginei?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Η ΤΙΜ-ITALIA συνεχιζει ακαθεκτη την ρευστοποιηση εκποιωντας θυγατρικες της :!: :confused: :worry:Τελευταιο θυμα η ΤΙΜ-Peru η οποια πουληθηκε στην Μεξικανικων συμφεροντων Αmerica Movil......

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Ιταλοι μαφιοζοι δηλαδη?

οχι βεβαια :!: απλα ελα παρε-παρε TIM....να την τυλιξω? :!: :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

Εγω την θελω σε καλο περιτιλιγμα! θα την κανω δωρο!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Το ονομα των ιταλων ομως σε εμας εμεινε..θα προτιμουσα κατι πιο ελληνικο.Αν και λιγο ρομπα να αλλαξει παλι..

Το ονομα των ιταλων ομως σε εμας εμεινε..θα προτιμουσα κατι πιο ελληνικο.Αν και λιγο ρομπα να αλλαξει παλι..

Όπως το λες.

Λίγο ρόμπα. ;)

Με τόσα που έχει κάνει αυτή η εταιρία, το να ξανααλλάξει όνομα θα ήταν το λιγότερο. :!:

Όσο για τους Ιταλούς, αποφάσισαν να διατηρήσουν τις θυγατρικές τους μόνο σε Τουρκία και Βραζιλία. Όλες οι άλλες ξεπουλιούνται.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως το λες.

Λίγο ρόμπα. ;)

Με τόσα που έχει κάνει αυτή η εταιρία, το να ξανααλλάξει όνομα θα ήταν το λιγότερο. :!:

Όσο για τους Ιταλούς, αποφάσισαν να διατηρήσουν τις θυγατρικές τους μόνο σε Τουρκία και Βραζιλία. Όλες οι άλλες ξεπουλιούνται.

μαλλον η ΤΙΜ-ΙΤΑLIA πρεπει να εχει μεγαλα φεσια :!: ;) κι οχι προβλημα ρευστοτητας για να ξεπουλαει ετσι :!: :confused: :worry: θα την παρουν οι τραπεζες την κακομοιρα :!: :cry:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΤΙΜ !!!!!!!!!!!

Στο site της εδώ και τόοοοοοοσο καιρό διαφημίζει ότι τα ericsson Κ750 κτλπ παίζουν mobileTV

Ετσι και τους πάρεις τηλέφωνο στο 1231 και πατήσεις το 8 για να συνδεθείς αμέσως σου λένε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ γιαυτά τα κινητά , έχουν πρόβλημα

Το πρόβλημα είναι στο λογισμικό της συσκευής

Και με Κ700 και με W800i μπαίνει κανονικότατα σε μένα. Τώρα δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Ότι είναι πανάκριβα είναι, σε ****** από πίσω για να λέμε την αλήθεια με αυτή την (τηλεόραση). Αίσχος ποιότητα, μικρή ταχύτητα και συνεχώς καθυστερεί και κυρίως είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ :mad: :mad:

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Και με Κ700 και με W800i μπαίνει κανονικότατα σε μένα. Τώρα δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Ότι είναι πανάκριβα είναι, σε ****** από πίσω για να λέμε την αλήθεια με αυτή την (τηλεόραση). Αίσχος ποιότητα, μικρή ταχύτητα και συνεχώς καθυστερεί και κυρίως είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ :mad: :mad:

Και στο Κ700 ως μπηκες??Μεσω Tim Imagine?Που μπορω να το βρω ξερεις??

Μέσω WAP και επέλεξα ένα κανάλι και μπήκα κανονικά.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Τώρα έχω κι εγώ προβλήματα με το W800i. Μου λέει και εμένα ότι δεν υποστηρίζεται ο τύπος. Εγώ ξέρω ότι τα αρχεία *.sdp είναι streaming για τα κινητά της SE. Μήπως η ΤΙΜ κάνει καμία αναβάθμιση (της κακιάς ώρας) και έχει αλλάξει τις επεκτάσεις για τα κανάλια;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Μέσω WAP και επέλεξα ένα κανάλι και μπήκα κανονικά.

Μεσω Wap ομως δεν εχεις καμμια εξτρα χρεωση περα απο το 1 ευρω??

Και η εικονα λογικα θα ειναι χαλια σε ποιoτητα μιας και η ταχυτητα ειναι χελωνιτσα μεσω wap!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ στην ΤΙΜ

Σήμερα τελικά θα τους καταγγείλω

Το είπα μία το είπα δύο τους πήρα τηλέφωνο τίποτα , συνεχίζουν να διαφημίζουν μοντέλα που δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία ως ικανά να το κάνουν

http://www.tim.com.gr/02_01_01.cfm?PageID=910

Τηλεφωνείστε όσοι την πατήσατε στο 1520

Οχι στον ΙΝΚΑ ( δεν κάνουν τίποτα εκεί ) αλλά στο 1520 όσοι την πατήσατε και πήρατε κινητά που δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία

Οταν μια εταιρία δεν έχει την τεχνική δυνατότητα να υποστηρίξει μια της υπηρεσία και όταν ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο οφείλει να μην εκμεταλευέτε ακόμα τουλάχιστον οικονομικά τους συνδρομητές της

Mόλις πήρα την ΤΙΜ και ο υπάλληλός τους ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τι μου είπε ?

πως έπρεπε να με ενημερώσουν από το κατάστημα που έκανα τη σύνδεση ότι τα κινητά της έρικσον τα τρία μοντέλα αυτά ΔΕΝ παίζουν γιατί έχουν πρόβλημα !!!!!!!!

Τους λέω "για ποιό λόγο τα έχετε στο site σας ? ως ικανά και ο κόσμος μπορεί να αγοράσει κάποιο κινητό νομίζοντας πως παίζει ? " και η απάντηση του κυρίου ?

"ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΙΝΗΤΟ με κριτήριο να παίζει τηλεόραση"

και απαντώ "δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς με τι κριτήρια αγοράζει ο καθένας κινητό"

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΜ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΩ

Να τη χαίρεστε

Ξερει καποιος που μπορω να δω τα δωρα του Avantage?

Και συγκεκριμενα ενδιαφερομαι να εξαργηρωσω 500 ποντους και ειμαι αναμεσα σε 2 δωρα και θελω να τα δω και απο αποψη εμφανισεις και δυνατοτητων.

Δωρα:

1)Χειριστηριο Η/Υ Game

2)Ενα ασυρματο ποντικι για PC X-TECH

EDIT:Αν καποιος εχει παρει ενα απο αυτα τα δωρα ας πει την αποψη του!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Ξερει καποιος που μπορω να δω τα δωρα του Avantage?

Και συγκεκριμενα ενδιαφερομαι να εξαργηρωσω 500 ποντους και ειμαι αναμεσα σε 2 δωρα και θελω να τα δω και απο αποψη εμφανισεις και δυνατοτητων.

Δωρα:

1)Χειριστηριο Η/Υ Game

2)Ενα ασυρματο ποντικι για PC X-TECH

EDIT:Αν καποιος εχει παρει ενα απο αυτα τα δωρα ας πει την αποψη του!

μονο αν πας στα καταστηματα Game Buster και ζητησεις να τα δεις!!!απο κει θα τα παρεις αλλωστε!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

μονο αν πας στα καταστηματα Game Buster και ζητησεις να τα δεις!!!απο κει θα τα παρεις αλλωστε!

Εγω ομως που μενω σε νηση (Κεφαλλονια) και τετοιο καταστημα δεν υπαρχει εδω πως θα το δω και πως θα το παραλαβω?????

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

τα καταστηματα ειναι αλυσιδα καλεσε στο 1211 ρωτησε τους ποιο ειναι το κοντυνοτερο καταστημα σε σενα και αν ειναι ευκολο να πας απο κει!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός και έχω χρεωθεί 13euro από αποτιχιμένες προσπάθειές για το Mobiletv έστηλα email στην Tim και περιμένω απάντηση, Οπότε προς το παρόν οσοί έχουν sony ericsson ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός και έχω χρεωθεί 13euro από αποτιχιμένες προσπάθειές για το Mobiletv έστηλα email στην Tim και περιμένω απάντηση, Οπότε προς το παρόν οσοί έχουν sony ericsson ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Και εγώ το είχα πάθει, με καρτοκινητό και μου φύγανε γύρω στα 10€ (το έχω γράψει και σε προηγούμενη απάντηση)!

Έιχα πάρει γύρω στις 5 φορές στο 1231 και την τελευταία φορά που νόμιζα ότι επιτέλους κάποιος ενδιαφέρθηκε, επί 5 λεπτά μου ζητούσε πληροφορίες για το που ακριβώς αντιμετωπίζω πρόβλημα, τι μηνυμά μου βγάζει, από ποιά περιοχή είμαι, αν χρεώθηκα η όχι, τη συσκευή που έχω, και τις ρυθμίσεις που έχω βάλει... μου είπε ότι όλα φαίνονται εντάξει και ότι θα το προωθήσει στο τεχνικό τμήμα και εντός της μέρας θα μου τηλεφωνούσαν για το τι πρόβλημα υπάρχει... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ (έχει περάσει μήνας!!!)

Μετά από όλα αυτά φυσικά παραιτήθηκα από την διαδικασία και δεν χρησιμοποίησα την υπηρεσία!

BlueBoy --> Όσο για το ότι σου είπαν ότι τα μοντέλα της SE έχουν πρόβλημα, μάλλον το πρόβλημα είναι στο σύστημα που έχουν αυτοί και δεν υποστηρίζει επαρκώς τα μοντέλα της SE!

Telika mporoun na siniparxoun se mia sim TIM 2in simvolaio + F2G me dwrean kliseis se arithmo proepilogis?
Οποιος εχει προγραμματακια για smartphones μπορεί να τα ανεβάσει στο emet για να τα κάνει sharing μαζι μας!!! :p

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked