mol Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 ετσι συνεχισε ρε κιου! και φερε πισω τα μονοευρα πακετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1436413308 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Τους ρώτησα και έμαθα ότι στα συμβόλαια με μηδενικό πάγιο (π.χ. Flexy Zero) δεν γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση των 120' προς σταθερά. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ετσι συνεχισε ρε κιου! και φερε πισω τα μονοευρα πακετα πολλά λαικ σε αυτό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπέρα, ο αναμεταδότης αγοράστηκε, το μόνο που απομένει ειναι να μάθω που έχει πυλώνα της Wind, με 3g, για να στρέψω την εξωτερική κεραία.. μπορεί να βοηθήσει κανείς; στην εικόνα φαίνεται το στίγμα του μοναστηριού... http://noc.ezhellas.com/~gmich/monastery.png Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπέρα, ο αναμεταδότης αγοράστηκε, το μόνο που απομένει ειναι να μάθω που έχει πυλώνα της Wind, με 3g, για να στρέψω την εξωτερική κεραία.. μπορεί να βοηθήσει κανείς; στην εικόνα φαίνεται το στίγμα του μοναστηριού... http://noc.ezhellas.com/~gmich/monastery.png Το μοναστηρι αυτο δεν ειναι κοντα στο Λιτοχωρο; Εχει κανονικα 3G εκει οπως και στην Λεπτοκαρυα.Αμα βρεις που χτυπαει η κεραια(με κανενα προγραμμα οπως το opensignal) εισαι οκ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ειναι βόρεια του λιτοχώρου... το opensignal είναι λίγο ότι νάναι ή μου φαίνεται; όλους τους πυλώνες στη θαλασσα τους βγαζει :) http://noc.ezhellas.com/~gmich/monastery-2.png Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ειναι βόρεια του λιτοχώρου... το opensignal είναι λίγο ότι νάναι ή μου φαίνεται; όλους τους πυλώνες στη θαλασσα τους βγαζει :) http://noc.ezhellas.com/~gmich/monastery-2.png Network signal info pro. βλεπης μεσω του προγραμματος σε ποια κεραια συνδεεται το 3g την χρονικη στιγμη και αναλογα γυρνα το κατοπτρο.ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το φτιαξανε σημερα,11 μερες μετα απο επιστολη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Κάνε το νούμερο που θέλεις Q, βάλε μία κάρτα των 5 ευρώ(θα έχεις διαθέσιμα 4,40 μετά την αφαίρεση λόγο φόρου κινητής), κάνε ένα account στο myq και πάρε το πακέτο για 800 λεπτά προς wind (με χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη) για 30 μέρες με 2€. Δωρεάν δεν είναι αλλά είναι μία σχετικά πολύ φτηνή λύση. Θεωρώ ότι τα 800 λεπτά είναι αρκετά αλλιώς παρακολούθησε την κίνηση και αγόρασε και δεύτερο πακέτο Φοβερή ιδέα, δεν το σκεφτόμουν !! όντως λύσεις υπάρχουν και κυρίως οικονομικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 πως γίνεται η εκτροπή κλησης? εχω ενα wind φοιτητικο αλλα εκει που ειμαι φανταρος δεν πιανει και με ενδιαφέρει να προωθούνται οι κλησεις μου στο frog που εχω. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 *21*69xxxxxxxx# και κλήση Ακύρωση #21# κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Θέλω να μεταφέρω το σταθερό σε απόσταση 100 μέτρων κυριολεκτικά, όπου βρίσκεται το νέο διαμέρισμα που ενοικιαζω. Είναι δυνατόν να χρεώνουν 75 ευρώ; Υπάρχει κάτι άλλο να προσεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Θέλω να μεταφέρω το σταθερό σε απόσταση 100 μέτρων κυριολεκτικά, όπου βρίσκεται το νέο διαμέρισμα που ενοικιαζω. Είναι δυνατόν να χρεώνουν 75 ευρώ; Υπάρχει κάτι άλλο να προσεξω; απλά πληρώνεις τα 75€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veritasx Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπερα στο φορουμ ;) Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει με σιγουρια καποιo skroutzoμαγαζο που κανει αναβαθμηση συσκευων της Wind. Πριν δυο χρονια ειχα παρει αναβαθμηση απο Birdphone αλλα δεν ξερω αν κανει ακομα. Θα ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Κάτι που ίσως να γίνεται θα ήταν να ενταχθεί το (παλιό σου) νούμερο στο εταιρικό πακέτο που θα αγοράσει η εταιρεία σου (το έχω συναντήσει σε Vodafone). Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofo9933klis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μονο που το 50 ειναι 57, το 40 45 και το 35 37,5. Ευτυχώς το πήραμε χαμπάρι οτι κανεις δεν αναφέρει το ΤΚΤ 12 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofo9933klis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Το πρόβλημα ειναι το διεύθυνση ολίγοι του ΟΤΕ στο οποίο βασίζονται γιατι σεν υπάρχει κ αλλο. Ειδικά στην επαρχία που σεν υπάρχει ονοματοδοσία στις οδούς, μπορεί να περιμένεις κ πανω απο μηνα απο την αίτηση μετακόμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofo9933klis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν υπάρχει υπογραφή , η φόρμα αμφισβήτησης ειναι άχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Μονο που το 50 ειναι 57, το 40 45 και το 35 37,5. Ευτυχώς το πήραμε χαμπάρι οτι κανεις δεν αναφέρει το ΤΚΤ 12 % εμένα αν είχα γραπτά πως μου είχαν πει 50€ και μου έρθει 57€ ο λοαγαριασμός θα τους έβαζα να το πλήρωναν αυτοί!!! τώρα αν δεν έχεις γραπτά αυτά που λές, μαθαίνεις για την επόμενη φορα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σήμερα που είχα χρόνο έκανα την καταγγελία! Περιμένουμε! Δεν έχουμε κάτι νεότερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Αν καταφέρω να βρω τη συνομιλία θα στη στείλω. Θα δοκιμάσω να τη ζητήσω και με φαξ Γιατί θυμάμαι πολύ καλά τι συμφωνίες κάνω! Φίλε μου κατανοώ την αγανάκτηση σου. Σε κάθε περίπτωση όμως και αν αυτό σου απαλύνει τον πόνο, δεν υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με άλλους παρόχους. Έχει τύχει να υποφέρω από Vodafone και Hol για δικό τους λάθος και για το οποίο χρειάστηκε να φτάσω στα άκρα προκειμένου να δικαιωθώ. Κοινώς, παντού τα πάντα, απλά ο καθένας επιλέγει στο τέλος της ημέρας αυτό που τον βολεύει περισσότερο. Και κάτι ακόμη: εφόσον παντού εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας είναι λογικό να γίνονται λάθη, πόσο μάλλον σε μεγάλες εταιρίες όπου ανακατεύονται πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, χωρίς απαραίτητα να εποικοινώνουν μεταξύ τους με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα Είμαι συνδρομητής σε σταθερή και Internet στη Wind, σε 2 γραμμές, οι οποίες συνδρομές και λήγουν τον άλλο μήνα. Ζήτησα λοιπόν 2 νέες προσφορές και μου έδωσαν όντως 25 ευρώ/μήνα στη μία γραμμή και 29/μήνα στην άλλη (γιατί σε αυτήν έχω και δωρεάν τηλέφωνα εκτός Ελλάδας). Οι προσφορές, χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό, μου φαίνονται νορμάλ, για ήδη υφιστάμενο συνδρομητή. Το περίεργο είναι, ότι μου ζητάνε άπαξ 5+8 ευρώ για την ανανέωση! Να δεχθώ το τέλος ενεργοποίησης από άλλο πάροχο, αλλά να σου ζητάνε 13 ευρώ για να συνεχίσεις να είσαι πελάτης τους, μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο. Ισχύει κάτι τέτοιο και έχω χάσει επεισόδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το έχω ακούσει και σε άλλους παροχους. Κοίτα για νέα αίτηση προς CYTA με 23€ με δωρεάν τέλη που δεν έχει τέτοιες χρεώσεις.Έλεος πια. Από παντού θέλουν να τα παίρνουν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μάλλον θα το προχωρήσω ούτως ή άλλως, καθώς με βολεύουν πολύ τα 200 λεπτά προς όλους κάθε μήνα στο F2G, λόγω σταθερού. Ήθελα απλώς να δω τι ισχύει γενικότερα. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts