vasilimertzani Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεια σας φιλοι μου, γραφτηκα σημερα στο forum για να μπορεσω να πω τον προβληματισμο μου κ να εκφρασω την αγανακτηση μου ,για να μου πειτε την γνωμη σας. Λοιπον τον 5ο του 2014 πληρωνω τον τελευταιο λογ/μο της wind που μου ειχε ερθει (σταθερο κ ιντερνετ) κ αμεσως αλλαζω παροχο (οτε). Πραγματι σε 1 μερα η αλλαγη πραγματοποιηθηκε κ θεωρησα οτι η συνεργασια μου με την wind ελαβε τελος. Αμ δε!! Γυρνωντας απο εκτος Αθηνων που ελειπα τον 8ο του 2014 βλεπω οτι εξακολουθουσαν να ερχονται λογ/μοι κ μαλιστα ειχαν συνολο 140 ευρω. Παρατηρωντας αφορουσε αριθμο κινητου που ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου κ ποτε δεν χρησιμοποιησα. Ρωτωντας σε 2 υπ/τα της wind μου ειπαν οτι το τηλ. υπαρχει κ εαν θελω να διακοψω το συμβολαιο πρεπει να το εξωφλησω. Αφου πειρα κ τα γνωστα τηλ/να της wind για πληροφοριες τι μου ειπαν; Οτι το συγκεκριμενο συμβολαιο εχει γινει στην Ξανθη!!! στις 1/6/2013. Φυσικα ουτε εγω ουτε η συζηγος μου που ειναι στο ονομα της το τηλ. εχουμε παει ποτε εκει (δυστηχως). Προσπαθωντας τωρα να θυμηθω τι εγινε περιπου 2 χρονια πριν κ με αυτα που εμαθα ,αρχισε να ''ξετιλυγει'' το κουβαρι στο μυαλο μου. Ηρθαν λοιπον 2 παιδια πωλητες της εταιρειας κ με πολυ πυθω δυστηχως μας επεισαν να αλλαξουμε απο τον οτε που ειμασταν στην wind για 1002 κ καλα ευνοικους ορους. Οι ευγενεστατοι κατα τα αλλα αυτοι 2 κυριοι μας ειπαν οτι μεσα στο πακετο του σταθερου κ του ιντερνετ μας δινουν κ ενα κινητο δωρεαν. Απο την πρωτη στιγμη τους ειπα οτι ΔΕΝ θελω κινητο με συμβολαιο γιατι ολη η οικογενεια εχουμε καρτικινητα κ μας καλυπτουν. <<Καμια σχεση μας ειπαν ,δεν πληρωνετε τπτ κ ειναι δωρεαν ,αφου ειναι δωρεαν γιατι να μην το παρεις; Παρτετο κ αμα θελετε μην το χρησιμοποιητε ,ειναι μεσα στο πακετο>> Τωρα το πως εγινε η εγγραφη στην Ξανθη:worry: δεν μπορω να ξερω! Αυτο που ξερω ειναι οτι ουτε πειρα ποτε τηλ στα χερια μου ουτε καρτα sim ,κ εξαλου απο που να τα επαιρνα ; Απο την Ξανθη;:O Η μονη ευθυνη που εχω απο αβλεψια ειναι οτι οταν απο ενα σημειο κ μετα στους λογ/μους αναγραφωταν κ ο αριθμος του κινητου δεν εδωσα σημασια γιατι η χρεωση ηταν κοντα στο 1 ευρω. Τωρα ομως που αλλαξα παροχο το ''τσιμπουρι'' εχει μεινει κ μου ζηταει 140 ευρω που κ ολο θα αυξανονται. Ποτε δεν χρωσταγα κ ουτε χρωσταω σε κανεναν κ αυτο το χρεος θεωρω οτι δημιουργηθηκε με αδικο κ ανεντιμο τροπο! (θα μου πειτε τωρα κατι μας ειπες!) Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας κ τις συμβουλες σας τι να κανω τωρα μια κ τις πρωτες απαντησεις απο το τηλ. κ τα υπ/τα που ρωτησα τις πειρα. Ευχαριστω κ σορυ για το ζαλισμα. *Σημερα το μονο που εκανα ηταν που μου ειπαν μια ΑΙΤΗΣΗ για διακοπη του κινητου. εχεις υπογραψει κατι? δυο χρονια δεν ερχοταν λογαριασμος και ηρθε τωρα? ας στειλουν το συμβολαιο που εχεις συναψει να δεις τι λεει. οταν λες οτι ερχοταν ο λογαριασμος?εννοεις οτι χρεωναν ενα ακομα αριθμο με μηδενικο ποσο?και το δεχοσουν? τωρα πως εφτασε 140?λογω διακοπης των λοιπων υπηρεσιων? περιπλοκα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Απλά το κινητό που ήταν δωρεάν στο πακέτο του φίλου το χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος εδώ και δύο χρόνια... Να λες πάλι καλά φίλε που δεν έκανε τίποτα βρομοδουλειές ο άλλος με το τηλέφωνο για να μπλέξεις εσύ. Προσέχουμε τι υπογράφουμε καθώς και τι πληρώνουμε. Διαβάζουμε τα χαρτιά που μας έρχονται στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εχεις υπογραψει κατι? δυο χρονια δεν ερχοταν λογαριασμος και ηρθε τωρα? ας στειλουν το συμβολαιο που εχεις συναψει να δεις τι λεει. οταν λες οτι ερχοταν ο λογαριασμος?εννοεις οτι χρεωναν ενα ακομα αριθμο με μηδενικο ποσο?και το δεχοσουν? τωρα πως εφτασε 140?λογω διακοπης των λοιπων υπηρεσιων? περιπλοκα. Εχω μπροστα μου το συμβολαιο που μου εκαναν οι πωλητες ,η μαλλον αναγραφει ακριβως <<Αιτηση ενεργοποιησης υπηρεσιων σταθερης τηλεφωνιας κ ιντερνετ >> k πανω δεξια γραφει wind. Καθως κ ενα αλλο χαρτι που γραφει <<WIND Ευχαριστουμε που επιλεξατε την wind για φθηνοτερη χρεωση σε ολες σας τις κλησεις>> Αυτα τα δυο αρχικα χαρτια εχω κ αναφερει το προγραμα που εχει επιλεγει. WIND Double Play Large kai χειρογραφα γραφει διπλα <<προσφορα 29,90 τον μηνα για 12 μηνες>> Πουθενα δεν αναφερει ουτε για κινητο ουτε για τπτ αλλο. Ο πρωτος λογ/μος που μου ηρθε δεν ανεγραφε επανω αριθμο κινητου τηλ. κ ηταν για το διαστημα 25/2/13 εως 24/3/13 ποσο πληρωμης 34,41 Απο τον 2ο που εχω στα χερια μου (πιθανον να εχασα καποιον ενδιαμεσα) 25/5/13 εως 24/6/13 αναγραφει κ τον αριθμο τηλ του κινητου ''μαιμου'' ,κ στις χρεωσεις γραφει τελεη συνδρομιτων κιν.τηλ/νιας 1,67 ευρω ,κ στους επομενους 1,37 . Γι αυτο δεν εδωσα κ σημασια , κ ειχε γενικο ποσο πλ/μης 47,04 ,κ στον επομενο 58,32. Η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα κ τον σωστο ελενχο κ πληρωνα σαν μ......ς ,εχοντας εμπιστοσυνη στην εταιρεια κ στα αρχικα προφορικα λογια των πωλητων κ στην γραπτη αιτηση. Το πως εφτασε στα 140 ,υποθετω οτι μετα την αλλαγη παροχου χρεωνομουν με το παγιο του κινητου ''μαιμου'' το οποιο πρωτα ηταν ενσωματομενο με τα γενικο παγιο του πακετου. Δεν ξερω κιολας ,ουτε ειμαι ειδικος για να ξερω τετοιες λεπτομερειες κ λαμογιες! Το θεμα ειναι οτι βρωμαει! Μονο οτι μου ειπαν οτι το συμβολαιο εγινε στην Ξανθη στις 1/ 6/13 ,τι δειχνει; Τωρα εαν πιαστηκα κοροιδο επειδη δεν το ειδα απο την αρχη και να ενεργησω τι να πω; Με τετοιες ενεργειες της προσκερης αρπαχτης κ πιασιμο στοχων που τους επιβαλονται ,στο επομενο βημα τα κερδος γινεται ζημια κ δεν μιλαω μονο ειδικα αλλα κ γενικα ,οι καταναλωτες τιμωρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλεσες το νουμερο να δεις αν το σηκωσει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλεσες το νουμερο να δεις αν το σηκωσει καποιος; Εννοειται ,καλει κ δεν το σηκωνει κανεις φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Όπως τα γράφεις το συμβόλαιο για το double play της σταθερής+ίντερνετ άρχισε να ισχύει στα τέλη Φλεβάρη, ενώ με συμβόλαιο κινητής βρέθηκες την 1 Ιουνίου...Δηλαδή 3 μήνες μετά! Πρώτα, πρώτα γιατί δεν ζητάς να σου δείξουν υπογεγραμμενο το συμβόλαιο της 1/6/2013 στην Ξάνθη και αν δεν στο δείξουν να πας στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να αποτανθείς μόνο σε ενώσεις καταναλωτών; Και πού ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτό το κινητό για απάτες/εγκλήματα κλπ; Καλού κακού πρέπει να προφυλαχθείς για όλα τα ενδεχόμενα... Μήπως να μιλήσεις και με ένα δικηγόρο; Όποια και να είναι η κατάληξη(αν πχ.τα πάρει πίσω η εταιρεία και πει λάθος κλπ κλπ) να ζητήσεις και κάποιο χαρτί που να λέει ότι ήταν λάθος τους και δεν ήσουν ποτε συνδρομητής τους ΕΦΟΣΟΝ δεν υπέγραψες κάτι καταλάθος....... Edited September 7, 2014 by energetica Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Επειδή η υπόθεση είναι σοβαρή, κυκλοφορεί τόσον καιρό τηλέφωνο στο όνομά σου που δεν ξέρεις που μπορεί να έχει εμπλακεί και ποιός μπορεί να το έχει, στην θέση σου για να είμαι καλυμμένος 100% θα πήγαινα άμεσα από κατάστημα να κάνω φραγές και στην αιτιολογία θα έβαζα το κατάστημα να γράψει ότι αγνοώ πως βρέθηκε στο όνομά μου το συμβόλαιο, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Στην συνέχεια καρφί στην εισαγγελεία, παρουσιάζεις ότι ξέρει και κάνεις μήνυση κατ' αγνώστων. Έτσι, όσο μπλεγμένο και να βρεθεί το τηλέφωνο, ακόμα και σε ληστείες, τρομοκρατίες, απάτες, κτλ εσύ έχεις ξεκαθαρίσει την θέση σου και έχεις πολλές πιθανότητες να μην έχεις άλλα μπλεξίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Σημερα αφου επικοινωνησα δυο φορες με την εταιρεια (την 1η με πειρανε για να μου πουνε για το αιτημα διαγραφης του κιν/του που εκανα το Σαββατο), κ αφου τους ειπα αλλη μια φορα την ιστορια (οσο μπορεσα βεβαια:cry:) , ενα ευγενεστατο παλικαρι αφου ειδε οτι το συμβολαιο εχει γινει στην Ξανθη κ οτι πραγματι δεν εχει γινει καμια κληση ,με προετρεψε να στειλω fax σε συγκεκριμενο Νο και που ειναι αρμοδιοι για να βγει μια ακρη. Οταν του ειπα μηπως ειναι καλυτερα να περασω απο τα κεντρικα της εταιρειας ,μου απαντησε οτι κ αυτοι το ιδιο θα μου πουνε ,αιτηση δλδ! Για να δουμε τι θα γινει τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια η wind εχει ξεφυγει και τελευταια το εχει παραξυλωσει. Δεν λεω αλλα γιατι μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι και θα φαω κανα ban. Φιλε αν ημουνα στην θεση σου δεν ξερω τι θα ειχα κανει, πραγματικα. Καλα ξεμπερδεματα αλλα κοιτα να κατοχυρωθεις γιατι ακομα και να σου λενε οτι δεν εχει γινει κληση και τα λοιπα, εσυ δεν ξερεις που εχει χρησιμοποιηθει αυτο το τηλεφωνο. Μονο και μονο που ειναι καταχωρημενο απο Ξανθη πρεπει να σε προβληματισει. Ανεξαρτητως της χρεωσης πρεπει να παρεις καποιο χαρτι απο την Wind η κατι αλλο (δεν ειμαι νομικος) οτι δεν ειχες ποτε αυτο το νουμερο καθως και δεν το ειχες χρησιμοποιησει. Τα γραμμενα πιανονται και οχι τι σου λεει ο καθε υπαλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Ηρθαν λοιπον 2 παιδια πωλητες της εταιρειας κ με πολυ πυθω δυστηχως μας επεισαν να αλλαξουμε απο τον οτε που ειμασταν στην wind για 1002 κ καλα ευνοικους ορους. Οι ευγενεστατοι κατα τα αλλα αυτοι 2 κυριοι μας ειπαν οτι μεσα στο πακετο του σταθερου κ του ιντερνετ μας δινουν κ ενα κινητο δωρεαν. Απο την πρωτη στιγμη τους ειπα οτι ΔΕΝ θελω κινητο με συμβολαιο γιατι ολη η οικογενεια εχουμε καρτικινητα κ μας καλυπτουν. <<Καμια σχεση μας ειπαν ,δεν πληρωνετε τπτ κ ειναι δωρεαν ,αφου ειναι δωρεαν γιατι να μην το παρεις; Παρτετο κ αμα θελετε μην το χρησιμοποιητε ,ειναι μεσα στο πακετο>> Η μονη ευθυνη που εχω απο αβλεψια ειναι οτι οταν απο ενα σημειο κ μετα στους λογ/μους αναγραφωταν κ ο αριθμος του κινητου δεν εδωσα σημασια γιατι η χρεωση ηταν κοντα στο 1 ευρω. Τωρα ομως που αλλαξα παροχο το ''τσιμπουρι'' εχει μεινει κ μου ζηταει 140 ευρω που κ ολο θα αυξανονται. Ποτε δεν χρωσταγα κ ουτε χρωσταω σε κανεναν κ αυτο το χρεος θεωρω οτι δημιουργηθηκε με αδικο κ ανεντιμο τροπο! (θα μου πειτε τωρα κατι μας ειπες!) . Το πως εφτασε στα 140 ,υποθετω οτι μετα την αλλαγη παροχου χρεωνομουν με το παγιο του κινητου ''μαιμου'' το οποιο πρωτα ηταν ενσωματομενο με τα γενικο παγιο του πακετου. Γνώριζες λοιπόν από την πρώτη στιγμή ότι θα έπερνες ένα κινητό αλλά λόγω της προσφοράς θα ήταν δωρεάν. Έκλεισες το σταθερό αλλά ποτέ δεν έκλεισες το κινητό αν και το εβλεπες κάθε μήνα στους λογαριασμούς αλλά δεν σε πήραζε... ήταν μόνο ένα ευρώ ( συνδιαστική προσφορά) Όσο αφορά πιθανή χρήση του κινητού αυτή αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς και μάλιστα αναλυτικά ( εξερχόμενες κλήσεις ) και φαντάζομαι μπορείς αμέσως να μας ενημερώσεις αν έγινε χρήση από άλλον. Σημερα αφου επικοινωνησα δυο φορες με την εταιρεια (την 1η με πειρανε για να μου πουνε για το αιτημα διαγραφης του κιν/του που εκανα το Σαββατο), κ αφου τους ειπα αλλη μια φορα την ιστορια (οσο μπορεσα βεβαια:cry:) , ενα ευγενεστατο παλικαρι αφου ειδε οτι το συμβολαιο εχει γινει στην Ξανθη κ οτι πραγματι δεν εχει γινει καμια κληση ,με προετρεψε να στειλω fax σε συγκεκριμενο Νο και που ειναι αρμοδιοι για να βγει μια ακρη. Οταν του ειπα μηπως ειναι καλυτερα να περασω απο τα κεντρικα της εταιρειας ,μου απαντησε οτι κ αυτοι το ιδιο θα μου πουνε ,αιτηση δλδ! Για να δουμε τι θα γινει τελικα! ή μάλλον μας ενημέρωσες ότι δεν έγινε χρήση από κανέναν Και τώρα σου φταίει " ο δόλος " της WIND , ενώ γνώριζες και παρέλειψες. Ο.Κ. περιμένουμε την εξέλιξη. Edited September 10, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 3 ολόκληρα χρόνια δε μπορείς να λάβεις sms και δεν έχεις κάνει τίποτα... Εντυπωσιακό πραγματικά! Πάρε άνθρωπέ μου τηλέφωνο στο 1260 και ζήτα να σου αφαιρέσουν τη φραγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Υπαρχει καποιο 3g με ασυρματο και ethernet ρουτερ που που να δουλευει με το στικακi της wind huawei 3531s; Επισης μπορω να εχω dyndns πανω στην συνδεση της wind 3g για να μπορω να βλεπω το dvr μου μεσω ιντερνετ; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Από όταν πηρα κινητο πρωτη φορα εχω την ιδια καρτα SIM. Οταν ημουν 14 εδωσα το κινητο μου σε εναν φιλο μου ο οποιος μαλλον επιτηδες εγραψε τον αριθμο μου σε μια απο τις υπηρεσιες-απατη που σου λενε και καλα το IQ σου. Στην αρχη δεν ηξερα οτι τα μηνυματα χρεωνονταν και δεν με ενοιαζε. Μετα απο 1 μερα ελεγξα ποσα λεφτα ειχαι και ηταν 4 ευρω λιγοτερο(ειχαν ερθει 2 μηνυματα αρα 2 ευρω/μηνυμα). Τοτε τρομαξα πολυ και ντεπομουν να το πω στους γονεις μου. Πανω στον φοβο μου εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα καποιον που ελεγε οτι για να μην δεχεσαι μηνυματα πληκτολογουσες καποιους αριθμους στο κινητο και μπλοκαρες τα μηνυματα. Εδω και 3 χρονια το κινητο μου δεν δεχεται μηνυματα και δεν εχω βρει καποιον τροπο να το αντιστρεψω. Θα ηταν πολυ καλο αν καποιος με βοηθουσε. Ευχαριστω εκ των προτερων! :blink: Και γιατί το χρειάζεσαι τωρα;:rolleyes: Γιατί δεν πηγαινες σε ενα κατάστημα wind να στο ξεμπλοκαρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γνώριζες λοιπόν από την πρώτη στιγμή ότι θα έπερνες ένα κινητό αλλά λόγω της προσφοράς θα ήταν δωρεάν. Έκλεισες το σταθερό αλλά ποτέ δεν έκλεισες το κινητό αν και το εβλεπες κάθε μήνα στους λογαριασμούς αλλά δεν σε πήραζε... ήταν μόνο ένα ευρώ ( συνδιαστική προσφορά) Όσο αφορά πιθανή χρήση του κινητού αυτή αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς και μάλιστα αναλυτικά ( εξερχόμενες κλήσεις ) και φαντάζομαι μπορείς αμέσως να μας ενημερώσεις αν έγινε χρήση από άλλον. ή μάλλον μας ενημέρωσες ότι δεν έγινε χρήση από κανέναν Και τώρα σου φταίει " ο δόλος " της WIND , ενώ γνώριζες και παρέλειψες. Ο.Κ. περιμένουμε την εξέλιξη. δυστηχως ,τεινω να συμφωνησω μαζι σου......απερισκεψια και οι εταιριες δεν χαριζουν καστανο..... Ας δουμε λοιπον αν δειξει το καλο της προσωπο και εχει καποια σημαντικη εκπτωση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Τωρα εαν πιαστηκα κοροιδο επειδη δεν το ειδα απο την αρχη και να ενεργησω τι να πω; ν! Και τώρα σου φταίει " ο δόλος " της WIND , ενώ γνώριζες και παρέλειψες. Ο.Κ. περιμένουμε την εξέλιξη. Περιμενω κ εγω απαντηση ,ακομη τπτ. Σωστα ! Τα λαθη μας και η αβλεψια μας καμια φορα πληρωνονται. Το οτι το τηλ ''βγηκε'' στην Ξανθη κ το οτι δεν πειρα ποτε στα χερια μου τηλ/νο κ καρτα sim λεει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Περιμενω κ εγω απαντηση ,ακομη τπτ. Σωστα ! Τα λαθη μας και η αβλεψια μας καμια φορα πληρωνονται. Το οτι το τηλ ''βγηκε'' στην Ξανθη κ το οτι δεν πειρα ποτε στα χερια μου τηλ/νο κ καρτα sim λεει κατι; Δεν λέει κάτι , εφόσον επιβεβαίωσες με τα γραφόμενα σου ότι το έβλεπες στον λογαριασμό και δεν έκανες κάτι γιατί ήταν 1 ευρώ. Προκείπτει σαφέστατα ότι το γνώριζες. Επίσης δεν έχω τίποτα απολύτως με την πόλη της Ξάνθης. Και στην Ξάνθη υπάρχουν επιχειρήσεις , και έχουν το δικαίωμα να πωλούν και να συνάπτουν συμβάσεις σε όλη την Ελλάδα , και στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Δεν λέει κάτι , εφόσον επιβεβαίωσες με τα γραφόμενα σου ότι το έβλεπες στον λογαριασμό και δεν έκανες κάτι γιατί ήταν 1 ευρώ. Προκείπτει σαφέστατα ότι το γνώριζες. Επίσης δεν έχω τίποτα απολύτως με την πόλη της Ξάνθης. Και στην Ξάνθη υπάρχουν επιχειρήσεις , και έχουν το δικαίωμα να πωλούν και να συνάπτουν συμβάσεις σε όλη την Ελλάδα , και στο εξωτερικό. Μα δεν εχω παει ποτε στην Ξανθη ! Ουτε η συζηγος βεβαια! Αυτο λεω απο την αρχη!:( Τεσπα ,στα λογια μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει ,περιμενω τηλ. απο την συγκεκριμενη υπηρεσια που εχω στειλει το φαξ για να μου αποστειλει τα αποδεικτικα συμβολαια. Ναι ! παραδεχομαι οτι ανεγραφε τον αριθμο κινητου απο τον 6ο του 2013 στον λογ/μο κ δεν εδινα σημασια ,σε αυτο το σημειο ειμαι λαθος απο αμελεια κ αβλεψια. Να ρωτησω κατι ομως! Στους 1000 λογ/μους εαν εμπαινε ξαφνικα κατι extra να το πω ετσι κ χωρις καμια σημαντικη επιβαρυνση ,ποσοι πιστευεις θα το παρατηρουσαν; Πιστευω αρκετοι δεν θα το ''εβλεπαν'' Αλλοι γιατι ειναι ηλικιωμενοι ,αλλοι γιατι δεν βλεπουν τι γραφει ,αλλοι γιατι δεν ασχολουνται εκτος απο το ποσο της πλρηρωμης. Edited September 15, 2014 by Pelasgo λαθος συνταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Να ρωτησω κατι ομως! Στους 1000 λογ/μους εαν εμπαινε ξαφνικα κατι extra να το πω ετσι κ χωρις καμια σημαντικη επιβαρυνση ,ποσοι πιστευεις θα το παρατηρουσαν; Πιστευω αρκετοι δεν θα το ''εβλεπαν'' Αλλοι γιατι ειναι ηλικιωμενοι ,αλλοι γιατι δεν βλεπουν τι γραφει ,αλλοι γιατι δεν ασχολουνται εκτος απο το ποσο της πλρηρωμης. Οι λογαριασμοί έρχονται για συγκεκριμένο λόγο. Για να τους διαβάζεις και να ενημερώνεσαι. Ότι έγινε-έγινε, ελπίζουμε να βρεις την άκρη, και στο μέλλον και εσύ και όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί στο που υπογράφουμε και στο τι πληρώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλημερα, ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος πληροφοριες σχετικα με μεταφορα συνδεσης Wind σε αλλη διευθυνση. Στην σελιδα της δεν βρηκα απολυτως καμια πληροφορια κι εδω ενα πολυ παλιο thread μονο (2009). Με ενδιαφερει μια εστω εκτιμηση του χρονου που θα παρει καθως και τυχον κοστος. Η διαδικασια-αιτηση κτλ υποθετω γινεται μονο σε καταστημα εφοσον λογικα θα απαιτειται αντιγραφο ενοικιαστηριου συμβολαιου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Υπαρχει καποιο 3g με ασυρματο και ethernet ρουτερ που που να δουλευει με το στικακi της wind huawei 3531s; Επισης μπορω να εχω dyndns πανω στην συνδεση της wind 3g για να μπορω να βλεπω το dvr μου μεσω ιντερνετ; Δεν σου δίνει public IP, δεν θα μπορείς να δεις το DVR χωρίς proxy ή κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μια κ ημουν εκτος Αθηνων ,εχτες ειδα οτι μου εχει σταλει απαντητικη επιστολη απο την wind για το θεμα. Λεει καταρχην οτι διακοπτει αμεσα την συνδεση του κινητου ,θα γινει ελενχος κ διερευνυση του συγκεκριμενου αρχειου και οτι εαν προκυψει οτι υφιστανται στοιχεια εις βαρος μου θα τα διεκδικησει με νομιμα μεσα. Στην περιπτωση αυτη θα ενημερωθω με γραπτη επιστολη παλι. Ειναι μια απαντηση που με ικανοποιει ,να γινει ελενχος και να ξεκαθαρισει επιτελους αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Τώρα άλλαξε όνομα η Τάνια... τώρα την λένε ZANET2. :p Πριν από λίγο μου ήρθε μήνυμα και τα έχω πάρει. Το μήνυμα ήρθε από το 54122 και είναι από την σελίδα Ellinespadou.com. Εννοείτε ότι δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή και ούτε έχω βάλει ποτέ το νούμερο μου στο ιντερνετ, λογικά τα στέλνουν στην τύχη και αν κάνεις την λαλακια και απαντήσεις σου στέλνουν συνέχεια μετά. Αν ψήνεστε να κινηθούμε νομικά όλοι μαζί πάντως είμαι μέσα. P.S Το μήνυμα έλεγε "Συγνώμη για την ενόχληση αλλά λαμβάνω μηνύματα από το ellinespadou.com για γνωριμία. Επειδή μπερδεύτηκα... Απευθύνομαι σε κύριο η κυρία;" (Η απάντηση στο μήνυμα χρεώνετε κατευθείαν με 2.5 ευρώ!!!! Εννοείτε ότι το μήνυμα το έστειλε bot(πρόγραμμα υπολογιστή) και δεν απάντησα.... Αν και με το ζόρι κρατιόμουν να τους γράψω ένα μήνυμα και να τους στολίσω....αλλά κρατήθηκα Edited October 1, 2014 by Avatar_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Ανακοινώνεται ότι από τις 12 Φεβρουαρίου 2014, για όλους τους συνδρομητές COSMOTE, για αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) προς τον αριθό 54122, μέσω του οποίου παρέχονται Υπηρεσίες ΠολυμεσικήςΠληροφόρησης από την εταιρεία με το διακριτικό τίτλο “TELIGRON LTD”, ανέρχεται σε 2,4807 €/SMS, συπεριλαβανομένου ΦΠΑ 23%. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/announcement-54122.pdf Όποιος κάνει το λάθος και απαντήσει ....πληρώνει. Edited October 3, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonet11 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ ήμουν πριν δυο χρόνια και οταν άλλαξα διευθεύνση ειχε μόνο λίγες μέρες καθυστέρηση. Αν υπάρχει δε ήδη γραμμή έρχεται αυτομάτως, την ίδια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Από όσο ξέρω δεν καθυστερεί ιδιαίτερα, πήγαινε σε ένα κατάστημα και θα σε ενημερώσουν πλήρως Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts