Jump to content

geonet11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geonet11

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

geonet11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ παιδιά. Αύριο θα πάρω τη nova. Για καρτοκινητό τι μου προτείνετε?
  2. Ευχαριστώ blizard ! Απλό adsl 24η και απεριόριστες κλήσεις στα 20 ευρώ. Έφυγα!
  3. Αυτή είναι ούτως ή άλλως η νέα τιμή του πακέτου τους. Αλλά θα δοκιμάσω το tip σου!
  4. Όχι και αυτός είναι ο λόγος που εγώ φεύγω από Cosmote. Δεν είναι ανταγωνιστικές τιμές
  5. Πολλά έχουν αλλάξει στην Cosmote τα τελευταία 2 χρόνια. Όχι δεν είναι λογικό, αλλά καμιά φορά συμβαίνει. χρειάζονται 3-5 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Και είναι απολύτως λογικό επίσης να μιλάς για καταγγελία όταν σε έχουν διαβεβαιώσει (εικάζω) ότι δε θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο παρά μόνο για 1-2 λεπτά. Θα μπορούσες να υφίστασαι επαγγελματική ζημία για παράδειγμα. Στείλε και ένα fax από Γερμανό για καλό και για κακό γιατί λειτουργεί ως αποδεικτικό στοιχείο αλλά και mail από το site τους. Λειτουργεί πιο άμεσα από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
  6. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!!! Μάλλον πάω για Νοva, αφού μου επιβεβαιώνει και ο φίλος για το internet. Αυτό μόνο με νοιάζει. Έχουν μια προσφορά στα 20 ευρώ με απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά. Για κινητό είμαι ανάμεσα σε :Q & CU. Ισχύει ότι η wind δεν έχει καλό σήμα στο κινητό? Και πάλι σας υπερευχαριστώ!
  7. Με την cosmote τέρμα! Μετά τις τελευταίες αυξήσεις και χωρίς νέας προσφοράς, αποχωρώ. Ποια εταιρεία μου προτείνεται; Σταθερό, κινητό, internet. Έχει αλλάξει κάτι στον χώρο ως προς την Wind? Η "νέα" Nova? και η καινούρια Vodafone? Σας ευχαριστώ!
  8. Δυστυχώς αυτό ισχύει. Μόνο μετά την ενεργοποίηση της γραμμής μπορείς να ελέγξεις την απόδοσή της. Ωστόσο, αν και εφόσον αποδείξεις ότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας τότε μπορείς να φύγεις ανεμπόδιστα. Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να καταγραφεί τηλεφωνική συνομιλία στην οποία ρητά και με σαφήνεια εκφράζεις: το δισταγμό σου για ενδεχόμενη μη ικανοποίηση των αναγκών σου, λόγω υπαιτιότητας της εταιρείας, μη τήρησης των προβλεπόμενων δεσμεύσεων μονομερώς και αποδέσμευση σου χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις σε περίπτωση μη τήρησης των συμφωνηθέντων υποχρεώσεων από την εταιρεία. Φρόντισε να εκφωνίσεις αργά και καθαρά αυτά που σου προσφέρουν, παρά τις ενδεχόμενες διακοπές ή παρεμβάσεις του/της υπαλλήλου (συνήθως αποπροσανατολίζουν με άστοχες και άσχετες τεχνικές μπαρούφες.) Αργότερα θα χρησιμοποιήσεις αυτό το μήνυμα για την αποδέσμευσή σου.
  9. Παιδιά το internet της wind έχει στρώσει; Γιατί μου λέγαν πολλά παράπονα. Μολις υπεγραψα συμβόλαιο και ανησυχώ
  10. Ευχαριστώ για το άμεσο! Από χρεώσεις όλα κανονικά; :thanks:
  11. Έχω την ίδια ακριβώς απορία. wind + windW hol + vodafon red Μου κάνουν προσφορές κάπου στα 50 ευρώ. Ποια θεωρείτε εσεις αξιόπιστη?
  12. Εγώ ήμουν πριν δυο χρόνια και οταν άλλαξα διευθεύνση ειχε μόνο λίγες μέρες καθυστέρηση. Αν υπάρχει δε ήδη γραμμή έρχεται αυτομάτως, την ίδια μέρα.
  13. Καλησπέρα. έχω κι εγώ την ίδια απορία. Φεύγω από cyta και θέκω να πάω σε μια από τις δύο λόγω των προσφορών τους. Τι προτείνετε;
  14. Νομίζω στα 20/25 τμ Όχι, εγώ έχω και ακουμπάω συχνά - ιδίως ....μπιτζαμούλες το βράδυ:p Ναι και είναι ρυθμιζόμενο
  15. Σε ευχαριστώ! Από τα παραπάνω που σκέφτομαι για αγορά ποιο θα πρότεινες?
×
×
  • Create New...