GBliss Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τελικά τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών. Φυσικά και μπορείς (δεν ξέρω αν μπορείς για τα συγκεκριμένα πακέτα), αλλά για το δικό μου (Talk & Surf 300+) μπορείς κανονικά. Στέλνεις DATAROAM NAI (το NAI με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1284 και με χρέωση 5€ μεταφέρεις τα δωρεάν mb σου στο εξωτερικό (σε χώρες της ΕΕ) :) Εγώ τόσο καιρό το λέω ότι η λύση είναι πάντα στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά ποιος μ' ακούει....; Πάντως ενδέχεται να μην τα χρειαστείς καν τα mb σου στο εξωτερικό. Εκεί έχει παντού free wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Θέλεις να τα φτιάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR79 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχω να σας πώ νέα....μέσα στις 30 μέρες από την ημέρα που έκανα την αίτηση για διακοπή από το καρτοσυμβόλαιο, με ενόχλησαν οι υπάλληλοι της εταιρίας για να μου κάνουνε προσφορά, δεν αποδέχτηκα καμία προσφορά κατηγορηματικά...... ....πέρασαν αυτές οι 30 ημέρες και καμιά απάντηση, το έψαξα μόνος μου, χρεώθηκα 25λεπτά του ευρώ για να μάθω τι έγινε με την αίτησή μου και τίποτα....... ........ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ......... ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ , ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΑΙΡΙΑ........ .........ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ; ΧΡΕΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ 25 λεπτα του ευρω για να παρω τηλ στην εξυπηρετηση πελατων, και μου απανταει ο υπαλληλος οτι σε καποια συνομιλια (12 μερες μετα τη μερα που περιμενα απαντηση στην αιτηση μου) οτι απαντησα οτι έχω δηλώσει οτι θα παραμείνω μέχρι την λήξη του συμβολαίου μου!! ! ! ! !! ! ! ΠΟΣΟ ΗΜΑΡΤΩΝ;;;;;; ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΟΝ:;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 κατευθειαν φορητοτητα σε αλλη εταιρια..σε 3 μερες θα φυγεις....μην ανεχεσαι κανενα που σε κοροιδευει! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR79 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 δε πρεπει να τελειωσει το θέμα έτσι που να μπορώ να κάνω αυτό που ήθελα από την αρχη να κάνω; και η εταιρία να κάνει αυτά που είναι υποχρεωμένη να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και αρκετούς μήνες... Έχω επικοινωνήσει άπειρες φορές με την εξυπηρέτηση, αρχικά μου συνέστησαν και άλλαξα καρτα sim κι έπειτα συσκευή! Έλεγξαν και τη γραμμή μου, την έκαναν και reset! Το ίδιο πρόβλημα παντού! Ακόμα κι η σιμ μου σε αλλά κινητά το ίδιο! Το 3G πιό χάλια κι από το GPRS! Το παράδοξο ειναι πως νέες κάρτες Q έχουν φοβερές ταχύτητες! Οπότε μάλλον κάτι παίζει με τις παλαιότερες ενεργοποιήσεις! Αν δείτε παλαιότερα posts μου θα δείτε και screenshots! Να αναφέρω πως το πρόβλημα αφορά όλη την επικράτεια κι οχι μόνο την Θεσσαλονίκη στην οποία μένω... ΥΓ: Το μόνο που μου έμεινε να πραγματοποιήσω ειναι να τελειώσω τις μονάδες μου και να κάνω φορητότητα σε άλλο δίκτυο κι έπειτα ξανά πίσω στην Q! Μόνο έτσι θα μηδενιστεί το κοντέρ! το ίδιο θα κάνω και εγώ, θα φύγω για να μην έχω να κάνω με τους άσχετους πλέον, (όχι ότι στις άλλες εταιρείες είναι καλύτεροι... απλά δεν θα τους χρειάζομαι) ακόμα προχθές επιμένανε οτι η Q δεν έχει 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 το καρτοσυμβόλαιο είναι ακόμα χειρότερο από το συμβόλαιο. εκεί οργιάζουν. γι αυτό έβαλα κάρτα και ξεμπέρδεψα από όρους και χαζομάρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ τόσο καιρό το λέω ότι η λύση είναι πάντα στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά ποιος μ' ακούει....; Πάντως ενδέχεται να μην τα χρειαστείς καν τα mb σου στο εξωτερικό. Εκεί έχει παντού free wifi! :blink: Μάλλον, φίλε μου δεν έχεις πάει πολλά ταξίδια ή φροντίζεις να έχεις wifi internet εκεί που πας. Εκτός από κάποια καταστήματα café αλλού σου ζητάνε και λίγα φράγκα. Με 5 ευρώ στο F2G είσαι κομπλέ! Νομίζω είναι must για οποιον πάει Ευρώπη σε ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Κοίτα είναι σχετικό αυτό που λες. Οταν θα πας ταξίδι, δεν νομίζω να χρησιμοποιησεις ίντερνετ όσο περπατάς ή μέσα στο λεωφορείο. Λογικά θα το χρησιμοποιησεις όταν θα περιμένεις σε κανένα αεροδρόμιο, σταθμό τρένου, στο ξενοδοχείο, στο καφέ που αραζεις ή στο εστιατόριο. Ε , σε αυτά τα μέρη στάνταρ παίζει free wifi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Κοίτα είναι σχετικό αυτό που λες. Οταν θα πας ταξίδι, δεν νομίζω να χρησιμοποιησεις ίντερνετ όσο περπατάς ή μέσα στο λεωφορείο. Λογικά θα το χρησιμοποιησεις όταν θα περιμένεις σε κανένα αεροδρόμιο, σταθμό τρένου, στο ξενοδοχείο, στο καφέ που αραζεις ή στο εστιατόριο. Ε , σε αυτά τα μέρη στάνταρ παίζει free wifi. Σε αρκετα ξενοδοχεια παντως το wifi το χρεωνουν. Τωρα ειναι να φυγω για 4 μερες και μου ζηταει 6ευρώ την μέρα για wifi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τελικά τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών. Φυσικά και μπορείς (δεν ξέρω αν μπορείς για τα συγκεκριμένα πακέτα), αλλά για το δικό μου (Talk & Surf 300+) μπορείς κανονικά. Στέλνεις DATAROAM NAI (το NAI με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1284 και με χρέωση 5€ μεταφέρεις τα δωρεάν mb σου στο εξωτερικό (σε χώρες της ΕΕ) :) Τελικα το εκανες το ταξιδι; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 το καρτοσυμβόλαιο είναι ακόμα χειρότερο από το συμβόλαιο. εκεί οργιάζουν. γι αυτό έβαλα κάρτα και ξεμπέρδεψα από όρους και χαζομάρες τι καρτοσυμβολεο εβαλες φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το free2go πρεπει να εννοει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο την Wind για να ξαναρωτήσω αν τελικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα MB των πακέτων Unlimited Surf ή/και του Talk & Surf 300+ και μου είπαν ότι μπορείς. Τελικά γιατί σε μερικά καταστήματα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί αυτά τα παιδιά λένε μπαρούφες αφού δεν ξέρουν και δεν σου λένε απλά να πάρεις στα κεντρικά, όπως μου είπαν τα 2 καταστήματα του Χολαργού ??? Anyway , αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τελικά συμφέρει τρελά με 10€. Δεν συγκρίνεται με κανένα πακέτο. Ο φίλος wotanmetal να μας πει αν λειτούργησε κανονικά το πακέτο. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μάγκες το πακέτο κούμπωσε και λειτούργησε κανονικότατα με τον τρόπο που περιέγραψα στο post #21 χωρίς καμία extra χρέωση. Wind rules! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Θέλεις να τα φτιάξουμε; Ορίστε; :lol: haha Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 :blink: Μάλλον, φίλε μου δεν έχεις πάει πολλά ταξίδια ή φροντίζεις να έχεις wifi internet εκεί που πας. Εκτός από κάποια καταστήματα café αλλού σου ζητάνε και λίγα φράγκα. Με 5 ευρώ στο F2G είσαι κομπλέ! Νομίζω είναι must για οποιον πάει Ευρώπη σε ΕΕ. Διαφωνώ κάθετα αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Παντού τζάμπα ίντερνετ πετυχαίνω γενικά. Ωστόσο συμφωνώ κάθετα στο κομμάτι f2g με 5€ ( Η Wind μας ενώνει κι έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τώρα πως παει;;;Έχουμε κάποιο επίσημο νέο σχετικά με άνοδο της Wind η πτώση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos30fullou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Είμαι περίπου 3 μήνες στο δίκτυο της Wind με 2 γραμμές κινητών και σταθερό + Ιντερνέτ για το σπίτι…..λόγο τιμής. Αρκετός χρόνος ομιλίας και υψηλή ταχύτητα. Αρκεί να: -Είσαι στα σημεία που έχει σήμα το κινητό. Προσωπικά κινούμε στο: α) περιφερικό της Θεσσαλονίκης που έχει πολύ άσχημο σήμα με αποτέλεσμα να κόβεται συνέχεια η γραμμή. (φαντάζομαι είναι για την προστασία μου, καθώς οδήγηση και κινητό δεν συμβαδίζουν) β) Καλαμαριά που είναι η κατοικία μου. Μόνο στο σαλόνι και το μπαλκόνι έχουμε σήμα! (φαντάζομαι είναι για να έχω μια οικογενειακή γαληνή χωρίς ενοχλητικά τηλεφωνήματα που να μας ταράζουν) γ) Ανάληψη που είναι το γραφείο μου. Εκεί δεν υπάρχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ σήμα. Για κάθε τραπεζική συναλλαγή που χρειάζομαι SMS επιβεβαίωσης, πρέπει να κατέβω κάπου στην γειτονιά που έχει σήμα. (φαντάζομαι είναι εσκεμμένο για να μην ξοδεύουμε άσκοπα) Τηλεφώνησα στη εξυπηρέτηση πελατών. (Γρήγοροι και ευγενικοί τουλάχιστον). Με ενημέρωσαν ότι το σήμα δεν είναι κάτι μπορούν να εγγυηθούν σε όλες τις περιοχές (μιλάμε για Θεσσαλονίκη!!! Όχι κανένα παραμεθόριο χωριουδάκι) αλλά γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση του δικτυού. Με ενημέρωσαν δε, ότι στην περιοχή της Αναλήψεως τους «δείχνει» ότι το σήμα εξωτερικά είναι οκ, με μερική αστάθεια στους εσωτερικού χώρους. Πως μετράται αυτό δεν ξέρω. Προχωράμε παρακάτω στο σταθερό μπορείς να με καλέσεις από κινητό, από Cyta, HOL, Forthnet, ότι κέρατο υπάρχει, αλλά από ΟΤΕ……….όχι!!! Βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός αυτός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. 4 μέρες που τους το επισήμανα και ακόμη τίποτα. Και όλα αυτά με 72€ το μήνα !!!! Αγαπητοί κύριοι της Wind καλή η τιμολογιακή πολίτικη αλλά φροντίστε να ισχύουν αυτά που υπογράφουμε και οι δυο πλευρές. Πληρώνουμε ένα σωρό χρήματα για ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Στα συμβόλαια που υπογράφουμε δεν πληρώνουμε την ΠΡΟΘΕΣΗ για τις υπηρεσίες. Πληρώνουμε για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Πριν μου πείτε ότι με λυπάστε και ότι με κατανοητέ και με συμπονάτε θα σας πω ένα πολύ απλό. Μας έψαχναν σαν τρελοί για να δώσουμε αίμα σε φίλο που το χρειαζόταν ΑΜΕΣΑ αλλά κάνεις δεν μπορούσε να μας βρει ούτε σε κινητό ούτε και σε σταθερό. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να δω πως μπορώ να φύγω και με έντονο ύφος μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω και κάπου στα 150€. Δηλαδή εγώ που σπάω το 12μηνο συμβόλαιο έχω κυρώσεις. Εσείς που δεν τηρείτε τις υπηρεσίες που πλήρωσα τι πέναλτι έχετε? Πως αποζημιώνομαι για όλα τα παραπάνω? Edited April 26, 2013 by tasos30fullou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Πριν κανεις το συμβολαιο ειδες τους χαρτες της εταιρειας για να διαπιστωσεις αν υπαρχει σημα; Στη θεση σου θα αλλαζα εταιρεια αμεσα και ας πληρωνα προστιμο 150 ευρω. Edited April 29, 2013 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos30fullou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδια μιλαμε για Θεσσαλονικη οχι για καποιο χωριουδακι στα συνορα. 100% εχω φυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Στο γραφείο που είμαι έλεγξα όλους με κινητά κι εκτός από εμένα που έχω ένα F2G για ίντερνετ κι ένα Q για ομιλία (βασικά εγώ είμαι σε όλες τις εταιρίες στην κάθε μια για ένα συγκεκριμένο λόγο) μόνο άλλο ένα άτομο έχει wind. Συνολικά είμαστε 12 άτομα. Νούμερα του τύπου 693xx έχουμε πολλά, αλλά είναι όλα με φορητότητα στις άλλες δυο εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μπες εδω και επικολλησε το πρωτο ποστ και αν χρειαστει κατι αλλο να προσθεσεις.Καλυτερα θεσε ερωτημα πρωτα αν δικαιουσαι να υπαναχωρησεις μιας και υπηρεσιες δεν εχεις... Αναλογως την απαντηση που θα παρεις (ελπιζω) , κανονιζεις τις ενεργιες σου και αν χρειαστει προχωρας σε καταγγελια. Το σημα της wind ειναι τραγικο ακομα και στο σπιτι μου εδω την στιγμη που εχει 2 κτηρια με κεραιες σε αποσταση χιλιομετρου και οι 2 !! Μην το ψαχνεις... http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Communication_Form/contact.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 To ότι δεν έχει σήμα στις περιοχές που αναφέρεις φαίνεται περίεργο γιατί στα ίδια πάνω κάτω σημεία που κινείσαι φίλος μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπως επίσης και στο θέμα με το σταθερό. Πρώτη φορά πραγματικά το ακούω, είμαι συνδρομητής στο VDSL της Wind εδώ και καιρό και δεν έχω κανένα θέμα. Τα πράγματα είναι απλά, αν δεν είσαι καλυμμένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία φεύγεις .. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jammes Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Είμαι περίπου 3 μήνες στο δίκτυο της Wind με 2 γραμμές κινητών και σταθερό + Ιντερνέτ για το σπίτι…..λόγο τιμής. Αρκετός χρόνος ομιλίας και υψηλή ταχύτητα. Αρκεί να: -Είσαι στα σημεία που έχει σήμα το κινητό. Προσωπικά κινούμε στο: α) περιφερικό της Θεσσαλονίκης που έχει πολύ άσχημο σήμα με αποτέλεσμα να κόβεται συνέχεια η γραμμή. (φαντάζομαι είναι για την προστασία μου, καθώς οδήγηση και κινητό δεν συμβαδίζουν) β) Καλαμαριά που είναι η κατοικία μου. Μόνο στο σαλόνι και το μπαλκόνι έχουμε σήμα! (φαντάζομαι είναι για να έχω μια οικογενειακή γαληνή χωρίς ενοχλητικά τηλεφωνήματα που να μας ταράζουν) γ) Ανάληψη που είναι το γραφείο μου. Εκεί δεν υπάρχει ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ σήμα. Για κάθε τραπεζική συναλλαγή που χρειάζομαι SMS επιβεβαίωσης, πρέπει να κατέβω κάπου στην γειτονιά που έχει σήμα. (φαντάζομαι είναι εσκεμμένο για να μην ξοδεύουμε άσκοπα) Τηλεφώνησα στη εξυπηρέτηση πελατών. (Γρήγοροι και ευγενικοί τουλάχιστον). Με ενημέρωσαν ότι το σήμα δεν είναι κάτι μπορούν να εγγυηθούν σε όλες τις περιοχές (μιλάμε για Θεσσαλονίκη!!! Όχι κανένα παραμεθόριο χωριουδάκι) αλλά γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση του δικτυού. Με ενημέρωσαν δε, ότι στην περιοχή της Αναλήψεως τους «δείχνει» ότι το σήμα εξωτερικά είναι οκ, με μερική αστάθεια στους εσωτερικού χώρους. Πως μετράται αυτό δεν ξέρω. Γειά χαρά, μήπως στο κινητό σου έχεις επιλέξει να συνδέεται μόνο στο 3g; Αν ναι τότε επέλεξε την αυτόματη ρύθμιση 3g/gsm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts