hellenic_sun Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Μια ερώτηση: Για να μεταβεί κάποιος από συμβόλαιο WIND σε καρτοκινητό WIND, πόσος καιρός πρέπει να περάσει; Κοντά στο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Ήρθανε τα πρώτα κομμάτια. Αν το πάρεις πρώτος πες εντυπώσεις!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μια ερώτηση: Για να μεταβεί κάποιος από συμβόλαιο WIND σε καρτοκινητό WIND, πόσος καιρός πρέπει να περάσει; Κοντά στο μήνα; Ένας μήνας χρειάζεται αλλά υπάρχει και η λύση της φορητότητας σε καρτοκινητό άλλου δικτύου που θέλει τρεις ημέρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Φιλε δεν παιζεται το κινητο... Πολυ καλο!!!! PS: Τελικα το πηρα πρωτος Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια,ελαβα στο f2g2 καρτοκινητο μου απο το νουμερο:447855968686(Αγγλικο προφανως),αυτο το μηνυμα:YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2,000,000.00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO,FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME,MOBILE NO & COUNTRY TO blackberrypay@europe.com Εχει ερθει σε καποιον αλλον παρομοιο?Μαλλον προκειται για καμια παπαρ@α ετσι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια,ελαβα στο f2g2 καρτοκινητο μου απο το νουμερο:447855968686(Αγγλικο προφανως),αυτο το μηνυμα:YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2,000,000.00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO,FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME,MOBILE NO & COUNTRY TO blackberrypay@europe.com Εχει ερθει σε καποιον αλλον παρομοιο?Μαλλον προκειται για καμια παπαρ@α ετσι? Aλίμονο να μην είναι και π@@@@@....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaanswer Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μέχρι τώρα στέλνανε μόνο spam emails. Τώρα χρησιμοποιούνε και τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια,ελαβα στο f2g2 καρτοκινητο μου απο το νουμερο:447855968686(Αγγλικο προφανως),αυτο το μηνυμα:YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2,000,000.00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO,FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME,MOBILE NO & COUNTRY TO blackberrypay@europe.com Εχει ερθει σε καποιον αλλον παρομοιο?Μαλλον προκειται για καμια παπαρ@α ετσι? Εχει τυχη να το στειλουν ακριβως το ιδιο κ σε μενα, κ σε συμβολαιο μαλιστα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 το έστειλαν και σε εμενα ..(3 φορες) εγώ έχω cosmote .. τι ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ... τι ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα? Δόλωμα μήπως και πιάσουν κάποιους κορόιδα. Δυστυχώς πιάνουν αρκετούς, παγκοσμίως, που ακόμα συνεχίζουν να τρώνε κουτόχορτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BuenosDias Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Και πως τη σταματάμε αυτή την αηδία; Έρχεται σε εναν συγγενή μου μέρα νύχτα ασταμάτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ωχχχχχχχ και μενα μου ρθανε 4! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το θεμα ειναι,τι κανουμε,πως σταματαμε τη ληψη sms απο το συγκεκριμενο νουμερο?Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα εχω iphone 4(οχι jb).Μηπως υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη για τετοιες περιπτωσεις? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Τελικά πόσο το πουλάει η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 καλως ηρθα στο club !! μου ρθε και μενα αυτη η π@π@τζα... ενταξει ευτυχως τοσα χρονια στο κουρμπετι, πλεον αναγνωριζω τα spams, αλλα για να το στελνουν σε τοοσους (γιατι απ ο,τι ειδα με μια απλη αναζητηση της δ/νσης blackberrypay@europe.com, βγαζει αρκετα αποτελεσματα κι ολα αποριας...) δυστυχως σημαινει οτι πουλαει... :/ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Η πλακα ειναι,οτι μου ηρθε και 2ο μεσα σε 20 ωρες περιπου!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδιά, καλού κακού δεν ενημερώνετε και την εταιρεία σας; Είδα και ένα άλλο μέλος, στο υποφόρουμ της Κοσμοτέ και έχει ανοιξει θέμα για το ίδιο πρόβλημα! Ενημέρωστε όλοι, μήπως φράξει το νούμερο η εταιρεία σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 http://www.google.gr/#hl=el&cp=26&gs_id=3&xhr=t&q=BLACKBERRY+UK+MOBILE+PROMO&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=BLACKBERRY+UK+MOBILE+PROMO&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5cc997f39ff5eed0&biw=1280&bih=615 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το ίδιο και σε μένα, 3 φορές από το μεσημέρι μέχρι τώρα από το 447779973403. Έχω Cosmote καρτοσυμβόλαιο άρα μάλλον δε παίζει θέμα με τον πάροχο αφού το έχετε και στη Wind το θέμα. Από που όμως να αλίευσαν τα νούμερά μας? Εγώ κινητό έχω δηλώσει σε Paypal, ebay και σε μια παραγγελία από shoes dot com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εγω εκανα το λαθος να το βαλω μεσα στο λογαριασμο του itunes!Και τωρα μολις το εβγαλα καλου-κακου.Μαλλον απο κει το βρηκαν,γιατι δεν θυμαμαι να το εχω δωσει καπου αλλου!Θεωρω καπως απιθανο να το βρηκαν μεσω Wind,τηλ.καταλαγου κλπ.γιατι το εχω απορρητο!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Το ίδιο και σε μένα, 3 φορές από το μεσημέρι μέχρι τώρα από το 447779973403. Έχω Cosmote καρτοσυμβόλαιο άρα μάλλον δε παίζει θέμα με τον πάροχο αφού το έχετε και στη Wind το θέμα. Από που όμως να αλίευσαν τα νούμερά μας? Εγώ κινητό έχω δηλώσει σε Paypal, ebay και σε μια παραγγελία από shoes dot com. κι εγω εκανα μια αγορα με αυτο το νουμερο (ευτυχως το χω για 2ο) ας ελπισουμε οτι θα λυθει αμεσα:cry: εμενα μου ερχεται απο +447855968686 Edited October 9, 2011 by billakosss Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Είναι τσεκαρισμένο το δοκίμασα !!! :wink::wink::wink: Με την δωρεάν αποστολή SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54151 οι καταναλωτές μπορούν να πληροφορούνται άμεσα και γρήγορα τα τρία φθηνότερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή τους, σύμφωνα με την υπηρεσία που έχει ενεργοποιήσει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή. Οι οδηγοί πληκτρολογούν το όνομα της περιοχής τους και το αποστέλλουν στο 54151. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους το οποίο τους ενημερώνει για την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων καθώς και την διεύθυνση για κάθε ένα από τα τρία φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν απ’ όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Για να απαντήσω στην ερώτηση μου η wind το έφερε στα 399 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα που πουλάνε ελληνικά Ε6 και όχι παραεισαγωγής είναι από τα φτηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Είναι τσεκαρισμένο το δοκίμασα !!! :wink::wink::wink: Με την δωρεάν αποστολή SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54151 οι καταναλωτές μπορούν να πληροφορούνται άμεσα και γρήγορα τα τρία φθηνότερα πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή τους, σύμφωνα με την υπηρεσία που έχει ενεργοποιήσει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή. Οι οδηγοί πληκτρολογούν το όνομα της περιοχής τους και το αποστέλλουν στο 54151. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους το οποίο τους ενημερώνει για την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων καθώς και την διεύθυνση για κάθε ένα από τα τρία φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν απ’ όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Και για ποιες περιοχές δουλεύει;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts