thanasis00 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 και απ'ότι διάβασα έχει SAR 1.35 . Υποθέτω ότι δεν είναι από τα καλύτερα νούμερα αλλα παρατηρώ ότι το HTC Desire έχει 1.4! Και όλα τα Blackberry φτάνουν μέχρι και 1.56!!! Οπότε δε νομίζω ότι είναι τόσο βλαβερό. (p.s. το Nokia E51 που έχω τώρα λεει 1.4 SAR :o ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ψάχνοντας reviews, άλλοι γράφουν για 150 mb και άλλοι για 512 mb RAM τι ισχύει τελικά? Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 και απ'ότι διάβασα έχει SAR 1.35 . Υποθέτω ότι δεν είναι από τα καλύτερα νούμερα αλλα παρατηρώ ότι το HTC Desire έχει 1.4! Και όλα τα Blackberry φτάνουν μέχρι και 1.56!!! Οπότε δε νομίζω ότι είναι τόσο βλαβερό. (p.s. το Nokia E51 που έχω τώρα λεει 1.4 SAR :o ) Προφανώς το Desire που έχω εγώ είναι από τα καλά τότε... Εμένα έχει Sar 0,752 στο κεφάλι και 1,12 στο σώμα. Ας γράφουμε ότι γνωρίζουμε πραγματικά και όχι ότι ακούσαμε ή μας είπανε Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Προφανώς το Desire που έχω εγώ είναι από τα καλά τότε... Εμένα έχει Sar 0,752 στο κεφάλι και 1,12 στο σώμα. Ας γράφουμε ότι γνωρίζουμε πραγματικά και όχι ότι ακούσαμε ή μας είπανε φίλε ζητώ συγγνώμη αν έκανα λάθος, αλλά πήρα την τιμή του από αυτό το site http://reviews.cnet.com/2719-6602_7-291-4.html?tag=page;page και ανέφερα αυτή τη τιμή... Δεν την έβγαλα από το μυαλό μου. Και εντελώς αναφορικά, για να γνωρίζεις πραγματικά πόσο έχει ακριβώς ένα κινητό, (και δε μιλάω μόνο για αυτή τη περίπτωση) μάλλον θα πρέπει να πάρεις τη μέτρηση μόνος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ας γράφουμε την τιμή που δίνεται επίσημα από την κάθε εταιρία.Συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές του SAR που μας δίνουν είναι "μαγειρεμένες" και στην πραγματικά μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ.Πάντως ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει για να δούμε τι πληροφορίες δίνει η εταιρία για το SAR. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ηδη κυκλοφορεί και rom για froyo. http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-android-2-2-froyo-on-zte-blade-orange-san-francisco/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Βασικά το μόνο πρόβλημα πρέπει να είναι η μπαταρία. Το Joy μπροστά σε αυτό απ' ότι φαίνεται δεν πιάνει μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Ας γράφουμε την τιμή που δίνεται επίσημα από την κάθε εταιρία.Συμφωνώ απόλυτα ότι οι τιμές του SAR που μας δίνουν είναι "μαγειρεμένες" και στην πραγματικά μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ.Πάντως ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει για να δούμε τι πληροφορίες δίνει η εταιρία για το SAR. According to the manual 1.35 W/kg....αυτη ειναι η μεγιστη τιμη στο ελαχιστο σημα που σημαινει οτι ειναι πολυ χαμηλοτερη σε normal συνθηκες.Kαι παλι ομως ειναι υψηλη τιμη. Βασικά το μόνο πρόβλημα πρέπει να είναι η μπαταρία. Το Joy μπροστά σε αυτό απ' ότι φαίνεται δεν πιάνει μια.To Joy δεν υπαρχει σαν κινητο ουτε τσαμπα δεν θα το αγοραζα.Το συγκεκριμενο εχει specs που μπορει να χτυπησει Optimus One και Wildfire.Η μπαταρια του απ οτι διαβαζω θελει καθημερινη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 φοβερό κινητό. θέλω να το πάρω οπωσδήποτε, αν και έλεγα να πάρω το smartphone της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Το Joy κολλάει υπερβολικά και φαίνεται πολύ φτηνότερη κατασκευή από το ZTE. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Και στα δύο κινητά για να μην κολλάνε κλπ , πρέπει να γίνει αναβάθμιση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Επειδή δεν το έχω δει στα χαρακτηριστικά του, multi touch έχει; Αν έχει και αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι τέλεια. Όλα τα κινητά που έχω αγοράσει τα έχω αγοράσει με επιδότηση (Vodafone). Αυτό θα είναι το πρώτο που θα το πάρω σαν συσκευή. Είναι πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του για τα λεφτά που το ζητάνε. Θα το δίνει προφανώς η wind σαν σκέτη συσκευή, έτσι δεν είναι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Επειδή δεν το έχω δει στα χαρακτηριστικά του, multi touch έχει; Αν έχει και αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι τέλεια. Όλα τα κινητά που έχω αγοράσει τα έχω αγοράσει με επιδότηση (Vodafone). Αυτό θα είναι το πρώτο που θα το πάρω σαν συσκευή. Είναι πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του για τα λεφτά που το ζητάνε. Θα το δίνει προφανώς η wind σαν σκέτη συσκευή, έτσι δεν είναι; Φυσικα και θα το δινει σκετη συσκευη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μη το δινει. ;) Παντως φενεται "απαικτη" συσκευη στη κατηγορια της :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Φαίνεται πως έχει συνέχεια το σήριαλ με τις προσφορές τις wind. Σε άλλο forum αναφέρεται ότι είχαμε και παραπάνω χρεώσεις και γενικά "ατασθαλίες" και στην προσφορά των 3 μηνών δωρεάν. Μακάρι να μην είναι αλήθεια πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Από τη στιγμή που θα τη δίνει σκέτη τη συσκευή, κάπου στις 15-20 Δεκεμβρίου (αν κρατηθώ και δεν το πάρω νωρίτερα), θα το κάνω δώρο χριστουγεννιάτικο στον εαυτό μου. :p Για το multitouch δεν ξέρουμε κάτι ε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Από τη στιγμή που έχει capacitive screen υποστηρίζει και multitouch. Σε μερικά βίντεο στο youtube φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Παιδιά τί να λέμε τώρα το κινητό τα σπάει. Θα το πάρω μιας και δεν είχα ποτέ android συσκευή αλλά σκεφτομαι μήπως είναι καλύτερα να περιμένω για να δω και το huawuei titan ( αν και πολύ γκουμούτσα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εχουμε καμια ιδεα ποσο θα κοστιζει το huawuei titan??? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Εαν το παρει καποιος περιμενουμε εντυπωσεις!!!! Παντως απο specs κορυφαιο για τα λεφτα του!!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 ανεπίσημα τελείως και με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ, το huawei titan μάλλον κάπου 250€ . Τονίζω δε γνωρίζω, απ' ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorreah Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Πόσο καιρό θα κάνουμε να το δούμε όμως το Titan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Tα 250 ευρώ για ένα κινέζικο τηλέφωνο τα θεωρώ υπερβολικά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παιδια με 250 ευρο απλα ΔΕΝ το παιρνεις......τι συζητατε τωρα!! Ενω με 159 ευρο εχεις ενα απο καλυτερα .............και μαλιστα με 2 χρονια εγγυηση!! Τωρα μεταξυ vodafon με το joy και wind με το blade η χρηματικη διαφορα ειναι μολις 50 ευρο οποτε στην ατυπη αυτη μαχη η μπλε ομαδα κερδισε και μαλιστα με τεραστια διαφορα!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Η Huawei,η ZTE brand names είναι. Μη τις υποτιμάτε σαν εταιρείες,είναι πολύ καλές στο χώρο των τηλεπικοινωνιών αμφότερες. Πχ ο εξοπλισμός 3ης γενιάς της Vodafone στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες είναι Huawei, τι σημαίνει; ότι έχουν περισσότερη ακτινοβολία ή δε λειτουργούν σωστά; ηρεμήστε λίγο... Σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι Αμερικάνοι ότι κάθε τι κινέζικο είναι μάπα. Όταν η Apple κατασκευάζει τα κινητά στην Κίνα,οι μισοί της προγραμματιστές είναι Κινέζοι και οι μισοί σχεδιαστές hardware της συσκευές κι αυτοί κινέζοι δε λέτε τίποτα,γιατί έχει το μηλαράκι. Το ότι υπάρχουν κινέζικα προϊόντα μη ποιοτικά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολύ καλά. Όπως και για όλα τα προιόντα ισχύει αυτό... Η ZTE είναι δυνατή εταιρεία, ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη και ασχολείται κυρίως με εξοπλισμό δικτύων επόμενης γενιάς (HSDPA/WiMax/LTE). http://wwwen.zte.com.cn/en/ Στο χώρο των κινητών ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπήρχε. Το κινητό φαίνεται Super και αναρρωτιέμαι αν είχε πάνω ένα δαγκωμένο μήλο πόσο θα κόστιζε... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Λοιπον το κινητο εχει ερθει ηδη σε καποια καταστημα τις wind μετα απο καποια τηλφ που εκανα. Μολις μπορεσω θα παω να το δω εαν το εχουν βεβαια σαν live demo. Και ενα εκτος θεματος προς την διαχείρισή του φορουμ.....Παρακαλω οταν καποιος συντονιστης σβήνει ενα σχολιο-ποσταρισμα απο καποιο μελος καλο θα ηταν να ενημερωνει το μελος για ποιον λογο ακριβως εσβησε το ποστ. Ευχαριστω Κωστας. Edited November 16, 2010 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts