Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπου ακούς πολλά non-stop κράτα και μικρό καλάθι!

Σωστός:lol::p

Να βουλιάξει αποκλείεται,αλλά ίσως οι πιο συνειδητοποιημένοι χρήστες να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση!Ιδίως στο θέμα υπηρεσιών και χρεώσεων πρέπει να μαθουν εκεί μέσα πως ούτε μπορούν να υπεραυξάνουν τις τιμές ούτε να καταργούν/τροποποιούν υπηρεσίες που στέκουν στην αγορά...

Στο θέμα κάλυψη έχουν κάνει καλή δουλειά και μπορεί κάποιος να την εμπιστευτεί σαν εταιρία,αλλά για όλα τα υπόλοιπα......Επίσης,πρέπει να παρουσιάσει ηλεκτρονικό κατάστημα και πλήρη διαχείρηση ηλεκτρονικού λογαριασμού,όπως η Cosmote και κυρίως η Vodafone...

Επίσης,κανενα παράπονο και απ’τα καταστήματά της...Οι υπάλληλοι όπου και να έχω πάει είναι πλήρως ενημερωμένοι και σε εξυπηρετούν απευθείας(και έχω πάει σε πολλά καταστήματα και σε διάφορες περιοχές).Απ’την άλλη,οι υπάλληλοι και τα καταστήματα της Vodafone(για σύγκριση)είναι για τα μπάζα ενώ στην Κοσμοτέ πρέπει να κάνεις τάμα για να μην περιμένεις μισάωρο για να σε εξυπηρετήσουν...

Εγώ πιστεύω ότι θα περάσει στη δεύτερη θέση.Μη ξεχνάτε τη θέση στην όποια βρίσκεται η vodafone αυτή τη στιγμή.Δε θέλει πολύ για να την περάσει η wind τουλάχιστον σε πελάτες αλλά και σε κερδοφορία στη συνέχεια.

Για να γίνει αυτό θέλει τρελή δουλειά η Wind!Θεωρώ πως η Vodafone συμπεριφέρεται καλύτερα στον πελάτη σε θεματα επιδοτησεων αλλά και εξυπηρέτησης,καθώς υπάρχουν εξειδικευμένα τμηματα για το κάθε τι και συν τοις άλλοις τα αιτήματα διεκπεραιώνονται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά.Επίσης,δεν έχει...‘‘προιστορία‘‘ με αναξιοπιστία ή για να το θέσουμε πιο σωστα δεν κόβει όλα τα καλά που έδινε πιο πριν..Ή για να το θέσουμε ακόμη πιο σωστά,δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια και στη συνέχεια τα παίρνει πίσω...Γενικά,προσπάθησε και κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα τρομερό image και δεν πρόκειται να το χάσει.Δεν κατάφερε δηλαδή να το χασει όλα αυτά τα χρόνια,συνεπώς δε νομίζω να καταστραφεί εύκολα...

Όσον αφορά την κερδοφορία,γενικά παρουσιάζει μεγαλύτερη κερδοφορία απ’την Wind και επίσης στα πιο πολλά αντίστοιχα προγράμματα με της Wind(εταιρικά,ατομικά,καρτοκινητή,mobile Internet)είναι είτε η ίδια στις χρεώσεις ή έστω και οριακά πιο φθηνή.Άρα και πάλι έχει έναν ακόμη λόγο να την επιλέξει ο πελάτης.Γενικά,η Wind δεν κατάφερε να κρατήσει την εικόνα που δημιούργησε πριν 2-3 χρόνια.Το αντίθετο μάλιστα..Τελευταία δεν την ενδιαφέρει και πολύ,απ’ό,τι δείχνει!

Όσον αφορά την κάλυψη,θεωρώ πως είναι το πλεονέκτημα της Wind έναντι της Vodafone,κυρίως σε επαρχιακές ή πιο απομακρυσμένες περιοχές και κυριως στην 3η γενιά!Αυτος είναι ενας λόγος για να την εμπιστευτείς ελαφρώς περισσότερο.Αλλά και πάλι,τον τελευταίο καιρό,δε βλέπουμε κάποια σημαντική ανάπτυξη του 3g..Και το λανσάρισε και πρώτη...

ολα θα φανουν στο κλεισιμο του χρονου αυτου. εκει θα δειξουν τα αποτελεσματα και η βαση πελατων που εχει η καθε εταιρια.

ο καλυτερος κερδιζει και τα σχολια θα κατατεθουν με βαση αριθμων!

Never Give Up:!:

Join friend!

Μετά την πατάτα που έκανε με το wind plus non stop, δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλωστε τη wind την κρατάει στη ζωή η δέσμευση τιμής στα καρτοκινητά. Αφού με αυτό δεν πήρε τη δεύτερη θέση, δεν θα την πάρει ποτέ. Αλλωστε και στη συνείδηση του κόσμου 3 είναι.

Όπου ακούς πολλά non-stop κράτα και μικρό καλάθι!

Ακριβώς. Θα μας πούνε, ναι non stop είναι...αλλα όχι ακριβώς, θα βλέπετε τηλεόραση μέχρι 40MB και μετά θα χρεώνουμε τα άντερά μας, και βέβαια θα έρχεται ειδοποίηση οτι έχει λήξει η συνδρομή μετά απο 2 μερούλες. Και γαμ@ τα non stop λέμε.

Μετά την πατάτα που έκανε με το wind plus non stop, δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλωστε τη wind την κρατάει στη ζωή η δέσμευση τιμής στα καρτοκινητά. Αφού με αυτό δεν πήρε τη δεύτερη θέση, δεν θα την πάρει ποτέ. Αλλωστε και στη συνείδηση του κόσμου 3 είναι.

Αν ηταν φιλε μου απο ενα νον στοπ να χαλασει τοσο πολυ το ονομα της...πιστεψε με δεν θα γινοταν ποτε. περα απο τον ντορο που δημιουργηθηκε εδω μεσα..εξω..δεν ακουστηκε τιποτα.

στην συνειδηση μας ειναι πρωτη ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

Ακριβώς. Θα μας πούνε, ναι non stop είναι...αλλα όχι ακριβώς, θα βλέπετε τηλεόραση μέχρι 40MB και μετά θα χρεώνουμε τα άντερά μας, και βέβαια θα έρχεται ειδοποίηση οτι έχει λήξει η συνδρομή μετά απο 2 μερούλες. Και γαμ@ τα non stop λέμε.

Γι'αυτό ονομάζεται NON-STOP . Εγώ πλέον κρατάω πάντα το STOP:p:lol:

Αν ηταν φιλε μου απο ενα νον στοπ να χαλασει τοσο πολυ το ονομα της...πιστεψε με δεν θα γινοταν ποτε. περα απο τον ντορο που δημιουργηθηκε εδω μεσα..εξω..δεν ακουστηκε τιποτα.

στην συνειδηση μας ειναι πρωτη ;)

Δεν είναι ένα το non stop. Είναι και το πιο παλιό, αυτό της ομιλίας που τελικά το κόψανε και αυτό. Εμείς που μπαίνουμε εδω μέσα πόσα άλλα άτομα επηρεάζουμε γύρο μας? Δεν αργεί να βγεί το κακό όνομα. Είναι πολύ πιο έυκολο απο το να χτίσεις ένα καλό όνομα. Και αν στη συνείδηση του κόσμου ήταν πρώτη, τότε και στους συνδρομητές πρώτη θα ήταν.

Κι εγώ πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα κατακτήσει τη 2η θέση.

Ήδη στον τηλεφωνικό μου κατάλογο, οι συνδρομητές WIND έχουν αυξηθεί κατά πολύ, το ίδιο και οι πελάτες στα καταστήματα Wind που επισκέπτομαι.

Αυτά είναι νομίζω ενδεικτικά της ανοδικής τάσης, που οφείλεται στην καλή δουλειά που έχει γίνει.

Οσον αφορά κάποιον συμφορουμίτη που μίλησε για υπεροχή της Βόντα στις επιδοτήσεις, θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω κάθετα που λένε. Σκεφθείτε και το άλλο: πόσα προνόμια μέσω avantage έχουν οι συνδρομητές που κάνουν μεγάλους λογαριασμούς (εννοώ ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δωροεπιταγές του avantage ως αύξηση στην επιδότησή τους).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ερώτηση κρίσεως και απλών μαθηματικών:

Πως η Wind θα βρεθεί 2η σε λιγότερο από 1 μήνα ενώ υπολείπεται κατά 570.000+ νέες συνδέσεις ώστε να ξεπεράσει την συνδρομητική βάση της Voda?

Πως θα αυξήσει αντίστοιχα την κερδοφορία της ώστε να ξεπεράσει αυτήν της Cote και Voda?

Βλέπω μια απίστευτη σιγουριά(χωρίς επιχειρήματα βέβαια)

Άλλο θέμα λοιπόν η αίσθηση και ο κρυφός πόθος κάποιων από εμάς να δουν την Wind 2η και άλλο η ερμηνεία των απόλυτων αριθμητικών μεγεθών.

"Ακόμη δεν τον είδαμε...Γιάννη τον εβγάλαμε"

Εδώ και 3 χρόνια όλο 2η “έρχεται”:p

Πως η Wind θα βρεθεί 2η σε λιγότερο από 1 μήνα ενώ υπολείπεται κατά 570.000+ νέες συνδέσεις ώστε να ξεπεράσει την συνδρομητική βάση της Voda?

Πως θα αυξήσει αντίστοιχα την κερδοφορία της ώστε να ξεπεράσει αυτήν της Cote και Voda?

Άλλο θέμα λοιπόν η αίσθηση και ο κρυφός πόθος κάποιων από εμάς να δουν την Wind 2η και άλλο η ερμηνεία των απόλυτων αριθμητικών μεγεθών.

Δεν είπα ότι θα έρθει δεύτερη σε λιγότερο από ένα μήνα. Μπορεί να πιάσει τη 2η θέση μέσα στο 2009. Και προσωπικά, εννοώ δεύτερη σε αριθμό συνδρομητών, δεν εξετάζω τα κέρδη (τα οποία όμως λογικό είναι να αυξηθούν).

Παύλος Παυλίδης 

Κοιτα, χωρις να μπαινουμε σε ενα Vs, επειδη ολα αυτα που λεμε ειναι πολυ υποθετικα γιατι ποτε κανεις δεν ξερει τι θα φερει το μελον, απλα αυτο που βασιζουν μερικοι αυτην την αξιωση ειναι στον ρυθμο αποκτησης νεων πελατων κατα το τελευταιο ετος.Εαν συνεχιστει αυτο και στο επομενο ετος, τοτε πριν βγει το 2009 θα εχει περασει 2η. Οταν σε συναπτα τριμηνα η Wind έγραφε 200.000+ συνδρομητες, και η vodafone κυμαινοτανε στα 80.000, ειναι προφανες το αποτελεσμα εαν συνεχιστει.

Αλλα ξαναλεω, προηγουμενες αποδοσεις δεν εγγυωνται μελλοντικες (διαφημηση για αμοιβαια κεφαλαια εγινα :lol::lol:).

Σχετικα με το εδω και 3 χρονια ολο 2η ερχεται, εχω να πω πως εδω και 3 χρονια διαγραφει μια σαφεστατα συνεχη και σταθερη ανοδικη πορεια. Καλα να ειμαστε, να δουμε και στα επομενα χρονια τι θα γινει!

Μα δεν ειπε κανενας οτι η wind θα περασει τη vodafone σε 1μηνα αλλα μεσα στο 2009 μπορει και να την περασει.Που αν εχεις παρατηρησει τα αποτελεσματα των 2εταιρειων τα 2τελευταια χρονια αυτο δειχνουν.Οτι δηλαδη αν η wind συνεχισει να μαζευει καθε τριμηνο πολυ περισσοτερο κοσμο θα ξεπερασει την vodafone.Ακομα,απ οτι βλεπω κ απ τους δικους μου γνωστους πιο πολλοι πλεον χρησιμοποιουν wind παρα vodafone.Καλα για cosmote δε θα μιλησω.Αυτη παιζει σκιζει!

Εγω ειμαι συνδρομητης της WIND εδω κ 10 μηνες και περιμενω να κλεισω χρονο να παω κοτε..το σημα ειναι αστα να πανε που μονο αυτο με ενδιαφερει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ειμαι συνδρομητης της WIND εδω κ 10 μηνες και περιμενω να κλεισω χρονο να παω κοτε..το σημα ειναι αστα να πανε που μονο αυτο με ενδιαφερει.

Δεν έχεις δίκιο φίλε, η κάλυψη της Wind είναι πολύ καλή.

Αν μένεις πάντως στην παραλία Κατερίνης, πριν καιρό που είχα πάει εκεί για βόλτα, δεν είχα πουθενά πρόβλημα.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν έχεις δίκιο φίλε, η κάλυψη της Wind είναι πολύ καλή.

Αν μένεις πάντως στην παραλία Κατερίνης, πριν καιρό που είχα πάει εκεί για βόλτα, δεν είχα πουθενά πρόβλημα.

το σημα στη παραλια ειναι παντου τερμα.σε ορεινες περιοχες ομως:ninja:εκει εχω προβλημα και παιζει κοσμοτε μονο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το σημα στη παραλια ειναι παντου τερμα.σε ορεινες περιοχες ομως:ninja:εκει εχω προβλημα και παιζει κοσμοτε μονο.

Και εγώ σε παραλία μενω αλλά το σημα της είναι "εικονικό". δλ δτο κινητό πιάνει την κυψέλη (κεραία σταθμός βασης) το ανάποδο όχι. Φουλ σήμα με μηδεν ή σπάνια κακή λήψη. Ομιλία που κόβεται σε 10-20'' από την αρχή της, ή στα 1-2' στα καλά της.

τες πα συμφωνώ όπως εχω ξαναπεί οτι η wind ειναι εν γένει πιο ανταγωνιστική (nonstop, bonus, δέσμευση τιμής και στα καρτοκινητά klt) και ότι εχει βελτιωθεί σε σημα σε σχέση με το παρελθόν αλλά θέλει πολύ για να φτάσει στην επαρχία - ύπεθρο την cote. ασε που έχει αγορασμένο το μισό εύρος από την cosmote.

Πάντως η voda τα τελευταία απλά συμβόλαια είναι λίγο πιο οικονομικά (καντε διαίρεση χρόνος δια χρήματα να δειτε πόσο βγαίνει το λεπτό) από της wind, εκτός αν τα αντέγραψε και αυτά η wind μέσω της δέσμευσης τιμής :lol:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Οκ ολα αυτα λιγο - πολυ..

Κανεις ομως δεν μιλησε για την ''ποιοτητα συνομιλιας''. Εστω οτι σε μια περιοχη εχουν φουλ σημα και οι 3 εταιριες. Δοκιμαστε να τις καλεσετε απο σταθερο τηλεφωνο (η πιο αξιοπιστη αναφορα). Θα δειτε οτι στις 2 εταιριες, με πρωταγωνιστρια την ΚΟΤΕ, και μετα την wind, η συνομιλια παντα διεξαγεται με ανεπαισθητες μικροδιακοπες κλασματων δευτερολεπτου, ισα για να πεις στον συνομιλιτη ''δεν σ'ακουσα,ξαναπεστο''. Μονο στη vodafone δεν συμβαινει αυτο. Εστω και μια γραμμη στη μπαρα σηματος, η συνομιλια και η καθαροτητα φωνης, ειναι αψογη. Σαν να μιλας απο σταθερο σε σταθερο. Και δεν το λεω μονο εγω αυτο (που εχω και τις 3), αλλα και εδω στο myphone, μου το επιβεβαιωσε κατι που ειχα διαβασει (δυστυχως δεν θυμαμαι που ακριβως). Καποιος μηχανικος που ειναι η δουλεια του αυτη, το ανελυε, με όρους που ουτε καν γνωριζω.. Οτι 1η σε ποιοτητα φωνης 10 στα 10 ειναι η voda, εδω και χρονια μαλλιστα, μετα 7 στα 10 η wind, τωρα τελευταια αυτο, και σ'αυτον τον τομεα παντα, 0 στα 10 η Cote..

Απο προσφορες ομως η voda, οπως παντα, 0 στα 10...

Οκ ολα αυτα λιγο - πολυ..

Κανεις ομως δεν μιλησε για την ''ποιοτητα συνομιλιας''. Εστω οτι σε μια περιοχη εχουν φουλ σημα και οι 3 εταιριες. Δοκιμαστε να τις καλεσετε απο σταθερο τηλεφωνο (η πιο αξιοπιστη αναφορα). Θα δειτε οτι στις 2 εταιριες, με πρωταγωνιστρια την ΚΟΤΕ, και μετα την wind, η συνομιλια παντα διεξαγεται με ανεπαισθητες μικροδιακοπες κλασματων δευτερολεπτου, ισα για να πεις στον συνομιλιτη ''δεν σ'ακουσα,ξαναπεστο''. Μονο στη vodafone δεν συμβαινει αυτο. Εστω και μια γραμμη στη μπαρα σηματος, η συνομιλια και η καθαροτητα φωνης, ειναι αψογη. Σαν να μιλας απο σταθερο σε σταθερο. Και δεν το λεω μονο εγω αυτο (που εχω και τις 3), αλλα και εδω στο myphone, μου το επιβεβαιωσε κατι που ειχα διαβασει (δυστυχως δεν θυμαμαι που ακριβως). Καποιος μηχανικος που ειναι η δουλεια του αυτη, το ανελυε, με όρους που ουτε καν γνωριζω.. Οτι 1η σε ποιοτητα φωνης 10 στα 10 ειναι η voda, εδω και χρονια μαλλιστα, μετα 7 στα 10 η wind, τωρα τελευταια αυτο, και σ'αυτον τον τομεα παντα, 0 στα 10 η Cote..

Απο προσφορες ομως η voda, οπως παντα, 0 στα 10...

simfono mazi sou, eimai sindromitis tis vodafone, ala exo kai cosmote apo 2 mines peripou, sto spiti m kai i dio exoun full sima ala otan milao me cosmote akougete kapies fones san na min exis sima ala full piani. :confused:

Πολύ μεγάλη φαντασία έχει αυτός που δημιούργησε αυτό το θέμα!

Γιατί το λες φίλε μου;

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked