Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ WIND ΕΛΛΑΣ - 4/7/2007

Για να δείτε την επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών των διεπαφών του Δικτύου Κινητής Τηλεφωνίας της WIND ΕΛΛΑΣ κατεβάστε το αρχείο σε μορφή .zip

Πολύ καλό :respect: :up:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα, γνωρίζει κανεις αν η wind σχεδιαζει να προσφερει το καινουριο σχετικα blackberry 8800 στην ελληνικη αγορα;

απο οτι ειδα στο site της vodafone υπάρχει ήδη... και φυσικα εχει κυκλοφορησει σε πολλες ευρωπαικες εταιρείες ηδη

Berry fan? Join BerryUser.com

εγω παντως ειδα το pearl το 8100 το οποιο (IMHO) δεν αξιζει μια ...

ειδικα το πληκτρολογιο

ενω το 8300 που μολις απεκτησα ειναι ... αλλο πραγμα

Akousa oti afto exei ksanasimvei kai me alles Nokia siskeves pou poulaei i wind. Kserete an isxei? Anarotieme, einai mono oi Nokia siskeves?

Den exo agorasei pote apo katastimata wind dioti sta perissotera pou exw paei einai h ageneis h asxetoi (px se ena katastima misi wra prin klisei tous rotisa plhrofories gia foritotita kai mou apantisan "elate avrio den prolavenoume simera" kai se ena allo mou elegan oti mporei na min pianei pantou sima alla kai xoris sima meso gprs pianei 3G - ante vgale akri - kai empistefsou afta ta atoma).

Den gnorizo ean simveni se alles siskeves. Alla sigoura ginete gia na prolavenoun ton 'andagonismo' (tromara tous) to slogan einai mallon 'parto protos kai trava meta ta malia sou!'.

........... τελικα δεν θα πει καποιος εντυπωσεις απο την χρηση της ?

Μάλλον όχι γιατί μάλλον κανένας δεν την πήρε... :X :lol: :lol:

μια χαρα καμερουλα ειναι!

και περιττω να σας πω οτι φαινεται παρα πολυ καλα!

Never Give Up:!:

Join friend!

to 8300 curve μου το φερανε ξεκλειδωτο απο USA σε ασημενιο χρωμα.

εαν σε ενδιαφερει pm για περαιτερω

Κανε μας ενα mini review αν θελεις και ακομα πες μας που μπορουν να βρεθουν

εφαρμογες - παιχνιδια ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G ετσι?

Με τα Ελληνικα τι γινεται? Τι λυση βρηκες?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

την δοκιμασες σε λειτουργια ?

αμε! ειναι πολυ καλη!

Never Give Up:!:

Join friend!

αμε! ειναι πολυ καλη!

Υπηρχε περιπτωση να μην την εβρισκες καλη; :rolleyes:

20 του μηνα ερχεται η συντελεια του κοσμου...

Θέλω να αποκτήσω δυο αριθμούς wind οι οποίοι είναι καρτοκινητά και αρκετό καιρό αχρησιμοποίητοι,υπάρχει τρόπος να τους αποκτήσω? μπορεί να βοηθήσει κάποιος?:luck:

Γινε λιγο πιο σαφης... Απο που θες να τους αποκτησεις και τι εννοεις οταν λες οτι ειναι αχρησιμοποιητοι; :blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φιλε δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις οτι θες να τους αποκτησεις?Απο που να τους αποκτησεις?Δεν στεκει αυτο που λες..Αν μπορεις γινε λιγο κατανοητος για να σε βοηθησουμε κ εμεις!

Ρε φιλε δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις οτι θες να τους αποκτησεις?Απο που να τους αποκτησεις?Δεν στεκει αυτο που λες..Αν μπορεις γινε λιγο κατανοητος για να σε βοηθησουμε κ εμεις!

Wind είναι μια εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας.

Ο φίλος μας θέλει να αποκτήσει δύο τηλεφωνικούς αριθμούς που του αρέσουν οι οποίοι χρησιμοποιούνται απο άλλους αλλά δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά γιατί οι κάτοχοι τους δεν τους χρησιμοποιούνε πλέον απο έρευνα του φίλου μας.

Ναι και η WIND πως να σου τους δώσει αν 1. δεν έχει λήξει ο χρόνος τους και 2. τους ζητάς σε καρτοκινητό που σημαίνει ότι παίρνεις ό,τι σου κάτσει;

Αν ξέρεις μόνο τα άτομα ζήτα τους τους αριθμούς... Το πολύ πολύ αγόρασέ τους και από ένα άλλο πακέτο με εύκολο αριθμό (για να είσαι και καθαρός!) :p

Καλά γιατί όταν γράφω ελληνικά μου βγάζει ερωτηματικά????

Κι εγώ έχω πέσει θύμα της ίδιας περίπτωσης και μου κάνει εντύπωση ότι δεν ενοχλείται κανείς στο φόρουμ ιδιαίτερα λες και πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.(μέχρι να σκάνε όλα τα τηλέφωνα της συγκεκριμένης παρτίδας)

Εγώ το έμαθα το θέμα όταν η οθόνη του ν95 δεν μου άναβε παρόλο που που ακουγόταν το σήμα της νόκια και καταλάβαινα ότι λειτουργούσε.Το πηγα στην WIND και με συμβούλεψαν για πιο γρήγορα να το παω στην ΝΟΚΙΑ.Το πήγα λοιπόν και μου βρήκαν ότι ήταν παρτίδα που παραγόταν στην ανατολική Ευρώπη με προορισμό την Νιγηρία και έτσι δεν καλυπτόταν από πανευρωπαική εγγύηση. Μάλιστα μου είπαν να το πάω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση και όχι επισκευή.

Το πήγα λοιπόν και τους ζήτησα αντικατάσταση.Μετά από 4-5 μέρες με ενημέρωσαν ότι το τηλέφωνο ήταν οκ και ήθελε απλά αναβάθμιση λογισμικού.Ουτως ή άλλως μου είπαν για ότι χρειαστεί θα χρησιμοποιούσα το σερβις και την εγγύηση της WIND για 2 χρόνια οπότε δεν θα είχα πρόβλημα.Τώρα ακούω τα προβλήματα για τις αναβαθμίσεις και τα ελληνικά και δεν ξέρω κι΄εγώ τι άλλο θα προκύψει στο μέλλον.Καλό είναι να προετοιμάσουμε λίγο τις κινήσεις μας για να μην μας περνάνε για νιγηριανούς.

Κατά τα άλλα η διαφήμιση τους έφαγε!!!!

Εμένα μια υπηρεσία μου άρεσε αλλά την έκοψαν όταν η εταιρία είχε δώσει gprs στα καρτοκινητά.

Αν θυμάστε υπήρχε μια υπηρεσία που ονομαζόταν b-online WAP. Από αυτην την υπηρεσία είχα δωρεάν πρόσβαση στο wap μέσω csd.

Πως; TOTE η συγκεκριμένη υπηρεσία έδινε στους συνδρομητές της 10 δωρεάν λεπτά περιήγηση με αποστολή 1 μυνήματος . Εγώ έστειλα πάνω από 20 φορές το μύνημα αυτό και είχα απεριόριστη πρόσβαση δωρεάν:cool:Εσάς ποιες υπηρεσίες σας άρεσαν;

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked