Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ποια καρτα να του βαλω σε 32 gb? δεν ξερω τι παιρνει.

Διαβαζω για SDHC... SDXC ...εχω μπερδευτει

και κατι αλλο εχει συσκευασιες καρτων και με ανταπτορες, τι ειναι αυτα?

Συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι παντελως ασχετος με καρτες κτλ.

Εχετε να προτεινετε καμια?

:help:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον παιδια μιας και αυριο θα το εχω το καμαρι μου! Δυο ερωτησεις:

1)καποια καλη εφαρμογη για ραδιοφωνο;;

2) εστειλα email στην lg και μου ειπαν οτι υποστιριζει μονο slimport hdmi και οχι mhl. Υπαρχει τροπος αν παρω mhl adaptor να μπορεσω να συνδεσω το g pad με την τηλεοραση; Αν συνδεσω το mhl με κανονικο καλωδιο hdmi;

Λοιπον παιδια μιας και αυριο θα το εχω το καμαρι μου! Δυο ερωτησεις:

1)καποια καλη εφαρμογη για ραδιοφωνο;;

2) εστειλα email στην lg και μου ειπαν οτι υποστιριζει μονο slimport hdmi και οχι mhl. Υπαρχει τροπος αν παρω mhl adaptor να μπορεσω να συνδεσω το g pad με την τηλεοραση; Αν συνδεσω το mhl με κανονικο καλωδιο hdmi;

1)TuneIn Radio

2)Slim port σε HDMI βρομαει η αγορα, τουλαχιστον απο Κινα μερια που περνω

1)TuneIn Radio

2)Slim port σε HDMI βρομαει η αγορα, τουλαχιστον απο Κινα μερια που περνω

απλα επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα απο εξωτερικο και δη απο κινα δεν ξερω τι παιζει με τον τροπο πληρωμης και ποσο ασφαλες ειναι...

edit: βρηκα αυτο http:// http://www.msystems.gr/index.php?category=3330&product=16828 . εστειλα βεβαια email να σιγουρευτω οτι ειναι slimport και βλεπω τι θα κανω!

Edited by mixalis_29

Σήμερα πήρα το G Pad. Το άνοιξα μια φορά, το είδα, έβγαλα 2 φωτογραφίες, και το έκλεισα για να φάω. Και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε φορτίζει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Το αγόρασα από play247.

Μια απορία... Τι αρίθμηση φέρουν οι νέες παρτίδες LG G Pad?

Μου είπαν ότι το S/N των νέων συσκευών ξεκινά από τον αριθμό 4, αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ.

Θα με ενδιέφερε και εμένα αν μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να δώσει μια απάντηση στην παραπάνω ερώτηση :rolleyes:

Edited by akis_k

Και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε φορτίζει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον;

Δεν νομίζω να είναι κάτι. Είχε ενέργεια η μπαταρία του; Αν ναι, πάτησες πολύ ώρα το κουμπί που το ανοίγει;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Δεν νομίζω να είναι κάτι. Είχε ενέργεια η μπαταρία του; Αν ναι, πάτησες πολύ ώρα το κουμπί που το ανοίγει;

Το πάτησα πάρα πολύ ώρα. Μπαταρία είχε μέχρι τη μέση. Δεν το άνοιξα ούτε για 10 λεπτά. Ξενέρωσα πολύ. Ελπίζω το κατάστημα να έχει DOA.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις hard reset. Καλύτερα περίμενε να σου πει κανείς άλλος που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα.

Turn LG G Pad 8.3 Off > Press and hold Power keys and Volume down key > LG Logo appears; Release Power keys and keep Volume Down key > And then immediately press and hold Power key + Volume key at the same time; keep pressing volume down key > Factory hard reset screen shows; release all key > Press Power key to confirm > Press once more > Device will perform Factory reset.

Σημείωση: Performing a hard reset on LG G Pad 8.3 V500 will erase all your data. Backup your data first. You can not recover the data after perform a hard reset. It will erase setting and your personal data.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Δεν ανοίγει παιδιά. Ούτε κάποιο led ανάβει όταν το βάζω στην φόρτιση. Τώρα είμαι εκτός σπιτιού. Θα προσπαθήσω μετά το hard reset.

Δεν εχει καποιο led γι' αυτο. Αστο να φορτισει το βραδυ και δοκιμασε αυριο να το ανοιξεις.Δεν ειναι λογικο καινουριο και να μην ανοιγει

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Δεν εχει καποιο led γι' αυτο. Αστο να φορτισει το βραδυ και δοκιμασε αυριο να το ανοιξεις.Δεν ειναι λογικο καινουριο και να μην ανοιγει

Ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω.

Το πήγα στο κατάστημα, είδαν ότι πράγματι δεν ανοίγει και θα το στείλουν για περαιτέρω έλεγχο στο σέρβις, και θα το κάνουν αντικατάσταση σε 2 μέρες... Πολύ αργεί η LG.

παιδια συγνωμη που το επαναφερω αλλα θελω Να ρωτησω! τα προβολακια δεν ειναι προβλημα του g pad αλλα ειναι η τεχνολογια της τηλεορασης εεεεε; μην ανησυχω εεεε;;

Όχι βρε αγορίνα μου.. Πόσες μέρες το έχεις; Ντοα αμεσα να πάρεις άλλο.

Ώρες το είχα. Το αγόρασα στις 12 το μεσημέρι. Πήγα για σουβλάκια όπου το άνοιξα να το χαζέψω. Μόλις ήρθαν τα σουβλάκια το έκλεισα για να φάω, και μόλις έφαγα πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε. Η απόλυτη ξενέρα.... Κάτι να φανταστείς ότι το πήρα δώρο στη γυναίκα μου.

Κακώς έφυγες έτσι από το κατάστημα. Έπρεπε να απαιτήσεις επί τόπου αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Συγγνώμη αν σε "άναψα". Edited by noisex

Κακώς έφυγες έτσι από το κατάστημα. Έπρεπε να απαιτήσεις επί τόπου αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Συγγνώμη αν σε "άναψα".

Μα τους είπα για αλλαγή και μου είπαν δεν έχουν άλλο... Κατάλαβα ότι υπάρχει μια διαδικασία, και δεν ήθελα να το παίξω ούτε κακός ούτε περίεργος. 2 μέρες είναι θα περάσουν...

Μα τους είπα για αλλαγή και μου είπαν δεν έχουν άλλο... Κατάλαβα ότι υπάρχει μια διαδικασία, και δεν ήθελα να το παίξω ούτε κακός ούτε περίεργος. 2 μέρες είναι θα περάσουν...

Το επομενω που θα πάρεις να το ανοιξεις μπροστά τους. Η Lg ειναι ταχυτατη που να δεις αλλες εταιριες:screwy:

Ώρες το είχα. Το αγόρασα στις 12 το μεσημέρι. Πήγα για σουβλάκια όπου το άνοιξα να το χαζέψω. Μόλις ήρθαν τα σουβλάκια το έκλεισα για να φάω, και μόλις έφαγα πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε. Η απόλυτη ξενέρα.... Κάτι να φανταστείς ότι το πήρα δώρο στη γυναίκα μου.

Σε αυτη την περιπτωση λες να καλεσουν αποθηκες/κεντρικα κλπ για να ερθει ΝΕΟ σε 1 2 μερες και οχι να παει σε επισκευη.

Τελος παντων, δεν ειναι και μεγαλο θεμα αφου λογικα θα δωσουν νεο.

ps

Για αθηνα μπορει να ειναι πολυ 2 μερες. Εγω πχ που ειμαι 500χλμ μακρια, θελω 4 μερες συνολο και για lg και για samsung.

Απλα στην Lg ερχεται κουριερ να το παρει και να το φερει δωρεαν (πραγμα που δεν ισχυει για smartec), εχει εξυπηρετηση 7 μερες τη βδομαδα και 13 ωρες τη μερα (οχι μονο 5 μερες και 8ωρο) και εγγυηση zero pixel στις οθονες (σε σχεση με τα 3 που θελει η samsung).

Αυτα :)

Πηγα και το παρηγγειλα απο τον κωτσοβολο και τους ειπα να βρουν ενα που να εχει σειριακο αριθμο που να αρχιζει απο 4 !το ερωτημα μου ειναι αλλο στην καινουργια παρτιδα εχουμε προβλημα light bleeding?? (το διαβασα σε προηγουμενa σχολια) !!Γνωριζει καποιος να μου πει?

Πηγα και το παρηγγειλα απο τον κωτσοβολο και τους ειπα να βρουν ενα που να εχει σειριακο αριθμο που να αρχιζει απο 4 !το ερωτημα μου ειναι αλλο στην καινουργια παρτιδα εχουμε προβλημα light bleeding?? (το διαβασα σε προηγουμενa σχολια) !!Γνωριζει καποιος να μου πει?

παρτο απο public!280€ με δωρο θηκη και 20€ για επομενη online παραγγελια!