Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχετε υπόψιν ποια είναι η καλύτερη από τις vanilla android 4.4.2 roms στο xda ;

Θέλω να βάλω μια για να μείνει και να περάσω xposed από πάνω :)

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα εγγραφη στο box και μου εδωσε 10 GB και οχι 50 οπως αναφερατε. Χρειαζεται να κανω και κατι αλλο?

Όχι. Ανοίγεις την εφαρμογή στην ταμπλέτα βάζεις το account σου ή δημιουργείς καινούριο και τελείωσε. Μετά εγώ έκανα logout (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο) έβαλα άλλο email και μου έδωσε πάλι τα 50 gb. Για δες στις ρυθμίσεις πόσα λέει ότι έχεις.

Εγγραφη εκανα απο το ταμπλετ στο πισι δεν το περασα.

Υ.γ. ολα οκ παιδια. Μολις ξανα μπηκα με αναβαθμησε στα 50 gb, χωρις να αναφερει μεχρι ποτε!!! Ευχαριστω

Edited by maronbil

Τελικά βρήκα το Stock Recovery και το φλάσαρα με το flashify (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554121) .

Τώρα πριν κάνω το OTA Update που μου έχει βγάλει θα ήθελα κάποιος να μου πει που το έχει κάνει.

Είμαι roοted με Stock Recovery... Αν κάνω το OTA Update θα συνεχίσω να είμαι rooted και το Tablet θα ανοίξει κανονικά? Ρωτάω γιατί ξέρω σίγουρα ότι αν είχα Costum Recovery (CWM, TWRP κλπ) και έκανα το OTA Update δεν θα άνοιγε το Tablet και θα είχα bootloops.

Ευχαριστώ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βέβαια το καλό με το φορτιστή μας, είναι ότι είναι standard usb, οπότε έχω ήδη 4 λόγω προηγούμενων συσκευών (samsung φωτογραφική, asus ταμπλέτα, ηtc κινητό, samsung κινητό). Βασικό κριτήριο όταν επιλέγω μικρο-συσκευή, πλέον, είναι και αυτό. (Το λέω για το μέλος παραπάνω που έχει πρόβλημα με το φορτιστή). Γιατί η γυναίκα μου έχει iphone και έχει ήδη καταβάλει φόρο στην apple για αλλαγή φορτιστή...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Τελικά βρήκα το Stock Recovery και το φλάσαρα με το flashify (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554121) .

Τώρα πριν κάνω το OTA Update που μου έχει βγάλει θα ήθελα κάποιος να μου πει που το έχει κάνει.

Είμαι roοted με Stock Recovery... Αν κάνω το OTA Update θα συνεχίσω να είμαι rooted και το Tablet θα ανοίξει κανονικά? Ρωτάω γιατί ξέρω σίγουρα ότι αν είχα Costum Recovery (CWM, TWRP κλπ) και έκανα το OTA Update δεν θα άνοιγε το Tablet και θα είχα bootloops.

Ευχαριστώ...

Φίλος μου που το είχε ρουταρισμενο με νταλιγκριν πέρασε ΟΤΑ κανονικα και παρέμεινε ρουταρισμενος.

Στους xda φτιάχνουν κάποια παιδιά μια ρομ η οποία είναι ουσιαστικά του google play και θέλουν να την βάλουν στο κανονικό. Ακόμα είναι όμως σε πολύ αρχικά στάδια και απ ότι καταλαβαίνω θέλει δουλειά από πολλά άτομα αλλά δεν έχουν μαζευτεί αρκετοί.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ...

Όταν έκανα το update δεν μου έφυγε το root. Λογικά και σε σένα δεν θα φύγει :) Αφού είσαι σε στοκ recovery δεν νομίζω να χεις πλέον πρόβλημα.

Αφου ολοι εδω μεσα εχουμε κανει πλεον πολλους κυκλους φορτισης,απο μπαταρια πως τα πατε;

Εγω γυρω στις 5 ωρες βγαζω καθε φορα με 60-100% φωτεινοτητα και η χρηση που του κανω ειναι browsing και σειρες

Να και το best score so far!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Γύρω στις 3+ ώρες η δικιά μου αυτονομία (μέχρι το 25% όπου το φορτίζω) και η χρήση είναι κυρίως browsing και ένα παιχνίδι (clash of clans). Στα παιχνίδια φαίνεται να πέφτει η μπαταρία αστραπιαία! Α, και η φωτεινότητα μου είναι 40%, αλλά σκέφτομαι να την ανεβάσω γιατί έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι καλύτερα να απολαμβάνεις την οθονάρα και ας φορτίζεις πιο συχνά. Εξάλλου η οθόνη ήταν ο βασικότερος παράγοντας αγοράς του pad! Edited by AntonisStaras

Καλησπέρα παιδιά μόλις πριν λιγο απέκτησα το gpad και θέλω μια βοήθεια, πως μπορώ να βάλω flash player στον browser του; και καμια προταση για κανα καλό παιχνίδι να δοκιμάσω τις δυνατότητες του.

Καλησπέρα παιδιά μόλις πριν λιγο απέκτησα το gpad και θέλω μια βοήθεια, πως μπορώ να βάλω flash player στον browser του;

Κατέβασέ τον από τον ιστότοπο της Adobe.

Δεν εχει και πολύ καλή συμβατότητα με τον browser που εχει μεσα.Υπάρχει κάποιος άλλος browser που να τρέχει απροβληματιστα flash;

Αφου ολοι εδω μεσα εχουμε κανει πλεον πολλους κυκλους φορτισης,απο μπαταρια πως τα πατε;

Εγω γυρω στις 5 ωρες βγαζω καθε φορα με 60-100% φωτεινοτητα και η χρηση που του κανω ειναι browsing και σειρες

Να και το best score so far!

ένα πενταωράκι στο 30-50% χωρίς παιγνίδια. Browsing, κανα pdf, τέτοια

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Δεν εχει και πολύ καλή συμβατότητα με τον browser που εχει μεσα.Υπάρχει κάποιος άλλος browser που να τρέχει απροβληματιστα flash;

Εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox&hl=el

Firefox, Opera, Dolphin είναι μερικοί από τους πιο γνωστούς internet browsers για Android που τρέχουν flash. Εγώ χρησιμοποιώ τον UC browser, γιατί διαθέτει gestures με δύο δάχτυλα.

Δεν ξέρω τι χρηση κάνετε (εκτός από το παλικάρι με το clash of clans που θα το μετανιώσει αυτό το παιχνίδι όπως το μετάνιωσα κι εγώ με το 7), εγώ πάντως έχω σταθερά οθόνη πάνω από 6 ώρες (57% φωτεινότητα και αυτόματο). Αυτή τη στιγμή είμαι στο 55% με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη και αναμονή από χθες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μπαταρία.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Η αυτόματη φωτεινότητα του g pad μόνο αυτόματη δεν είναι αφού κρατάει σχεδόν συνέχεια την ίδια φωτεινότητα. Τη λύση μου την έδωσε η δωρεάν, πολύ καλή εφαρμογή "Lux lite".

Νομίζω οτι μετά την αναβάθμιση είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα ως αναφορά την αυτόματη φωτεινότητα. Το βλεπω να αντιδρά πιο σωστά από πριν που ήταν εντελώς. ...... γιουχου

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χθες έστειλα ένα φωτοφόρο* μέιλ στον Κωτσοβολο γιατί ακόμα περιμένω το νέο..

Είναι ήδη στην speedex και αύριο θα είναι εδώ :D

*φωτοφόρο γιατί είχε πολλά καντήλια μέσα :lol: