Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις-προσβασιμότητα

δεν είναι αυτό φίλε! αυτό το έχω δει... πχ έχω εγκατεστημένο το AcDisplay και εδώ δεν είναι. Αν μπω από την εφαρμογή όμως θα με στείλει σε άλλο μενού "πρόσβαση στις ειδοποιήσεις"... :confused:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν είναι αυτό φίλε! αυτό το έχω δει... πχ έχω εγκατεστημένο το AcDisplay και εδώ δεν είναι. Αν μπω από την εφαρμογή όμως θα με στείλει σε άλλο μενού "πρόσβαση στις ειδοποιήσεις"... :confused:

Έχεις δίκιο. Για κάποιο λόγο, το μενού 'πρόσβαση στις ειδοποιήσεις΄ είναι κρυφό στο G pad. Στο G3 αντίθετα, υπάρχει κανονικά στο Ρυθμίσεις-Ασφάλεια.

Ρυθμίσεις-προσβασιμότητα

Καλώδιο, φορτιστής η μπριζα.

Δεν ξέρω αν έτυχε και έπαθε κάτι, προσωπικά τον φορτιστή με το καλώδιο του gpad τον χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλες τις συσκευές μου σε καθημερινή βάση. Άψογος και ο φορτιστής ξαι το καλώδιο από κάθε πλευρά.

Σιγουρα δεν φταιει το καλωδιο ,φορτιστης η πριζα γιατι δοκιμασα και με αλλα και εγραψε το ιδιο. Σαν να εχει πειραχτει ο ιασθητηρας του ταμπλετ και τραβαει πολυ λιγοτερο ρευμα απο οτι πρεπει. Αυτο φαινεται και απο τον φορτιστη που ενοσω φορτιζει δεν θερμαινεται οπως παλια.

Σιγουρα δεν φταιει το καλωδιο ,φορτιστης η πριζα γιατι δοκιμασα και με αλλα και εγραψε το ιδιο. Σαν να εχει πειραχτει ο ιασθητηρας του ταμπλετ και τραβαει πολυ λιγοτερο ρευμα απο οτι πρεπει. Αυτο φαινεται και απο τον φορτιστη που ενοσω φορτιζει δεν θερμαινεται οπως παλια.

Δες μήπως εχεις κάτι τέτοιο!

LG G Pad V500 8.3, problem with clicky charging port

Δεν ξερω τι αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση .... δεν παρουσιαζει κατι τετοιο. Κατι με την διαχειρηση του ποσο ρευμα θα τραβγξει για να φορτιζει μου κανει. Δεν ξερω αν αυτο ειναι χαρντγουερικο η σοφτγουερικο.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση .... δεν παρουσιαζει κατι τετοιο. Κατι με την διαχειρηση του ποσο ρευμα θα τραβγξει για να φορτιζει μου κανει. Δεν ξερω αν αυτο ειναι χαρντγουερικο η σοφτγουερικο.

είσαι σίγουρος για το καλώδιο φίλε; όχι για το φορτιστή, για το USB καλώδιο. Μου είχε τύχει σε κινητό κ νόμιζα ότι ήταν ελαττωματική μπαταρία, αλλά τελικά ήταν το καλώδιο!

παιδια sos το tablet mou einai v500 4.4.2 k einai root! ξαφνηκα σταματησε να ανοιγει το playstore κ ετσι εκανα επαναφορα εργοστασιακων! παλι ομως δεν ανοιγε !!! Εκει που βγαζει προσθηκη λογαριασμου google ειτε πατησω δημιουργια νεου ειτε υπαρχων λογαριαςμου δεν μπορω να μπω! ενω απο browser μπορω να μπω στο gmail απο την εγκατασταση χρηστη με τιποτα! βγαζει το μηνυμα ( Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστής σύνδεσης του διακομιστή αυτο ενδεχετε να ειναι ενα προσωρινο προβλημα η η συσκευη δεν υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων! κτλ κτλ κτλ! ) λες κ βαζω λαθος τον κωδικο μου! δοκιμασα να φτιαξω νεο λογαριασμο κ οτι κ να εβαλα μου λεει ηδη Χρησιμοποιείτε! ενω παλι απο browser παλι φτιαχνω! το εκανα unroot μεσα απο το supersu μονο! hard reset απειρες φορες επανακινηση κ επαναφορα αρνητε να φτιαξει acound! κ δεν μπορω να μπω playstore με τιποτα! τι εχει γινει ; λογο root κατι εγινε με την rom!??? τι κανω; sos παιδια το χρειαζομε για την δουλεια μου!

Το ειχα παθει πριν κατι μερες. Προσπαθουσες να κανεις κατι μεσω ροοτ? Υπαρχει fix αν δεν το βρηκες ακομα

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Εντελώς πληροφοριακά, βαρεθηκα το ρουτ και εκανα επαναφορα του tablet μεσα απο το tool της LG.

Ολα καλα, κανενα πρόβλημα και πριν ξεκινήσω το στήσιμο λεω "δεν το γυρναω σε ART"!

Οπερ και εγένετο! Αποτέλεσμα? Αυξημένη καταναλωση (ελαφρά) αλλά το χειρότερο? Εχει κάνει 2-3 disconnect την sd! Οσο το ειχα σε dalvik, το ειχα ρουτ, με x-posed, με της Παναγίας τα ματια απο mods και διάφορα μπιχλιμπίδια software και δεν ειχε κανει κιχ!!! Με το που το γύρισα σε ART , ξεκινησε το πανηγύρι.

Περιμενω στην γωνια, όμως! Στο επομενο disconnect...... Dalvik δαγκωτό!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εντελώς πληροφοριακά, βαρεθηκα το ρουτ και εκανα επαναφορα του tablet μεσα απο το tool της LG.

Ολα καλα, κανενα πρόβλημα και πριν ξεκινήσω το στήσιμο λεω "δεν το γυρναω σε ART"!

Οπερ και εγένετο! Αποτέλεσμα? Αυξημένη καταναλωση (ελαφρά) αλλά το χειρότερο? Εχει κάνει 2-3 disconnect την sd! Οσο το ειχα σε dalvik, το ειχα ρουτ, με x-posed, με της Παναγίας τα ματια απο mods και διάφορα μπιχλιμπίδια software και δεν ειχε κανει κιχ!!! Με το που το γύρισα σε ART , ξεκινησε το πανηγύρι.

Περιμενω στην γωνια, όμως! Στο επομενο disconnect...... Dalvik δαγκωτό!

Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά σε μένα η μπαταρία είναι κάπου 15% καλύτερη με art. Με dalvik με τη δική μου χρήση έβγαζα περίπου 5.30 ώρες ενώ με art περίπου μια ώρα παραπάνω. Σε μια βδομάδα είχα ξαναγυρίσει σε art.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ναι. Η μπαταρια στανταρ θα βελτιωθει γιατι μετα απο factory reset θελει 4-5 κυκλους για να ξανα ερθει στα ισια της. Αυτο δεν με ενοχλει καθολου και κατα πασα πιθανοτητα και σε μενα θα καταλιξει καλυτερη απο την dalvik.

Τα disconnect της sd ειναι το θεμα! Τα ξαναθυμηθηκα εκει που τα ειχα ξεχασει τελειως. Μα τελειως, μιλαμε!

Tα disconnect της κάρτας δεν ξεχνιούνται, και να θέλεις. Εκεί που περνάνε 10-20 μέρες και λες «μπα... μη το ματιάσω...», να σου ένα-δύο συνεχόμενα.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Tα disconnect της κάρτας δεν ξεχνιούνται, και να θέλεις. Εκεί που περνάνε 10-20 μέρες και λες «μπα... μη το ματιάσω...», να σου ένα-δύο συνεχόμενα.

Εγω παντος απο τοτε που εκανα την καρτα exfat και στα 2 δεν μου το ξανακανε

Εγω παντος απο τοτε που εκανα την καρτα exfat και στα 2 δεν μου το ξανακανε

Είμαι κι' εγώ με ex-fat 32αρα, εδώ και 6-7 μήνες, και ποτέ δεν παρουσίασε πρόβλημα. Την χρησιμοποιώ συχνά για μουσική και ταινίες...

RedMi Note 8:music:

Είμαι κι' εγώ με ex-fat 32αρα, εδώ και 6-7 μήνες, και ποτέ δεν παρουσίασε πρόβλημα. Την χρησιμοποιώ συχνά για μουσική και ταινίες...

Εγώ παιδιά έκανα ex-fat και μειώθηκαν μεν οι αποσυνδέσεις (που είχαν γίνει στο μεταξύ σχεδόν καθημερινές) ωστόσο δεν εξαφανίστηκαν. Το ίδιο όταν ρούταρα, μειώθηκαν, αλλά δεν εξαφανίστηκαν. Το έστειλα για service για να πάρω το απογοητευτικό μήνυμα (που πήρε και ένα άλλο μέλος, λίγο παραπάνω) ότι... «δεν παρατηρήσαμε το πρόβλημα» ενώ επίσης έκαναν «αναβάθμιση λογισμικού» που δεν αντιλήφθηκα καν ποια είναι, καθώς δεν διαπίστωσα αλλαγή. Δέκα μέρες μετά, άλλη μια αποσύνδεση. Το μόνο που έχω κάνει έκτοτε είναι να... φυσήξω στο slot, για την (αμυδρή έστω) πιθανότητα να είναι και θέμα σκόνης. Έχω λοιπόν 15-20 μέρες να δω αποσύνδεση, αλλά πλέον... έμαθα να την περιμένω.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Απλα για την ιστορία, πείτε και τι δουλεύετε ομως! ART ή Dalvik?

Εγω για παράδειγμα, με exfat και dalvik ειχα ξεχάσει εντελώς το θέμα αποσύνδεση.

Με exfat και ART εχω μεχρι στιγμης, 3 αποσυνδεσεις.

Υποψιάζομαι βεβαια και κατι ακομη. Θα το κοιταξω λιγο καλύτερα όμως για να σιγουρευτω. Ολα τα disconnect μου τα εκανε στο ξεκίνημα.

Edited by fanatikos

Απλα για την ιστορία, πείτε και τι δουλεύετε ομως! ART ή Dalvik?

Εγω για παράδειγμα, με exfat και dalvik ειχα ξεχάσει εντελώς το θέμα αποσύνδεση.

Με exfat και ART εχω μεχρι στιγμης, 3 αποσυνδεσεις.

Υποψιάζομαι βεβαια και κατι ακομη. Θα το κοιταξω λιγο καλύτερα όμως για να σιγουρευτω. Ολα τα disconnect μου τα εκανε στο ξεκίνημα.

Εγω ειμαι art πάντως και μεχρι τωρα ολα καλα

Κι εγώ με art είμαι. Ξεκίνησα με dalvik όπως όλοι και στην ενημέρωση της 4.4 πέρασα απευθείας σε art. Είδα σημαντική βελτίωση της μπαταρίας αλλά και κάποια προβλήματα στην λειτουργία της συσκευής. Κάποτε είχα δει και κάποιες αποσυνδέσεις της SD αλλά έχει πολύ καιρό να μου συμβεί αυτό. Πριν 2-3 βδομάδες είπα να γυρίσω σε dalvik για δοκιμή. Η διαφορά στην μπαταρία ήταν αυτή που είδα. Η ροή ήταν παρόμοια οπότε ξαναγύρισα σύντομα σε art. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με art βλέπω πάγωμα της συσκευής 1 φορά περίπου την εβδομάδα. Μιλάμε για απόλυτο πάγωμα που επαναφέρεται μόνο με επανεκκίνηση σε διάφορα σημεία (άλλοτε στον launcher, άλλοτε στο facebook). Δεν ξέρω σε τι οφείλεται και δεν μπορώ να το αναπαράγω.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Κι εγώ με art είμαι. Ξεκίνησα με dalvik όπως όλοι και στην ενημέρωση της 4.4 πέρασα απευθείας σε art. Είδα σημαντική βελτίωση της μπαταρίας αλλά και κάποια προβλήματα στην λειτουργία της συσκευής. Κάποτε είχα δει και κάποιες αποσυνδέσεις της SD αλλά έχει πολύ καιρό να μου συμβεί αυτό. Πριν 2-3 βδομάδες είπα να γυρίσω σε dalvik για δοκιμή. Η διαφορά στην μπαταρία ήταν αυτή που είδα. Η ροή ήταν παρόμοια οπότε ξαναγύρισα σύντομα σε art. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με art βλέπω πάγωμα της συσκευής 1 φορά περίπου την εβδομάδα. Μιλάμε για απόλυτο πάγωμα που επαναφέρεται μόνο με επανεκκίνηση σε διάφορα σημεία (άλλοτε στον launcher, άλλοτε στο facebook). Δεν ξέρω σε τι οφείλεται και δεν μπορώ να το αναπαράγω.

με ART τα προβλήματα είναι αυτά που περιγράφεις φίλε; ειμαι με dalvik και το σκέφτομαι να πάω σε ART αλλά με απασχολεί τι "απομεινάρια" αρχείων θα μείνουν και αν θα τρέχουν νορμάλ οι εφαρμογές που έχω περάσει...

@fanatikos: Δεν έχω αλλάξει ποτέ την default ρύθμιση, άρα είμαι dalvik, σωστά;

Δεν ξέρω τι υποψιάζεσαι, αλλά οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν πάντα (πάντα-πάντα) όταν ανοίγεις τη συσκευή από sleep. Κάπου είχα διαβάσει ότι φταίει ότι «ξυπνάει» η συσκευή αλλά όχι η κάρτα, χωρίς να ξέρω αν αυτός που το έγραψε ήξερε τι λέει.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Nop. Σε μενα οι αποσυνδεσεις ηταν στο startup. Απλα δεν εβλεπε την καρτα και μονον με restart συνέρχονταν.

Παντως σε κατι ανάλογο εχω καταλήξει και εγω. Εχω παρατηρησει οτι οσο γρηγοροτερο startup εχω τοσο συχνοτερο ειναι το φαινόμενο να μην μου δει την καρτα.

Τωρα δηλαδη που το εχω φορτωμένο δεν εχω δει προβλημα εδω και μερικες μερες. Ενω τις πρωτες μερες που ηταν σχετικα άδειο μου εκανε αρκετα κολπα.

Κατι γινεται με τον χρονο που θελει να γινει ready η sd για να την κανει mount το λειτουργικό. Και ισως και γι αυτο με fat32 ειναι πολυ συχνοτερο το πρόβλημα, σε σχέση με το exfat. Τα sectors στο fat32 ειναι πολυ-πολυ περισσοτερα σεσχεαη με το exfat.

με ART τα προβλήματα είναι αυτά που περιγράφεις φίλε; ειμαι με dalvik και το σκέφτομαι να πάω σε ART αλλά με απασχολεί τι "απομεινάρια" αρχείων θα μείνουν και αν θα τρέχουν νορμάλ οι εφαρμογές που έχω περάσει...

Δεν έχω κάποιο πραγματικό πρόβλημα με τη συσκευή σε art. Τα παγώματα της συσκευής είναι υπαρκτά και ίσως κάποιες φορές εκνευριστικά αλλά είναι καινούριο φαινόμενο. Χρησιμοποίησα το art απροβλημάτιστα για πάνω από 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε καν πάγωμα, έχοντας τη συσκευή χωρίς επανεκκίνηση για περιόδους που έφταναν και τον μήνα. Δε συνηθίζω να κλείνω καμία συσκευή μου από την 4.1 και μετά και δε χρειάστηκε να το κάνω ούτε στο gpad. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργεί τέλεια. Redraws και stutters κάνει συνεχώς αλλά αυτό είναι κάτι που δυστυχώς το ανέχομαι αφού δεν θέλω να αλλάξω launcher.

Edited by bouss