greg7vas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά εκτός από usb stick έχετε βάλλει τίποτα άλλο που μπόρεσε να διαβάσει από την mini usb του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 greg7vas said: Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? τα βασικα όπως αυτά που ρωτας θα τα βρεις μονος σου,ανοιξε το ταμπλετ επεξεργάσου το λιγο και θα καταλάβεις. περνα την αναβαθμιση πρωτα και μετα στησε το ταμπλετ όπως σου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 greg7vas said: Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? Thanks!!! Τα πρωτα 3000χλμ μην ανεβαζεις πανω απο 3000 στροφες και στα 1500 αλλαγη λαδιων!! :) . .. .... Περα απο την πλακα, καλοριζικη και να την χαίρεσαι αφοβα. Δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο. Για τις αναβαθμίσεις, μεσα απο τις ρυθμισεις, ενεργοποίησε τον αυτοματο έλεγχο και θα σ' ενημερώνει μονη της οπότε υπαρχει κατι διαθεσημο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αυτο εννοω ρε παιδια Που κανω αναβαθμιση? Καπου διαβασα για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να περασω την νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τελικά πήρα αυτή τη θήκη http://www.ebay.com/itm/390794346918?var=660219974606&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μου κόστιζε 7,60€ ,έκανε περίπου 20 μέρες να έρθει, το καπάκι δουλεύει στο άνοιξε κλείσε την οθόνη και δεν είναι καθόλου ογκώδης. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) greg7vas said: Αυτο εννοω ρε παιδια Που κανω αναβαθμιση? Καπου διαβασα για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να περασω την νεα εκδοση. Αναβαθμιση ΟΤΑ, > ρυθμίσεις, σχετικα με το tablet, κεντρο ενημέρωσης, ενημερωση λογισμικου, τικ στο αυτοματο. Factory reset, > με κλειστο το tablet, vol- & power, μολις διξει το lg τοτε αφηνεις το power κρατας πατημενο το vol- και πατας το vol+ & το power. Εχεις δηλαδη πατημενα ταυτοχρονα τα vol-, vol+ και το power. Ακολουθεις αυτα που σου λεει με vol- και power σαν enter. Επειδη ειναι λιγο πολύπλοκο και μπορει να μπερδευτεις, μεσα απο τις ρυθμισεις, δημιουργια αντιγραφου ασφαλιας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Τα factory reset τα κανεις πριν και μετα απο αναβαθμίσεις που αλλαζουν εκδοση λειτουργικου. Π.χ. απο jb σε kk. Edited May 12, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) fanatikos said: Τα factory reset τα κανεις πριν και μετα απο αναβαθμίσεις που αλλαζουν εκδοση λειτουργικου. Π.χ. απο jb σε kk. +1 Δεν το ειχα δωσει σημασια στην αρχη και παιζει να ειναι πιο σημαντικο και απο την αναβαθμιση . Μονο ετσι θα μπορεσεις να εκμεταλευτεις στο μεγιστο αυτο που μπορει να σου δωσει Edited May 12, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 avlass said: Νομίζω πάντα έγραφε η κάμερα στην SD (αλλά δεν θυμάμαι κι εγώ αν τότε που έγραψα είχα Kit Kat. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα jelly....) Επίσης, όλες οι μαμίσιες εφαρμογές βυθίζουν την ενοχλητική μπάρα (Polaris,Video, Internet, κλπ). Οπότε αν θες full screen χρησιμοποίησε τις μαμίσιες εφαρμογές. Εννοείται ότι στο jelly έγραφε. Στο Kit Kat έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι στην αρχή δεν έγραφε. και: Το vlc που επίσης εξαφανίζει την ενοχλητική μπάρα, δεν είναι μαμίσιο. Άρα υπάρχει ελπίδα να κάνουν κάτι και άλλοι developers. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το mxplayer μια χαρα εξαφανιζει την μπαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 βρε παιδια οταν παιζει το nova go αυτη η ασπρη μπαρα κατω με τα συμβολα πως φευγει για να βλεπω τον αγωνα καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Καλησπέρα,έπειτα απο αναβάθμιση εργοστασιακών ρυθμίσεων σε kit_kat προσπαθώ να αναγνωρίσω το εξωτερικό Bluetooth πληκτρολόγιο μου αλλά δυστυχώς δεν συνδέεται.Σημειωτέο ότι αλλη συσκευή που προσπάθησα δηλαδή ακουστικά, έκανε σύζευξη αλλά το πληκτρολόγιο δεν......δύναται ν αναγνωριστεί .φαινεται οτι υπαρχει θέμα με την kit kat αλλά και το bluetooth.Googlarontas ειδα πολλα σχετικά topic με πολλές λύσεις μα δεν.........!!!!!Ευχαριστώ. Edited May 14, 2014 by bernard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 βρε παιδια οταν παιζει το nova go αυτη η ασπρη μπαρα κατω με τα συμβολα πως φευγει για να βλεπω τον αγωνα καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 sakis1234567 said: βρε παιδια οταν παιζει το nova go αυτη η ασπρη μπαρα κατω με τα συμβολα πως φευγει για να βλεπω τον αγωνα καλυτερα? Σάκη, όταν κάνεις μια ερώτηση, περίμενε να δεις αν κάποιος ξέρει να απαντήσει. Να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά, δεν βοηθάει. Αν εννοείς την άσπρα οριζόντια μπάρα με το «πήγαινε πίσω», «home» κλπ., ακριβώς για αυτήν μιλάμε παραπάνω. Για να φύγει μόνιμα, root και ανάλογη εφαρμογή. Χωρίς root, την εξαφανίζουν ορισμένες εφαρμογές, αλλά όχι όλες ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 nikosal said: Σάκη, όταν κάνεις μια ερώτηση, περίμενε να δεις αν κάποιος ξέρει να απαντήσει. Να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά, δεν βοηθάει. Αν εννοείς την άσπρα οριζόντια μπάρα με το «πήγαινε πίσω», «home» κλπ., ακριβώς για αυτήν μιλάμε παραπάνω. Για να φύγει μόνιμα, root και ανάλογη εφαρμογή. Χωρίς root, την εξαφανίζουν ορισμένες εφαρμογές, αλλά όχι όλες ακόμα.[/QUOT ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συγνωμη και ευχαριστω!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Default browser τι έχετε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 dimcreed said: Default browser τι έχετε παιδια? Dolphin φυσικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 dimcreed said: Default browser τι έχετε παιδια? Εγω εχω ακόμα τον μαμά,αλλά μου κάνει νερά τώρα τελευταία και λέω να πάω σε κάτι καινούργιο σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Τον έσβησα τον dolphin είδα ότι σε πολλά αλλού πατούσα αλλού έμπαινε οπότε κράτησα τον chrome και αν θέλω flash player και πιο ελαφρύ τον Maxthon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 dimcreed said: Default browser τι έχετε παιδια? Γενικά χρησιμοποιώ τον Firefox, τον οποίο συγχρονίζω με το Firefox που έχω στο PC στη δουλειά και στο σπίτι. Είναι αρκετά ικανός με την έννοια ότι βλέπει σχεδόν όλες τις σελίδες, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη θυσία στην ταχύτητα και γενικά ο συγχρονισμός είναι εξυπηρετικός. Για flash περιεχόμενο (το οποίο είναι σπάνιο και γενικά θεωρώ απαράδεκτο να έχει ένα site flash τη σήμερον ημέρα) χρησιμοποιώ τον μαμίσιο. Και για πολύ ειδικές περιπτώσεις που το site δεν έχει λάβει καθόλου υπόψη του την πιθανότητα να μπεις από ταμπλέτα χρησιμοποιώ τον Chrome, o οποίος αν και πιο αργός από όλους είναι ο μόνος που ποτέ δεν είχα πρόβλημα να δω ακόμα και το πιο απαιτητικό site, με περίεργα floating παράθυρα και με ό,τι άλλο φανταστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 avlass said: Γενικά χρησιμοποιώ τον Firefox, τον οποίο συγχρονίζω με το Firefox που έχω στο PC στη δουλειά και στο σπίτι. Είναι αρκετά ικανός με την έννοια ότι βλέπει σχεδόν όλες τις σελίδες, χωρίς να κάνει ιδιαίτερη θυσία στην ταχύτητα και γενικά ο συγχρονισμός είναι εξυπηρετικός. Για flash περιεχόμενο (το οποίο είναι σπάνιο και γενικά θεωρώ απαράδεκτο να έχει ένα site flash τη σήμερον ημέρα) χρησιμοποιώ τον μαμίσιο. Και για πολύ ειδικές περιπτώσεις που το site δεν έχει λάβει καθόλου υπόψη του την πιθανότητα να μπεις από ταμπλέτα χρησιμοποιώ τον Chrome, o οποίος αν και πιο αργός από όλους είναι ο μόνος που ποτέ δεν είχα πρόβλημα να δω ακόμα και το πιο απαιτητικό site, με περίεργα floating παράθυρα και με ό,τι άλλο φανταστείς. Ο Firefox παει σφαίρα αλλά αν δεις τη ram καταναλώνει όταν είναι σε λειτουργία θα τρομάξεις ,μιλάμε για διπλάσιο από chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Εγω τον ´μαμά´ και ειμαι πολυ ευχαριστημένος ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά μήπως κάποιος αντιμετωπίζει μετα απο αναβάθμιση σε kit kat πρόβλημα συνδεσιμότητας bluetooth περιφερειακών?Η μήπως καμμία ιδέα?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 nikosal said: Σάκη, όταν κάνεις μια ερώτηση, περίμενε να δεις αν κάποιος ξέρει να απαντήσει. Να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα δεύτερη φορά, δεν βοηθάει. Αν εννοείς την άσπρα οριζόντια μπάρα με το «πήγαινε πίσω», «home» κλπ., ακριβώς για αυτήν μιλάμε παραπάνω. Για να φύγει μόνιμα, root και ανάλογη εφαρμογή. Χωρίς root, την εξαφανίζουν ορισμένες εφαρμογές, αλλά όχι όλες ακόμα.καλημερα και ευχαριστω. μηπως μπορεις να μου πεις καποια εφαρμογη απο αυτες για να την βαλω χωρις να κανω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 dimcreed said: Default browser τι έχετε παιδια? τον boat (tablet έκδοση). πάρα πολύ καλός. παίζει και flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts