adricla Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πώς γίνονται Google play edition?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ερώτηση σχετικά με το service της LG... Όσοι το πήγατε με τα γνωστά προβλήματά στην οθόνη,μετά απο πόσες μέρες το πήρατε πισω; Υπαρχουν ακομη; Πολυ περιεργο! Εχουμε ν' ακουσουμε γι' αυτα εδω και παρα πολυ καιρο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy2419 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 να ρωτησω κατι??εχω καλεσει την lg να ερθει να παρει το tablet μου γιατι παρατηρησα ενα κολλημενο η καμενο pixel καθως και μια σκια σαν συννεφο που φαινεται σε λευκη οθονη πιο πολυ η πολυχρωμη.σε μαυρο φοντο δεν φαινεται.απλα δεν ξερω αν εκανα καλα γιατι εχω ακουσει οτι αν το πας και εχει οντως θεμα σου δινουν πισω αλλο ανακατασκευασμενο που μπορει να εχει αλλο θεμα και να μπλεξω.ξερει κανεις κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depy2419 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Με ενημέρωσαν απο το service, τελικα παει για αλλαγη οθονης. καλησπερα τελικα η καινουργια οθονη που σου εβαλαν λειτουργει καλα???σου εχει βγαλει αλλο προβλημα??επειδη το εστειλα και εγω για το ιδιο θεμα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς με art την εφαρμογή του Facebook; Δεν ανοίγει με τίποτα και τώρα που την ξαναπέρασα είναι στην οθόνη εκκίνησης, γράφει "Μια στιγμή ..." εδώ και 10 λεπτά και δεν κάνει τίποτα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς με art την εφαρμογή του Facebook; Δεν ανοίγει με τίποτα και τώρα που την ξαναπέρασα είναι στην οθόνη εκκίνησης, γράφει "Μια στιγμή ..." εδώ και 10 λεπτά και δεν κάνει τίποτα. Σε εμένα με cm11 και art δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σε εμενα μια χαρα δουλεύει κανε ενα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ομοίως, όσο το είχα σε art. Μια χαρά δούλευε. Μονο η εφαρμογή office είχε πρόβλημα. Μπες από τις ρυθμίσεις και ένα clear τα data της. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Ομοίως, όσο το είχα σε art. Μια χαρά δούλευε. Μονο η εφαρμογή office είχε πρόβλημα. Μπες από τις ρυθμίσεις και ένα clear τα data της. Την έχω ξαναπεράσει 3 φορές. Δε λέει να κάνει log in με τίποτα. Κι άλλες εφαρμογές που θέλουν log in με τον λογαριασμό του Facebook αρνούνται να δουλέψουν όσο υπάρχει η εφαρμογή. Όταν τη βγάζω δουλεύουν κανονικά. Update Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην επαναφορά λοιπόν σβήνει εκτός από τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις όλα τα αρχεία που είναι μέσα στην εσωτερική μνήμη, χωρίς ξεκάθαρη προειδοποίηση και χωρίς επιλογή να εξαιρεθούν. Τέτοιο fail δεν το περίμενα :( Edited August 8, 2014 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την έχω ξαναπεράσει 3 φορές. Δε λέει να κάνει log in με τίποτα. Κι άλλες εφαρμογές που θέλουν log in με τον λογαριασμό του Facebook αρνούνται να δουλέψουν όσο υπάρχει η εφαρμογή. Όταν τη βγάζω δουλεύουν κανονικά. Update Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην επαναφορά λοιπόν σβήνει εκτός από τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις όλα τα αρχεία που είναι μέσα στην εσωτερική μνήμη, χωρίς ξεκάθαρη προειδοποίηση και χωρίς επιλογή να εξαιρεθούν. Τέτοιο fail δεν το περίμενα :( Εννοείς τις εφαρμογές,ρυθμισεις,αρχεια,που εχεις κατεβάσει εσυ? Εαν ναι λογικό το βλέπω να διαγράφουν,το ταμπλετ επανέρχεται στην κατάσταση που ηταν όταν το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Την έχω ξαναπεράσει 3 φορές. Δε λέει να κάνει log in με τίποτα. Κι άλλες εφαρμογές που θέλουν log in με τον λογαριασμό του Facebook αρνούνται να δουλέψουν όσο υπάρχει η εφαρμογή. Όταν τη βγάζω δουλεύουν κανονικά. Update Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην επαναφορά λοιπόν σβήνει εκτός από τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις όλα τα αρχεία που είναι μέσα στην εσωτερική μνήμη, χωρίς ξεκάθαρη προειδοποίηση και χωρίς επιλογή να εξαιρεθούν. Τέτοιο fail δεν το περίμενα :( Νομίζω ότι έτσι γίνονταν πάντα. Μόνον οι sd την γλιτωνουν από το σβου Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Νομίζω ότι έτσι γίνονταν πάντα. Μόνον οι sd την γλιτωνουν από το σβου Στο one έχει επιλογή να μην σβήνει τραγούδια, φωτογραφίες και αρχεία, αλλά να σβήνει μόνο εφαρμογές και ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο ήλπιζα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λυστε μου μια απορια ρε παιδια. Εκανα clean install Mahdi και cm11 αλλα και στις 2 δεν μπαινει στο wifi του σπιτου μου...Το κινητο συνδεεται κανονικα..Ενω βλεπει το δικτυο βαζω τον κωδικο παταω συνδεση και τιποτα..βρε την ξαναφλασαρα απο την αρχη αλλα εκει εχει μουλαρωσει.. καμια ιδεα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Στο one έχει επιλογή να μην σβήνει τραγούδια, φωτογραφίες και αρχεία, αλλά να σβήνει μόνο εφαρμογές και ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο ήλπιζα. Σοβαρα? Δεν το ήξερα. Με την HTC τα σπάσαμε από εποχής hox. PS: Το one παίρνει sd? Ρωταω γιατι νομίζω ότι αυτά που δεν παίρνουν sd έχουν συνήθως,τέτοιες επιλογές. Edited August 10, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λυστε μου μια απορια ρε παιδια. Εκανα clean install Mahdi και cm11 αλλα και στις 2 δεν μπαινει στο wifi του σπιτου μου...Το κινητο συνδεεται κανονικα..Ενω βλεπει το δικτυο βαζω τον κωδικο παταω συνδεση και τιποτα..βρε την ξαναφλασαρα απο την αρχη αλλα εκει εχει μουλαρωσει.. καμια ιδεα τι να κανω? Κλεισε-άνοιξε wifi στο ταμπλετ και επανεκκινηση στο ρουτερ ... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Κλεισε-άνοιξε wifi στο ταμπλετ και επανεκκινηση στο ρουτερ ... το εκανα ισα με 10 φορες..η πλακα ειναι οτι στο wifi hotspot του κινητου και του γειτονα μπαινει κανονικα :/δεν ξερω εχω πελαγωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Μπορεί να είναι θέμα ρομ/μοντεμ. Και σε άλλες συσκευές lg είχα τα ίδια με τις custom και το Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 το εκανα ισα με 10 φορες..η πλακα ειναι οτι στο wifi hotspot του κινητου και του γειτονα μπαινει κανονικα :/δεν ξερω εχω πελαγωσει.. Δοκιμάσε να αλλάξεις channel στο rooter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Σοβαρα? Δεν το ήξερα. Με την HTC τα σπάσαμε από εποχής hox. PS: Το one παίρνει sd? Ρωταω γιατι νομίζω ότι αυτά που δεν παίρνουν sd έχουν συνήθως,τέτοιες επιλογές. Η αλήθεια είναι ότι το ξέρω από το Μ7 κι όχι από το Μ8 . Θα το δω και θα σου πω (όταν ξαναδώ τον αδελφό μου). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα. Ειναι σαν να εχει χαλασει η αφη, σε μερια σημεια ομως. Και για να το π καλυτερα ειναι σαν να μην "ακουει" το ταμπλετ. για παραδειγμα παω να κανω επανεκκινηση και δεν μπορω να πατησω το ΟΚ για να ξεκινησει. Ακομα θελω να διαγραψω ενα αρχειο και δεν μπορω να πατησω παλι το οκ ωστε το αρχειο να διαγραφει. Στην αρχικη οθονη πολλες φορες δεν ρολαρει και κολλαει. Τελοε δεν μπορω να μετακινησω εφαρμογες στην αρχικη οθονη, δεν μπορω να διαγραψω εφαρμογες γιατι δεν μπορω να τις πατησω και οποτε να μπω σε αυτες. Δεν ξερω τι να κανω!! εχω κανει απειρες επανεκκινησεις (με παρατεταμενο το power και το εχω κλεισει και ξανανοιξει αλλα δυστυχως τα ιδια κανει. εχω σκεφτει το hard reset αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει. Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Λυστε μου μια απορια ρε παιδια. Εκανα clean install Mahdi και cm11 αλλα και στις 2 δεν μπαινει στο wifi του σπιτου μου...Το κινητο συνδεεται κανονικα..Ενω βλεπει το δικτυο βαζω τον κωδικο παταω συνδεση και τιποτα..βρε την ξαναφλασαρα απο την αρχη αλλα εκει εχει μουλαρωσει.. καμια ιδεα τι να κανω? Ειχα παθει το ιδιο στο nexus και μονο οταν του περασα στατικη ip ησυχασα.Ειχα βαρεθει να κανω επανεκκινηση το ρουτερ.Δεν το δοκιμαζεις μηπως σου δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvagvag Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια γεια σας , μπορει καποιος να μου πει ποσες ωρες χρειαζεται να του φορτισει το LG G V500? Εμενα 8 ωρες . Είναι νορμαλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια γεια σας , μπορει καποιος να μου πει ποσες ωρες χρειαζεται να του φορτισει το LG G V500? Εμενα 8 ωρες . Είναι νορμαλ? Από εντελώς άδειο, με το δικό του φορτιστή θέλει 3 ώρες. Με άλλο micro usb φορτιστή θέλει αρκετά παραπάνω, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ για να ξέρω πόσο ακριβώς Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvagvag Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Με το δικο του φορτιστη το φορτιζω και εγω. Το αγορασα από το Media Markt και είμαι ετοιμος να παω να δω τι γινεται , απλα ρωταω και εσας για να είμαι σιγουρος. Μου εχουν δωσει φορτιστει LG με usb και γραφει travel adapter 5V 1.8A . Εσυ τι φορτιστη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια γεια σας , μπορει καποιος να μου πει ποσες ωρες χρειαζεται να του φορτισει το LG G V500? Εμενα 8 ωρες . Είναι νορμαλ? Δοκίμασε και σε άλλη πρίζα και αν κάνει πάλι πολύ πήγαινε να τον αλλάξεις. Χρησιμοποιείς όμως το δικό του καλώδιο της LG, έτσι? Αν χρησιμοποιείς άλλο καλώδιο, ακόμα και με τον φορτιστή της LG φορτίζει αργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts