Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη?

πας ρυθμισεις>προβολη>αρχικη οθονη> και απενεργοποιεις το do you know

Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη?

Γιατί τι χρόνους βγάζεις;

Το greenify donate version είναι η λυση

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια.
TCe

Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια.

Σβήσε το cache το έκανε και σε μένα και εστρωσε

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Δες τις ρυθμισεις του στοκ browser. Εχει μια επιλογη για να εκτελειται παντα-καταπέτηση-ποτε περιεχομενο flash

Στον dolphin αυτο εκανα αλλα στον στοκ δε βλεπω να υπαρχει τετοια επιλογη

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ.

Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά)

Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused:

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ.

Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά)

Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused:

Σερί, που ειδα τα δυο hobbit σε full hd, δεν ειδα να προβληματιστηκε καθολου!

EDIT: Ουτε και τα ματια μου προβληματίστηκαν, προφανως λογω πολυ καλού ppi. Βοηθουν και τα χρώματα που ειναι προς την θερμη πλευρα και η πολυωρη θεαση ειναι πολυ ξεκουραστη.

Τα ψυχρα χρωματα μπορει αρχικα να εντυπωσιάζουν αλλα κουραζουν πολυ ευκολα τα ματια.

Προσωπικα πιστευω οτι εχει απο τις καλυτερες οθονες σε ταμπλετ.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Απομακρυσμενος ελεγχος απο pc η απο το g2 στην ταμπλετα πως γινεται;;;εβαλα το teamviewer,αλλα δε βρισκω που να σεταρω κωδικο και γενικα καποιο τροπο να συνδεθω;;πως ακριβως γινεται;;υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη;;

Ακομα τιποτα...οτι βρηκα χειριζετε καποια πραγματα,αλλα την οθονη και τον πληρη ελεγχο της ταμπλετας,δεν βρηκα κατι...any ideas;;μπας δε γινεται και εχω ξεψαχνισει τσαμπα το google;;

γεια! συγνωμη που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα σας εδω.

σε συγκριση με το samsung note 8 ποιο απο τα δυο ταμπλετ πιανει μεγαλυτερη αυτονομια? εδω λετε μερικοι 6 ωρες με το lg....με το note 8.0?

γεια! συγνωμη που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα σας εδω.

σε συγκριση με το samsung note 8 ποιο απο τα δυο ταμπλετ πιανει μεγαλυτερη αυτονομια? εδω λετε μερικοι 6 ωρες με το lg....με το note 8.0?

Φιλε τον ίδια ερώτηση είχα και εγώ και με είπαν πάνω κάτω και τα δύο 6-7 ώρες ,οπότε λέω εφόσον το ίδιο καλύτερα να έχω μεγαλύτερη οθόνη και με καλύτερα specs Και kit Kat...

Ακομα τιποτα...οτι βρηκα χειριζετε καποια πραγματα,αλλα την οθονη και τον πληρη ελεγχο της ταμπλετας,δεν βρηκα κατι...any ideas;;μπας δε γινεται και εχω ξεψαχνισει τσαμπα το google;;

Μπορείς να δοκιμάσεις την μαμίσια εφαρμογή on screen phone, που σου φέρνει την ταμπλέτα στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Επίσης μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα και με το airdroid που βρίσκεται στο play market

Με πείσατε μπαγάσες...

Οπότε το αγοράζουμε, παίρνουμε backup, root, περνάμε kit kat και προχωράμε στα ενδότερα

thanks για τις πληροφορίες και επανέρχομαι με νεότερα after used

τελικα,αν το εχουμε το lg πληρες φορτισμενο,(ποση ωρα θελει για πληρη φορτιση?)παμε εξω καπου που εχει wi-fi,kai μπαινουμε σε ιστοσελιδες συνεχεια, ποσες ωρες θα μας κρατησει μεχρι να σβησει τελειως το ταμπλετ και να θελει φορτιση ξανα....

6 ? 7 ωρες? 8 ? και με ποιο ποσοστο φωτεινοτητας πετυχαινουμε καλυτερη αυτονομια?

(σε κιτ κατ 4,4 ολα αυτα)

στη συσκεαασια του ταμπλετ,υπαρχει μεσα καλωδιακι να συνδεεται με το pc?

αν δεν εχει ποιο να παρουμε?

η θηκη που δινουν δωρο το συγκρατει καλα ?

*απο τι αριθμο και πανω,πρεπει να εχει σειριακο ωστε να ειναι προσφατες παρτιδες μη ελλατωματικες?

Edited by gathens0

3μιση ωρες περίπου φόρτιση αν θυμάμαι καλά

50% φωτεινότητα θα είσαι στις 7 ωρες οθόνη. Αυτή τι στιγμή είμαι στις 3 ωρες οθόνη, 50% μπαταρία και το έχω ανοιχτό 99 ώρες.

Έχει φυσικά καλώδιο μαζί με το φορτιστή

Δεν ξέρω για θήκες τι παίζει

Αν σου τύχει ελαττωματική συσκευή θα σου τύχει σε οποιαδήποτε παρτίδα. Στο one x πχ εγω αγόρασα από την πιο ελαττωματική παρτίδα και ηταν το πιο καλοφτιαγμένο one x που βγήκε (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι offtopic).

Παρε το ταμπλετ και αν δεις κάτι περίεργο το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλο.

3μιση ωρες περίπου φόρτιση αν θυμάμαι καλά

50% φωτεινότητα θα είσαι στις 7 ωρες οθόνη. Αυτή τι στιγμή είμαι στις 3 ωρες οθόνη, 50% μπαταρία και το έχω ανοιχτό 99 ώρες.

Έχει φυσικά καλώδιο μαζί με το φορτιστή

Δεν ξέρω για θήκες τι παίζει

Αν σου τύχει ελαττωματική συσκευή θα σου τύχει σε οποιαδήποτε παρτίδα. Στο one x πχ εγω αγόρασα από την πιο ελαττωματική παρτίδα και ηταν το πιο καλοφτιαγμένο one x που βγήκε (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι offtopic).

Παρε το ταμπλετ και αν δεις κάτι περίεργο το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλο.

Συμφωνώ σε όλα. Η voia θήκη που έδιναν κάποια περίοδο είναι αρκετά ποιοτική και κουμπώνει καλά.