dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ξερεις κανεις παιδια αν μπορει να φυγει στην τριτη οθονη η επεξηγηση των δυνατοτητων της συσκευης που πιανει μια σελιδα? Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? πας ρυθμισεις>προβολη>αρχικη οθονη> και απενεργοποιεις το do you know Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κι σν υπαρχει κανενa tip για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας στην αναμονη? Γιατί τι χρόνους βγάζεις; Το greenify donate version είναι η λυση Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πας ρυθμισεις>προβολη>αρχικη οθονη> και απενεργοποιεις το do you know Ευχαριστω φιλε μου ,εισαι μεγαλος παικτης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδες σημερα το παρατηρησα. Εχω προβλημα με το youtube. Οταν κανω full screen σε πολλα βιντο βγαζει γραμμες πρασινες και γενιμα το δειχνει χαλια. Σβήσε το cache το έκανε και σε μένα και εστρωσε Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Flashplayer με κανεναν browser παιζει πλεον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σβήσε το cache το έκανε και σε μένα και εστρωσε Δουλεψε. Σε ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Flashplayer με κανεναν browser παιζει πλεον; Σε όσους έπαιζε και πριν. Στοκ, ντολφιν κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε όσους έπαιζε και πριν. Στοκ, ντολφιν κλπ Ευχαριστω φιλε μου , στο dolphin παιζει, στον στοκ δε το βλεπω να παιζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δες τις ρυθμισεις του στοκ browser. Εχει μια επιλογη για να εκτελειται παντα-καταπέτηση-ποτε περιεχομενο flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δες τις ρυθμισεις του στοκ browser. Εχει μια επιλογη για να εκτελειται παντα-καταπέτηση-ποτε περιεχομενο flash Στον dolphin αυτο εκανα αλλα στον στοκ δε βλεπω να υπαρχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspapgr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ. Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά) Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω τάβλετ. Εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακό (εμφάνιση και χαρακτηριστικά) Η κύρια χρήση θα είναι live streaming sopcast και σύνδεση σε tv με slimport mydp. Το έχει δουλέψει κάποιος πολύ ώρα σε live streaming? Από την εμπειρία σας τι λέτε θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πολύωρη θεάση? :confused: Σερί, που ειδα τα δυο hobbit σε full hd, δεν ειδα να προβληματιστηκε καθολου! EDIT: Ουτε και τα ματια μου προβληματίστηκαν, προφανως λογω πολυ καλού ppi. Βοηθουν και τα χρώματα που ειναι προς την θερμη πλευρα και η πολυωρη θεαση ειναι πολυ ξεκουραστη. Τα ψυχρα χρωματα μπορει αρχικα να εντυπωσιάζουν αλλα κουραζουν πολυ ευκολα τα ματια. Προσωπικα πιστευω οτι εχει απο τις καλυτερες οθονες σε ταμπλετ. Edited May 5, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απομακρυσμενος ελεγχος απο pc η απο το g2 στην ταμπλετα πως γινεται;;;εβαλα το teamviewer,αλλα δε βρισκω που να σεταρω κωδικο και γενικα καποιο τροπο να συνδεθω;;πως ακριβως γινεται;;υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη;; Ακομα τιποτα...οτι βρηκα χειριζετε καποια πραγματα,αλλα την οθονη και τον πληρη ελεγχο της ταμπλετας,δεν βρηκα κατι...any ideas;;μπας δε γινεται και εχω ξεψαχνισει τσαμπα το google;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 γεια! συγνωμη που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα σας εδω. σε συγκριση με το samsung note 8 ποιο απο τα δυο ταμπλετ πιανει μεγαλυτερη αυτονομια? εδω λετε μερικοι 6 ωρες με το lg....με το note 8.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 γεια! συγνωμη που θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα σας εδω. σε συγκριση με το samsung note 8 ποιο απο τα δυο ταμπλετ πιανει μεγαλυτερη αυτονομια? εδω λετε μερικοι 6 ωρες με το lg....με το note 8.0? Φιλε τον ίδια ερώτηση είχα και εγώ και με είπαν πάνω κάτω και τα δύο 6-7 ώρες ,οπότε λέω εφόσον το ίδιο καλύτερα να έχω μεγαλύτερη οθόνη και με καλύτερα specs Και kit Kat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πλέον με την κιτ κατ το 7ωρο το έχω χαλαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ακομα τιποτα...οτι βρηκα χειριζετε καποια πραγματα,αλλα την οθονη και τον πληρη ελεγχο της ταμπλετας,δεν βρηκα κατι...any ideas;;μπας δε γινεται και εχω ξεψαχνισει τσαμπα το google;; Μπορείς να δοκιμάσεις την μαμίσια εφαρμογή on screen phone, που σου φέρνει την ταμπλέτα στην οθόνη του υπολογιστή σου. Επίσης μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα και με το airdroid που βρίσκεται στο play market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspapgr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Με πείσατε μπαγάσες... Οπότε το αγοράζουμε, παίρνουμε backup, root, περνάμε kit kat και προχωράμε στα ενδότερα thanks για τις πληροφορίες και επανέρχομαι με νεότερα after used Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) τελικα,αν το εχουμε το lg πληρες φορτισμενο,(ποση ωρα θελει για πληρη φορτιση?)παμε εξω καπου που εχει wi-fi,kai μπαινουμε σε ιστοσελιδες συνεχεια, ποσες ωρες θα μας κρατησει μεχρι να σβησει τελειως το ταμπλετ και να θελει φορτιση ξανα.... 6 ? 7 ωρες? 8 ? και με ποιο ποσοστο φωτεινοτητας πετυχαινουμε καλυτερη αυτονομια? (σε κιτ κατ 4,4 ολα αυτα) στη συσκεαασια του ταμπλετ,υπαρχει μεσα καλωδιακι να συνδεεται με το pc? αν δεν εχει ποιο να παρουμε? η θηκη που δινουν δωρο το συγκρατει καλα ? *απο τι αριθμο και πανω,πρεπει να εχει σειριακο ωστε να ειναι προσφατες παρτιδες μη ελλατωματικες? Edited May 6, 2014 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 3μιση ωρες περίπου φόρτιση αν θυμάμαι καλά 50% φωτεινότητα θα είσαι στις 7 ωρες οθόνη. Αυτή τι στιγμή είμαι στις 3 ωρες οθόνη, 50% μπαταρία και το έχω ανοιχτό 99 ώρες. Έχει φυσικά καλώδιο μαζί με το φορτιστή Δεν ξέρω για θήκες τι παίζει Αν σου τύχει ελαττωματική συσκευή θα σου τύχει σε οποιαδήποτε παρτίδα. Στο one x πχ εγω αγόρασα από την πιο ελαττωματική παρτίδα και ηταν το πιο καλοφτιαγμένο one x που βγήκε (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι offtopic). Παρε το ταμπλετ και αν δεις κάτι περίεργο το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 3μιση ωρες περίπου φόρτιση αν θυμάμαι καλά 50% φωτεινότητα θα είσαι στις 7 ωρες οθόνη. Αυτή τι στιγμή είμαι στις 3 ωρες οθόνη, 50% μπαταρία και το έχω ανοιχτό 99 ώρες. Έχει φυσικά καλώδιο μαζί με το φορτιστή Δεν ξέρω για θήκες τι παίζει Αν σου τύχει ελαττωματική συσκευή θα σου τύχει σε οποιαδήποτε παρτίδα. Στο one x πχ εγω αγόρασα από την πιο ελαττωματική παρτίδα και ηταν το πιο καλοφτιαγμένο one x που βγήκε (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι offtopic). Παρε το ταμπλετ και αν δεις κάτι περίεργο το επιστρέφεις και σου δίνουν άλλο. Συμφωνώ σε όλα. Η voia θήκη που έδιναν κάποια περίοδο είναι αρκετά ποιοτική και κουμπώνει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά Ερώτηση ,υπάρχει τρόπος για.να μεταφέρω αρχεία από το ταμπλετ στην sd card με προγράμματα όπως το es,χωρίς να.κάνω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν χρειάζεσαι άλλο file manager, εχει ήδη η συσκευή. Ότι θέλεις μεταφέρεις εκτός από εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts