Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να στείλεις ένα link για το πληκτρολόγιο ;

Το πληκτρολόγιο το ανέφερα και σε προηγούμενο post και μάλιστα δίνοντας ρυθμίσεις σε φίλο που είχε bluetooth πληκτρολόγιο και δεν μπορούσε να κανει σύζευξη.bluetooth good companions ultra thin wireless keyboard Model:RF7000.24€ ''κινεζίλα αλλά value for money'' απο συνοικιακό κομπιουτεράδικο.Τους το άφησα να μου βρούν τον τρόπο να μου ταιριάξουν τα ελληνικά γιατί άλλαζα γλώσσα αλλά δεν γύρναγε σε EL.Τελικά οι ρυθμίσεις του είναι πανέυκολες και custom.Το άφησα για λιγες ώρες μονο.Οταν το πήρα (αφού δεν βρήκαν τον τρόπο)πάω σπίτι μου και βλέπω εγκατεστημένα 3 παιχνίδια.Παίζανε οι τύποι με το ''τερατάκι μας''και μόνο δουλειά δεν κάνανε.Αυτοί είναι οι επαγγελματίες που τους εμπιστεύεσαι την περιουσία σου!!!Βέβαια το τερατάκι της lg προκαλεί κι απο μόνο του αλλά.........!!!!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το GPAD χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επειδη δεν περασα καθαρα την 4.4.

Το οποιο σημαινει οτι θα χρειαστει να το στησω απο την αρχη.

Η 4.4 δεν με τρελανε και δεν ειδα καμια τρελη διαφορα απο την 4.2.

Οποτε ρωταω τωρα εγω...Να στησω την εργοστασιακη 4.4 η να περασω σε cyanogen η οποια με εχει βολεψει παρα πολυ και στο κινητο;;

Και οι δυο θελουν στησιμο απο την αρχη οποτε αν υπαρχει και καποιος εδω μεσα με cyanogen η οποιαδηποτε αλλη rom που να δουλευει σωστα θα με βοηθουσε πολυ να μου πει την γνωμη του

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις το εξής.

Backup με titanium κλπ, περνάς 1 2 3 ρομ (οσες θέλεις τέλος πάντων) και βλέπεις αν δουλεύουν σωστά. Φυσικά χωρίς να στήσεις 100% τη συσκευή και χάνεις χρόνο τσάμπα.

Μετά αν δε γουστάρεις γυρνάς σε στοκ.

Εγώ και στο g έτσι έκανα και πέρασα τη cm πρώτη φορά.

Με κερασε τσαι ενα tab pro 8.4 σημερα το απογευμα που βγηκα για καφεδακι.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα ομως.Δεν μπορεσα με τιποτα να σταθω διπλα του.Οτι και να βαλαμε στα δυο ταμπλετ η διαφορα σε ταχυτητα ηταν εμφανης.Κατι σαν review καναμε και η αποφαση ηταν ομοφωνη :D

Σε εφαρμογες δεν ανοιξα καμια γρηγοροτερα

Η διαφορα στην οθονη σε βιντεο και εικονα ηταν εμφανης

Κι οταν ηρθε η ωρα των benchmark απλα κρυφτηκα

Μονο το KNOX με χαλασε που το παιδι δεν ηξερε καν τι ηταν και δεν προκειται ποτε να κανει root οποτε δεν τον πειραξε καθολου.

Γενικα ηταν πιο smooth το αλλο.

Εκανε καλη δουλεια η samsung.Τα καλα να τα λεμε.

Επισης η οθονη μας εχει πολυ αργη αποκριση στο πατημα.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νικο thanks για την απαντηση!

Edited by sounik

...Νίκος...

Βρε φίλε ..... Με τι κάνεις σύγκριση τώρα!!!!!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5946&idPhone2=5673

Και με τιμη +100 ευρω!!!! Αλλοίμονο δηλαδή.......

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πότε ομως το ενα και πότε το αλλο. Οπως και να έχει παίζουν σε αλλη κατηγορια το καθένα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το πληρωσα 300 και το πληρωσε 330.

Οι επισημες τιμες βεβαια διαφερουν 200 ευρω

330?????? 450€ το πιο φθηνο, τι παει να πει επισημες και ανεπισημες:confused:

Πότε ομως το ενα και πότε το αλλο. Οπως και να έχει παίζουν σε αλλη κατηγορια το καθένα.

Ενα τριμηνο διαφορα

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

330?????? 450€ το πιο φθηνο, τι παει να πει επισημες και ανεπισημες:confused:

Ψαξου λιγο στο skroutz μπορεις να βρεις πολυ φθηνοτερο

...Νίκος...

Με κερασε τσαι ενα tab pro 8.4 σημερα το απογευμα που βγηκα για καφεδακι.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα ομως.Δεν μπορεσα με τιποτα να σταθω διπλα του.Οτι και να βαλαμε στα δυο ταμπλετ η διαφορα σε ταχυτητα ηταν εμφανης.Κατι σαν review καναμε και η αποφαση ηταν ομοφωνη :D

Σε εφαρμογες δεν ανοιξα καμια γρηγοροτερα

Η διαφορα στην οθονη σε βιντεο και εικονα ηταν εμφανης

Κι οταν ηρθε η ωρα των benchmark απλα κρυφτηκα

Μονο το KNOX με χαλασε που το παιδι δεν ηξερε καν τι ηταν και δεν προκειται ποτε να κανει root οποτε δεν τον πειραξε καθολου.

Γενικα ηταν πιο smooth το αλλο.

Εκανε καλη δουλεια η samsung.Τα καλα να τα λεμε.

Επισης η οθονη μας εχει πολυ αργη αποκριση στο πατημα.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νικο thanks για την απαντηση!

Ρεαλιστικά απέχουν ένα τετράμηνο οι συσκευές. Τη διαφορά του Snapdragon 600 από τον 800 τη γνωρίζουμε, δεν θα έπρεπε να σου προκαλεί έκπληξη...

Κατά τα άλλα, μια ειλικρινής διαφορά τιμής θα έλεγε κανείς ότι είναι 60 ευρώ. Νομίζω αν διάλεγα σήμερα, θα έπαιρνα πάλι το LG.

Edit : μια και το θυμήθηκα, έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Qpair για σύνδεση με κινητό? Εντυπώσεις?

Edited by minast

Υποστηρίζει κανονικά. Απλά δεν το υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογες. Εγώ π.χ. δεν μπόρεσα να παίξω navigon και Polaris, οπότε γύρισα σε dalvik. Δεν είδα και καμιά σπουδαία διαφορά για το λίγο που κράτησα το ART. Ισως είναι το είδος χρήση που του έκανα.

Το qpair το είχα ψάξει λίγο στις αρχές και είναι αρκετά καλό.Το συνδεσα με το optimus g.

Ναι υπόστηριζει art αλλά είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο.Σε μερικούς δημιούργησε πρόβλημα με καποιες εφαρμογές.

...Νίκος...

Το πληρωσα 300 και το πληρωσε 330.

Τώρα αυτό ειλικρινά είναι λογική? το πλήρωσα πριν πόσο καιρό 300 το πλήρωσε τώρα 330? άρα? τι?

Το πλήρωσα και εγώ το asus tf700 πάνω από 300 πριν 1 χρόνο, αν το είχα ακόμα, να είχα απαιτήσεις άραγε να πηγαίνει το ίδιο με το samsung ή έστω με το LG?

Τώρα αυτό που πλήρωσες 300, το βρίσκεις 240 (Ελλάδα πάντα) και το άλλο 320 και όταν ήταν τόσο καινούριο όσο ήταν το δικό σου όταν το πλήρωσες 300, το άλλο θα το πλήρωνες 480 (έτσι γίνονται οι συγκρίσεις αν θες να είσαι δίκαιος).. αλλά τέτοιες συγκρίσεις είναι εξ ορισμού εντελώς άκυρες.. σαν να προσπαθώ να συγκρίνω το xperia z μου με το lg g2 και να λέω "μα τα ίδια λεφτά τα πληρώσαμε με λίγους μήνες διαφορά, γιατί το z είναι πολύ πιο αργό?", αυτό έλειπε να μην βγαίνουν μετά από μήνες δυνατότερες συσκευές.. ένα 4μηνο-6μηνο στην τεχνολογία είναι χαοτικό πάντα και με τέτοιες λογικές θα αλλάζαμε συσκευές όλοι ανα 4μηνο.

Ευχαριστηθείτε το όπως το κάνουμε όλοι και μην ψειρίζετε την μαϊμού συνεχώς.

Ναι το ξέρω αυτό που λες απλα εμένα με πείραξε.

Και το g είναι δυο γενιές πίσω απο το g2 αλλά τέτοια διάφορα δεν είδα.

Βγαινουμε off όμως τώρα.

...Νίκος...

Οντως ειμαστε χαλαρα off topic.

Ενα τελευταιο απο μενα γιατι, αυτη η συγκριση ειναι ακυρη απ' οπου και αν την δεις. (Κατανοητο ομως αυτο που λες οτι σε πειραξε).

ΜΗΝ συγκρινεις το OG, ουτε να το εχεις σαν μετρο σύγκρισης. Ειναι ειδικη περίπτωση. Οταν βγηκε ηταν σε δικια του κατηγορία και τιποτα ουτε καν το πλησίαζε. Απλα η LG για αλλη μια φορά εκανε μαζεμενο οτι άκυρο θα μπορουσε να κάνει και το έθαψε κυριολεκτικα.

Προσωπικα πιστευω οτι το OG ειναι η πιο καλη υλοποίηση της LG, τουλάχιστον μεχρι στιγμής. καλυτερη και απο το G2. Αν αυριο βγαλει κατι αλλο ..... να το δουμε!

Edited by fanatikos

Δεχομαι κραξιμο!

Εκατσα περασα καθαρα την 4.4 και το ταμπλετακι μεταμορφωθηκε!

Σαν να μην την ειχα περασει ηταν πριν!

Ειναι μπελας να το στησεις απο την αρχη αλλα αξιζει τελικα!

Τελικα οντως εγινε πιο γρηγορο οπως διαβαζα απο πολλους και δεν το πιστευα!

Θα τσεκαρω και την μπαταρια!

Edited by sounik

...Νίκος...

Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κανεις πριν την περασεις και μετα.

Αν προλαβες και την περασες κανε απλα τωρα επαναφορα.Και γω αυτο εκανα

...Νίκος...

Ναι αλλα αξιζει!

Τωρα καταλαβα την αναβαθμιση,πριν που απλα την περασα πανω στην 4.2 ηταν το ιδιο.

Κανε επαναφορα και θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω

...Νίκος...