agiosggg Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το ειχα ρουταρει με κινγκο ρουτ που ειχε και ανρουτ και το εκανα αλλα μεσω ΟΤΑ δεν εκανε αναβαθμιση και ελεγε οτι η συσκευη ειναι μαλλον ρουταρισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε kitkat έχω τα εξής δύο προβλήματα: 1) Μου αποσυνδέει αναπάντεχα την sd card 2) Δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi Και τα δύο λύνονται προσωρινά με restart αλλά εμφανίζονται ξανά κάποια στιγμη οπότε κάνω πάλι restart και ταναπαλιν Έχετε αντιμετωπισει και άλλοι κάτι παρόμοιο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- agiosggg said: Το ειχα ρουταρει με κινγκο ρουτ που ειχε και ανρουτ και το εκανα αλλα μεσω ΟΤΑ δεν εκανε αναβαθμιση και ελεγε οτι η συσκευη ειναι μαλλον ρουταρισμενη. Αν έχεις root κάνε αναβάθμιση από το pc μέσω του "LGMobile Support Tool" ή του "Lg pc suite" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) sounik said: Παιδια συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα για την μπαταρια με κιτ κατ. Οσο παει το θεμα στρωνει και θα παει ακομα καλυτερα πιστευω. 4η φορτιση με 4.4 και ειναι οτι καλυτερο ειχα δει μετα απο καμια 40αρια φορτισεις με 4.2 Οσοι εχετε ενδοιασμους περαστε την αφοβα. 50% φωτεινοτητα. Νομιζω οτι οχι απλα εισαι πολυ καλος, εισαι αψογος. Σε βλεπω κοντα στις 7 ωρες! Αν δεν τις καβατζαρεις, σιγουρα θα τις πλησιασεις πολυ. Οποτε σε λιγους κυκλους τις εχεις στο τσεπακι! Superuser said: Αν πας Ρυθμίσεις> Επιλογές προγραμματιστή μπορείς να αλλάξεις την Dalvik σε ART. Για την αλλαγή θα χρειαστεί επανεκκίνηση. Θα δεις βελτίωση στην ταχύτητα των εφαρμογών άλλα μερικές δεν είναι συμβατές ακόμα. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Λες γι' αυτο μου πετάει (στην αρχή μόνο) 2 φορές οτι το BT σταματησε? Λιγο κουλο βεβαια γιατι το εχω κλειστό. Τι εννοεί ο ποιητής τώρα, αντε βρες το! Gblog_21 said: Λες "ακουμε ακομη καλυτερα".Θεωρεις οτι βελτιωθηκε ο ηχος;Γιατι ειναι το μονο που προβληματιζομαι.Νομιζω οτι του κοψανε ενταση και στα χαμηλα και στα ψηλα!Παντως στις χαμηλες δεν ακουγεται σαν να βγαινει απο πηγαδι πλεον αλλα ειναι πολυ χαμηλη η ενταση του.Για να ακουσεις αξιοπρεπος πρεπςι να το εχεις πανω απο τη μεση. Ναι και ναι. Δεν μ' ενοχλει όμως! Φτάνει που βγηκαμε απο το πηγάδι! Ουτως ή άλλως η στάθμη ειναι επαρκεστατη. Δεν θα κανουμε και πάρτι. AntonisStaras said: Τελικά για να κάνουμε clean install τι πρέπει να γίνει? Nα περαστεί το update και μετά να γίνει factory reset? Factory, OTA update, factory, στησιμο οι εφαρμογες απο το store. Restore μονο τα data των παιχνιδιων (και αν)! Ειναι μαλουρα, το ξερω. Εχεις ομως το ταμπλετακι σαν να ηταν μαμα με αυτη την έκδοση λειτουργικού. Denant said: Μετά την αναβάθμιση σε kitkat έχω τα εξής δύο προβλήματα: 1) Μου αποσυνδέει αναπάντεχα την sd card 2) Δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi Και τα δύο λύνονται προσωρινά με restart αλλά εμφανίζονται ξανά κάποια στιγμη οπότε κάνω πάλι restart και ταναπαλιν Έχετε αντιμετωπισει και άλλοι κάτι παρόμοιο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις root κάνε αναβάθμιση από το pc μέσω του "LGMobile Support Tool" ή του "Lg pc suite" Σε βλεπω για factory reset. Αρχιζε να παιρνεις κανενα backup, σιγα σιγα! Edited April 8, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τελικα την κιτ κατ πως και με ποιο την ρουταρουμε και τι κανουμε για να μπορουμε να γραψουμε στην εξωτερικη sd card ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 και μενα εχει προβλημα με την SD θα προσπαθησω να γυρισω σε 4.2.2 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Φαίνεται ότι στην εξωτερική γράφουμε κανονικά με την default εφαρμογή διαχείρισης αρχείων. Όχι ότι δεν είναι ενοχλητική η επιλογή της Google η KitKat να μην δέχεται εγγραφή από τις εφαρμογές, αλλά τουλάχιστον υπάρχει το workaround να κατεβάσει κανείς ό,τι θέλει στην εσωτερική μνήμη και να μεταφέρει στην εξωτερική. Πάντως: Αν μπορεί να γράφει η εφαρμογή της LG, γιατί να μην μπορούν να γράψουν και άλλες; Εννοώ, χωρίς root. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_eshop Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Aφού διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του thread, μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο συγκεκριμένο tablet, με επιλογή από Kotsovolos ή Public με άτοκες δόσεις. Μια μικρή διευκρίνηση, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει: Γνωρίζετε αν εϊναι συμβατή η συσκευή με τα telepods της hasbro για το παιχνίδι Angry Birds Star Wars II ? hxxp://www.hasbro.com/starwars/en_US/angry-birds-telepods.cfm ΥΓ: Βάζουν και άλλοι μέσα στην οικογένεια κριτήρια επιλογής βλέπετε :) Edited April 9, 2014 by tom_eshop edit link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Καλησπέρα παίδες. Ούτε και μένα έκανε OTA update λόγω root. Το έκανα από το pc, το root αφαιρέθηκε, αλλά το OTA επέμενε να τρέξει. Το έτρεξα και έβγαλε error αμέσως με την εκκίνηση της εγκατάστασης, πιθανότατα λόγω ενεργοποιημένου debugging. Γύρισα σε ART, έκανε 20 λεπτά να αναβαθμίσει τις εφαρμογές, και τώρα εδώ και κανα 20λεπτο έχει κολλήσει στην εκκίνηση. Είναι φυσιολογικό τόσος χρόνος, ή παίζει να υπάρχει πρόβλημα πάλι με το debugging; Ανάλογη εμπειρία κανείς με ART; Μετά από μισή ώρα δεν άνοιξε. Του τράβηξα reboot, άνοιξε και κόλλησαν τα πάντα. Νέο reboot και πάλι κολλημένο στην εκκίνηση εφαρμογών. Απογοήτευση η πρώτη εμπειρία του ART.... Πάμε για hard reset. Φτου κι απ'την αρχή... Μπήκε μια εφαρμογή mobogenie μαζί με το update, μάλλον bloatware μου μυρίζει, το οποίο όμως ζητάει debugging, ενώ το αφαίρεσα επειδή εκεί νομίζω ότι κόλλησε το ART. Και έτσι κράσαρε το σύμπαν. Edited April 8, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ίσως και να μην φταίει το ART αλλά ότι δεν είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Βέβαια ούτε εγώ έκανα αλλά δεν είχα θέμα. Απλά ατυχία λοιπόν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Παίζει να έχεις και δίκιο. Από την αρχή βρώμισε η δουλειά που ξεκίνησα ΟΤΑ με root. Thanks. Οπότε ξεκινάμε με ART και βλέπουμε ποια εφαρμογή τσινάει, μια μια. EDIT: Από την πρώτη εφαρμογή το έβγαλα. Δεν παίζει ο Nova, ούτε ο δωρεάν από Play. Όταν στρώσει, το ξαναβλέπουμε. Edited April 8, 2014 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ δεν ήξερα για το art Μέχρι που το έγραψαν κάποιοι φίλοι εδώ. Το γύρισα σε art ,μου παίζει κανονικά όλες τις εφαρμογές και παρατήρησα ότι τρέχει πιο γρήγορα και καθώς και μου δείχνει πιο μεγάλη μνήμη ram Από πριν... όσο για τον ήχο , επί τέλους έχουμε τέλειο ήχο !!!! Το μόνο που με χαλάει αλλά δεν είναι και σημαντικό βέβαια είναι το λευκό χρώμα στις ειδοποιήσεις επάνω όπως μπαταρία και Wi-Fi. Η ταμπλεταρα μας τα σπάει... τόσο απλά.... :):) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Για όσους θέλουν επιστροφή στη 4.2.2 stock... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51466025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Την έβαλα και εγώ την κιτ κατ και έχω επίσης πρόβλημα με την sd card, ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Πάντως η διαφορά σε ταχύτητα είναι αισθητή! Σαν να έχει γίνει overclocking! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 fanatikos said: Factory, OTA update, factory, στησιμο οι εφαρμογες απο το store. Restore μονο τα data των παιχνιδιων (και αν)! Ειναι μαλουρα, το ξερω. Εχεις ομως το ταμπλετακι σαν να ηταν μαμα με αυτη την έκδοση λειτουργικού. Δυστυχώς έχω περάσει ήδη την kitkat χωρίς να κάνω factory reset. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Να κάνω τώρα μια επαναφορά εργοστασιακών ή πρέπει να περάσω απ την αρχή την 4.2 και μετά πάλι την 4.4 με τα factory reset κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Υπάρχουν γνωστές εφαρμογές που δεν τρέχουν σωστά με art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 AntonisStaras said: Δυστυχώς έχω περάσει ήδη την kitkat χωρίς να κάνω factory reset. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Να κάνω τώρα μια επαναφορά εργοστασιακών ή πρέπει να περάσω απ την αρχή την 4.2 και μετά πάλι την 4.4 με τα factory reset κλπ? Μια απλή επαναφορά και είσαι εντάξει. Βέβαια και αυτό να το κάνεις αν δεις πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Για παράδειγμα εγώ δεν έκανα και όλα λειτουργούν άψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 piperasgr said: Εγώ δεν ήξερα για το art Μέχρι που το έγραψαν κάποιοι φίλοι εδώ. Το γύρισα σε art ,μου παίζει κανονικά όλες τις εφαρμογές και παρατήρησα ότι τρέχει πιο γρήγορα και καθώς και μου δείχνει πιο μεγάλη μνήμη ram Από πριν... όσο για τον ήχο , επί τέλους έχουμε τέλειο ήχο !!!! Το μόνο που με χαλάει αλλά δεν είναι και σημαντικό βέβαια είναι το λευκό χρώμα στις ειδοποιήσεις επάνω όπως μπαταρία και Wi-Fi. Η ταμπλεταρα μας τα σπάει... τόσο απλά.... :):) πως το γυριζεις σε αρτ?πρεπει να είναι ρουταρισμενη η ταμπλετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα. Ψηνομαι να το αγορασω. Δεν μπορω να παω σε μαγαζι οποτε η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ. Η ηλεκτρονικη Αθηνων και το Media Markt το εχουν 269 και δινουν δωρο θηκη. (αληθεια ξερετε τι θηκη?). Ποιο μαγαζι να προτιμησω ρε παιδια? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 flandra said: Καλησπερα. Ψηνομαι να το αγορασω. Δεν μπορω να παω σε μαγαζι οποτε η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ. Η ηλεκτρονικη Αθηνων και το Media Markt το εχουν 269 και δινουν δωρο θηκη. (αληθεια ξερετε τι θηκη?). Ποιο μαγαζι να προτιμησω ρε παιδια? λογικα δινουν τη θηκη που ειναι σαν καπακι και καλυπτει μονο το πισω μερος της συσκευης. Ειναι απο σκληρο πλαστικο,σαν γομα, πολυ καλη αισθηση στο χερι απλα θα χρειαστεις ειτε μεμβρανη για την οθονη ειτε να παρεις τη θηκη της voia που ειναι book type ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ενα εχω κανει εδω και 2 μερες την αναβαθμιση σε κιτ κατ, δεν μου ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα. τωρα που επιασα το παντακι εβγαλε οτι δεν αναγνωριζει την sd. ξερετε πως αντιμετωπιζεται το θεμα; ή να στειλω e-mail στην lg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 και ναι μόλις το αγόρασα!! πανέμορφο το άτιμο. έκανα και όλες τις αναβαθμίσεις και ελπίζω να μη μου βγάλει θέματα όπως πχ με την sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) παιδια ενα εχω κανει εδω και 2 μερες την αναβαθμιση σε κιτ κατ, δεν μου ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα. τωρα που επιασα το παντακι εβγαλε οτι δεν αναγνωριζει την sd. ξερετε πως αντιμετωπιζεται το θεμα; ή να στειλω e-mail στην lg; Αν δεν το εχεις καταλαβει φιλε μιχαλη δεν εισαι ο μονος εχουν και αλλοι το συγκεκριμενο προβλημα Edited April 9, 2014 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 το ξερω απλα ελεγα μπας και βρηκε κανεις λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 έβαλα την micro sd και δεν έχει κανένα θέμα. την αναγνωρίζει και παίζουν όλα ρολόϊ. να σας ρωτήσω μερικά πράγματα επειδή θα χρειαστώ λίγες μέρες για να διαβάσω όλο το νήμα. 1. για την πρώτη φόρτιση πρέπει να περιμένω να ξεφορτίσει εντελώς? αν θυμάμαι καλά και στο g2 που διάβαζα δεν κάνει καλό η πλήρης ξεφόρτιση. οπότε μιας και είμαι στο 26% να το βάλω στη μπρίζα. 2. υπάρχει κάποια θήκη τύπου book που να είναι πραγματικά λεπτή? γιατί δεν θέλω να το χοντρύνω... 3. ποια ζελατίνα με συμβουλεύετε να πάρω? όποια βρω απ'το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 1. Απλα φορτισε το ως το 100% 2. Παρε την voia 3. Καμια, δεν χρειαζεται Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τελικά πρέπει να είμαι χαρούμενος που το μόνο θέμα που είχα με το update ήταν το root. Έφαγε το reset, η ART δεν μου έκατσε μιας & έριξε άκυρο στον Nova, αλλά και πάλι η διαφορά είναι πολύ αισθητή. Και ο ήχος όντως καλύτερος στα χαμηλά. Εγώ δεν έχω θέμα με την SD. Μια απλή ερώτηση, μήπως και βγει άκρη. Εγώ λόγω root, το update το έκανα από το pc. Μήπως όσοι έχουν θέμα με την SD, έκαναν όλοι ΟΤΑ update? Για κάποιον λόγο το ΟΤΑ έβγαλε 400MB, και από το pc 1.2GB. Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει θέμα με την SD να περάσει factory defaults από pc. Εμένα έπαιξε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts