Jump to content

johnmil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnmil

  1. Σίγουρα έχει θέμα ο φορτιστής. Σε μια ώρα πρέπει να έχει φορτίσει πολύ περισσότερο. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Παρατηρώ ότι η πρώτη εφαρμογη σε κατανάλωση ενέργειας είναι το Google play services με 10%! Βρήκα κάποια βιντεάκια που μπορείς να το διορθώσεις αυτό, από το μενού Privacy guard...αλλά αυτό δεν υπάρχει στο λειτουργικό του S6 edge. Εχει κανείς καμιά ιδέα??
  2. 5.0 Volt Output είναι και ο γνήσιος φορτιστής! Τα Αμπέρ υποδηλώνουν πόσο γρηγορα μπορουν να φορτίσουν τη μπαταρία αρκεί η συσκευή να τα ζητήσει- σε συνθήκες fast charging δηλαδή. Προσωπικά το φορτίζω συνήθως με το φορτιστή του LG G3 που είναι 1.8Α ή με ένα μικρό που έχω στο 1.0Α, όλοι φυσικά στα 5.0V. Οι γρήγοροι φορτιστές δεν είναι και ότι καλύτερο!
  3. Settings...wifi...More...Smart network switch...off Settings...wifi...More...always allow scanning...scan only while WI-fi is on
  4. Τελικά έστρωσε η μπαταρία σε ικανοποιητικό επίπεδο μπορώ να πω δεδομένου του μεγεθους της. Απενεργεποίησα τους μη απαραίτητους συγχρονισμούς στα accounts, άφησα ανοιχτά τα notifications μόνο στις αφρμογές που με ενδιαφέρουν, έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην αναζήτηση wifi, τη φωτεινότητα στο μάνουαλ αλλά περίπου στο 20-25% (στο αυτόματο δεν βλέπεις την οθόνη καν τη μέρα) και μείωσα την ένταση των δονήσεων σε κλήσεις- ειδοποιήσεις κτλ. Πλέον με ανοιχτό wifi, 4G και bluetooth (κατά διαστήματα) και ρυθμίσεις τοποθεσίας (με τις 3 επιλογές ταυτόχρονα- όχι μόνο gps) μου βγάζει άνετα μια μερα καταναλώνοντας περίπου το 70-80% της μπαταρίας από νωρίς το πρωι έως το βράδυ, δηλαδή αρκεί για ένα πλήρες 24ωρο. Eχω κλειστό το facebook και την απλή εφαρμογή και το messenger! Είναι ίσως οι χειρότερες εφαρμογές σε κατανάλωση ενέργειας και σου σπάνε κ τα νεύρα με τις ειδοποιήσεις!
  5. Δυστυχώς έπεσε στο 17%! :lol: Το έβαλα το gsam πριν λίγο...για να δούμε!
  6. Kαλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Είμαι κάτοχος του S6 Edge εδώ και μια εβδομάδα μετά από το LG G2 και G3. Το τηλέφωνο είναι πραγματικά πανέμορφο και χρηστικό με μοναδικό του ελάττωμα τη μπαταρία. Στο G3 έβγαζε με λογική χρήση κλήσεων 2 ημέρες με συνεχώς ανοιχτό wifi, bluetooth & 4G παρόλο που η οθόνη του είναι IPS ενεργοβόρα κτλ. Αποφάσια να μην κάνω πλήρη αποφόρτιση και να το φορτίζω μέχρι το 80-90% για να επιμηκύνω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι λένε τουλάχιστον για τις νέες μπαταρία λιθίου. Ετσι λοιπόν χθες το βράδυ το φόρτισα στο 91% και σήμερα το πρωί μετά από 9 ώρες είχε πέσει στο 17%! Είχα ανοιχτό το wifi και το 4G. Στο σπίτι έχω τέλειο σήμα κινητής και στο battery usage δεν έχει καταγράψει κάποια εφαρμογή να καταναλώνει υπερβολική ενέργεια. Ελπίζω να βρω κάποια τιπ στο σχετικό τόπικ διότι δεν έχω προλάβει να το διαβάσω ακόμα...διαφορετικά τη βάψαμε. :rolleyes: Σχετικά με τη φόρτιση, πως το φορτίζετε εσείς? Κάνετε πλήρη φόρτιση ή μερική? [ATTACH]64702[/ATTACH]
  7. Την έβαλα και εγώ την κιτ κατ και έχω επίσης πρόβλημα με την sd card, ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Πάντως η διαφορά σε ταχύτητα είναι αισθητή! Σαν να έχει γίνει overclocking!
  8. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Τι πρόβλημα έχεις με την 4.4?
  9. Nαι. Σκέφτομαι να βάλω το οpen firmware D80210a-EUR-XX απου αφορά την ελληνική έκδοση και είναι νεότερο του D80210a-262-01 (open europe) που έχω τώρα..και να κάνω update sthn 4.4 on the air ή μέσω pc. Οταν το πήρα ήταν branded T mobile. Δεν ξέρω αν τα λέω καλά, το g2 είναι το πρώτο android κινητό που πήρα στα χέρια μου...:)
  10. Kαλησπέρα σε όλους. Θέλω να κατεβάσω τo stock firmware και δοκίμασα με ένα λινκ που γράφεις το ΙΜΕΙ του κινητού και κάνει download αλλά πλέον δεν λειτουργεί. Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Οι οδηγίες ήταν οι παρακάτω και λειτουργούσε κανονικά, το είχα δοκιμάσει. Just want to share another method to download Stock Firmware. Here are the steps : 1) Type this in your browser http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b...heck2.jsp?esn=IMEI 2) Replace IMEI with your IMEI phone's code 3) The browser will display some html codes 4) Look for text something like : <sw_url> http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW567986573210987654321/D80210A_00.kdz </sw_url> 5) Text in blue color is your download link
  11. Το swiftkey να βάλεις!
  12. Το Whatsapp δεν λειτουργεί σίγουρα καθώς χρειάζεται σύνδεση σε δίκτυο κινητής για να γίνει ενεργοποίηση του λογαριασμού. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω άλλης εφαρμογής αλλά είναι μπέρδεμα και δεν το προσπάθησα καν.
  13. Τα παρακάτω 2 έχω πάρει εγώ και είναι μια χαρά. Για ζελατίνα από ebay μπορείς να δεις και της Nilkin. http://www.ebay.co.uk/itm/370956763219?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/281187302419?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  14. Καλησπέρα σε όλους! Ποια micro SD card προτείνετε όσοι έχετε δοκιμάσει κάποια? Σκέφτομαι να πάρω μια στα 32GB, απλά δεν ξέρω τι υποστηρίζει από ταχύτητα η συσκευή...μην την πληρώσω χωρίς λόγο.
  15. Δεν νομίζω να έχει μικρή μπαταρία το ipad. Το 9.7'' 4th gen που είχα ήταν πολύ βαρύ για τάμπλετ, περίπου 660gr...τo διπλάαιο από το gpad! Αγόρασα το gpad χθες, δεν είδα κάποιο ψεγάδι στην οθόνη, φαίνεται να είναι όλα οκ. Η μπαταρία έπεσε για πλάκα από το 55% στο 10%, αλλά ελπίζω να στρώσει μετά από 4-5 φορτίσεις. Επίσης, σε ένα παιχνίδι που έπαιξα (real racing 3) παρατήρησα αρκετά χαμηλώτερη ποιότητα γραφικών σε σχέση με το ipad σαν να μην φαίνονται τόσες λεπτομέρειες. Θα το ψάξω όμως μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή οφείλεται στην μπαταρία που τελείωνε.
  16. Για θήκη καλή για τα χρηματά της φαίνεται να είναι και η παρακάτω... http://www.ebay.co.uk/itm/131079893898?var=430250858108&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Ποιοτικά δεν είναι Voia, αλλά είναι και αρκετά οικονομικότερη.
  17. Σκέφτομαι να πάω να το αγοράσω και εγώ αύριο. Εχει νόημα να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα λόγω παρτίδας κτλ? Να προτιμήσω το media markt πχ απο το πλαίσιο? Με έχει προβληματίσει το ζητηματάκι με την οθόνη αλλά το ταμπλετ-ακι φαίνεται άπαιχτο κατά τα λοιπά.
  18. Xρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!
  19. Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω συγχρονισμό των επαφών από το τηλέφωνο στο gmail. Εχω προσθέσει φυσικά το λογαριασμό του gmail σε αυτούς του συγχρονισμού, δείχνει ότι κάνει συγχρονισμό αλλά δεν περνάει τις επαφές που έχω προσθέσει από τότε που τις φόρτωσε από το gmail στο τηελέφωνό όταν του τις πέρασα αρχικά όταν το πήρα. Εχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να το βρω. Στο gmail στις επαφές έχει επαφές Starred in android...αλλά είναι κενές!
  20. Εμένα με δίκτυο GSM, ανοιχτό Bluetooth και φωτεινότητα στο 55% μου κρατάει για 2 ημέρες η μπαταρία και γενικά μιλάω πολύ. Χθες το βράδυ που το άφησα ανοιχτό κατανάλωσε το 30% της μπαταρίας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ισως έκανε συγχρονισμό λόγω λόγω σύνδεσης wifi. Eίμαι περίπου στη δέκατη φόρτιση και όντως χρειάζεται μισή ώρα τουλάχιστον για να φορτίσει πλήρως από τη στιγμή που γράφει 100%. Επίσης, το φορτίζω πάντοτε κλειστό.
  21. Tα ίδια ακριβώς μου είπαν και μένα, αλλά από τη στιγμή που το κινητό έχει ευρωπαική εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να το επισκευάσουν σε περίπτωση βλάβης. Βέβαια πολλοί στο τηλεφωνικό κέντρο είναι άσχετοι, μπορεί να άκουσαν G2 και να νόμιζαν ότι είναι πλυντήριο πιάτων. Αν ποτέ παρουσιαστεί κάτι το πάμε στο κατάστημα που το πήραμε και μας διαβεβαιωσε ότι καλύπτεται με 2-ετή εγγύηση και αναλαμβάνουν αυτοί. Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την κάλυψη του προιόντος. G2 με τιμή στα 400-440 unbranded δεν υπάρχει!
  22. Eν τέλει η προσφορά αυτή της LG των 50GB δεν ισχύει για το dropbox αλλά για το Box app! Τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Η βλακεία είναι ότι το android λόγω google στο cloud συνδέεται με το dropbox που ανήκει επίσης στη google. H LG δηλαδή σου κάνει δώρο 50GB αλλά το τηλ λόγω λειτουργικού συνδέεται με το dropbox. Aν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.:)
  23. Δοκίμασα τα πάντα, να σβήσω το cache από όλες τις εφαρμογές της google, να διαγράψω τα δεδομένα του google play κτλ...αλλά μάταια. Το κινητό κάθε 2sec έβγαζε εικονίδιο που έγραφε ότι δεν υπάρχει google play κτλ. Εν τέλει έκανα restore σε backup που έιχα κάνει πριν 5 μέρες και όλα λειτουργούν κανονικά. Δεν επηρεάστηκε καθόλου η rom που πέρασα προχθες. Ελπίζω να έτυχε και να το έπιασε τέτοια κρίση και να μην ξανασυμβει.
  24. Μπορώ να απεγκαταστήσω το Google Play και να το ξαναπεράσω? Κρασάρει διαρκώς και κολλάει όλο το τηλέφωνο. Πήγαινα να κατεβάσω το Box app και άρχισε να κάνει τα τρελά του.
  25. Παιδιά βοήθεια! Πριν λίγο πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Play store και ξαφνηκά το play store έκλεισε, πήγα να το ξανανοιξω αλλά άνοιγε και έκλεινε διαρκώς. Μετά εμφανίστηκε στην οθόνη μήνυμα <<Λυπούμαστε το Google play store έχει σταματήσει. com.googlw.process.gapps εχει σταματατησει>> Το τηλέφωνό έχει κολλήσει. Να αναφέρω ότι πριν 3 μέρες του έβαλα τη europe open έκδοση του λογισμικού ακι μέχρι σήμερα δούλευε άψογα, ενώ από το google play store καντεβασα από το πρωι άλλες 2-3 εφαρμογές χωρίς προβλήματα. Οποια συμβουλή ευπρόσδεκτη! υγ. Να σημειώσω ότι η εφαρμογή που πήγα να ακτεβάσω είναι το Box app.
×
×
  • Create New...