AntonisStaras Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εννοείτε ασπρόμαυρη θήκη προφανώς... Ή βγήκε ασπρόμαυρο το gpad??? Έχει ακούσει κανείς τίποτα για το πότε θα πάρουμε κιτ κατ ? Σαν να αργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Kit Kat leak με art Και το g pad απλά πετάει... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εννοείτε ασπρόμαυρη θήκη προφανώς... Ή βγήκε ασπρόμαυρο το gpad??? Έχει ακούσει κανείς τίποτα για το πότε θα πάρουμε κιτ κατ ? Σαν να αργεί... Άσπρο τάμπλετ μαύρη θήκη βρε :). Και για την προηγούμενη ερώτηση: μέχρι τώρα είναι όλα στην εντέλεια, δεν έχω προλάβει να παίξω και πολύ μαζί του όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Kit Kat leak με art Και το g pad απλά πετάει... το εβαλες? κανε πασα λινκ εαν ναι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω ένα ερώτημα. Στην επιφάνεια εργασίας, ότι φωτογραφία και αν βάλω, έχω κάτι σύννεφα που πετάνε από αριστερά προς τα δεξιά. Και δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα .. Τι να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 το εβαλες? κανε πασα λινκ εαν ναι:cool: ανεβασε και κανενα screeenshot αν μπορεις με τα qslide apps. τελικα το multiwindow με το συνεχες πατημα του πληκτρου επιστροφης υπαρχει στην ΚΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Kit Kat leak με art Και το g pad απλά πετάει... Διορθώθηκε ο ήχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 το εβαλες? κανε πασα λινκ εαν ναι:cool: την χρησιμοποιώ από χθες το μεσημέρι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694547 πάει πολύ καλά. Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχω ένα ερώτημα. Στην επιφάνεια εργασίας, ότι φωτογραφία και αν βάλω, έχω κάτι σύννεφα που πετάνε από αριστερά προς τα δεξιά. Και δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα .. Τι να είναι; Είναι ο καιρός..βγαίνει από τις ρυθμίσεις και εμφάνιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Είναι ο καιρός..βγαίνει από τις ρυθμίσεις και εμφάνιση Δεν την έχω την εμφάνιση... Το μενού που έχω είναι : Wi-Fi Bluetooth Χρήση δεδομένων Ήχος Προβολή Αποθήκευση Μπαταρία Εφαρμογές Σύρετε στο πλάι Λογαριασμοί και συγχρονισμός Χρήστες Πρόσβαση τοποθεσίας Ασφάλεια Γλώσσα και εισαγωγή Δημιουργία αντιγράφου Ημερομηνία και ώρα Προσβασιμότητα Σύνδεση PC Αξεσουάρ Σχετικά με το tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν την έχω την εμφάνιση... Το μενού που έχω είναι : Wi-Fi Bluetooth Χρήση δεδομένων Ήχος Προβολή Αποθήκευση Μπαταρία Εφαρμογές Σύρετε στο πλάι Λογαριασμοί και συγχρονισμός Χρήστες Πρόσβαση τοποθεσίας Ασφάλεια Γλώσσα και εισαγωγή Δημιουργία αντιγράφου Ημερομηνία και ώρα Προσβασιμότητα Σύνδεση PC Αξεσουάρ Σχετικά με το tablet Τότε είναι στο προβολή.. δεν θυμάμαι ακριβός κάτι λέει για δυναμικό καιρό... Δεν το έχω μπροστά μου τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν την έχω την εμφάνιση... Το μενού που έχω είναι : Wi-Fi Bluetooth Χρήση δεδομένων Ήχος Προβολή Αποθήκευση Μπαταρία Εφαρμογές Σύρετε στο πλάι Λογαριασμοί και συγχρονισμός Χρήστες Πρόσβαση τοποθεσίας Ασφάλεια Γλώσσα και εισαγωγή Δημιουργία αντιγράφου Ημερομηνία και ώρα Προσβασιμότητα Σύνδεση PC Αξεσουάρ Σχετικά με το tablet Στο ''Προβολή'' θα το βρείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν υπάρχει ούτε στην προβολή ούτε σε κανένα υπομενού. Στην προβολή έχω Αρχική οθόνη Κλείδωμα οθόνης Φωτεινότητα Λήξη χρόνου ορίου οθόνης Ενεργοποίηση οθόνης Εφέ απενεργοποίησης οθόνης Αυτόματη περιστροφή οθόνης Daydream Τύπος γραμματοσειράς Μέγεθος γραμματοσειράς Έξυπνη οθόνη Έξυπνο βίντεο Μπροστινά πλήκτρα αφής Διόρθωση αναλογίας διαστάσεων Βαθμονόμηση αισθητήρα κίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 πηρα μολις τη θηκη που δινει δωρο το public! ειναι σαν "καπακι" αυτη που δινουνε δωρο. Αυτη ομως που πουλαει το public ξεχωριστη ειναι σαν βιβλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν υπάρχει ούτε στην προβολή ούτε σε κανένα υπομενού. Στην προβολή έχω Αρχική οθόνη Κλείδωμα οθόνης Φωτεινότητα Λήξη χρόνου ορίου οθόνης Ενεργοποίηση οθόνης Εφέ απενεργοποίησης οθόνης Αυτόματη περιστροφή οθόνης Daydream Τύπος γραμματοσειράς Μέγεθος γραμματοσειράς Έξυπνη οθόνη Έξυπνο βίντεο Μπροστινά πλήκτρα αφής Διόρθωση αναλογίας διαστάσεων Βαθμονόμηση αισθητήρα κίνησης. Στο κλείδωμα οθόνης το έχει Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Στο κλείδωμα οθόνης το έχει Που ακριβώς το έχει; Γιατί ούτε εκεί υπάρχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δοκίμασε στο μενού Προβολή -> Αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Που ακριβώς το έχει; Γιατί ούτε εκεί υπάρχει κάτι. προβολή > κλείδωμα οθόνης > κινούμενη εικόνα καιρού (την απενεργοποιείς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια δουλεψα σημερα.στο public το galaxy tab pro 8.4 και μου αφησε αριστες εντυπωσεις.Πολυ γρηγορο και η οθονη του απλα απιστευτη!Εβαλα και το δικο μας διπλα και για καποιο λογο μου φανηκε.πολυ φτωχικο. 480 ευρω ομως ειναι παρα πολλα. Παιρνεις 2 g pad με τοσα λεφτα. Ας παρουμε επιτελους και την 4.4 να δουμε πως θα μεταμορφωθει και το δικο μας τερατακι! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια δουλεψα σημερα.στο public το galaxy tab pro 8.4 και μου αφησε αριστες εντυπωσεις.Πολυ γρηγορο και η οθονη του απλα απιστευτη!Εβαλα και το δικο μας διπλα και για καποιο λογο μου φανηκε.πολυ φτωχικο. 480 ευρω ομως ειναι παρα πολλα. Παιρνεις 2 g pad με τοσα λεφτα. Ας παρουμε επιτελους και την 4.4 να δουμε πως θα μεταμορφωθει και το δικο μας τερατακι! πρωτος στοχος μου για ταμπλετ είναι να να αγορασω το galaxy tab pro 8.4,οχι όμως στα 480 ευρω.στα σκρουτζομαγαζια η τιμη του ξεκιναει από 400 ευρω. θα κανω 1 μηνα υπομονη μηπως πεσει η τιμη του στα 330-350(εάν οι πωλήσεις δεν πανε καλα θα συμβει) ευρω,εαν συμβει αυτό θα το τσιμπησω.εαν όχι θα παρω το gpad500. εχω δουλεψει το lg στο public,εμαθα και αρκετα πραγματα από εδω και μου εχει αφησει καλες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 πρωτος στοχος μου για ταμπλετ είναι να να αγορασω το galaxy tab pro 8.4,οχι όμως στα 480 ευρω.στα σκρουτζομαγαζια η τιμη του ξεκιναει από 400 ευρω. θα κανω 1 μηνα υπομονη μηπως πεσει η τιμη του στα 330-350(εάν οι πωλήσεις δεν πανε καλα θα συμβει) ευρω,εαν συμβει αυτό θα το τσιμπησω.εαν όχι θα παρω το gpad500. εχω δουλεψει το lg στο public,εμαθα και αρκετα πραγματα από εδω και μου εχει αφησει καλες εντυπώσεις. Σιγα μην πεσει στα 350. Ουτε με σφαιρες.. πηγαινε παρε το g pad και μην περιμενεις, Η ζωη περναει. :) Ωραιο μηχανημα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 προβολή > κλείδωμα οθόνης > κινούμενη εικόνα καιρού (την απενεργοποιείς). Απενεργοποιημένη είναι, αλλά τα σύννεφα παραμένουν... Δεν νομίζω να είναι θέμα καιρού. Ότι καιρό και αν έχω έξω, τα σύννεφα παραμένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Γειά σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω έχετε ακούσει για την Official 4.4 που έχει έρθει και λένε διάφορα στο xda?? Την περασε κάνεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmak Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 http://techblog.gr/tablet/lg-g-pad-8-3-android-4-4-kitkat-update-greece-may-4211/ υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σιγα μην πεσει στα 350. Ουτε με σφαιρες.. πηγαινε παρε το g pad και μην περιμενεις, Η ζωη περναει. :) Ωραιο μηχανημα ειναι. δυσκολο το βλεπω όμως ποτε δεν ξερεις,λιγο υπομονη(λιγο) ακομα θα κανω. εχω διαβασει διαφορα προβληματάκια(μπλε γραμμη,προβολακια)του lg,τι πρεπει να προσεξω αμεσα σε περιπτωση αγορας του?εαν κατι δεν παει καλα να το επιστρεψω με την υπηρεσια doa. υπαρχει τροπος προστασιας της οθονης?εγω που θα το πληρωσω θα το προσεχω,οι αλλοι(αδερφια)δεν νομιζω και τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts