wilmott Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Προσπαθώ να δω αγώνες στο sportlemon.tv αλλά είναι σαν να μην υποστηρίζει το streaming video. Καμία λύση; Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μολις αγορασα την συκγεκριμενη εφαρμογη (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epsxe.ePSXe) Μιλαμε ειναι απιστευτο το τι μπορεις να κανεις με αυτο το ταμπλετ. Ειναι τερατακι πραγματικα. Η εφαρμογη ειναι playstation 1 emulator. Το ειχα δοκιμασει παλιοτερα σε μια δυπιρινη κινεζικη ταμπλετα αλλα τα αποτελεσματα ηταν τραγικα. Με το LG απλα πεταει. Εβαλα να παιξω λιγο Abe's Oddyse και θυμηθικα τα παλια.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ανάλογα τον emulator. Εγώ έπαιζα στο sgs με τις πρώτες ics ακόμα golden sun σε παρόμοιο emulator και πήγαινε νεράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Προσπαθώ να δω αγώνες στο sportlemon.tv αλλά είναι σαν να μην υποστηρίζει το streaming video. Καμία λύση; Πράγματι, το μόνο που δεν έχω κατορθώσει ως τώρα είναι να δω ποδόσφαιρο streaming στον browser. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Και κάτι ακόμα: Το vlc φαίνεται σαν να εξαφανίζει την (ενοχλητική) κάτω γραμμή με τα κουμπάκια πλοήγησης. Μπορεί να το δοκιμάσει και κανείς άλλος να επιβεβαιώσει; Έχει σημασία, γιατί αν μπορεί να το κάνει μια εφαρμογή, θα μπορούν και άλλες, εφόσον ο προγραμματιστής το φροντίσει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 https://www.dropbox.com/sh/0f2g84zsfatmek8/PfBqTtGgqc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια οπως πειραματιζομουνα με το G Pad σημερα, παρατηρησα οτι στις ρυθμισεις -> ρυθμισεις για προγραματιστες, εκει εχει μια ρυθμιση που λεει ''ενυσχηση αποδοσης CPU'' . Αυτο τι κανει το εχει δοκιμασει κανεις? Boostarei την CPU? Να το αφησω τσεκαρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια οπως πειραματιζομουνα με το G Pad σημερα, παρατηρησα οτι στις ρυθμισεις -> ρυθμισεις για προγραματιστες, εκει εχει μια ρυθμιση που λεει ''ενυσχηση αποδοσης CPU'' . Αυτο τι κανει το εχει δοκιμασει κανεις? Boostarei την CPU? Να το αφησω τσεκαρισμενο? Μήπως κάνει overclocking στο CPU από εκεί? Θα λεγα να μην το πειράξεις αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Να το είχαν περιλάβει σαν επιλογή αν ήταν επικίνδυνο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια θελω να παρω ενα bluetooth χειριστιριο για το Lg G pad. Επιδει δεν εχω την δυνατοτητα να παρω απο εξωτερικο, υπαρχει κατι απο Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εδω και κανα 2 μέρες οταν το βάζω για φόρτιση στην πριζα, μου βγαζει ενα σηματάκι "χαμηλή φόρτιση"..... καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εδω και κανα 2 μέρες οταν το βάζω για φόρτιση στην πριζα, μου βγαζει ενα σηματάκι "χαμηλή φόρτιση"..... καμια ιδεα???? Δοκίμασε σε άλλη πρίζα. Μου το κάνει καμιά φορά σε συγκεκριμένη πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εδω και κανα 2 μέρες οταν το βάζω για φόρτιση στην πριζα, μου βγαζει ενα σηματάκι "χαμηλή φόρτιση"..... καμια ιδεα???? Δεν θέλω να είμαι ο Κάκος μάντης αλλά αυτό θυμίζει η χαλασμενος φορτιστής η τσακισμενο καλώδιο. Άλλαξε τα και δοκίμασε παλι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Προσπαθώ να δω αγώνες στο sportlemon.tv αλλά είναι σαν να μην υποστηρίζει το streaming video. Καμία λύση; Εμενα μια χαρα μου τα δειχνει ολα και ζωντανα παντως. Αν ακομα δεν μπορειτε να δειτε απο το sportlemon , υπαρχει και αυτη η εφαρμογη που δειχνει τα σημαντικοτερα ματσ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FootballLiveStream Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Τι να πω βρε παιδιά εμένα είτε με τον default είτε με chrome δεν παίζει τίποτα και μαλιστα βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται Edited March 4, 2014 by wilmott Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 https://www.dropbox.com/sh/0f2g84zsfatmek8/PfBqTtGgqc Με html5, χωρίς φλας, δεν δουλεύει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αν υποστηρίζει full html5 η σελίδα γιατί όχι; Αλλα για flash, χρειάζεσαι flash όπως είναι λογικό :) Ps O chrome δεν υποστηρίζει flash. Η το έχεις εγκαταστήσει είτε όχι, το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια τις τελευταιες 2 μερες μου πεταει μηνυμα για virus .... τι να κανω? Υπαρχει καποι αναλογο κ αξιολογο προγραμμα antivirus?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γεια σας.αγορασα ενα LG g pad v 500 και προσπαθω να βαλω το email μου . βαζω username και password και μετα με παει σε μια σελιδα που μου ζηταει διευθυνση διακομιστη γραφει(msn.com) τομεα ( ειναι κενο) ονομα χρηστη (υπαρχει το ονομα χρηστη) κωδικος προσβασης (υπαρχει ο κωδικος προσβασης) παταω επομενο και μου γραφει ρυθμιση ελλιπης(αδυνατη συνδεση με τον διακομιστη, ελεγξτε τη συνδεση και τισ πληροφοριες πριν δοκιμασετε ξανα). παρακαλω οπως με βοηθησετε να βαλω τις σωστες ρυθμησεις για να εισελθω στο outlook. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια τις τελευταιες 2 μερες μου πεταει μηνυμα για virus .... τι να κανω? Υπαρχει καποι αναλογο κ αξιολογο προγραμμα antivirus?? Ναι υπάρχει, βγάλε το avast και μην ασχολείσαι αν βάζεις εφαρμογές από το play store που έχουν καλές κριτικές και αρκετά downloads. Κατά 99% θα είσαι εντάξει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια τις τελευταιες 2 μερες μου πεταει μηνυμα για virus .... τι να κανω? Υπαρχει καποι αναλογο κ αξιολογο προγραμμα antivirus?? Μάλλον είναι η διαφήμιση κάποιας σελίδας η εφαρμογής. Δεν γίνεται να σου πετάει μήνυμα για ιούς το σύστημα. Τα antivirus είναι σπατάλη πόρων και δεν χρειάζονται στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γεια σας.αγορασα ενα LG g pad v 500 και προσπαθω να βαλω το email μου . βαζω username και password και μετα με παει σε μια σελιδα που μου ζηταει διευθυνση διακομιστη γραφει(msn.com) τομεα ( ειναι κενο) ονομα χρηστη (υπαρχει το ονομα χρηστη) κωδικος προσβασης (υπαρχει ο κωδικος προσβασης) παταω επομενο και μου γραφει ρυθμιση ελλιπης(αδυνατη συνδεση με τον διακομιστη, ελεγξτε τη συνδεση και τισ πληροφοριες πριν δοκιμασετε ξανα). παρακαλω οπως με βοηθησετε να βαλω τις σωστες ρυθμησεις για να εισελθω στο outlook. ευχαριστω! Το είχα ρωτήσει και γω παλιότερα :) Τελικά έκανα αααζήτηση στο google, και βρήκα όλες τις ρυθμίσεις ;) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Και το lag εξακολουθεί να υπάρχει...καινούργιο ''θύμα''...Rayman Fiesta Run...σε σημείο να μην παίζεται το παιχνίδι... Τελικά εντόπισα το πρόβλημα...Το full!screen είναι υπαίτιο για το lag στα παιχνίδια...Το απενεργοποίησα και λύθηκε το θέμα,κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι.Πλέον βαριά παιχνίδια όπως real racing 3 k dungeon hunter 4 τρέχουν απροβλημάτιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη για 1080p, αλλα οταν βαλω ενα βιντεο 1080p κατω αριστερα μου βγαζει ρυθμιση μεχρι 720p μονο. Πολλα απο τα βιντεο δεν ειναι τραβηγμενα για να παιζουν σε 1080p. Οποτε και για αυτο σου βγαζει κατω αριστερα μεχρι 780p. Σε αλλα βιντεο θα σου βγαλει 360 η 1080. κανε δοκιμη και θα δεις. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και ολα καλα μεχρι που εγκατέστησε εκ νέου στο προφίλ του δεύτερου χρήστη το fb και στη σελίδα σύνδεσης παγώνει η εικόνα δεν μπορεις να κανεις τίποτα.Κανω επανεκκινηση το ταμπλετ και στρώνει .Κανω αποσύνδεση πάω να ξανασυνδεθω και τζίφος πάλι τα ίδια παγωμένη σελίδα !Τι να συμβαίνει ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπέρα παιδία, υποψήφιος αγοραστής, :) είμαι ανάμεσα σε GPAD και nexus7. μια ερώτηση, έχει κάποιος το nova go,παίζει κανονικά? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts