pektis7 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο tablet. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δες λίγο πιο πάνω. Κάτι έχει αναφερθεί που εμένα, τουλάχιστον, μ'αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 www.amazon.co.uk/gp/product/B00G5Z910E/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 δες και αυτη καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εδόθη παραγγελία -το nexus της υπογραφής θα τοποθετηθεί στη βάση του δένδρου την πρωτοχρονιά, για τη σύζυγο (ναι, δέχεται και μεταχειρισμένα!) Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 LG G Pad 8.3 officially the first Google Play Edition tablet for $349 http://www.phonearena.com/news/LG-G-Pad-8.3-officially-the-first-Google-Play-Edition-tablet-for-349_id50214 Καλό αυτό τώρα θα έχει και καλή υποστήριξη!! Δεν πιστεύω πως η Google κάνει λάθος το ταμπλετάκι τα σπάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Ηδη βγηκε και η πρωτη cm 11 based rom (4.4.1). Αντε και καλη μας αρχη :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2563045 Edited December 10, 2013 by alan79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 LG G Pad 8.3 officially the first Google Play Edition tablet for $349 http://www.phonearena.com/news/LG-G-Pad-8.3-officially-the-first-Google-Play-Edition-tablet-for-349_id50214 Καλό αυτό τώρα θα έχει και καλή υποστήριξη!! Δεν πιστεύω πως η Google κάνει λάθος το ταμπλετάκι τα σπάει!!! Υποστήριξη θα έχει το GPE, όχι της LG. Anywhoo, το μόνο που πλέον ελπίζω να γίνει πιο γρήγορα είναι η διάθεση της θήκης της LG.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 LG G Pad 8.3 officially the first Google Play Edition tablet for $349 http://www.phonearena.com/news/LG-G-Pad-8.3-officially-the-first-Google-Play-Edition-tablet-for-349_id50214 Καλό αυτό τώρα θα έχει και καλή υποστήριξη!! Δεν πιστεύω πως η Google κάνει λάθος το ταμπλετάκι τα σπάει!!! Θυμάμαι στο live πριν λίγες μέρες όταν συζητούσαμε για tablets και τα παιδιά είχαν πει, "ναι, αλλά το GPad δεν έχει stock android" :P. Η LG φαίνεται να κάνει το μεγαλύτερο comeback στον χώρο, είναι παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ξερουμε ποτε και αν ερθει στας ευρωπας;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 χμμ... ίσως προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία για να πάρω το GPE, όταν έρθει. Λέτε με ίδιο ακριβώς hardware δεν θα μας δώσουν τη δυνατότητα για 4.4; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 αντε να ακουσω τωρα γκρινια για μπλε γραμμες χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ουτε lte ουτε τιποτα ειναι ακριβως το μοντελο μας. το lg μολις διελυσε τη παραμικρη αμφιβολια εναντι του νεξους 7 2013 kitkat NOW stock android NOW http://imageshack.com/a/img24/3900/8e5u.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ερώτηξις: Τι παίζει με εγγύηση και root? Όχι ότι κολλάω να το κάνω, απλά να ξέρω, δεν παθαίνουν τίποτα. Ούτως ή άλλως, το αλλάζουμε όποτε θέλουμε με την μπλε γραμμή! :p Θέλω να περάσω xposed frameworks, το είδα σε S3 και κ****ωσα. Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Να το επιχειρήσω να περάσω kitkat? 'H θα μου φάει όλο το Σ/Κ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πού το είδες αυτό; Δεν το βλέπω στο play μου, υπέδειξε σε παρακαλώ. Και: Συμβουλεύετε ακύρωση (βλ. παραπάνω) ή εκτιμάτε ότι θα πάρουμε στοκ 4.4; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πού το είδες αυτό; Δεν το βλέπω στο play μου, υπέδειξε σε παρακαλώ. Και: Συμβουλεύετε ακύρωση (βλ. παραπάνω) ή εκτιμάτε ότι θα πάρουμε στοκ 4.4; Στοκ 4.4 μην περιμενει κανεις να του ερθει ειδοποιηση στο tablet. Θα μπορει να περαστει κανονικα stock rom. Με την ιδια μεθοδο πιστευω πως θα προλαβουμε και την μετα kit kat εκδοση απο τη google. Δεν μπορει να το λαντσαρει στο playstore και να μην παρει μια αναβαθμισουλα στο εγγυς μελλον..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πού το είδες αυτό; Δεν το βλέπω στο play μου, υπέδειξε σε παρακαλώ. Και: Συμβουλεύετε ακύρωση (βλ. παραπάνω) ή εκτιμάτε ότι θα πάρουμε στοκ 4.4; Δεν το είδες, γιατί ακόμα δεν έρχεται Ελλάδα. Τι χρήση σκοπεύεις να του κάνεις; Θα το αφήσεις "μαμά" ή θα του βγάλεις τα μάτια; Αν το αφήσεις όπως το αγόρασες, την ίδια εμπειρία θα έχεις, είτε είναι LG με 4.2 είτε pure android με 4.4. Ειλικρινά δεν θα καταλάβεις διαφορά. Άρα εκεί, σε συμφέρει θεωρητικά, να προχωρήσεις την παραγγελία σου. Αν σκοπεύεις να του βγάλεις τα μάτια με ROMS, kernels, frameworks και όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια, και θες μια πλατφόρμα για να πειραματιστείς και να εκμεταλλευτείς πλήρως το kitkat, τότε θα πάρεις το google edition. Αλλιώς δεν έχει νόημα, απλά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 google play αμερικης με tunnelbear εξου και $ ειναι θεμα χρονου το κλασικο g pad να γινει με ρομ google play edition αρα stock android + kitkat για οσουν γκρινιαζαν γι αυτο τωρα παει και αυτο μπορουν να ασχοληθουν με τη μπλε γραμμη χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πια για μένα δεν τίθεται θέμα τι θα πάρω. Το συγκεκριμένο ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση για τον ανταγωνισμό. Ελπίζω να έρθει γρήγορα και στην Ευρώπη γιατί δεν κρατιέμαι. :-) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια σκεφτομαι να το παρω. Διαβαζω αυτο με την μπλε γραμμη και τρομοκρατηθηκα. Την βγαζουν ολα. Ειναι θεμα τυχης. Σε ποιο σημειο την βγαζει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 μπουρδες αμα κατσεις και ψησεις το ταμπλετ στα σκοταδια με μαυρο φοντο ισως τη δεις απλα δουλεια δεν εχει ο κοσμος και προσπαθει να βρει ψεγαδια στο καλυτερο ταμπλετ της αγορας. εχεις 2 χρονια εγγυηση.- (τελεια και παυλα) απο σημερα (με τη google play εκδοση) εγινε και το μοναδικο, μολις πεθανε το nexus 7 2013 που απο hardware εξ αρχης ηταν κατωτερο τωρα πλεον εχασε και το software πλεονεκτημα του οχι πως εχω το παραμικρο θεμα με την lg rom. δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 οχι πως εχω το παραμικρο θεμα με την lg rom. δουλευει αψογα Το αυτο:happy: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Stavros_595 & agiosg ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε έχει ένα ικανό και λειτουργικό δέκτη gps με καλή λήψη... πολύ ωραία!! Χρειάζεται και ένα καλο πρόγραμμα με χάρτες και όπως φαίνεται θα είναι ένας πολύ καλός πλοηγός! Φαντάζομαι λόγω καλών τεχνικών χαρακτηριστικών θα είναι και αρκετά γρήγορο. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο πρόγραμμα ευπρόσδεκτο (αν και θα ψάξω σε ανάλογα θέματα, ίσως και αφου το πάρω, κάποια στιγμή σύντομα ελπίζω, αρκεί που έχει καλό δέκτη gps για την ωρα) Εγώ δουλεύω το dont panic ενα εξελιξιμο πρόγραμμα με τους καλύτερους χαρτες ngi και πολύ καλη υποστήριξη. Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δεν ξέρω αν έχετε ψάξει τις δυνατότητες της ενσωματωμένης εφαρμογής για την κάμερα. Σε φωτο οι 2 τρόποι Πανοράματος και στο βίντεο τα. Real time effects είναι άπαιχτα . Μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε το app και αν μπαίνει σε άλλες συσκευές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημερα, αν μπορει καποιος πολυ συντομα να μου εξηγήσει την διαφορα της google play εκδοσης που ανακοινώθηκε απο το "κανονικο" tablet γιατι προέρχομαι απο apple προιοντα και εχω λιγο μεσάνυχτα απο android. Το tablet το εχω αποφασίσει ετσι και αλλιως οτι θα το παρω μεχρι τα Χριστούγεννα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Αυτα που λεει ο κολλητός εδω ισχυουν? Αρα ειναι το android "σκετο" χωρις τα μπιχλιμπιδια που βαζει η εκάστοτε εταιρεια, και παιρνει και πρωτη τα updates? http://www.engadget.com/2013/12/11/lg-gpad-83-google-play-edition/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts