Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πιστεύω να εννοείτε αυτή την μπλε γραμμή...

http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Mobile%20Uploads/Screenshot_2013-11-20-19-56-50_zpsda633a85.png

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν βλεπω καμια μπλε γραμμη σε σενα!Πως τραβαμε φωτογραφια για να τραβηξω αν την ξαναδω!?

Δεν βλεπω καμια μπλε γραμμη σε σενα!Πως τραβαμε φωτογραφια για να τραβηξω αν την ξαναδω!?

Τώρα φαίνεται? Πρέπει να φαίνεται. Γιατί αυτό λέγεται glow effect και γίνεται μόνο όταν πας να κάνεις swipe πχ προς τα αριστερά και δεν έχει τίποτα άλλο να δεις.

Βέβαια αν εσάς βγάζει Μόνιμη μπλε γραμμή χωρίς να ακουμπάτε την οθόνη είναι άλλο...

Με power button + volume down ταυτόχρονα παρμένα για ένα δύο δευτερόλεπτα βγαίνει το screenshot

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν έχει σχέση η γραμμή που λες εσύ...Εμείς λέμε για μια Μόνιμη μπλε λεπτή γραμμή που Δημιουργήτε μετά από ώρα...

Δεν έχει σχέση η γραμμή που λες εσύ...Εμείς λέμε για μια Μόνιμη μπλε λεπτή γραμμή που Δημιουργήτε μετά από ώρα...

Α Ok ...

Θα ήθελα για πλάκα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχω κάποιο mkv. ..

Άλλος τρόπος να το εμφανίσω? ??

Γιατί και γω θεωρώ ότι η λογική λέει πως θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές...

Με κανένα HD video από το YouTube θα γίνει δουλειά???

Edit: Τελικά το κάνει και μένα. Μετά από 23 λεπτά συνεχούς αναπαραγωγής HD video από το YouTube. Μια πολύ λεπτή και αχνή μπλε-γαλάζια γραμμή σε όλη σχεδόν την δεξιά πλευρά κρατώντας το σε portrait θέση, η οποία φαίνεται όντως στο απόλυτο σκοταδι. Σε screenshot που πήρα δεν φαίνεται όσο ζουμ και να έκανα για αυτό και δεν ανεβαζω. Αφού δεν φαίνεται στο screenshot προφανώς δημιουργείται ακριβώς εκεί που τελειώνει η οθόνη. Θέλω να πω ότι κατά την γνώμη μου η γραμμή αυτή δημιουργείται ΕΚΤΟΣ οθόνης. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο σε βάθος χρόνου μπορεί ή όχι να δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια την οθόνη.

Αυτό προφανώς με το screenshot δεν το έχει κανένας στα link των forums που παραθέσετε πιο πάνω, οπότε όλοι νομίζουν ότι η γραμμή είναι εντός της οθόνης. Εγώ νομίζω ότι είναι εκτός οθόνης γιατί θα φαινότανε στο screenshot σίγουρα.

Ορίστε και το screenshot για όποιον θέλει να το δει στο pc του για να βεβαιώσει ότι δεν φαίνεται η γραμμή...

https://www.dropbox.com/s/yobruo65q5yyo5y/Screenshot_2013-11-20-21-13-02.png

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

πρεπει να βγει φωτο η οθονη με καμερα για να φανει τo προβλημα,οπως σε ολα τα hardware προβληματα των οθoνων και οχι screenshot

Α Ok ...

Θα ήθελα για πλάκα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχω κάποιο mkv. ..

Άλλος τρόπος να το εμφανίσω? ??

Γιατί και γω θεωρώ ότι η λογική λέει πως θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές...

Με κανένα HD video από το YouTube θα γίνει δουλειά???

Edit: Τελικά το κάνει και μένα. Μετά από 23 λεπτά συνεχούς αναπαραγωγής HD video από το YouTube. Μια πολύ λεπτή και αχνή μπλε-γαλάζια γραμμή σε όλη σχεδόν την δεξιά πλευρά κρατώντας το σε portrait θέση, η οποία φαίνεται όντως στο απόλυτο σκοταδι. Σε screenshot που πήρα δεν φαίνεται όσο ζουμ και να έκανα για αυτό και δεν ανεβαζω. Αφού δεν φαίνεται στο screenshot προφανώς δημιουργείται ακριβώς εκεί που τελειώνει η οθόνη. Θέλω να πω ότι κατά την γνώμη μου η γραμμή αυτή δημιουργείται ΕΚΤΟΣ οθόνης. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο σε βάθος χρόνου μπορεί ή όχι να δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια την οθόνη.

Αυτό προφανώς με το screenshot δεν το έχει κανένας στα link των forums που παραθέσετε πιο πάνω, οπότε όλοι νομίζουν ότι η γραμμή είναι εντός της οθόνης. Εγώ νομίζω ότι είναι εκτός οθόνης γιατί θα φαινότανε στο screenshot σίγουρα.

Ορίστε και το screenshot για όποιον θέλει να το δει στο pc του για να βεβαιώσει ότι δεν φαίνεται η γραμμή...

https://www.dropbox.com/s/yobruo65q5yyo5y/Screenshot_2013-11-20-21-13-02.png

τότε επιβεβαιώνετε ότι είναι κατασκευαστικό λάθος και ότι προκαλείτε από την υπερθέρμανση...............

και αφού το προκαλεί από υπερθέρμανση μια δύο δέκα θα αρχίζει να κιτρινίζει το σημείο αυτό..........

ολόκληρη εταιρεία και τόσο σοβαρό λάθος? :X

Εχω τρεξει μεχρι τωρα 5 λεπτα βιντεο, 2x ice storm και 1x ice storm extreme..εχει ζεσταθει αρκετα αλλα μπλε γραμμη δε βλεπω! Εχει αρχισει βεβαια να φαινεται κατι αλλα οχι επανω στο πανελ αλλα στην ακρη, εκει δηλαδη που δε κανει απεικονιση (ας πουμε αναμεσα στο πανελ και στο bezel). Ειναι τοσο απαλη που για να τη δω πρεπει να παω στους 10 ποντους και να εστιασω..Συνεχιζω τα benchmarks και τραβαω φωτο με το note μπας και φανει.

Και μενα το ιδιο σημερα το πηρα και το πιεσα με το xbmc ταινιες ρυθμισεις ζεσταθηκε και εμφανιστηκε η μπλε γραμμη πολυυυυυυυ μικρη στην μερια των κουμπιων φωνης,το θεμα ειναι τι κανω τωρα φοβαμαι μην παθει καμιαα σοβαρη ζημια και μετα:chair:χαχαχαχα Α μετα απο λιγο σε χρονο ντε τε ειχε φυγει Edited by hittman

Λοιπον εγινε και σε εμενα οποτε δεν ειναι η παρτιδα αλλα το προβλημα ειναι γενικο..Η γραμμη ειναι μηκους 2.5 περιπου ποντων και 1 χιλιοστου παχος ΚΑΙ εμφανιζεται και στην αλλη ακρη της οθονης. Η φωτο που τραβηξα ειναι μονο το αριστερο μερος και οσο ειναι αριστερα τοσο ειναι και δεξια, σχεδον...Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν απο αποσταση 3 ποντων περιπου:

http://i1298.photobucket.com/albums/ag41/zapee995/20131121_022909_zpsecac7376.jpg

http://i1298.photobucket.com/albums/ag41/zapee995/20131121_022929_zpsd60c64f2.jpg

Edited by zapee995

Παιδια το θεμα ειναι θα μεινει ετσι η γραμμη ή θα γινει χειροτερο και θα καταστρεψει σιγα σιγα την οθονη???Το εχω 7 μερες περιπου...Να τ επιστρεψω αν ειναι και να παρω καμια αλλη συσκευη αλλης μαρκας...(αν και μ αρεσε πολυ αυτο το ταμπλετ!)

Να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά την γραμμή.

1. Είναι πολύ ενοχλητική στο μάτι όταν βλέπεις ταινίες?

2. Μετά από πόση ώρα εξαφανίζεται?

3. Μπορούν όσοι το έχουν πάρει να κάνουν και εκείνοι το test να δούμε εάν είναι κατασκευαστικό λάθος ή μόνο σε κάποιες παρτίδες?

4. Εφόσον έχει εγγύηση το tablet για ένα χρόνο τουλάχιστον μήπως θα ήταν καλό να το κρατήσουμε και να το αλλάξουμε αργότερα με μια καινούρια παρτίδα που πιθανά θα έχει διορθώσει το πρόβλημα?

5. Πιστεύεται ότι το Πλ…σιο ή το Pu..ic θα αναγνωρίσουν την μπλε γραμμή σαν πρόβλημα οθόνης για να μπει στην εγγύηση?

6. Μήπως θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσουμε στο service στης LG για να πάρουμε μια γνώμη γιατί αν είναι κατασκευαστικό ζεις με αυτό μέχρι να έρθει η νέα παρτίδα.

Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις…

Στέφανος

1. Οχι..Αν δεν εισαι σε εντελως σκοτεινο δωματιο δε προκειται να τη βρεις ευκολα..

2. Οταν αρχιζει να ζεσταινεται αρκετα...Ξεκιναει με μια απαλη μικρη γραμμη και χοντραινει

3. Ειδη το εχουν αναφερει πολλα ατομα, φανταζομαι εχουμε καταληξει οτι ειναι γενικο το προβλημα.:)

4. Αυτο θα κανουμε οι περισσοτεροι φανταζομαι..

5. Απο το XDA ενα παλικαρι μιλησε με lg..Του ειπαν οτι δε γνωριζουν για το προβλημα οποτε το καθε μαγαζι δε θα κανει κατι...

6. Υπομονη!! :) :)

όπως είπα το θέμα δεν είναι η γραμμή.......... δεν ίνα τραγικά ενοχλητική........ το θέμα είναι ότι πρέπει να μάθουμε αν είναι από υπερθέρμανση η όχι, γιατί μελλοντικά μια δύο δέκα το σημείο θα βγάλει κιτρινίλα (πάντα μετά από αρκετές υπερθερμάνσεις λιώνει κώλα στης οθόνες)

τώρα αν δεν είναι από υπερθέρμανση το συζητάμε

Εμενα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι μπλεδιζει και στην αλλη ακρη...Η κολλα δεν ειναι καλος αγωγος της θερμοτητας απομενως ειναι λιγο κουλο αυτο που γινεται 16ποντους πιο κατω...:S

Αν και ρητορικη η ερωτηση, σας το κανει και στο μαυρο μοντελο ετσι?? Επειδη οι περισσοτεροι που το αναφερουν μιλανε για το ασπρο μοντελο οπως και εγω.:)

Anyway, προσπαθω να το χρησιμοποιησω χωρις θηκη και αρχιζω να το συνιθιζω..Μεχρι στιγμης το εχω λατρεψει περισσοτερο απο το tab 2 3g που ειχα και πιστευω τελικα οτι και οι 8,3 ιντσες του ειναι αρκετα ικανοποιητικες.

Αργα το βραδυ εστειλα mail στην lg εξηγοντας το προβλημα..αν και το εστειλα στην lg international, μολις τωρα με καλεσαν απο την LG Hellas να με ενημερωσουν για τη κατασταση. Το παλικαρι ειδε τις φωτο που ειχα επισυναψει και μου προτεινε DOA εφοσον ειμαι μεσα στη προθεσμια..Μου ειπε επισης οτι αν οφειλεται σε υπερθερμανση η LG θα το κοιταξει και θα πραξει αναλογα.

Μετα απο 5 λεπτα κουβεντας μου ειπε οτι θα παρει τη πρωτοβουλια να στειλει τις φωτο στα "κεντρικα" ωστε να το ψαξουν και καλο θα ηταν οσοι εχουν το ιδιο προβλημα να στειλουν ενα τυπικο mail ωστε να αρχισουμε να μαζευομαστε! Γιατι προς το παρον η LG (ξαναλεω) υποστηριζει οτι το συγκεκριμενο προβλημα ειναι αγνωστο..Σημερα θα το παω για DOA στο Πλαισιο και θα δοκιμασω τη Μαυρη εκδοση...

Καλησπέρα σε όλους,πρώτο μου post εδώ,μιας και καινούργιο μέλος!τη συγκεκριμένη συσκευή την άλλαξα δυο φορές στο πλαίσιο επειδή είχαν το θέμα με τη μπλε γραμμή.και οι δυο ήταν μαύρες,η πρώτη μάλιστα κόλλαγε αρκετα κιόλας..η δευτερη δούλευε κανονικά,και εβγαζε τη γραμμή πολυ πιο μετά,πάνω στη μια ώρα περίπου.και πάλι τη γύρισα εντός 7 ημερών που έχει doa και περιμένω να μου φέρουν το Σάββατο το note 8..κουραστηκα πολυ με το όλο θέμα,κρίμα γιατι κατά τα αλλα πραγματικά εξαιρετικό μηχάνημα..παντως για να ξέρετε παιδιά,μου είπαν απο πλαίσιο ότι μίλησαν με LG,και ανέφεραν ότι ναι κάποιες συσκευές έχουν θέμα,αλλα όχι όλες.μα καλά ρε παιδιά,λοτο θα παίζουμε δηλαδη;έλεος..

Λοιπον εγινε και σε εμενα οποτε δεν ειναι η παρτιδα αλλα το προβλημα ειναι γενικο..Η γραμμη ειναι μηκους 2.5 περιπου ποντων και 1 χιλιοστου παχος ΚΑΙ εμφανιζεται και στην αλλη ακρη της οθονης. Η φωτο που τραβηξα ειναι μονο το αριστερο μερος και οσο ειναι αριστερα τοσο ειναι και δεξια, σχεδον...Οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν απο αποσταση 3 ποντων περιπου:

http://i1298.photobucket.com/albums/ag41/zapee995/20131121_022909_zpsecac7376.jpg

http://i1298.photobucket.com/albums/ag41/zapee995/20131121_022929_zpsd60c64f2.jpg

Παιδιά συγγνώμη που θα το πω αλλά εμένα ττέτοια μπλε γραμμή Δεν μου εμφάνισε. Ευτυχώς που πήρες φώτο και το είδα. Δηλαδή μετά την φώτο θεωρώ ότι τελικά στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και προφανώς εχθές όντας σίγουρος ότι σε όλα υπάρχει αυτό το θέμα νόμιζα ότι έβλεπα κάτι ενώ δεν υπήρχε.

Τι να πω μήπως δε το δούλεψα αρκετά? 25 λεπτά full HD από το YouTube το έβαλα να παίζει αφού σέρφαρα καμία ώρα με tapatalk και Chrome.

Κάτι άλλο που παραθέτω σαν πληροφορία είναι ότι πάνω από το σήμα της LG εκεί που σκεπάζει το πλαστικό καπάκι το πλαστικό bezel έχει ξεκολλήσει σε όλη την ευθεία αυτή απειροελάχιστα βεβαια με αποτέλεσμα αν το φέρεις πολύ κοντά να διακρίνεις ένα απειροελάχιστο κενό. Τι να πω μήπως αποβάλει από κει θερμότητα το δικό μου με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνεται όσο το δικό σας και έτσι να μην μου εμφανίζει την μπλε γραμμή?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά συγγνώμη που θα το πω αλλά εμένα ττέτοια μπλε γραμμή Δεν μου εμφάνισε. Ευτυχώς που πήρες φώτο και το είδα. Δηλαδή μετά την φώτο θεωρώ ότι τελικά στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και προφανώς εχθές όντας σίγουρος ότι σε όλα υπάρχει αυτό το θέμα νόμιζα ότι έβλεπα κάτι ενώ δεν υπήρχε.

Τι να πω μήπως δε το δούλεψα αρκετά? 25 λεπτά full HD από το YouTube το έβαλα να παίζει αφού σέρφαρα καμία ώρα με tapatalk και Chrome.

Κάτι άλλο που παραθέτω σαν πληροφορία είναι ότι πάνω από το σήμα της LG εκεί που σκεπάζει το πλαστικό καπάκι το πλαστικό bezel έχει ξεκολλήσει σε όλη την ευθεία αυτή απειροελάχιστα βεβαια με αποτέλεσμα αν το φέρεις πολύ κοντά να διακρίνεις ένα απειροελάχιστο κενό. Τι να πω μήπως αποβάλει από κει θερμότητα το δικό μου με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνεται όσο το δικό σας και έτσι να μην μου εμφανίζει την μπλε γραμμή?

σε αυτό το βαθμό φτάνει σιγά σιγά στην αρχη είναι σχεδόν αόρατη και μετά μεγαλονει και ίσο περνάει ο καιρός μεγαλονει μετά και άλλο και ποιο γρήγορα

Παιδια μιλησα με LG και με info quest που το αγορασα και μαλλον παω για αντικατασταση doa...

To θεμα μου ειναι το εξης!Τι να παρω κοντα στο lg g pad??Πραγματικα αυτη η ταμπλετα ειχε οολα οσα ηθελα!Καταλληλο μεγεθος...οθοναρα...επεξεργαστη και μνημη καλη...Και πολυ ομορφο!

Ειμαι πολυ μπερδεμενος πραγματικα!Ειναι κριμα ενα τετοιο tablet να εχει αυτο το προβλημα και να μην μπορεις να το εχεις!Ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy tab 3 και το nexus 7 fhd...Tιποτα απο τα δυο για διαφορετικους λογους δεν με καλυπτουν οσo το G PAD και εχω μπερδευτει!!Εσεςι τι προτεινετε?

Για τον λόγο που λες τοτε φιλε σκεφτομαι να το κρατησω αφου εχει εγγυηση δυο χρονια και αν δεν χειροτερεψει τοτε ειμαστε τελεια...Το προβλημα ειναι ασημαντο ειλικρινα αν μεινει ετσι!

Αν παλι χειροτερεψει θα γινει μεσα στο πρωτο εξαμηνο οποτε το παω σερβις και ή μου δινουν καινουργιο ή τ φτιαχνουν(που δεν νομιζω να φτιαχνεται αν φτασει σε τετοιο επιπεδο και με την προοπτικη οτι φταιει η θεση του επεξεργαστη....)

Μολις γυρισα απο Πλαισιο και εχω στη κατοχη μου το μαυρο μετα απο DOA..Θα το τεσταρω συντομα...Το μηχανημα παντως εχει θεμα γενικα με την υπερθερμανση. 3 λεπτα στο πλαισιο ετρεξε το 3dmark και ενω πηγα να βαλω τη φωτεινοτητα στο τερμα, μου πεταξε μυνημα οτι το ειναι αδυνατο να παει στο 100% λογω υπερθερμανσης...Τι να πω..

Eπειδη το εχω ψαξει αρκετα και τα μαυρα εχουν το ιδιο θεμα...Οσο για την υπερθερμανση εκτος απο την μπλε γραμμη δεν εχω θεμα!Ουτε ζεστενεται ποτε η πλατη ουτε μου εχει πεταξει καποιο μηνυμα ουτε εχει πεσει ποτε η αποδοση του...

Πραγματικα το κραταμε και ελπιζουμε να μην χειροτερεψει..Τετοιο μηχανημα δεν υπαρχει και ειδικα σε αυτα τα λεφτα!

σημερα το ειδα ζωντανο στο public και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος.και ναι ειχε και αυτο την μπλε γραμμη.την ειδα σε youtube-landscape αλλα μπορω να πω οτι δεν με πολυπειραξε και πολυ....κοινως χ3στhκ@...!!!!!!χαχαχαχα:p:p: εχει 2 χρονια εγγυηση...so how cares...τι θα αγορασουμε σπιτι..!?!?!?χαχαχα....

το tabletaki τα σπαει παιδες και ναι το ασπρο ειναι πιο ομορφο απο το μαυρο:p:p:p:pκαι καπου διαβασα για υποτονικη φωτεινοτητα ή κατι τετοιο.......σε συγκριση με τί με το note.......!?!?!?!?!?!?!που μου εβγαλε τα ματια με την σουπερ φωτεινοτητα και τα τουμπονιασμενα χρωματα :dizzy::dizzy::!?!?!?να μου λειπει........!!!!!το lg μου εδειχνε ζεστα με την οσο χρειαζεται φωτεινοτητα που τολμω να πω πως μου θυμισε την panasonic vt 30 plasma που εχω σπιτι....!!!αlagaριστο μια χαρα ηχειακια που ακουγα μια χαρα μεσα στη φασαρια...δοκιμη οθονης με βιντεο στο youtube το gorpo3.....για μενα σημειο αναφορας για να δοκιμαζω κινητα και tablet.....ωραια αποκριση οθονης αρκετα ποιοτικο αλλα κατι που διαπιστωσα και δεν το αναφερει κανενας ειναι η ακαμψια του πλαισιου του...!!λιγο αδυνατο θα ελεγα...!!!!(καθισα κατα λαθος σε ipad mini και δεν εκανε κιχ αλλα αμα πιασεις και το στριψεις ειναι βραχος..!!!)τεσπα απλα τα σημειωνω..κατα τα αλλα κανει το nexus 7 να φαινεται σαν εκεινα τα μικρα φτηνιαρικα F&U παλια tablet...