Jump to content

thannasoubas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thannasoubas

  1. Νομιζω πως σε γενικες γραμμες θα εισαι ευχαριστημενος,το θεμα βεβαια ειναι και για το τι χρηση προοριζεται το κινητο.Για ενα μεσα χρηστη ναι ειναι μια χαρα,ισως μονο μετα απο ωρα χρησης να σε κουρασει λιγο στα ματια η αναλυση.
  2. Θεωρω το g2 mini αποτυχια οταν υπαρχουν στην αγορα επιλογες οπως το moto g,με πολυ λιγοτερα χρηματα κιολας.Ως κατοχος της ναυαρχιδας g2 και fan της lg,η δωστε κατι παραπανω για το g2 η απλα κοιταξτε αλλου..απο τη στιγμη που ειχα και το optimus g,εχω να πω οτι το g2mini μονο στη σχεδιαση υπερτερει.ακομα και η πολυ μετρια 13αρα καμερα που ειχε,δεν εχει διαφορα για να μην πω οτι ειναι ανωτερη του g2mini.
  3. Που ακομα πιστευεις,θα γυρισει οπως ηταν αρχικα σε σενα..Αν δε δεις διαφορα οταν στο ξαναφερουν,να απαιτησεις αντικατασταση αμεσως.Τριξε τους λιγο τα δοντια αλλιως συνηθως κανουν την παπια.Λιγος σεβασμος σε μας τους καταναλωτες δεν εβλαψε ποτε.
  4. Εδω και μερες μου εχει ερθει η κιτκατ,αλλα με διαφορα που εχω ακουσει δισταζω να την περασω..τρωγομαι να την βαλω ομως!μια βοηθεια ρε παιδια,λετε να εχω μεγαλα προβληματα;
  5. εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p
  6. thannasoubas

    Moto G

    παιδια,ειμαι αναμεσα σε moto g και s4mini για κινητο οταν θα φυγω απο το κεντρο και παω στη μοναδα(το Μαιο μπαινω αλλα προβληματιζομαι απο τωρα:p),αναλογιζομενοι πρακτικοτητα,βαρος,διαρκεια μπαταριας,αντοχη,δηλαδη ο,τι χρειαζεται για οταν θα ειμαι μεσα,τι μου προτεινετε;το g2 που εχω ειναι μεγαλουτσικο και το φοβαμαι να το εχω μαζι μου!παντως και τα δυο ειναι πανεμορφα τα ατιμα!
  7. εδω και καιρο οταν κανω ληψη μιας εφαρμογης η αρχειου απο το ιντερνετ δεν μου εμφανιζει την προοδο της ληψης στο notification bar,υπαρχει καποιος που ξερει πως να το επαναφερω;παιδια τα φωτα σας!
  8. Εχω παραγγειλει εδω και μερες την ιδια θηκη απο Κινα,ακομα περιμενω να ερθει:(πολυ καλη θηκη,το μονο κακο ειναι για εμας που εχουμε τη wifi εκδοση και δεν υπαρχει ακουστικο στο πανω μερος,οτι φαινεται η μικρη τρυπουλα του ακουστικου και με χαλαει λιγο!γιαυτο τη διαλεξα σε ασπρο χρωμα,καθως αφου το tabletακι ειμαι και αυτο ασπρο θα φαινεται λιγοτερο εντονα!
  9. Δε θα ελεγα οτι αλλαζει τοσο η αποσταση οσο η γωνια θεασης απο την οποια εχει τραβηχτει η καθε φωτο.και στις δυο περιπτωσεις,ιδιως στην πρωτη το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο για καμερα κινητου.
  10. οπως εχω αναφερει και σε πιο παλια posts,επειδη το ειχα γυρισει πισω 2 φορες λογω μλπε γραμμης,υπερθερμανσης κτλ,ναι θα αξιζε ΑΝ δεν εβγαζε τοσα προβληματα.δεν μπορω να ακουω ιδιοκτητες να συμβιβαζονται μονο και μονο επειδη θελουν να υποστηριξουν την επιλογη τους,και ετσι εθελοτυφλουν.να σου πω την αληθεια εγω και παλι θα φοβομουνντις νεες παρτιδες,κανεις δε μπορει να πει με βεβαιοτητα οτι δε θα εχουν προβληματα,και γενικα λενε οτι οποιος καει απο το χυλο φυσαει και το γιαουρτι..ετσι κατεληξα και γω στο note 8,που gpad δεν ειναι,ειναι ομως μια συσκευη τουμπανο πολυ κοντανσε επιδοσεις και εχει και πενακι που βολευει πολυ;)πλεον στα 299 αξιζει τον κοπο νομιζω.
  11. Την καλημερα μου σε ολους τους συμφορουμιτες!εχω καμποσες μερες αποκτισει τη συσκευη και ομολογω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και το μηχανημα δουλευει απροβληματιστα.δεν εχω παρατηρισει καμια δυσλειτουργια στη συσκευη απο καποιες που εχουν ακουστει,οπως η αυτοματη φωτεινοτητα κ.τ.λ(δοξα το θεο)εκτος απο μια μικρη καθυστεριση στο focus της καμερας στις νυχτερινες ληψεις.για μενα,ως μεσος χρηστης ως προς τη δουλεια που θελω ενα τηλεφωνο,browsing,email,λιγο office και φυσικα αυτονομια για πολλες τηλεφωνικες κλησεις ειναι απλα οτι καλυτερο και ξεκουραστο εχω πιασει στα χερια μου,και εχουν περασει αρκετουτσικες συσκευες απο αυτα τα χερια!το θεμα ειναι,επειδη πολλοι απο μας ξεψειριζουμε ισως λιγακι τη μαιμου,εχει ακουστει ποτε καποιο σοβαρο προβλημα με τη συσκευη;το προηγουμενο optimus g που ειχα ηταν απο τις καλυτερες υλοποιησεις,και επειδη ηταν και το πρωτο lg smartphone,ανεβασε πολυ στα ματια μου την lg,και ελπιζω απο αποψη αξιοπιστιας να εκανα τη σωστη επιλογη και με το g2.
  12. μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει:το ταμλετακι μας εχει gorilla glass η οχι;τσεκαρα στο internet αλλα δε βρηκα μια ξεκαθαρη απαντηση!
  13. Αυτο που αναφερεις ειναι το λεγομενο light bleeding,συμβαινει στους περισσοτερους αυτο,αλλοτε σε μικροτερο και αλλοτε σε μεγαλυτερο βαθμο,και οταν λεω στους περισσοτερους εννοω και στους κατοχους ολων των ειδων tablet.να μη σε αγχωνει καθολου,καθοτι στο δικο μας συμβαινει σε μικρο βαθμο κατα μεσο ορο,και εννοειται οτι δε θα σου δημιουργησει το παραμικρο θεμα!
  14. μηπως εχεις βαλει τους τιτλους των βιντεο αναποδα;δεν εξηγειται αλλιως!!!
  15. Μηπως ειναι branded η συσκευη σου γιαυτο;δεν ειμαι σιγουρος ομως.
  16. Τελικα αποφασισες να γινεις ελβετος και συ:pδεν εχει παρει ακομα το δικο μας απ οτι εχω κοιταξει.
  17. Εμενα παντως το δικο μου δεν εχει παρουσιασει ποτε θεμα,ουτε με τη φωτεινωτητα,ουτε με το knock κατα το ξεκλειδωμα,τιποτα,και ειναι ελβετικο.μονο μια φορα εφαγε σκαλωμα και αυτο απο δικο μου λαθος,ειχα κατεβασει μια μουφα εφαρμογη για κατεβασμα mp3 κομματιων απο το διαδυκτιο,και μετα σκαλωσε και δεν ανταποκρινοταν.ξηλωμα η εφαρμογη,restart και δεν μου το κανακανε ποτε:Dεχετε να προτεινετε ρε παιδια καμια εφαρμογη της προκοπης που να κατεβαζει δωρεαν τον ηχο απο τα βιντεο στο youtube;κατι καλες που υπηρχαν,οπως και το grab it τωρα δεν τις βρισκω στο playstore πια:(
  18. πες μου μονο ποτε για να φερω την καμερα:lol::lol::lol:
  19. λοιπον,επανερχομαι στο θεμα με το ελβετικο που πηρα απο το kaiser(γ σεπτεβριου 35).το voice mate μου ηρθε σε ενημερωση απο μονο του τελικα,αν δεν κανω λαθος ηρθε μαζι με κατι ενημερωσεις της google!ακολουθησα τις συμβουλες σας(ddr2,the ace,gsir ευχαριστω!)και τελικα το τηλεφωνο δεν ειναι ρουτ.τωρα ως προς το γιατι να τα δινουν στο καιζερ χωρις να ειναι σφραγισμενα,πιθανοτατα να τα εχουν βγαλει για να τα δοκιμασουν αν ενεργοποιουνται απο πριν(το κανουν και μπροστα σου πριν το παρεις),ετσι ωστε να ελαχιστοποιησουν τυχον την πωληση ελλατωματικων προιοντων,και να εχουν και το τομαρι τους καλυμενο αν τους πεις για doa.γιατι σε περιπτωση που το πας για αντικατασταση αν κατι ανακαλυψεις στην πορεια,θα σου πουν οτι το ανοιξαν μπροστα σου πριν το παρεις,οποτε αποποιουνται των ευθυνων τους.λιγο υπουλο μεν,τουλαχιστον θα ξερεις οτι η συσκευη σου ανοιγει πριν πας σπιτι για την ιερα εξεταση!κατι τελευταιο,με το που πληρωσα μου κανει πως ο,τι και αν παθει η συσκευη,σε καλυπτει εγγυηση απο την lg,δεν αναφερθηκε σε doa,οποτε μαλλον επαληθευονται οι σκεψεις που ανεφερα πιο πανω:mad:μακρυα απο ολους βεβαια ευχομαι:D
  20. Root υποθετω οτι θα μπορουσαν να το κανουν για να βγει το logo.αν το εκαναν και το ξερουταραν παλι,υποθετω οτι το logo θα εμφανιζοταν παλι,οποτε για αυτο ειχαν λογο να μου το δωσουν ρουταρισμενο.πως ομως μπορω να καταλαβω αν ειναι η οχι root;εχω σκασει με αυτο το voice mate που δεν υπαρχει που-θε-να!και κατι τελευταιο,antutu μου βγαζει 35500,μηπως ειναι πολυ για stock;(ενας ακομα λογος που σκεφτομαι οτι μπορει να ναι root)
  21. Το οτι ειναι ελβετικο δε με πειραζει,καθοτι ασχετως αν ανηκει στην εε η εγγυηση υποστιριζεται..το θεμα ειναι οτι στην εκδοση λογισμικου βγαζει ενα eur xx,ειναι το stock αυτο;ολοι οι υπολοιποι εχετε την εφαρμογη voice mate;δεν εχω ασχοληθει ποτε με root και γιαυτο ψαχνομαι μηπως το εκαναν αυτοι απο πριν.
  22. παιδια θελω τα φωτα σας επειγοντως!σημερα απεκτησα και εγω το g2 απο το kaiser στα 405ευρω.το κινητο μου ειπε ο πωλητης οτι το πολυ πολυ να βγαζει το logo στην αρχη,αλλα μολις ανοιξαμε τη συσκευη μπροστα του για ελεγχο πριν την αγορα,η συσκευη ξεκινησε κανονικοτατα χωρις logo,οποτε μου εξηγησε οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι unbraned.αυτο το ηξερα γιατι ειχα παρει τηλ πριν παω εκει για να βεβαιωθω,απλα οταν στην αρχη μου ειπε οτι το πολυ πολυ να βγαλει το logo στο ξεκινημα,με εβαλε σε υποψιες..και εξηγουμαι γιατι..οταν ανοιξε τη συσκευασια(την πηρε απο τη βυτρινα που ειχε αλλα τεσσερα g2) δεν παρατηρησα ταινια ασφαλειας,εκτος και αν την εβγαλε ταχυδακτιλουργικα και δεν το πηρα χαμπαρι:lol:οταν πηγα σπιτι διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει η εφαρμογη voice mate..και σκεφτομαι,μηπως το ειχαν ρουταρει απο πριν;το κινητο και ολα τα παρελκομενα ηταν αψογα με τις ζελατινες τους..και λειτουργικοτατα..απλα οπως και να χει ειμαι προβληματισμενος λιγακι..ο κωδικος της συσκευης ειναι 6sw,και αποτι κοιταξα ειναι ελβετικο..μηπως η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν υπαρχει στην ελβετικη ρομ;τι λετε να μπορει να παιζει;τα φωτα σας παρακαλω!
  23. γεια χαρα παιδες!πολυ συντομα θα μπω και γω στην παρεα σας καθως αυριο δινω το g και λογικα απο τεταρτη θα εχω το g2:Dτο κινητο δηλαδη ειναι οσο απροβληματιστο ηταν και το g;ενω η εκτιμιση μου για την lg ειχε ανεβει σημαντικα μετα την εμπειρια του g,η ξενερα που εφαγα με το gpad λογω ελλατωματικων παρτιδων(το γυρισα δυο φορες πισω και τελικα κατεληξα σε note 8) με κρατησε λιγακι πισω:(και κατι αλλο, διαβασα οτι στα περισσοτερα μαγαζια του skroutz,doa ακους αλλα αμα χρειαστεις τελικα σου κανουν το κινεζο και σε στελνουν αντιπροσωπια.σκεφτομαι για καιζερσοπ η phonegallery,απο το δευτερο δεν εχω παρει ποτε και θελω γνωμες αν καποιος γνωριζει.και κατι τελευταιο,τα t mob εχουν μονο το logo στην εκκινηση και τιποτα αλλο;αυτα ευχαριστω!
  24. Παιδες ενδιαφερεται κανεις για optimus g αγορασμενο απο kaisershop τον ιουλιο με δυο μηνες χρησης ομως μονο;ειναι σε αριστη κατασταση με εγγυηση θηκες κτλ,εχω βρει αγοραστη αλλα ειναι μακρυα,οποιος μπορει να ερθει γλυφαδα τελικη τιμη 230.ευχαριστω πολυ!
  25. παιδια μια ερωτηση μονο!ειδα το g2 στο mr.mobi(skroutz) στα 415 και δεν γραφει t mobile.εχει αγορασει κανεις απο εκει να μου πει αν ειναι unbraded τελικα η οχι;απο κριτικες στο συνολο διαβαζω οτι εχει θετικες το συγκεκριμενο καταστημα.
×
×
  • Create New...