SSTAYROS Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 (edited) http://i60.tinypic.com/fuz39c.jpg http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_3-5673.php Πιστεύω θα κλέψει καρδιές!!!!!!!! Root for KitKat 4.4.2 Edited May 24, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 400 euro το είδα σε ένα γερμανικό κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Στην σελίδα της LG της Ελλάδας υπάρχει κανονικά άρα οσονούπω έρχεται!!!!! http://www.lg.com/gr/tablets/lg-V500-lg-g-pad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 299€ η wifi version! Pas mal, το θελω:D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλή τιμή θα το τιμήσω μάλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Με 5 mp κάμερα και με τα specs που εχει....δεν βλέπω τον λόγο γιατι κάποιος να μην παει προς ipad μεριά(και ειμαι lg fanboy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Με 5 mp κάμερα και με τα specs που εχει....δεν βλέπω τον λόγο γιατι κάποιος να μην παει προς ipad μεριά(και ειμαι lg fanboy) Εγω να προσθεσω τον ερχομο του νεου ipad mini retina (παρουσιαζεται στις 22/10), αφιξη που "ματωνει" τις ενδεχομενες πωλησεις του -πολυ καλου, κατα τα αλλα- LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ηρθε http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html?keyphrase=lg+v500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αγορα σημερα απο σκρουτζομαγαζο και παραλαβη αυριο, ελπιζω να με δικαιωσει σαν επιλογη. Κερδισε στο νημα το nexus 7 FHD στην προτιμηση μου γιατι με αγχωσαν αρκετα απο κοντα οι 7 ιντσες του nexus και η μπαταρια του. Το μονο που ελπιζω ειναι να χει και μια αξιοπρεπη υποστηριξη απο XDA μερια. Το φανταζομαι απο τωρα με καμια paranoid, cyanogen, miui..Βοηθησε και το οτι εχω ακουσει τα καλυτερα για το μικρο του αδερφακι το G2, για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ωραίος φίλε μου, καλορίζικο! Γράψε και ενα μινιreview:) Και εγώ σκέφτομαι να βάλω το xoom προς πώληση και να το τσιμπήσω για παρέα του G2 κατά τα Χριστούγεννα! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ωραίος φίλε μου, καλορίζικο! Γράψε και ενα μινιreview:) Και εγώ σκέφτομαι να βάλω το xoom προς πώληση και να το τσιμπήσω για παρέα του G2 κατά τα Χριστούγεννα! Αμα το παραλαβω λογικα αυριο..θα γραψω πολυ συντομα review για καθε ενδιαφερομενο. Mονο μη με αφησετε μονο στο τοπικ, χρειαζομαι λιγη παρεουλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ειναι ακριβως αυτο που περιμενετε. χωρις δυσταγμο κανενα. ρωτηστε κατι συγκριμενο αν θελετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ειλικρινά εξαιρετική τιμή κι έχει μία χαρά τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) το πηρα απο http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=77537 η καλυτερη τιμη μετρητοις η με δοσεις 10x30euro Edited October 25, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 root πως κανω? πως θα εξαφανισω τη κατω μπαρα με τα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλοριζικο..παρελαβες πρωτος. Root δεν πρεπει να γινεται ακομα, πριν λιγες μερες κυκλοφορησε επισημα. Εντυπωσεις απο smoothness, μπαταρια και γενικα αν ειναι τοσο καλη υλοποιηση οσο το μικρο του αδερφακι G2 αν μπορεις να μας πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δοκίμασε με κάποια απο τα εργαλεία που ρουταρονται τα G,G2 λογικα θα κάνουν. Η κάτω μπάρα δεν νομίζω να φεύγει, ίσως μικραίνει. Απο ποιότητα,οθόνη τι λέει; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πραγματικα οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη τη στιγμη σε Tablet 8αρι..Η τιμη του με εξεπληξε ευχαριστα,περιμενα να ειναι πολυ πιο υψηλη.. Η οθονη του πρεπει να ειναι πολυ καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Του pla247 ειναι ελληνικο; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Θέλω κάποιος να μου πει αν έχει καλή ταχύτητα στο πληκτρολόγιό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) κορυφαια οθονη ταχυτατος επεξεργαστης δε χρειαζεται snapdragon 800, o 600 ειναι υπεραρκετος καλο μεγεθος - βαρος πιανεται με το ενα χερι καλα ηχεια mirosd επεκταση κορυφαιο gps κορυφαια ποιοτητα κατασκευης μεγαλη μπαταρια σε σχεση με το nexus 7 2013 που σκεφτομουν το lg ειναι: πιο δυνατο σαφως μεγαλυτερη οθονη πιο ομορφο (τα bezel του nexus ειναι τεραστια) παιρνει microsd καλυτερη κατασκευη (το nexus ειναι πλαστικο) αλλα δεν εχει nfc & wireless charging (δε με πειραξε καθολου) και στις αναβαθμισεις θα καθυστερει αν και η stock rom του lg εχει τα παντα με λιγα λογια οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως τιμης και το μεγεθος του το κανει και φορητο αλλα προσφερει σαφη διαφορα σε σχεση με ενα τηλεφωνο μεγαλης οθονης στο χειρισμο κατι που δε θα λεγα για το nexus η lg χτυπησε φλεβα χρυσου με το lg g pad 8.3 καταφερε να εξολοθρευσει το nexus και αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο επιτευγμα root πως κανω? αυτο το προγραμμα υποσχεται οτι κανει, αλλα λεει δεν ειναι δοκιμασμενο ακομα το συγκεκριμενο tablet οποτε κολωνω http://www.oneclickroot.com/ πως θα εξαφανισω τη κατω μπαρα με τα πληκτρα? https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen θελει root... Edited October 25, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Του pla247 ειναι ελληνικο; και γω απο εκει το πηρα..αμα δεις τερμα κατω στα χαρακτηριστικα της ταμπλετας στην σελιδα εκει λεει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση απο τον κατασκευαστη. Οποτε θα ναι επισημη εισαγωγη λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ναι φυσικα εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας απο το play247 και ελληνικο menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 κορυφαια οθονη ταχυτατος επεξεργαστης δε χρειαζεται snapdragon 800, o 600 ειναι υπεραρκετος καλο μεγεθος - βαρος πιανεται με το ενα χερι καλα ηχεια mirosd επεκταση κορυφαιο gps κορυφαια ποιοτητα κατασκευης μεγαλη μπαταρια σε σχεση με το nexus 7 2013 που σκεφτομουν το lg ειναι: πιο δυνατο σαφως μεγαλυτερη οθονη πιο ομορφο (τα bezel του nexus ειναι τεραστια) παιρνει microsd καλυτερη κατασκευη (το nexus ειναι πλαστικο) αλλα δεν εχει nfc & wireless charging (δε με πειραξε καθολου) και στις αναβαθμισεις θα καθυστερει αν και η stock rom του lg εχει τα παντα με λιγα λογια οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως τιμης και το μεγεθος του το κανει και φορητο αλλα προσφερει σαφη διαφορα σε σχεση με ενα τηλεφωνο μεγαλης οθονης στο χειρισμο κατι που δε θα λεγα για το nexus η lg χτυπησε φλεβα χρυσου με το lg g pad 8.3 καταφερε να εξολοθρευσει το nexus και αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο επιτευγμα root πως κανω? αυτο το προγραμμα υποσχεται οτι κανει, αλλα λεει δεν ειναι δοκιμασμενο ακομα το συγκεκριμενο tablet οποτε κολωνω http://www.oneclickroot.com/ πως θα εξαφανισω τη κατω μπαρα με τα πληκτρα? https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen θελει root... Φιλε ασε το root προς το παρον, δεν υπαρχει ακομα κατι επισημο..στο xda καλα καλα δεν εχουν ανοιξει topic. Οτι σαβουρα δε χρειαζεσαι απενεργοποιησε τη προς το παρον. Τεσταρε λιγες μερες το ταμπλετακι σε στοκ κατασταση ωστε σε λιγες μερες που θα μπορεις να ρουταρεις και να περασεις καμια rom..να χεις μετρο συγκρησης. Το δικο μου ερχεται την τριτη, μεχρι τοτε..ασπρο η μαυρο το χεις? Εντυπωσεις απο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ασπρο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! ΟΧΙ σα τη βιντεοκασετα το nexus 7... θελω root για titanium backup αλλα πρωτα πρωτα για να ξεφορτωθω τη μπαρα κατω :( κανω υπομονη το μηχανημα πεταει και φυσικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο αποψη φορητοτητας ταχυτητας ομορφιας ποιοτητας κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts