panosz75 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Να ρωτήσω πέρα από μαμά huawei ποια άλλα παίζουν με τα κινιτα της Huawei γιατί ότι και να Δωκιμασα και φορτίζει τέρμα αργά (0.5 με 0.7alA) και βράζει κινιτο.... Με μάλα σφαίρα και είναι κρύο... Αλλά κοστίζει και αρκετά και ειναι δυσεύρετο Για να φορτίσεις γρήγορη φόρτιση σε Huawei, το power bank θα πρέπει να είναι συμβατό με το πρότυπο FCP. Κάποια Xiaomi έχουν αυτή τη δυνατότητα, και σίγουρα ένα από τα Blitzwolf, αυτό που έχω κι εγώ, το Blitzwolf BW-PF2, που είναι συμβατό με τα περισσότερα πρότυπα γρήγορης φόρτισης. Εγγυημένα δουλεύει με Huawei, το έχω δοκιμάσει στο P10 lite του αδερφού μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σπέρνει πάντως το σιαομάκι το 2i. Απίστευτα γρήγορη η φόρτιση του, πολύ βολικό, και δεν το έχω ακόμα ούτε καν μια βδομάδα. Μαζί με το Intenso Q10000 θα είναι τρομερό δίδυμο. Πολύ καλή επιλογή. Σ' ευχαριστώ king2009 που μου το πρότεινες.Χαίρομαι φίλε μου! Τελικά στο δικό έφταιγε απλά το καλώδιο που είχε μέσα! Είναι οκ.. Τώρα μου φορτίζει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πρόβλημα και στη κανονική ρύθμιση.. Το τηλέφωνο τελικά σε ποια από τις δύο θύρες φορτίζει πιο γρήγορα? Είναι κ οι δύο qc3? Βασικά Redmi note 5 έχω, που είναι qc2.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Χαίρομαι φίλε μου! Τελικά στο δικό έφταιγε απλά το καλώδιο που είχε μέσα! Είναι οκ.. Τώρα μου φορτίζει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς πρόβλημα και στη κανονική ρύθμιση.. Το τηλέφωνο τελικά σε ποια από τις δύο θύρες φορτίζει πιο γρήγορα? Είναι κ οι δύο qc3? Βασικά Redmi note 5 έχω, που είναι qc2.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνδέοντας μόνο ένα κινητό, κι απ' τις δύο θύρες φορτίζει με ταχεία φόρτιση και το Nokia 8 που είναι qc3.0 αλλά και το LG G4 που είναι qc2.0. Με δύο συσκευές πάνω, δίνει 5 volt + 3.6A μέγιστο, λογικά από 1.8Α η κάθε θύρα, αν συνδέσεις συσκευές που "τραβάνε" το ίδιο. Άρα ένα θεωρητικό μέγιστο 18 watt ταυτόχρονα κι απ' τις δύο θύρες, αναλογικά διαμοιραζόμενα ανάλογα τις συσκευές που θα συνδέσεις, π.χ. 9W+9W. Καθόλου άσχημα. Εννοείται ότι με μια συσκευή πάνω δίνει 9V x 2Α = 18Watt, που είναι το θεωρητικό μέγιστο για το QC3.0. Edited August 1, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σπέρνει πάντως το σιαομάκι το 2i. Απίστευτα γρήγορη η φόρτιση του, πολύ βολικό, και δεν το έχω ακόμα ούτε καν μια βδομάδα. Μαζί με το Intenso Q10000 θα είναι τρομερό δίδυμο. Πολύ καλή επιλογή. Σ' ευχαριστώ king2009 που μου το πρότεινες.Είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά, πιο θεωρείς πιο γρήγορο-καλυτερο; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά, πιο θεωρείς πιο γρήγορο-καλυτερο; Το Xiaomi έχει το πλεονέκτημα του ότι φορτίζει το ίδιο πιο γρήγορα, καθώς έχει γρήγορη φόρτιση και στην είσοδο, από την άλλη το Intenso έχει για μένα το πλεονέκτημα ότι αν δε θες να ταλαιπωρήσεις το κινητό με γρήγορη φόρτιση υποχρεωτικά, το συνδέεις στη θύρα που βγάζει 5V/2Α κι έτσι φορτίζει αρκετά γρήγορα χωρίς να τσιτώνεις τη μπαταρία του. Το Xiaomi δεν έχει θύρα "κανονικής" φόρτισης, 5V/2Α. Και οι δύο έξοδοί του δίνουν γρήγορη φόρτιση, εκτός κι αν συνδέσεις δύο κινητά ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια, αν έφευγα για ΣΚ και έπρεπε να πάρω μόνο ένα από τα δύο μαζί μου, θα έπαιρνα το Intenso. Edited August 1, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 αρχισαν τα σκαλωματα στο intenso...(με ελαχιστες χρησεις ως τωρα), δεν αρχιζει την φορτιση του τηλεφωνου, την/τις προηγουμενες φορες εβγαλα το καλωδιο και το ξαναεβαλα και πηρε μπροστα, χθες, το εκανα καμποσες φορες, αλλα δεν επαιρνε μπρος και το συνδεσα σε φορτιστη (να το φορτισω και καλα..) για να "ξυπνησει", σημερα δοκιμαζω, παλι τα ιδια, δεν θα το συνδεσω σε φορτιστη αυτη την φορα ειπα, αλλα χρειαστηκε να βαλω και να βγαλω το καλωδιο κανα 5αρι φορες για να παρει μπρος, τα ιδια και με το ενσωματωμενο καλωδιο, δοκιμασα και με αλλο καλωδιο εννοειται, τα ιδια... εχει κανενας παρομοια συμπτωματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 αρχισαν τα σκαλωματα στο intenso...(με ελαχιστες χρησεις ως τωρα), δεν αρχιζει την φορτιση του τηλεφωνου, την/τις προηγουμενες φορες εβγαλα το καλωδιο και το ξαναεβαλα και πηρε μπροστα, χθες, το εκανα καμποσες φορες, αλλα δεν επαιρνε μπρος και το συνδεσα σε φορτιστη (να το φορτισω και καλα..) για να "ξυπνησει", σημερα δοκιμαζω, παλι τα ιδια, δεν θα το συνδεσω σε φορτιστη αυτη την φορα ειπα, αλλα χρειαστηκε να βαλω και να βγαλω το καλωδιο κανα 5αρι φορες για να παρει μπρος, τα ιδια και με το ενσωματωμενο καλωδιο, δοκιμασα και με αλλο καλωδιο εννοειται, τα ιδια... εχει κανενας παρομοια συμπτωματα; Ποιο Intenso είναι; Αυτό με τη γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Xiaomi παιδιά. Έχω το 10000 3 χρόνια δουλεύει άψογα συνέχεια τώρα καλοκαίρι το έχω με ανεμιστήρα δουλεύει όλη μέρα. Το xiaomi 2i που πρότεινα στο φίλο πανο φορτίζει ακόμα πιο γρήγορα ότι του έχω ρίξει το φορτίζει καλύτερα από τον βασικό φορτιστή. Τρομερό vfm. Μην μασάτε για την μπαταρία στα 3 χρονια θα αλλάξετε μια δεν τρέχει τίποτα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Όταν λες ότι το δουλεύεις με ανεμιστήρα, τι εννοείς φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Όταν λες ότι το δουλεύεις με ανεμιστήρα, τι εννοείς φίλε μου; Προφανως με ανεμιστηρακι usb εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ποιο Intenso είναι; Αυτό με τη γρήγορη φόρτιση; οχι, το s10000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 οχι, το s10000Εάν έχεις εγγύηση μη σκας, πάνε το πίσω και τέλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ναι, σωστα, εχω, αρχες του ετους το πηρα, το δοκιμασα και σημερα το πρωι, με την πρωτη εννοοειται πως δεν επαιξε, επρεπε να βγαλω το καλωδιο που ηταν συνδεδεμενο πανω στο powerbank και μετα απο λιγο επαιξε, πιο ευκολα απ την προηγουμενη φορα, αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο που ειναι λιγο "hit-or-miss" η ολη φαση, επισης, 2 φορτισεις υπολογιζω να μου βγαζει πανω κατω (15 -> 100 σε 3000mah μπαταρια, αρα 2*2500=5000mah συνολικα), νομιζω λιγο ειναι κι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 https://www.digitallife.gr/isiotiki-mallion-kai-powerbank-2-se-1-ena-prototypo-proion-apo-tin-xiaomi-gia-tis-kalokairines-sas-apodraseis-29529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarmugen Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους.Αγόρασα το παρακάτω power bank: http://esperanza.pl/szczegolyProduktu.php?kat=279&item=1419&lan=4&cur=2 (output voltage and current:5V/1A,1.5A,2A) και ενώ φορτίζει κανονικά δύο παλιά smartphones (lg & sony) μόλις το δοκιμάζω σε huawei p10 το φορτίζει για 10 δευτερόλεπτα,σταματάει για 1-2 δευτερόλεπτα (σβήνουν τα λαμπάκια του power bank) & μετά κάνει πάλι το ίδιο συνέχεια χωρίς να πειράξω κάτι.Μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο το κάνει αυτό & εάν υπάρχει τρόπος να το φορτίζει κανονικά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-ZMI-QB810-10000mAh-Power-Bank-Two-way-Quick-Charge-with-Type-C-Micro-Input-p-1244465.html?cur_warehouse=CN ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο εδω το powerbank? θελω ενα powerbank να φορτιζει με type c καλωδιο καθως και να εχει ταχεια φορτιση για να το εχω στο στρατο. προτιμω 10000 σε χωρητικοτητα διοτι το 20000 ειναι πολυ μεγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-ZMI-QB810-10000mAh-Power-Bank-Two-way-Quick-Charge-with-Type-C-Micro-Input-p-1244465.html?cur_warehouse=CN ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο εδω το powerbank? θελω ενα powerbank να φορτιζει με type c καλωδιο καθως και να εχει ταχεια φορτιση για να το εχω στο στρατο. προτιμω 10000 σε χωρητικοτητα διοτι το 20000 ειναι πολυ μεγαλο Θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό: https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html Φορτίζει με ταχεία φόρτιση οποιαδήποτε συσκευή (Qualcomm QC3.0, Huawei FCP, Samsung AFC, Apple, Mediatek PE2.0 κλπ), το ίδιο φορτίζει μέσω της Type C με ταχεία φόρτιση (αρκεί να του βάλεις γρήγορο φορτιστή) και η Type-C λειτουργεί και ως έξοδος που δίνει μέγιστο 5V/3Α. Δοκιμασμένο, θηρίο, δε χαμπαριάζει τίποτα. Έχω πάρει δύο και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Αν δεν έχεις τόσο μεγάλο θέμα με την Type-C, θα σου πρότεινα κι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13963071/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2i-10000mAh.html (Από Ελλάδα συμφέρει καλύτερα). Με ένα ανταπτοράκι Type-C σε microUSB είσαι αρχηγός. Κι αυτό δοκιμασμένο, καταπληκτικό μηχανάκι. Μόνο που δεν ταχυφορτίζει Huawei και Mediatek, αλλά μόνο τα βασικά (Qualcomm, Apple, Samsung). Edited September 1, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό: https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html Φορτίζει με ταχεία φόρτιση οποιαδήποτε συσκευή (Qualcomm QC3.0, Huawei FCP, Samsung AFC, Apple, Mediatek PE2.0 κλπ), το ίδιο φορτίζει μέσω της Type C με ταχεία φόρτιση (αρκεί να του βάλεις γρήγορο φορτιστή) και η Type-C λειτουργεί και ως έξοδος που δίνει μέγιστο 5V/3Α. Δοκιμασμένο, θηρίο, δε χαμπαριάζει τίποτα. Έχω πάρει δύο και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Αν δεν έχεις τόσο μεγάλο θέμα με την Type-C, θα σου πρότεινα κι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/13963071/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2i-10000mAh.html (Από Ελλάδα συμφέρει καλύτερα). Με ένα ανταπτοράκι Type-C σε microUSB είσαι αρχηγός. Κι αυτό δοκιμασμένο, καταπληκτικό μηχανάκι. Μόνο που δεν ταχυφορτίζει Huawei και Mediatek, αλλά μόνο τα βασικά (Qualcomm, Apple, Samsung). θα παω στρατο, κι επειδη εχω κινητο με type c ( mi note 3) θα ηθελα να φορτιζει με type c για να μην μπλεκω με καλωδια. εχω ηδη powerbank της xiaomi και λεω να το δωσω στον αδερφο μου για κατι "καλυτερο" της blitzwolf με φοβιζουν οι διαστασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) θα παω στρατο, κι επειδη εχω κινητο με type c ( mi note 3) θα ηθελα να φορτιζει με type c για να μην μπλεκω με καλωδια. εχω ηδη powerbank της xiaomi και λεω να το δωσω στον αδερφο μου για κατι "καλυτερο" της blitzwolf με φοβιζουν οι διαστασεις Το Blitzwolf είναι πολύ πιο μαζεμένο σε πλάτος και ύψος σε σχέση με ένα τυπικό Xiaomi, αλλά είναι πιο παχύ. Από βάρος σχεδόν τα ίδια. Σημείωση: το Blitzwolf που σου λέω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο type c σε type c, αλλά από την Type C δε βγάζει κλασική ταχεία φόρτιση, αλλά 5V/3Α. Για να φορτίσεις με ταχεία φόρτιση πρέπει να συνδέσεις ένα κλασικό καλώδιο type A σε type C. Ίσως το καλύτερο γι' αυτό που ζητάς είναι αυτό: https://m.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-QC3_0-Polyme-Power-Bank-Pro-with-Type-C-Output-For-Xiaomi-5s-Xiaomi-Note-2-p-1114896.html Αλλά πας πολύ πιο ψηλά σε τιμή. Edited September 1, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Το Blitzwolf είναι πολύ πιο μαζεμένο σε πλάτος και ύψος σε σχέση με ένα τυπικό Xiaomi, αλλά είναι πιο παχύ. Από βάρος σχεδόν τα ίδια. Σημείωση: το Blitzwolf που σου λέω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο type c σε type c, αλλά από την Type C δε βγάζει κλασική ταχεία φόρτιση, αλλά 5V/3Α. Για να φορτίσεις με ταχεία φόρτιση πρέπει να συνδέσεις ένα κλασικό καλώδιο type A σε type C. Ίσως το καλύτερο γι' αυτό που ζητάς είναι αυτό: https://m.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-QC3_0-Polyme-Power-Bank-Pro-with-Type-C-Output-For-Xiaomi-5s-Xiaomi-Note-2-p-1114896.html Αλλά πας πολύ πιο ψηλά σε τιμή. ξεφευγει too much η τιμη. παιζει να μεινω και με το ιδιο στη χειροτερη. σε ευχαριστω παρα πολυ παντως. και το blitzwolf καλη επιλογη φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ξεφευγει too much η τιμη. παιζει να μεινω και με το ιδιο στη χειροτερη. σε ευχαριστω παρα πολυ παντως. και το blitzwolf καλη επιλογη φαινεται Ναι όντως είναι πολύ καλό το Blitzwolf. Γενικά η εταιρία αυτή βγάζει απίστευτα ποιοτικά προϊόντα, φορτιστές, καλώδια κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δεν μου λέτε ρε παίδες...Οταν φορτίζεται το κινητό σας ή το τάμπλετ σας με το power bank,και φτάσει στο 100% η φόρτιση,το power bank σας παραμένει ενεργό?Κοινώς σβήνουν τα φωτάκια του ή παραμένουν ανοικτά?Παρατήρησα ότι με το Intenso QC10000 μου,είτε το τάμπλετ μου είναι κλειστό και φτάνει στο 100% ,είτε είναι ανοικτό και φτάνει στο 100%,το power bank παραμένει ενεργο,με ανοικτά τα φωτάκια του κοινώς.Υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό?Δεν θα έπρεπε να έσβηνε μετά την πλήρη φόρτιση του τάμπλετ? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 και ανοικτα να μενουν τα λαμπακια δεν τραβαει ρευμα οταν γεμισει το κινητο ή το tablet γιατι που να το βαλει το παραπανω; εκτος αν το χρησιμοποιεις παραλληλα το τελευταιο, οποτε και καταναλωνει, αρα και ξαναπαιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Κανονικά η εκάστοτε εταιρία,έπρεπε να κόβει μισθό σε μέλη του myphone...Τόσο άμεση απάντηση που με καλύπτει πλήρως δεν έχω πάρει ούτε από τηλέφωνα ή live chat εταιριών που έχω χρησιμοποιήσει!Χαχαχα!Να σαι καλά φίλε μου!Οπότε δεν υπάρχει θέμα.Απλά ρώτησα γιατί μου είχε καθίσει ότι παλιά ένα άλλο intenso που είχα,έσβηνε με το που ολοκληρωνόταν η φόρτιση. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 επειδη πηρα κι εγω ενα intenso προσφατα και δεν το βλεπω να συμπεριφερεται και πολυ... σοϊ, θα σου ελεγα οτι εχω την εντυπωση οτι τα xiaomi ειναι αρκετα πιο αξιοπιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts