Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δούλεψε το αν θες να μας πεις..,λέω να το πάρω κι εγώ..

Καλημέρα. Τώρα είδα το μήνυμα σου. Απο ποιοτητα ειναι πολυ στιβαρος με ωραια υφη πλαστικου. Τραχυ στις μεγαλες επιφανειες κ λειο στις μικρες. Τελικά το χρησιμοποίησα γιατίη νέα συσκευή καταναλώνει μπαταρία αρκετά γρηγορα κ δεν μπορώ να είμαι συνέχεια δίπλα στην πρίζα. Να ξέρεις ότι είναι βαρύς. Δλδ δεν τον έχεις για να τον σηκώνεις καθημερινά μαζί σου. Για την χωρητικότητα του όμως είναι πούπουλο. Εσενα μπορει να σε βολεψει. Μια φόρτιση το έκανα. Ήταν στη μέση όταν το πήρα κ περίμενα κάνα 2ωρο να γεμίσει. Δεν θυμάμαι καλά να σ πω την αληθεια. Σήμερα που θα αδειάσει κ θα τον ξαναφορτισω,πλήρως αυτή τη φορα, θα γράψω πόση ώρα έκανε. Την συσκευή μου τη φορτίζει στον ίδιο χρόνο με το να την φορτίζα από τη πρίζα. Αν έχεις κάποια απορία πες μου.

Αφού αποφορτίστηκε τελείως χρειάστηκαν 7 ώρες για να σταματήσουν να αναβοσβηνουν τα 4 λαμπάκια.

Χαχα οκ! Ρωταω γιατί είναι πάνω από 1:30 ώρα στο τελευταίο! Thx

Σκέψου ότι ένα φωτάκι αντιστοιχεί σε περίπου 2.500 mah.

Ένα κινητό με τέτοια μπαταρία συνήθως παίρνει ένα 2ωρο να φορτίσει..

ROMOSS Sense 4 10400mAh και XIAOMI 5V 2A 10400mAh είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2

Εχω το romoss sense 4 και παρατηρώ ότι δεν είναι συμβατό με κάποιες συσκευές.πχ Το παλιό μου κινητό το doogee x5 pro το φόρτιζε κανονικά με 1.05Α όσο και ο φορτιστής τοίχου.Ενα vodafone smart ultra 6 επίσης μια χαρά.Ομως το homtom ht6 που έχω τώρα αλλά και το tablet pipo w7s τα φορτίζει πολύ αργά..Με 0.6-0.7mah μέγιστο και κάνουν πάρα πολύ ώρα να φορτίσουν ενώ είναι σίγουρο ότι μπορούν να δεχτούν μέχρι και 2Α ρεύμα.Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο (που στον φορτιστή τοίχου είναι οκ) αλλά δεν αλλάζει κάτι.H πλάκα είναι ότι άμα τα συνδέσω στην 2A θύρα,τότε δίνει ακόμη λιγότερο ρεύμα απο 0.6 περίπου 0,45-0.5 και κάνουν ακόμη πιο πολύ ώρα να φορτίσουν.Οπότε πρακτικά αυτή την στιγμή μου είναι άχρηστο..Και απο πραγματική χωρητικότητα είναι γύρω στα 6600mah.

Αν θα έπαιρνα άλλο,θα πήγαινα στο xiaomi.

Edited by bbbb

Ύστερα από ψάξιμο μήπως άλλαξε κάτι τελευταία στον χώρο των powerbank διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ανανέωση. Έτσι μόλις "χτύπησα" ένα 10αρακι της xiaomi σε ασημί! :)

Ύστερα από ψάξιμο μήπως άλλαξε κάτι τελευταία στον χώρο των powerbank διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ανανέωση. Έτσι μόλις "χτύπησα" ένα 10αρακι της xiaomi σε ασημί! :)

την καλύτερη επιλογή έκανες, από που και πόσο?

Εγώ πήρα ένα Romos Solo 16.000 και σώθηκα, απλά τέλειο. Το φόρτισα φουλ και μετά φόρτισα δυο ταμπλετ που είχαν 12.000 cell μπαταρία και τα δυο και το Ζ2 με χωρητικότητα 3.200, και τα φόρτισε για πλάκα και μου έχει μείνει και μια γραμμή στην φόρτιση ακόμη. Σε μαγαζί που το πήρα μου εγγυήθηκαν πως ότι λέει σε αποθήκευση το έχει και δεν κλέβει τίποτα. Το απέδειξε χθες που φόρτισε τα πάντα χωρίς πρόβλημα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αυτο δε γινεται, αλλα για να το λες...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εννοώ ότι φόρτισε ένα τάμπλετ Odys που έχει μπαταρία 6.000 cell ένα τάμπλετ Sony Xperia S με 6.000 cell και το Xperia Z2 3.200. Παιδιά εγώ αυτό είδα αυτό γράφω, έχει ακόμα μια γραμμή την τελευταία που φαντάζομαι αν βάλω και κάτι άλλο να φορτίσει θα το φορτίσει έστω λίγο. Πάντως είχα περιέργεια γιατί από μαγαζί που το πήρα μου εγγυήθηκαν για το συγκεκριμένο πως έχει όσο λέει σε χωρητικότητα. Έχω και ένα Xiaomi των 10.000, που δεν μπορεί να φορτίσει και τα δύο μαζί, ένα τάμπλετ και το Ζ2 που έχω.

Εγώ παιδιά είχα βάλει στο μάτι ένα romoss sailing 5.

Η τιμή του με απομακρυνε και πήρα από ebay 2 power bank xiaomi 16000. Ενα για μένα και ένα για έναν φίλο.

Χωρίς πολύ ψάξιμο στα 15€το ένα.

Λοιπόν όταν ήρθαν, οι συσκευασία του (λίγο ταλαιπωριμενη) με έκανε να το ψάξω και να καταλάβω ότι δεν είναι γνήσιο προϊόν. Ο πωλητής μου επέστρεψε το 50% των χρημάτων για να μην ανοίξω θέμα και τα κράτησα και τα πούλησα 5€το ένα ενημερωνοντας ότι είναι fake και στην ουσία έχασα 5€.

Αγορασα το romoss sailing 5 την επόμενη μέρα.

Είναι τέλειο και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσω και να χρησημοποιησω fake προϊόν στο s6 μου.

kountouraN

Εγώ παιδιά είχα βάλει στο μάτι ένα romoss sailing 5.

Η τιμή του με απομακρυνε και πήρα από ebay 2 power bank xiaomi 16000. Ενα για μένα και ένα για έναν φίλο.

Χωρίς πολύ ψάξιμο στα 15€το ένα.

Λοιπόν όταν ήρθαν, οι συσκευασία του (λίγο ταλαιπωριμενη) με έκανε να το ψάξω και να καταλάβω ότι δεν είναι γνήσιο προϊόν. Ο πωλητής μου επέστρεψε το 50% των χρημάτων για να μην ανοίξω θέμα και τα κράτησα και τα πούλησα 5€το ένα ενημερωνοντας ότι είναι fake και στην ουσία έχασα 5€.

Αγορασα το romoss sailing 5 την επόμενη μέρα.

Είναι τέλειο και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσω και να χρησημοποιησω fake προϊόν στο s6 μου.

ποτέ δεν αγοράζουμε προϊόντα xiaomi από ebay, ιδιαίτερα όταν οι τιμές είναι υπερβολικά καλές.

το κεφάλι σου θα το είχες ήσυχο αν είχες συμβουλευτεί πρώτα το παρόν θέμα για το από που να αγοράσεις αυθεντικό power bank της xiaomi. και στην τιμή που πλήρωσες για το romoss θα είχες αγοράσει 2 16000.

Edited by Xander

την καλύτερη επιλογή έκανες, από που και πόσο?

Περίπου στα 12ευρώ από banggood (χρησιμοποίησα πόντους).

Τόσο το έδινε και το gearbest μαζί με θήκη πλαστική αλλά μέχρι να μου έρθουν οι παραγγελίες μου από Νοέμβρη ή να με πάρουν στα σοβαρά σαν πελάτη στο support τους που μου στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα, προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω και να έχω customer service.

Περίπου στα 12ευρώ από banggood (χρησιμοποίησα πόντους).

Τόσο το έδινε και το gearbest μαζί με θήκη πλαστική αλλά μέχρι να μου έρθουν οι παραγγελίες μου από Νοέμβρη ή να με πάρουν στα σοβαρά σαν πελάτη στο support τους που μου στέλνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα, προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω και να έχω customer service.

ναι και εγώ το αποφέυγω το gearbest. από την άλλη και το banggood το έχει παρακάνει, είναι από τα πιο ακριβά τώρα πια.

ποτέ δεν αγοράζουμε προϊόντα xiaomi από ebay, ιδιαίτερα όταν οι τιμές είναι υπερβολικά καλές.

το κεφάλι σου θα το είχες ήσυχο αν είχες συμβουλευτεί πρώτα το παρόν θέμα για το από που να αγοράσεις αυθεντικό power bank της xiaomi. και στην τιμή που πλήρωσες για το romoss θα είχες αγοράσει 2 16000.

Ναι ήταν γρήγορη κίνηση και χωρίς ψάξιμο..

Δυστυχώς.

Εγώ τώρα εντάξει πήρα το romoss, μπορείς να μου πεις όμως από που μπορώ να αγοράσω ένα γνήσιο xiaomi? Για τον φίλο που πήρα στο λαιμό μου, και για να ξέρω στο μέλλον από που να αγοράζω xiaomi.

Ευχαριστώ

kountouraN

Ναι ήταν γρήγορη κίνηση και χωρίς ψάξιμο..

Δυστυχώς.

Εγώ τώρα εντάξει πήρα το romoss, μπορείς να μου πεις όμως από που μπορώ να αγοράσω ένα γνήσιο xiaomi? Για τον φίλο που πήρα στο λαιμό μου, και για να ξέρω στο μέλλον από που να αγοράζω xiaomi.

Ευχαριστώ

geekbuying, banggood, vickmall, minideal, ibuygou. όπου βρεις την καλύτερη τιμή το παίρνεις.

geekbuying, banggood, vickmall, minideal, ibuygou. όπου βρεις την καλύτερη τιμή το παίρνεις.

Αυτά που ανέφερες, θέλουν PayPal για την αγορά ή μπορείς να δώσεις την κάρτα σου όπως στο Amazon.

Το banggood δεχεται απευθείας την κάρτα, το vickmall δεν ξερω αν τοχει αλλά περνάει το paypal, αλλα όλα αυτά είναι μια άλλη κουβέντα. Δλδ τι πρέπει να κάνουμε; να μην πούμε τα καταστήματα; αφού έχουμε capital controls.. έχουν βγει αλλά κόλπα. Άμα βρεις εσύ από Ελλάδα γνησιο πες μου..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δλδ τι πρέπει να κάνουμε; να μην πούμε τα καταστήματα; αφού έχουμε capital controls.. έχουν βγει αλλά κόλπα. Άμα βρεις εσύ από Ελλάδα γνησιο πες μου..

ήρεμα ρε συ απλά ρώτησε το παλικάρι, δεν το είπε επιθετικά νομίζω :p

rage όνομα και πράγμα! χαχα

Αυτά που ανέφερες, θέλουν PayPal για την αγορά ή μπορείς να δώσεις την κάρτα σου όπως στο Amazon.

ότι είπε ο roid ισχύει. όλα δέχονται Paypal (στο vickmall περνάει η αγορά στάνταρ) και μερικά από αυτά δέχονται και σκέτη κάρτα το οποίο φυσικά και ΔΕΝ προτείνω μιας και το paypal σου παρέχει ασφάλεια. όσο αξιόπιστο και να είναι ένα μαγαζί, επειδή βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου καλύτερα να προστατευόμαστε όσο μπορούμε.

Edited by Xander

Χαχαχα, ακριβώς αυτό....φυσικά και μόνο Ερώτηση έκανα. Απλά επειδή με βολεύει η απευθείας πληρωμή με κάρτα για αυτό ρώτησα. Αγοράζω από Amazon με αυτό τον τρόπο και δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πάντως αυτό το να ρωτάς κάτι και σχεδόν όλοι να σε κράζουν είναι ενοχλητικό, απλά μην απαντάτε βρε παιδιά.......

Χαχαχα, ακριβώς αυτό....φυσικά και μόνο Ερώτηση έκανα. Απλά επειδή με βολεύει η απευθείας πληρωμή με κάρτα για αυτό ρώτησα. Αγοράζω από Amazon με αυτό τον τρόπο και δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πάντως αυτό το να ρωτάς κάτι και σχεδόν όλοι να σε κράζουν είναι ενοχλητικό, απλά μην απαντάτε βρε παιδιά.......

Αν θες απευθείας με κάρτα τότε πάρε από banggood.

The day is my enemy, the night my friend

Γνησιο 20αρι της xiaomi πηρα απο το χονορ. Περασα τον κωδικο και ολα οκ. Πρωτη φορά τον δεχτηκε και ελεγε οτι οντως ειναι γνησιο.

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank