egodemis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 [ATTACH]54373[/ATTACH] [ATTACH]54374[/ATTACH] Δεν μπορω να πω πως τρελάθηκα με την αυτονομία. Και το εχω πάντα σε 3G. Το G750 με την ίδια χρηση μου εβγαζε καλύτερα στατιστικά που να δεις 4g με ασταθές σήμα...... και οθόνη στο full 2 ώρες οθόνης βγάζεις εκεί........... και αν............ με wifi και χαμηλό φωτισμό 8 ώρα χτυπάς.......... αλλά με 4g και σωστό φως κλαίμε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 που να δεις 4g με ασταθές σήμα...... και οθόνη στο full 2 ώρες οθόνης βγάζεις εκεί........... και αν............ με wifi και χαμηλό φωτισμό 8 ώρα χτυπάς.......... αλλά με 4g και σωστό φως κλαίμε κανονικά Δηδ εγω που εβγαλα σημερα 4 ωρες και gps κανα 15 λεπτο ειμαι καλα δηδ.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δηδ εγω που εβγαλα σημερα 4 ωρες και gps κανα 15 λεπτο ειμαι καλα δηδ.. GPS πλέον είναι battery friendly,ειδικά με καλό navigator αλλά ναι 4 ώρες με χρήση 3g (όχι απλά ανοιχτό αλλά να κάνεις χρήση) και οθόνη στο τέρμα το φως τότε δεν είναι απλά καλά αλλα θεικα!!! τώρα αν ήσουν σε auto και περιστασιακη χρήση είσαι απλός στα φυσιολογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 GPS πλέον είναι battery friendly,ειδικά με καλό navigator αλλά ναι 4 ώρες με χρήση 3g (όχι απλά ανοιχτό αλλά να κάνεις χρήση) και οθόνη στο τέρμα το φως τότε δεν είναι απλά καλά αλλα θεικα!!! τώρα αν ήσουν σε auto και περιστασιακη χρήση είσαι απλός στα φυσιολογικά Google maps ρουφαει ομως..οθονη αυτοματο αλλα κατα βαση υψηλη φωτεινοτητα.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χαιρετω και Χρονια πολλά. Θα σας πω κατι που εμενα μου φαινεται εντελως τρελό. Οταν πηγαινω στην αδελφη μου,εκει υπαρχει ενα wifi του ανηψιου,που το χρησιμοποιω ,ειτε εχοντας ενα iPad Air,ειτε το κινητο μου,ενα Note 3. E,εδω συμβαινει το εξης περιεργο.Οταν ανοιξω το iPad,τα παντα δουλευουν οπως θα επρεπε,δηλαδη,μπορει να λειτουργησουν ταυτοχρονως,και το desktop και το iPad. Οταν αντιθετως,ανοιξω το κινητό για να μπω στο Ιντερνετ με το wifi,τοτε,αν ο ανηψιος δουλευει με το desktop του,τοτε το δικτυο πεφτει,και αυτο γινεται παντα οταν μπαινει στο δικτυο το κινητο. Τι λετε νε συμβαινει;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ας δοκιμάσει να αλλάξει κανάλι εκπομπής στο router για αρχή. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μισή ώρα για να φορτίσει η μπαταρία από 90 έως 100% ενώ έπαιζα. Είναι φυσιολογικό; δεν υποτίθεται είναι γρήγορη φόρτιση; στο LG g2 που είχα πριν ενώ έπαιζα 10% τα έπαιρνε σε 10 λεπτά το πολύ.. Το πολύ όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Νομιζω με μαμα ρομ και κερνελ και μαμα μπαταρια καλουτσικα ειναι Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Νομιζω με μαμα ρομ και κερνελ και μαμα μπαταρια καλουτσικα ειναι Μια χαρά είσαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μισή ώρα για να φορτίσει η μπαταρία από 90 έως 100% ενώ έπαιζα. Είναι φυσιολογικό; δεν υποτίθεται είναι γρήγορη φόρτιση; στο LG g2 που είχα πριν ενώ έπαιζα 10% τα έπαιρνε σε 10 λεπτά το πολύ.. Το πολύ όμως... Τι παιχνίδι έπαιζες;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δεύτερη φόρτιση με crash LP τα συμπεράσματα δικά σας :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 καλημέρα σε όλους καλή χρονιά με υγειά και ανθρωπιά !! ήθελα να ρωτήσω πόση ώρα κάνει περίπου να φορτιση η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Περίπου 1.30 ώρα. Εξαρτάται αν το χρησιμοποιείς παράλληλα η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 δηλαδή έμενα που το έβαλα από της 4 μέχρι της 9 και είχε και 40% πρέπει να ψάξω να δω τι φταίει εε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεύτερη φόρτιση με crash LP τα συμπεράσματα δικά σας :cool: Τι εννοεις.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 δηλαδή έμενα που το έβαλα από της 4 μέχρι της 9 και είχε και 40% πρέπει να ψάξω να δω τι φταίει εε?? ναι καπου εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Στοκ Lollipop... Μία μέρα μετά... 60% και δύο ώρες και είκοσι λεπτά οθόνη.. Όχι άσχημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Crash lollipop 1.5 greenify σε κάποιες εφαρμογές . Όσο πάει στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Crash v1.6 50% auto φωτεινότητα https://www.dropbox.com/s/6lkb6f6zazdkyjg/2015-01-11%2006.17.56.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/cs1ne910xuojahn/2015-01-11%2006.18.26.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/fw4y5tbfwlbbq11/2015-01-11%2006.18.58.png?dl=0 Που να βγει και custom kernel,όλα ανοιχτά συνχρονισμοι 2 mail dropbox facebook viper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Στοκ λολι με απίστευτο ξεσκισμα της συσκευής... Πολύ ευχαριστημένος θα έλεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Στοκ λολι με απίστευτο ξεσκισμα της συσκευής... Πολύ ευχαριστημένος θα έλεγα.. Καλά τα πάει αλλά πολύ πίσω είσαι από crash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 κοιτα το τρελανα τελειως ..επανεκκινήσεις κτλ ... νομιζω σημερα θα δειξει ακομη καλυτερη μπαταρια ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 κοιτα το τρελανα τελειως ..επανεκκινήσεις κτλ ... νομιζω σημερα θα δειξει ακομη καλυτερη μπαταρια ..:) Σίγουρα θα στρώσει και άλλο απλώς στην crash v 1.6 το deap sleep είναι παρανοϊκό δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Σίγουρα θα στρώσει και άλλο απλώς στην crash v 1.6 το deap sleep είναι παρανοϊκό δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία :rolleyes: και εδω το ιδιο ειναι πιστεψε με ..εχω παθει πλακα ..!:) το αφησα πριν πεσω για υπνο 44% ξύπνησα και το βρηκα 44 επαθα ζημια .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλά τα πάει αλλά πολύ πίσω είσαι από crashΑυτό είναι το μόνο σίγουρο. κοιτα το τρελανα τελειως ..επανεκκινήσεις κτλ ... νομιζω σημερα θα δειξει ακομη καλυτερη μπαταρια ..:)Απορώ πως μπήκες στην διαδικασία να συγκρίνεις την μαμά με του crash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts