Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχοντας root τη συσκευή και βάζοντας Xposed Installer και το πρόγραμμα που είπα, το Smart Network.

Έτσι μέσα στο σπίτι που είχα 1 γραμμή ή καμιά, τώρα έχω 4 με 5 και δεν ζορίζω τη μπαταρία.

Εγω ειμαι τυχερος.Εχω 5 μοναδες με το κινητο στο 3g.(Αμα το βαλω στο 4g,πεφτει).:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

7 ώρες οθόνης, και η μπαταρία στο 50%... Καλά τα πήγαμε και σήμερα!!!

[ATTACH]52660[/ATTACH]

Ποια ρομ φορας;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ποια ρομ φορας;

Την official ελληνική της Samsung. Μαμίσιο είναι το τηλέφωνο. Φοράω βέβαια μπαταρία 6400mah, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι στο 50% της, δηλαδή σαν να φόραγα την original μπαταρία, έβγαλε 7 ώρες οθόνης στο αυτόματο +5, με 1 ώρα ταινία στη full φωτεινότητα.

Την official ελληνική της Samsung. Μαμίσιο είναι το τηλέφωνο. Φοράω βέβαια μπαταρία 6400mah, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι στο 50% της, δηλαδή σαν να φόραγα την original μπαταρία, έβγαλε 7 ώρες οθόνης στο αυτόματο +5, με 1 ώρα ταινία στη full φωτεινότητα.

ποσο πάχος εχει προσθέσει στο κινητο?είναι εύκολο μία φωτογραφία?

ποσο πάχος εχει προσθέσει στο κινητο?είναι εύκολο μία φωτογραφία?

Αυτό ακριβώς έχω εγώ. Αυτήν την θήκη αλλά την μπαταρία της Anker.

Παρακολουθήστε το "Seidio Galaxy Note 3 Extended Battery and Dillex …" στο YouTube

Seidio Galaxy Note 3 Extended Battery and Dillex …:

Αυτό ακριβώς έχω εγώ. Αυτήν την θήκη αλλά την μπαταρία της Anker.

Παρακολουθήστε το "Seidio Galaxy Note 3 Extended Battery and Dillex …" στο YouTube

Seidio Galaxy Note 3 Extended Battery and Dillex …:

τεράστιο γίνεται....αλλά ξεχνάς τον φορτιστή!

Εντάξει τώρα το μέγεθος συνηθίζεται... Εδώ άλλοι πάνε και περνούν θήκες της Otterbox και το κάνουν τανκ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Πάντως δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Αν για τη χρήση που του κάνεις δε σου φτάνει η μπαταρία για 1 μέρα, υπάρχει και αυτή η λύση...

Εντάξει τώρα το μέγεθος συνηθίζεται... Εδώ άλλοι πάνε και περνούν θήκες της Otterbox και το κάνουν τανκ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Πάντως δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Αν για τη χρήση που του κάνεις δε σου φτάνει η μπαταρία για 1 μέρα, υπάρχει και αυτή η λύση...

σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο!

Hierophant έχεις να προτείνεις κάποιον πωλητή; Η θήκη έρχεται μαζί με την μπαταρία; Το nfc δουλεύει;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν νομίζω να στέκει αυτή η αναλογία. Εδώ όλοι όσοι φλασαρουν αν δουν μπαταρία πάνω από 5-6 ώρες οθόνη πανυγυρίζουν.

Σημασία βέβαια έχει πάντα πως δουλεύεις το τηλέφωνο. Με κλειστό σήμερα τα data έφτασα τις 6 ώρες, ενώ σε μια κανονική μέρα με όλα ανοιχτά δεν περνώ τις 4.

Hierophant έχεις να προτείνεις κάποιον πωλητή; Η θήκη έρχεται μαζί με την μπαταρία; Το nfc δουλεύει;

Όχι κάποιον συγκεκριμένο... Την αγόρασα πριν πολύ καιρό και δε θυμάμαι. Η θήκη έρχεται μόνη της. Δηλαδή το μαλακό πλαστικό της πλάτης, και το σκληρό που καλύπτει τις γωνίες. Την μπαταρία με το πίσω κάλυμμα την αγοράζεις ξεχωριστά. Εγώ αγόρασα της Anker και βγήκε καταπληκτική.

Δεν νομίζω να στέκει αυτή η αναλογία. Εδώ όλοι όσοι φλασαρουν αν δουν μπαταρία πάνω από 5-6 ώρες οθόνη πανυγυρίζουν.

Σημασία βέβαια έχει πάντα πως δουλεύεις το τηλέφωνο. Με κλειστό σήμερα τα data έφτασα τις 6 ώρες, ενώ σε μια κανονική μέρα με όλα ανοιχτά δεν περνώ τις 4.

Όχι όχι όλα ανοιχτά. Μονίμως συνδεδεμένος σε Wi-Fi και ανοιχτά τα δεδομένα. Η αναλογία μια χαρά στέκει. Εκτός και αν αλλάξουν οι συνθήκες... Με αυτή την μπαταρία έχω δει και 18 ώρες οθόνη. Έχω και screenshot για τους άπιστους.

Εγω με την 6400 κυμαίνομαι στις 8 ώρες οθόνης περίπου ως το 9% που το βάζω για φόρτιση

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

crash odex με τελευταιο lean ..

και ειμαι ακομη στο 33%:)

τρελα νουμερα παιδες ...

Πάντως με όλα στοκ και χωρίς να έχω κάνει ρουτ το κινητό δεν είμαι καθόλου ευχαριστημενος με την κατανάλωση της μπαταρίας.

Πρόσφατα πήρα και το oneplus one και βλέπω πως τα πάει κατά πολύ καλύτερα όσον αφορά την κατανάλωση με ίδιες διεργασίες και στα δύο τηλέφωνα.

Επίσης να πω πως έχω τρεις αυθεντικές μπαταρίες της σαμμυ για το note 3 οπότε δεν τίθεται θέμα φθοράς της μπαταρίας.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Όταν λες ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την κατανάλωση, πόσες ώρες οθόνης σου βγάζει δηλαδή; Έχεις κάνα screenshot με τις διεργασίες;

Όταν λες ότι δεν είσαι ευχαριστημένος από την κατανάλωση, πόσες ώρες οθόνης σου βγάζει δηλαδή; Έχεις κάνα screenshot με τις διεργασίες;

Το Screenshot δεν θα είναι κατατοπιστικο επειδή το έχω αφήσει λίγο στην άκρη λόγω του oneplus αλλά με το note βγάζω περίπου 4 ώρες ανοιχτής οθόνης.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• 2 weeks later...

Καλημέρα, εδω και 3 ήμερες τα Συστημα android και Λειτουργικό σύστημα Android καταναλώνουν πιο πολυ μπαταρία απο την οθονη, πχ αυτα τα 2 μαζι 45% και οθονη 12%. Δεν εχω αλλάξει κατι τελευταία. Τι μπορω να τσεκάρω? Εχω κανει ολα τα recommendations αλλά δεν βλέπω αλλαγή. Να βάλω κάποια εφαρμογή battery για να το βρει?

http://s23.postimg.org/t96dh1wyj/Screenshots_2014_11_27_08_10_52.png

Επίσης είδα κάτι περίεργο στην εφαρμογή φωτο της google: εμφανίζονται φωτο απο site μαλλον που ειδα. Πρώτη φορα το βλέπω αυτό

http://s29.postimg.org/6linuhanr/Screenshots_2014_11_27_08_55_11.png

Edited by StratosGR
MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

Καλημέρα, εδω και 3 ήμερες τα Συστημα android και Λειτουργικό σύστημα Android καταναλώνουν πιο πολυ μπαταρία απο την οθονη, πχ αυτα τα 2 μαζι 45% και οθονη 12%. Δεν εχω αλλάξει κατι τελευταία. Τι μπορω να τσεκάρω? Εχω κανει ολα τα recommendations αλλά δεν βλέπω αλλαγή. Να βάλω κάποια εφαρμογή battery για να το βρει?

Κακώς κοιτάτε σκέτα τα νούμερα.

Αν έχεις την περισσότερη ώρα τη συσκευή στην αναμονή, πως περιμένεις δηλαδή η σβηστή οθόνη να καταναλώσει πιο πολύ από το λειτουργικό;

Έτσι όπως το βλέπω εγώ η οθόνη σου από το 50% που κατανάλωσες σε 19 ώρες, έχει καταναλώσει το 6%.

Κοινώς είναι σβηστή την περισσότερη ώρα.

Άρα και παρότι σβηστή η οθόνη, κάτι τρέχει στο background; Αλλιώς στην αδράνεια συσκευής δεν έπρεπε να ειναι το μεγαλύτερο ποσοστό; Γιατί να τρέχει το cpu με σβηστή οθόνη; Αυτο θέλω να αποκλισω, οτι δεν τρέχει κάτι στο λειτουργικό που τρώει την μπαταρία με σβηστή οθόνη. Edited by lfotopoulos

Άρα και παρότι σβηστή η οθόνη, κάτι τρέχει στο background; Αλλιώς στην αδράνεια συσκευής δεν έπρεπε να ειναι το μεγαλύτερο ποσοστό; Γιατί να τρέχει το cpu με σβηστή οθόνη; Αυτο θέλω να αποκλισω, οτι δεν τρέχει κάτι στο λειτουργικό που τρώει την μπαταρία με σβηστή οθόνη.

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι όταν η οθόνη είναι κλειστή νεκρώνει το κινητό; .. Αυτήν την εντύπωση έχεις;

Ε όχι και να νεκρώνει, αλλά να μην τρέχει κάτι άχρηστο. Τεσπα αν θεωρείτε οτι ειναι οκ, πάσο, απλώς δεν το έβλεπα αυτο έως τώρα. Δηλαδή τα android Os να ειναι πιο πάνω σε κατανάλωση απο την οθόνη. Ίσως μάλλον επειδή την έχω περισσότερο κλειστή.

Ε όχι και να νεκρώνει, αλλά να μην τρέχει κάτι άχρηστο. Τεσπα αν θεωρείτε οτι ειναι οκ, πάσο, απλώς δεν το έβλεπα αυτο έως τώρα. Δηλαδή τα android Os να ειναι πιο πάνω σε κατανάλωση απο την οθόνη. Ίσως μάλλον επειδή την έχω περισσότερο κλειστή.

Άμα έχεις την οθόνη κλειστή λογικό δεν είναι να έχει μικρό ποσοστό κατανάλωσης; Κατά τα άλλα τι λειτουργικό τρέχει κανονικά. Υπολογίζει την ώρα, τον καιρό, την θέση, κάνει συγχρονισμούς, και ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά.

http://s23.postimg.org/t96dh1wyj/Screenshots_2014_11_27_08_10_52.png

Επίσης είδα κάτι περίεργο στην εφαρμογή φωτο της google: εμφανίζονται φωτο απο site μαλλον που ειδα. Πρώτη φορα το βλέπω αυτό

http://s29.postimg.org/6linuhanr/Screenshots_2014_11_27_08_55_11.png

Μήπως τώρα το πρόσεξες; Εγώ το βλέπω εδώ και πολύ καιρό αυτές τις καταναλωσεις.

Μπα δεν νομιζω, προσεχα πάντα και η οθόνη ήταν top στην κατανάλωση. Κατι έχει άλλαξει το πολύ στις τελευταίες 5 ήμερες. Πάντως και σήμερα που έχω σχεδόν 5 ώρες οθόνη, τα android είναι top.

http://s10.postimg.org/64dsjxpq1/Screenshots_2014_11_28_21_40_00.png

http://s28.postimg.org/y40zue1zh/Screenshots_2014_11_28_21_42_37.png

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία