Jump to content

myphone POLL: Θα αγοράσετε Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;


DJDB
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;  

564 members have voted

  1. 1. Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;

    • Ναι, θα αγοράσω σίγουρα και τα δύο
      18
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Note 3
      73
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Gear
      4
    • Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές και μετά
      114
    • Όχι, δεν θα πάρω κανένα
      334
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      21


Recommended Posts

Όπως και με το iPhone (που δεν έχει σημασία αν θα γίνει JB ή όχι) to 90%+ τπυ κοινού δεν ενδιαφέρεται για το KNOX, για root και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν ενδιαφέρεται πλέον ούτε για ραδιόφωνο. Η Samsung πλέον είναι "μόδα". Στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο είδα πολλές κοπέλες με S3 και Note!!!! Αναφέρομαι ειδικά στις γυναίκες γιατί δεν έβλεπες συχνά γυναίκες με κινητά "παντόφλα". Απο την στιγμή που η Samsung δίνει χιλιάδες εφαρμογές, ταχύτατο τηλέφωνο, τρελά specs (άρα μεγάλους αριθμούς που πουλάνε) και μεγάλες οθόνες για multimedia ο κόσμος δεν κοιτάει root. Γιατί στο κάτω κάτω κάποιος που θέλει social media, camera και games (που η Samsung τα δίνει) τι να το κάνει το root;

 

Aυτοί που αναφέρεις αγοράζουν οτι προστάζει η μόδα, μια σοβαρή εταιρεία τεχνολογίας δε μπορεί να βασίζεται μονο στη μόδα γατι η μόδα αλλάζει και μπορεί "αύριο" να βγεί κάτι πιο "μοδάτο" και να γίνεις Nokia. Οπότε καλό είναι να κρατάς και ένα πυρήνα απο fans ευχαριστημένους ή ακόμα καλύτερα να κρατάς επαφή με τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού και τα τεχνολογικά φόρουμς έτσι ώστε να δείχνεις οτι απευθύνεσαι οχι μονο σε κοπέλες και "μοδάτους" αλλα και σε άτομα που τους ενδιαφέρει η αιχμή της τεχνολογίας και γενικά στους απαιτητικούς.

Edited by Spyr0s
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρολο που ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο θα προτιμησω καποιο κινεζο κατασκευαστη στην κατηγορια των 5 ιντσων. Η πλαστικοδερματι νη του αφαιρει αρκετο πρεστιζ. Ειναι η ναυαρχιδα των ναυαρχιδων και περνα την εικονα αρπαχτης. Εχει ενα τεραστιο πλεονεκτημα στα specs ομως.
Link to comment
Share on other sites

Με τόσα κλειδώματα και ότι αυτά σημαίνουν για την εγγύηση αλλά και την πιθανή μεταπώληση, μου κόβεται η όρεξη. Και εννοείται όχι σε αυτή την τιμή αλλά όταν πέσει αρκετά.
Link to comment
Share on other sites

Δεν μου χρειαζεται ενα τετοιο ρολοι οπως επισης και το note3.

Προκειτε για το κορυφαιο εργαλειο δουλειας και το τοπ στην κατηγορια των phablets αλλα δεν...

Link to comment
Share on other sites

............ Εγώ και το note 2 μου θα κοιτάζουμε από απόσταση για καιρό πάντως!

 

Κι εγω το ιδιο προς το παρον οχι γιατι δεν μου αρεσει ή δεν εχω τα φραγκα να το παρω, το αντιθετο μαλιστα, αφου για τους φαμπλεταδες σαν κι εμενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, αλλά γιατι προτιμω τετοια τουμπανα να τα αγοραζω ημερα κυκλοφοριας +6 μηνες που και η τιμη ειναι λογική (καμια σαμυ - απλ - σονυ δεν κανει κουμαντο στην τσεπη μου), και το κινητο θα εχει "ζωη και ψωμι" για ενα χρονο ακομα. Το μονο που χανω ειναι η αδρεναλινη της day 1 αλλα κερδιζω στο οτι με 200-250 ευρω το χρονο αλλαζω συσκευη. Υπαρχει ενδεχομενο να μην το παρω και να μεινω λιγο παραπανω με το 2 και να παω στο νοτελι 4 το οποιο θα εχει πραγματικα διαφορές με το 2 και θα κανει την συγκλιση ενοποιησης με ενα λαπτοπακι (φανταζομαι εγω τωρα:p) πιο κοντινη, με 64μπιτα 4αρες μνημες κτλπ κτλπ μιας και απο οτι βλεπω εκει προσανατολιζονται ολοι για να υπαρξει μια καποια προοδος στα τεχνολογικα. Για το ρολόι δεν ασχολουμε καν, ειναι πολυ πρωιμο-αγουρο ακομα, εχει μελλον...

 

EDIT: Επισης, ειναι αστειο να λετε βρε παιδια οτι δεν θα το παρετε γιατι δεν σας αρεσει το καπακι ή οτι δεν εχει ραδιοφωνο. Εχει αναφερθει 350 φορες το γιατι, γι αυτη τη συσκευη μην λεμε τα ιδια ειναι κουραστικο

Edited by Manossef
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει ραδιόφωνο.

Είναι λόγος για να μην το αγοράσω.

 

Απαράδεκτοι που δεν ακούν τον κόσμο. Και ο κόσμος τιμωρεί.:rolleyes:

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

το note 3 ειναι η καλυτερη συσκευη της αγορας, η νεα στροφη ομως της εταιρειας στα κλειδωματα με ενοχλει πολυ και εφοσον οπως ειναι γνωστο εμεις οι καταναλωτες ψηφιζουμε ενα προιον με την αγορα μας, εγω δε θα το αγορασω εκτος και αν δω οτι μελλοντικα η samsung αλλαζει σταση και γινεται ξανα φιλικη Edited by panosmaldini

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Link to comment
Share on other sites

Αν και fun της samsung δεν θα ξανά αγοράσω όπως εκανα και με την Apple διότι σε συσκευή που πληρώνω και ειναι δική μου παραμένουν εξουσιαστές και αυτο μου τη σπάει. Πρεπει να καταλάβουν αυτές οι εταιρείες ότι πουλάνε hardware και μόνο hardware και απο εκει και πέρα βάζω εγω ότι θελω. Αν δημιουργήσω πρόβλημα ειμαι υπεύθυνος να το επαναφέρω σε εργοστασιακες ρυθμίσεις όπου αν δεν λειτουργεί θα πρεπει να το δέχονται σε εγγύηση και όχι να απορρίπτουν και καλα γιατι εχει γίνει root πχ. Υπάρχουν πλέον και άλλες πολύ καλές και αξιόπιστες λύσεις όπως sony, htc, nokia, κλπ κλπ
Link to comment
Share on other sites

Εννοειται ότι θα το τσιμπίσω. Με 400 euro δωροεπιταγή και τα λοιπά σε 12 δόσεις :p

 

Σε ότι αφορά τη συσκευή απλά μιλάμε για το τέλειο phablet και οι λοιποί απλά στο χάος. Οσο για region lock απλά δεν υφίσταται (αφορά τη πρώτη ενεργοποίηση) , και knox, προσωπικά το θέλω.

 

Μια χαρά :)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Έχω το Note 2 και δεν το αφήνω από το χέρι μου. Στο τηλέφωνο αυτό έχω επενδύσει πολλά. Έχω 2 θήκες, 1 μπαταρία που είναι και θήκη για φόρτιση on the go, επιπλέον 2 μπαταρίες hyperion με εξωτερικό φορτιστή, 3 tempered glass, αλλα το σημαντικότερο είναι ότι αυτή την άψυχη συσκευή την έχω αγαπήσει. Αλίμονο αν αλλάζαμε κάθε τι όταν έβγαινε το επόμενο καλύτερο μοντέλο. Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω το note 3 γιατι το 2 που έχω με καλύπτει σε όλα όσα κάνω, και με το 3 δε θα έκανα τίποτα παραπάνω. Όταν το 2 παλιώσει, δηλαδή σε 2-3 χρόνια, τότε θα πάω για το Note εκείνες της εποχής. Φαντάζεστε πως θα είναι το Note 5?
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα αγοράσω κανένα από τα δυο.Το smartwatch πανάκριβο και πιστευω άχρηστο.Το τηλέφωνο πανάκριβο και τεράστιο.
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα το αγορασω......

Το εχω ηδη στα χερια μου το Note 3......

Οσο για το ρολοι.... αργοτερα ισως.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Αγόρασα το Νοτέλι 3 και πλέον είναι η δεύτερη συσκευή μου Android (πάει το HTC One) έπειτα από 6 χρόνια στην Apple. Εργαλείο δουλειάς, οθονάρα που μέσα σε 1 μέρα τα υπόλοιπα σου φαίνονται μινιατούρες, η Samsung έχει κάνει τρελή δουλειά με το μέγεθος και το βάρος του κινητού, μπαταρία (ένας λόγος που με ξένισε πολύ το One), επιτέλους έβαλαν region lock για να πάψουν οι παραεισαγωγές, καθώς και το Knox που είναι ότι πρέπει για την ασφάλεια μιας επαγγελματικής συσκευής που έχει όλα τα data μιας επιχείρησης αποθηκευμένα!!

Περί root κτλ., απ'το One διαπίστωσα ότι μόνο πολύτιμο χρόνο μου έτρωγε, και ποτέ δεν ήταν καλύτερο από stock.

Το ρολογάκι μόνο αν βγει καμιά τρελή προσφορά κι αυτό λόγω γκατζετιάς κι όχι χρησιμότητας.

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν αποφασισμένος να το πάρω μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, λόγω της εξαιρετικής εντύπωσης που μου άφησε το Note 2.

Η πρόσφατη στροφή της Samsung σε πρακτικές και τακτικές άλλων, γνωστών εταιριών (κλείδωμα, απουσία ραδιοφώνου) με έκανε να αναθεωρήσω. Ο μόνος τρόπος που έχω ως καταναλωτής για να δείξω την ενόχλησή μου, είναι να μην το αγοράσω.

 

Κάποιοι βρίσκουν την απουσία ραδιοφώνου αστεία ως δικαιολογία μη αγοράς, εγώ προσωπικά τη βλέπω ως ένδειξη αλαζονείας μιας εταιρίας: η Samsung το τόλμησε όταν θεώρησε ότι είχε (έχει) καθιερωθεί στην αγορά.

 

Για το ρουτ ούτε συζήτηση: εγώ βρίσκω 'αστείο' να έχει δώσει κάποιος 800€, για να του ανήκει λιγότερο από το 100% μιας συσκευής.

Link to comment
Share on other sites

ουτε καν.πλαστικο,οχι ραδιο,δερματινη και +600ευρω αμαρτια ειμαι(148€ κοστιζει η κατασκευη του)ενταξει.ας το παρει κανενας αλλος.
Link to comment
Share on other sites

το ρολοι νομιζω ειναι η κωμωδια της χρονιας! το note για οποιον κανει δουλεια του με phatblet και διαθετει 1 περιουσια μια χαρα!
Link to comment
Share on other sites

το ρολοι νομιζω ειναι η κωμωδια της χρονιας! το note για οποιον κανει δουλεια του με phatblet και διαθετει 1 περιουσια μια χαρα!

 

Μια χαρα ειναι και το αμεροληπτο σχολιο σου iphoneNicholas!:lol:

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα αγόραζα κανένα από τα 2 και ο λόγος απλός είναι θέμα πραγματικής τιμής το θεωρό χαζό να πληρώσεις κοντά στα 800 ευρώ για κάτι που δεν τα αξίζει θα μου πείτε διάφορα αλλά αν κοιτάξετε καλύτερα υπάρχουν συσκευές με παραπλήσια χαρακτηριστικά στο 1/3 της τιμής και ναι το να μην έχει πιστοποίηση τουλάχιστον IP57 για αυτή την τιμή είναι ένα τεράστιο μείων
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Link to comment
Share on other sites

Το Note 3 ισως θα το σκεφτω σε κανενα 6μηνο ή μεταχειρισμενο πολυ αργοτερα. Το ρολοι με τιποτα δεν νομιζω να μου προσφερει τιποτα ή δεν νομιζω οτι οι κατοχοι τους ειναι τοσο απασχολημενοι ετσι ωστε να μην εχουν χρονο να ριξουν μια ματια στο κινητο τους για ειδοποιησεις κτλ κτλ:p:p . Ακομα και δωρο να μου κανανε το ρολοι δεν νομιζω να χαιρόμουν, ποσο μάλιστα να εδινα εγώ 3 κατοσταρικα.
Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

Το κινητακι το τσιμπησα κιολας.το ρολογακι δεν το θελω.Βεβαια το χρειαζομαι στην δουλεια μου,οπως και τα 2 πρωτα τις σειρας τα οποια και ειχα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...