Jump to content

Doogee DG100

aiakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 729
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να σιγουρευτείς δοκίμασε με σκέτα ακουστικά η στην τελική αν δεν έχεις, σύνδεσε το κινητό με τα ηχεία του υπολογιστή να δεις αν συμβαίνει και εκεί το ίδιο πρόβλημα.

πολυ σωστα φιλε..με απλα ακουστικα τα σπαει..ποιοτητα κανονικη που υπαρχει και περιθωριο να ανεβει κιαλλο με τα εφε που εχει ο player.τωρα να δουμε πως θα ξεχωριζουμε τον τυπο των ακουστικων....:wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχουν 2 πρότυπα ακουστικών με μικρόφωνο στην αγορά. Τα CTIA και τα OMTP. Αυτά που δοκιμάζεις τα samsung, από ποιο μοντέλο είναι? Νομίζω η samsung στα περισσότερα χρησιμοποιεί CTIA. H Sony ericcson χρησιμοποιούσε OMTP, καθώς κι η ZTE. Πήγαινε σε μαγαζι, δοκιμασέ τα κι αγόρασε

πολυ σωστος ..σε ευχαριστω..ειχες απολυτο δικιο..τα ακουστικα που εβαλα ειναι απο το ACE

ετσι το φανταζομουν και εγω αλλα τα levels του μικροφωνου πως εξηγουντε?δωσε αν θες καμια ρυθμιση μπας και καταφερουμε τιποτα ..

δεν το χω ψάξει αυτό με το μικρόφωνο να μαι ειλικρινής. Όσο αφορά τα ηχεία όμως, είναι όπως το λέω. Παίξε με τα levels και θα καταλάβεις πώς δουλεύει, και θα βρεις τις τιμές που προτιμάς ανά επιπεδο. Απλά ξεκίνα με το level 6 στο μέγιστο, καθώς και το max κάτω στο μέγιστο, πρόσεξε να μην τρίζει το ηχειο ,γιατί μπορει να χαλάσει και ούτω καθ εξής

Εγώ έχω απογοητευτεί πλήρως με το dg100.Μετά από πολύ κόπο και ψάξιμο κατάφερα να δουλέψει σωστά το gps.Έλα όμως που τις τελευταίες ημέρες κολλάει το gps και θέλει reboot το τηλέφωνο για να ξαναδουλέψει.Επίσης το wifi δουλεύει για τρία λεπτά και μετά σταματάει.Πάω να το ξανανοίξω και δεν κάνει τίποτα.Μετά από επανεκκίνηση δουλεύει ξανά για λίγο και πάλι τα ίδια.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.Έχει την rom 1219 που δεν υπάρχει στο site της doogee επομένως δεν μπορώ να την ξαναπεράσω.Είμαι έτοιμος να το πετάξω στα σκουπίδια:cry:

Τα ακουστικά μετά τρείς μέρες από την παραλαβή σταμάτησαν να λειτουργούνε. Βρήκα σε ένα forum ότι κάποιος χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα και ξαναδούλεψαν.Έκανα το ίδιο και τελικά δουλεύουν χωρίς να τα αναγνωρίζει το τηλέφωνο.Είναι δηλαδή πρόβλημα software και όχι hardware.Είναι σκέτη απάτη αυτό το τηλέφωνο.Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να το αγοράσει.

Τα τελευταία που έφερα στο κατάστημα έχουν την 1219 και δεν παρουσιάζουν κανένα απ τα προβλήματα που αναφέρονται:worry:

Όσο αφορά το proximity sensor, τον εχουν απενεργοποιήσει εντελώς , αλλά δεν πειράζει, δεν πατιέται η οθόνη όταν μιλάς στ αυτί, θέλει προσπάθεια

θα ανεβάσω την 1219 σε backup που την έχω , για να την ξαναπεράσεις απ το cwm

EDIT: https://mfi.re/download/1p7q0vib6hgxq61/2014-02-18.16.36.34.7z

Edited by gerstavros2

τι ρυθμισεις χρειαονται για να δουλεψουν το εχεις δοκιμασει?

δεν χρειαζονται απιστευτες γνωσεις για να το δουλεψεις.πλα το βαζεις εσυ χειροκινητα απο που θα σου δωσει τον ηχο.το δοκιμασα και δουλεψε.

δεν χρειαζονται απιστευτες γνωσεις για να το δουλεψεις.πλα το βαζεις εσυ χειροκινητα απο που θα σου δωσει τον ηχο.το δοκιμασα και δουλεψε.

εχεις δικιο το δοκιμασα κι εγω και δουλεψε μια χαρα

θα ανεβάσω την 1219 σε backup που την έχω , για να την ξαναπεράσεις απ το cwm

EDIT: https://mfi.re/download/1p7q0vib6hgxq61/2014-02-18.16.36.34.7z

Ευχαριστώ πολύ για το Backup του 1219.Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έγραφες εν συντομία πως το περνάω με το cwm.:cool:

Ευχαριστώ πολύ για το Backup του 1219.Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έγραφες εν συντομία πως το περνάω με το cwm.:cool:
Το κανεις extract κι αντιγραφεις τον φακελο με την ημερομηνια σε φάκελο "clockworldmod" στην καρτα μνήμης σου.

Μετά μπαίνεις στο cwm recovery, και κανεις advanced restore, το system. Meta wipe data.

Αν δεν εχεις cwm, φλάσαρε αυτό που υπάρχει μεσα στο φακελο, με το mtk droid tools

Το κανεις extract κι αντιγραφεις τον φακελο με την ημερομηνια σε φάκελο "clockworldmod" στην καρτα μνήμης σου.

Μετά μπαίνεις στο cwm recovery, και κανεις advanced restore, το system. Meta wipe data.

Αν δεν εχεις cwm, φλάσαρε αυτό που υπάρχει μεσα στο φακελο, με το mtk droid tools

Στο googleplay δεν βρήκα το cwm recovery και εβαλα το rom manager της cwm.Ανοίγοντας τον rom manager μου λέει ότι πρέπει να βάλει cwm custom recovery αλλά δεν υποστηρίζετε το dg100.Πατάω για να βάλω μόνος μου και με ρωτάει αν έχω προσθέσει εγώ κάποιο recovery και αν ναι ποια έκδοση την 2.x ή την 3.x+. Μέχρι εδώ πιστεύω να πήγα σωστά και όπως καταλαβαίνεις περιμένω βοήθεια γιατί είμαι ανίδεος τελικά στο θέμα κινητά. Είπα να αγοράσω smartphone για να κάνω την δουλειά μου και βρήκα τον μπελά μου.

Επίσης δεν βρήκα στο googleplay και το mtk droid tools.

Στο googleplay δεν βρήκα το cwm recovery και εβαλα το rom manager της cwm.Ανοίγοντας τον rom manager μου λέει ότι πρέπει να βάλει cwm custom recovery αλλά δεν υποστηρίζετε το dg100.Πατάω για να βάλω μόνος μου και με ρωτάει αν έχω προσθέσει εγώ κάποιο recovery και αν ναι ποια έκδοση την 2.x ή την 3.x+. Μέχρι εδώ πιστεύω να πήγα σωστά και όπως καταλαβαίνεις περιμένω βοήθεια γιατί είμαι ανίδεος τελικά στο θέμα κινητά. Είπα να αγοράσω smartphone για να κάνω την δουλειά μου και βρήκα τον μπελά μου.

Επίσης δεν βρήκα στο googleplay και το mtk droid tools.

Τίποτα δεν έκανες σωστά. Διάβασε το πρώτο ποστ του θέματος για το cwm.

Μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα στα παρακάτω και θέλω να μου πεις αν είναι σωστά για να τα εφαρμόσω.

Επειδή το mobileuncle tools αναγνωρίζει το DG100 για να εγκαταστήσω το Cannibal Open Touch Recovery 2.1.3 πρέπει:

1.Αντιγράφω το αρχείο recoveryCOT_doogeeDG100.img στο root της κάρτας sd

2. Πηγαίνω στο mobileunlce tools -> recovery update -> recoveryCOT_doogeeDG100.img-> ok -> reboot

Αν μέχρι εδώ είμαστε εντάξει κάνω έπειτα ότι μου έγραψες δηλ.

"Το κανεις extract κι αντιγραφεις τον φακελο με την ημερομηνια σε φάκελο "clockworldmod" στην καρτα μνήμης σου.

Μετά μπαίνεις στο cwm recovery, και κανεις advanced restore, το system. Meta wipe data."

Και κάτι τελεθταίο...για να μπω στο cmw recovery πρέπει να κάνω:

πατήσετε σε κλειστό κινητό volumeUp+power θα δείτε ένα menu με τρεις επιλογές

1. recovery

2. fastboot

3. normal

θα πρέπει να επιλέξετε φυσικά την πρώτη επιλογή

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις...

Μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα στα παρακάτω και θέλω να μου πεις αν είναι σωστά για να τα εφαρμόσω.

Επειδή το mobileuncle tools αναγνωρίζει το DG100 για να εγκαταστήσω το Cannibal Open Touch Recovery 2.1.3 πρέπει:

1.Αντιγράφω το αρχείο recoveryCOT_doogeeDG100.img στο root της κάρτας sd

2. Πηγαίνω στο mobileunlce tools -> recovery update -> recoveryCOT_doogeeDG100.img-> ok -> reboot

Αν μέχρι εδώ είμαστε εντάξει κάνω έπειτα ότι μου έγραψες δηλ.

"Το κανεις extract κι αντιγραφεις τον φακελο με την ημερομηνια σε φάκελο "clockworldmod" στην καρτα μνήμης σου.

Μετά μπαίνεις στο cwm recovery, και κανεις advanced restore, το system. Meta wipe data."

Και κάτι τελεθταίο...για να μπω στο cmw recovery πρέπει να κάνω:

πατήσετε σε κλειστό κινητό volumeUp+power θα δείτε ένα menu με τρεις επιλογές

1. recovery

2. fastboot

3. normal

θα πρέπει να επιλέξετε φυσικά την πρώτη επιλογή

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις...

Ακριβώς. Στο recovery μπορεις να μπεις και με την επιλογή reboot to recovery του mobileuncle

Παιδιά, βοήθεια.

Εχω το DOOGEE DG100

μέχρι σήμερα όλα καλά, αλλά σήμερα ζορισα λίγο

το τηλέφωνο (το είχα στην τσέπη του μπουφάν)

(στριγμώθηκα και πιέστικε) και τώρα η οθόνη κάνει άλλα

των άλλων. Ανοίγουν μόνες τους εφαρμογές, δεν πατιούνται

εικονίδια ένα μπάχαλο!

Βοήθεια τι συμβαίνει?

Φιλε μου τι εκανες τελικα?? τι επαθε βρηκες ανταλακτικο??

Σημερα με πηρε τηλεφωνο αυτος που πουλησα το doogee, και μου ειπε οτι του επεσε κατω και μαλλον εχει σπασει το touch screen, λετε να υπαρχει σαν ανταλακτικο??? Το πηρα απο focal θα στηλω ενα email να δω τι θα μου πουνε.

Τελικά ούτε το cwm ούτε το canibal-COT δουλέψανε στην έκδοση 1219. Είχες αναφέρει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω εναλλακτικά και το droid tools.Μπορείς να μου πείς τα βήματα; Έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο στην 1219 και δούλεψε;

Τελικά ούτε το cwm ούτε το canibal-COT δουλέψανε στην έκδοση 1219. Είχες αναφέρει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω εναλλακτικά και το droid tools.Μπορείς να μου πείς τα βήματα;

τι ακριβώς δε δούλεψε; Το cwm δεν τρέχει; Ή δεν έκανε restore το backup μου;

τι ακριβώς δε δούλεψε; Το cwm δεν τρέχει; Ή δεν έκανε restore το backup μου;

Έκανα μέσα από το mobileuncletool->recovery update και το cwm και το Cannibal Open Touch Recovery με τα αρχεία που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα θέματος και reboot to recovery. Όμως και στις δύο περιπτώσεις το τηλέφωνο ξεκινά σε κανονική λειτουργία και όχι σε recovery:confused:.Δοκίμασα επίσης και με το συνδυασμό πλήκτρων Volumeup+Power, επιλέγω recovery και αυτό ξεκινά σε κανονική λειτουργία.Γιαυτό πες μου αν μπορείς με ποιόν τρόπο περνάω το backup που μου έστειλες με το droid tools σχετικά αναλυτικά γιατί δεν το έχω ξαναδουλέψει. Βρήκα κάποιο οδηγό στο φόρουμ αλλά μόνο για backup με droid tools.

Έκανα μέσα από το mobileuncletool->recovery update και το cwm και το Cannibal Open Touch Recovery με τα αρχεία που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα θέματος και reboot to recovery. Όμως και στις δύο περιπτώσεις το τηλέφωνο ξεκινά σε κανονική λειτουργία και όχι σε recovery:confused:.Δοκίμασα επίσης και με το συνδυασμό πλήκτρων Volumeup+Power, επιλέγω recovery και αυτό ξεκινά σε κανονική λειτουργία.Γιαυτό πες μου αν μπορείς με ποιόν τρόπο περνάω το backup που μου έστειλες με το droid tools σχετικά αναλυτικά γιατί δεν το έχω ξαναδουλέψει. Βρήκα κάποιο οδηγό στο φόρουμ αλλά μόνο για backup με droid tools.

Με το mtk droid tools κανε create cwm recovery using boot.img from phone κ φλασαρε το

Φιλε μου τι εκανες τελικα?? τι επαθε βρηκες ανταλακτικο??

Σημερα με πηρε τηλεφωνο αυτος που πουλησα το doogee, και μου ειπε οτι του επεσε κατω και μαλλον εχει σπασει το touch screen, λετε να υπαρχει σαν ανταλακτικο??? Το πηρα απο focal θα στηλω ενα email να δω τι θα μου πουνε.

την περασμένη βδομάδα που κοίταξα στο aliexpress βρήκα αυτό για ένα φίλο,

http://www.aliexpress.com/item/Original-Factory-Price-Touchscreen-TP-for-Doogee-DG100-Doogee-DG-100-Mobile-Phone-Touch-Panel-Free/1614048437.html

αλλά δεν έχουμε κάποιον να το επισκευάσει οπότε μάλλον θα το στείλουμε πίσω για επισκευή...

Γεια σας παιδια! Εχω ενα προβληματακι, αν μπορει καποιος να με βοηθησει..

Εχω παρει στον μικρο μου αδερφο το doogee dg100 και σημερα μου το εφερε και του εμφανιζει την εικονα εναρξης http://postimg.org/image/rly38agex/ . Του βγαζω την μπαταρια το ανοιγω και εμφανιζει μονο αυτο..

Υ.Γ. Διαβσα για ρουτ της συσκευης στο αρχικο ποστο κλπ κλπ.. Για ποιο λογο να κανω αυτην τη διαδικασια? τι οφελος θα εχω ?

Ευχαριστω, φιλικα!

• Administrators
Υ.Γ. Διαβσα για ρουτ της συσκευης στο αρχικο ποστο κλπ κλπ.. Για ποιο λογο να κανω αυτην τη διαδικασια? τι οφελος θα εχω ?

Ευχαριστω, φιλικα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Modpic.gif

Πως μπορω να δω αν η συσκευη που αγορασα μου σταλθηκε με ροοτ ? υπαρχει τετοια περιπτωση? για το προβλημα που αντιμετωπιζω ?φτιαχνεται με καποιο τροπο ?

Πως μπορω να δω αν η συσκευη που αγορασα μου σταλθηκε με ροοτ ? υπαρχει τετοια περιπτωση? για το προβλημα που αντιμετωπιζω ?φτιαχνεται με καποιο τροπο ?

Μην παιδεύεσαι. Μπες καταρχάς στο recovery (volume up+power), επελεξε recovery mode αν βγαλει μενου με τα πλήκτρα ήχου, κ κανε backup userdata.

Μετά με sp flash tool φλάσαρε το system (android) και το cache στο τηλέφωνο. θα επαναφερθεί χωρίς να χάσεις τα δεδομένα. Αν δεν επαναφερθεί, κάνε factory reset και θα χάσεις τα δεδομενα χρήστη (εφαρμογες ρυθμισεις κλπ). Το firmware θα τo βρεις στο site της doogee.cc. Θυμάσαι ποιο firmware ειχε πριν?

Edited by gerstavros2

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Ειμαι αρχαριος σχετικα με τα android οποτε δυσκολευομαι λιγο..

Μου εβγαλε το μενου και μετακινησα το βελακι στο recovery mode. Φαινεται σαν να κολαει εδω http://postimg.org/image/wql0jlxjf/ πατησα την ενταση (-) για να επιλεξω. Να περιμενω οπως ειναι?

Μου εμφανισε μολις τωρα αυτο http://tinypic.com/r/2b7gao/8

Edited by zeteberk87

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Ειμαι αρχαριος σχετικα με τα android οποτε δυσκολευομαι λιγο..

Μου εβγαλε το μενου και μετακινησα το βελακι στο recovery mode. Φαινεται σαν να κολαει εδω http://postimg.org/image/wql0jlxjf/ πατησα την ενταση (-) για να επιλεξω. Να περιμενω οπως ειναι?

Μου εμφανισε μολις τωρα αυτο http://tinypic.com/r/2b7gao/8

πατα τα κουμπια να εμφανιστει το μενου