psild Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ναι τα έχω βάλει πως τα έχουν αναφέρει τα παιδιά αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικό. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από πολές προσπάθειες είναι ότι: Την διαδικασία του "EPO" όπως αναφέρεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 πρέπει να την κάνεις σε σημείο που έχεις wi-fi + λαμβάνεις και σήμα από δορυφόρους. Αν κάτι από τα δύο λείπει, τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. Στην συνέχεια βάζεις και το gps.conf αρχείο και κάνεις βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι να κλειδώσει. Εγώ πάντως δεν έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος από το GPS.(χρησιμοποιώ το sygic) Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Στη δικια μου περιπτωση ειχα προβλημα με το κατεβασμα του EPO. Για 1-2 μερες κολλουσε και δεν κατεβαζε καθολου τα δεδομενα. Τελικως λειτουργησε και μετεφερα εν τελη το αρχειο gps.conf στον φακελο βαζωντας και τα σωστα δικαιωματα με το rout explorer. Απο τοτε κλειδωνει το gps σε μερικα δευτερολεπτα σε ανοιχτο μερος (με google maps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Βρήκα και αυτά τα αρχεία σε κάποιο post (δεν θυμάμαι ποιό). Ρίξτε μια ματιά, ειδικά με τη θύρα SLP.(SUPL_PORT). http://www7.zippyshare.com/v/74040713/file.html http://www7.zippyshare.com/v/42136778/file.html Τα εχω κανει ολα αυτα,οπως στον οδηγο για το backup. Το αποτελεσμα ειναι αυτο που ανεβασα. Το update που ανέβασες είναι αυτό που έσωσε στη SD Card και είναι για το CWM. Αυτό που είναι για το sp flash tool βρίσκεται στο PC σου σε υποφάκελο "MtkDroidTools\backups\Collo-DG100_χχχχχ_backup_χχχχχ-χχχχ\!Files_to_FlashTool" --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 22, 2013 by athanaso77 Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Το update που ανέβασες είναι αυτό που έσωσε στη SD Card και είναι για το CWM. Αυτό που είναι για το sp flash tool βρίσκεται στο PC σου σε υποφάκελο "MtkDroidTools\backups\Collo-DG100_χχχχχ_backup_χχχχχ-χχχχ\!Files_to_FlashTool" ΟΚ. Θα το κοιτάξω αυριο πρωϊ. Το backup της 1016 (διόρθωσα και το παλαιό link) http://www.mediafire.com/download/o3xogatxd10ax9u/Collo-DG100_131016_backup_131122-201814.rar Edited November 22, 2013 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ΟΚ. Θα το κοιτάξω αυριο πρωϊ. Το backup της 1016 (διόρθωσα και το παλαιό link) http://www.mediafire.com/download/o3xogatxd10ax9u/Collo-DG100_131016_backup_131122-201814.rar Ωραία δουλειά!!!! Μονο που το data.ext4.tar αρχείο είναι λάθος (0kb). Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Ωραία δουλειά!!!! Μονο που το data.ext4.tar αρχείο είναι λάθος (0kb). Θα κοιτάξω αύριο πρωί να δω μήπως έγινε τίποτα στη συμπίεση ή αν μπορέσω και το κρατήσω ακόμη μια μέρα να ξαναστείλω το data.ext4.tar Τα νέα αρχεία: http://www.mediafire.com/download/re7r6a2fh0ggfx5/data.ext4.img%2Btar.rar Edited November 23, 2013 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Θα κοιτάξω αύριο πρωί να δω μήπως έγινε τίποτα στη συμπίεση ή αν μπορέσω και το κρατήσω ακόμη μια μέρα να ξαναστείλω το data.ext4.tar Τα νέα αρχεία: http://www.mediafire.com/download/re7r6a2fh0ggfx5/data.ext4.img%2Btar.rar Ωραία δουλειά!!!! Μονο που το data.ext4.tar αρχείο είναι λάθος (0kb). Κάτι κάνεις λάθος. Όταν όλα πανε καλά, ο τελικός φάκελος με τα αρχεία για το SP Flash Tool θα έχει όνομα"!Files_to_FlashTool" και τα αρχεία που θα έχει είνα αυτά στην παρακάτω εικόνα: Βγάζει λάθος Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Βγάζει λάθος γιατί δεν έχεις χώρο στην εσωτερική μνήμη. Βάλε μιά SD card των 8GB και πάνω και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχει δοκιμάσει κάποιος, τους αισθητήτες(sensors) της συσκευής; Εμένα δεν μου δουλεύει ο Light Sensor και ο AKM8963 3-axis Magnetic Field Sensor. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από πολές προσπάθειες είναι ότι: Την διαδικασία του "EPO" όπως αναφέρεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 πρέπει να την κάνεις σε σημείο που έχεις wi-fi + λαμβάνεις και σήμα από δορυφόρους. Αν κάτι από τα δύο λείπει, τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. Στην συνέχεια βάζεις και το gps.conf αρχείο και κάνεις βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι να κλειδώσει. Εγώ πάντως δεν έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος από το GPS.(χρησιμοποιώ το sygic) Ναι τα έχω βάλει πως τα έχουν αναφέρει τα παιδιά αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικό. φίλε μου εγώ δεν είχα κανένα αρχείο gps στο etc. Άνοιξα το gps (και το igo) και αφού πέρασαν 7-8 λεπτά χωρίς να πιάσει σήμα, έβαλα κατευθείαν αυτό του aiakos και ξαναδοκίμασα. Την πρώτη φορά λοκάρισε σε 4-5 λεπτά, από τότε 2-3 φορές που έχω ζητήσει gps στο αυτοκίνητο έχει λοκάρει στο λεπτό. Μετά από ψάξιμο στο internet και πολές δοκιμές, το GPS δούλεψε σχεδόν τέλεια κάνοντας τα παρακάτω: 1. Ρυθμίσεις ---> Πρόσβαση Τοποθεσίας και επιλέγω τα 2 κουτάκια (Πρόσβαση στην τοποθεσία μου και Τοποθ. wifi&δικτ.κιν.τηλ.) και ενεργοποιώ το GPS 2. Εδώ που είμαι επιλέγω το Δορυφ...GPS ---> επιλέγω τα 2 κουτάκια (EPO και A-GPS) 3. Εδώ που είμαι επιλέγω το Ρυθμίσεις EPO ---> επιλέγω το κουτάκι Αυτόματη λήψη. (Έχοντας το wifi ανοιχτό πατάω κάτω το κουμπί λήψη. Τα αρχεία ΕΡΟ είναι αρχεία που περιέχουν την θέση των δορυφόρων και ανανεώνονται κάθε μήνα.) 4. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αρχεία ΕΡΟ(EPO.DAT, EPO.MD5) χειροκίνητα, κατεβάζοντάς τα από εδώ: FTP server: epo.mediatek.com Port: 21 Login: epo_alps Password: epo_alps Εγκαθιστώ ton Root Browser από το play store,και τα τοποθετώ στον φάκελο /data/misc. 5. Εγκαθιστώ το faster GPS από το playstore, το τρέχω και επιλέγω την τοποθεσία που βρίσκομαι. Με τον τρόπο αυτό θα μας φτιάξει τι gps.conf. Μπορούμε και χειροκίνητα να βάλουμε το αρχείο gps.conf στον φάκελο /etc. 6. Με τον Root Browser πηγαίνω στον φάκελο /data/misc και σβήνω το αρχείο mtkgps.dat. 7. Εγκαθιστώ τον ΜΤΚ Engineering Mode από το playstore, το τρέχω και επιλέγω MTK Settings ---> Location ---> Location Based Service ---> AGPS A-GPSOn/Off να ειναι επιλεγμένω το Enable A-GPS 8. Πηγαίνω στο EPO και επιλέγω το Enable EPO και το Auto Download 9. Πηγαίνω δεξιά στο μενού και επιλέγω το MISC ---> YGPS Αφήνω το τηλέφωνο έξω σε ανοιχτό σημείο για περίπου 30 λεπτά. Όταν θα το πάρετε θα δέιτε ότι οι περισσότερες κουκίδες (δορυφόροι) να έχουν γίνει πράσινες. 10. Αν δεν δουλέψει, Εδώ που είμαι επιλέγω INFORMATION και πατάω full, μετά cold και τέλος AGPS restart και ξανακάνω το βήμα 9. Για δοκιμή κατεβάστε το GPS Test, GPS Status από το play store. Edited November 23, 2013 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ναι τα έχω βάλει πως τα έχουν αναφέρει τα παιδιά αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικό. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει μετά από πολές προσπάθειες είναι ότι: Την διαδικασία του "EPO" όπως αναφέρεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 πρέπει να την κάνεις σε σημείο που έχεις wi-fi + λαμβάνεις και σήμα από δορυφόρους. Αν κάτι από τα δύο λείπει, τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. Στην συνέχεια βάζεις και το gps.conf αρχείο και κάνεις βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι να κλειδώσει. Εγώ πάντως δεν έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος από το GPS.(χρησιμοποιώ το sygic) Update για την περίπτωσή μου. Τελικά σήμερα ξαναέκανα την όλη διαδικασία από την αρχή και διαπίστωσα ότι στο gps.conf παρόλο που είχα βάλει τα σωστά δεδομένα, κάποιο πρόγραμμα από αυτά που είχα χρησιμοποιήσει προσπαθώντας να φτιάξω τα πράγματα, είχε αλλάξει το script (gps aids?). Πλέον κλειδώνει γρήγορα και μου μένει να το δοκιμάσω στην πλοήγηση - χρησιμοποιώ ΤΟΜ ΤΟΜ. Το τραγικό είναι με τον proximity sensor... Έχω επιβεβαιώσει ξανά και ξανά ότι έχω κάνει τα απαιτούμενα στο build.prop, για να τερματίσω όμως κλήση αναγκάζομαι να βγάλω μπαταρία, καθώς η οθόνη δεν ανταποκρίνεται με κανένα κουμπί. Έχω στείλει και mail στη doogee για το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής. Ευτυχώς το έχω για 2η συσκευή... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εμενα το gps δεν κλειδώνει αμέσως. Θέλει πάνω από λεπτό και καμιά φορά πολύ περισσότερο. Γενικά ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που παρατήρησα με τον proximity είναι ότι το κάνει μόνο σε κλήσεις από τον Android Dialer. Από viber δουλεύει άψογα!!!!!!! Όσον αφορά τον proximity στο build.prop δεν δείχνει να έχει βελτιωθεί αρκετά. PP6210 μπορείς να ανεβάσεις ένα backup απο την δικιά σου version; Μήπως υπάρχει κάποιο tool να τεστάρουμε το hardware του κινητου(GPS, Proximity, LCD etc), ώστε σε όποιον δεν δουλευει κάτι, να ξέρουμε αν είναι από hardware ή από software; Update για την περίπτωσή μου. Τελικά σήμερα ξαναέκανα την όλη διαδικασία από την αρχή και διαπίστωσα ότι στο gps.conf παρόλο που είχα βάλει τα σωστά δεδομένα, κάποιο πρόγραμμα από αυτά που είχα χρησιμοποιήσει προσπαθώντας να φτιάξω τα πράγματα, είχε αλλάξει το script (gps aids?). Πλέον κλειδώνει γρήγορα και μου μένει να το δοκιμάσω στην πλοήγηση - χρησιμοποιώ ΤΟΜ ΤΟΜ. Το τραγικό είναι με τον proximity sensor... Έχω επιβεβαιώσει ξανά και ξανά ότι έχω κάνει τα απαιτούμενα στο build.prop, για να τερματίσω όμως κλήση αναγκάζομαι να βγάλω μπαταρία, καθώς η οθόνη δεν ανταποκρίνεται με κανένα κουμπί. Έχω στείλει και mail στη doogee για το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής. Ευτυχώς το έχω για 2η συσκευή... Δοκίμασε να βάλεις άλλον dialer από το play store και κάνε δοκιμή. Εμένα με το viber δουλεύει άψογα. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Δοκιμάζω να πάρω ένα full backup της rom με το droid tools αλλά ενώ όλα πάνε καλά, στο τελευταίο βήμα όπου επιλέγω το .md5 αρχείο, βγάζει το εξής error: " --- Preparation of files for FlashTool is impossible, file isn't found : D:\Τα έγραφά μου\Επιφάνεια εργασίας\droid tools\MtkDroidTools\backups\Collo-DG100_130926_backup_131123-205232\MT65??_Android_scatter*.txt" Τι πηγαίνει λάθος και δεν προχωράει? edit: Βρέθηκε η λύση. Αποσύνδεσα το κινητό και στο tab "Phone information" εμφανίστηκε η επιλογή "scatter from file". Από εκεί επέλεξα το firmware.nfo που είχε δημιουργηθεί στο φάκελο του backup, δημιουργήθηκε το αρχείο που έλειπε και εν τέλη δούλεψε η μετατροπή των αρχείων για το sp flash tool. Μια ερώτηση πάνω στα αρχεία που δημιουργήθηκαν. Τα cache.img και userdata.img είναι backup ποιών περιοχών του τηλεφώνου? Ειδικά το userdata ποιάνει πάνω από 1GB οπότε αν είναι τα αρχεία της εξωτερικής sd να το σβήσω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 23, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μη σβήσεις τίποτα, δεν κρατάει backup εξωτερικής κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngav Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Δοκίμασε να βάλεις άλλον dialer από το play store και κάνε δοκιμή. Εμένα με το viber δουλεύει άψογα. με το viber μπορείς να καλείς όλους ή μόνο τους άλλους χρήστες viber ; χωρίς χρέωση εννοώ Edited November 24, 2013 by johngav διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δοκίμασε να βάλεις άλλον dialer από το play store και κάνε δοκιμή. Εμένα με το viber δουλεύει άψογα. Δοκίμασα αρκετούς dialers από play market, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... δυστυχώς. Το viber από ότι θυμάμαι δεν είναι για να καλείς χρήστες που το έχουν εγκατεστημένο, παρά μόνο επί πληρωμή. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Δοκίμασα αρκετούς dialers από play market, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... δυστυχώς. Το viber από ότι θυμάμαι δεν είναι για να καλείς χρήστες που το έχουν εγκατεστημένο, παρά μόνο επί πληρωμή. Με το Proximity screen off απο το play store, το προβλημα βελτιωνεται αισθητα. Ρυθμιζεις τους χρονους on και off και κανεις start service. Μπορείς να ανοίγεις και να κλείνεις την οθόνη με το κουμπί power. link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itsme4ucz.screenoff&hl=el Edited November 24, 2013 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Με το Proximity screen off απο το play store, το προβλημα βελτιωνεται αισθητα. Ρυθμιζεις τους χρονους on και off και κανεις start service. Εχει αρκετά... ποιο δοκίμασες (link)? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Βγάζει λάθος γιατί δεν έχεις χώρο στην εσωτερική μνήμη. Βάλε μιά SD card των 8GB και πάνω και ξαναδοκίμασε. Την διαδικασία με το SP Flash Tool την κάνω στο PC και όχι στο τηλέφωνο. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αν κάποιος έχει παρει απάντηση από την doogee για οποιοδήποτε θέμα και έχει κάποιο emai ας το αναφέρει εδώ, έχω ρωτήσει για το sar στην κεντρική φόρμα επικοινωνίας αλλά απάντηση δεν! Μήπως να τους ρωτούσαμε όλοι απο εδώ, μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν αναφέρουν το SAR (βέβαια δεν το δίνουν ούτε για τις πιο ακριβές συσκευές τους)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αν κάποιος έχει παρει απάντηση από την doogee για οποιοδήποτε θέμα και έχει κάποιο emai ας το αναφέρει εδώ, έχω ρωτήσει για το sar στην κεντρική φόρμα επικοινωνίας αλλά απάντηση δεν! Μήπως να τους ρωτούσαμε όλοι απο εδώ, μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν αναφέρουν το SAR (βέβαια δεν το δίνουν ούτε για τις πιο ακριβές συσκευές τους)... Κατάφερα να μλήσω με κάποια Vivian στο sales020@kvdchina.com. Δεν έχω βγάλει κάποια άκρη ακόμα γιατί απαντάει μετά από 3-4 ημέρες. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μετά από ψάξιμο στο internet και πολές δοκιμές, το GPS δούλεψε σχεδόν τέλεια κάνοντας τα παρακάτω: 1. Ρυθμίσεις ---> Πρόσβαση Τοποθεσίας και επιλέγω τα 2 κουτάκια (Πρόσβαση στην τοποθεσία μου και Τοποθ. wifi&δικτ.κιν.τηλ.) και ενεργοποιώ το GPS 2. Εδώ που είμαι επιλέγω το Δορυφ...GPS ---> επιλέγω τα 2 κουτάκια (EPO και A-GPS) 3. Εδώ που είμαι επιλέγω το Ρυθμίσεις EPO ---> επιλέγω το κουτάκι Αυτόματη λήψη. (Έχοντας το wifi ανοιχτό πατάω κάτω το κουμπί λήψη. Τα αρχεία ΕΡΟ είναι αρχεία που περιέχουν την θέση των δορυφόρων και ανανεώνονται κάθε μήνα.) 4. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αρχεία ΕΡΟ(EPO.DAT, EPO.MD5) χειροκίνητα, κατεβάζοντάς τα από εδώ: FTP server: epo.mediatek.com Port: 21 Login: epo_alps Password: epo_alps Εγκαθιστώ ton Root Browser από το play store,και τα τοποθετώ στον φάκελο /data/misc. 5. Εγκαθιστώ το faster GPS από το playstore, το τρέχω και επιλέγω την τοποθεσία που βρίσκομαι. Με τον τρόπο αυτό θα μας φτιάξει τι gps.conf. Μπορούμε και χειροκίνητα να βάλουμε το αρχείο gps.conf στον φάκελο /etc. 6. Με τον Root Browser πηγαίνω στον φάκελο /data/misc και σβήνω το αρχείο mtkgps.dat. 7. Εγκαθιστώ τον ΜΤΚ Engineering Mode από το playstore, το τρέχω και επιλέγω MTK Settings ---> Location ---> Location Based Service ---> AGPS A-GPSOn/Off να ειναι επιλεγμένω το Enable A-GPS 8. Πηγαίνω στο EPO και επιλέγω το Enable EPO και το Auto Download 9. Πηγαίνω δεξιά στο μενού και επιλέγω το MISC ---> YGPS Αφήνω το τηλέφωνο έξω σε ανοιχτό σημείο για περίπου 30 λεπτά. Όταν θα το πάρετε θα δέιτε ότι οι περισσότερες κουκίδες (δορυφόροι) να έχουν γίνει πράσινες. 10. Αν δεν δουλέψει, Εδώ που είμαι επιλέγω INFORMATION και πατάω full, μετά cold και τέλος AGPS restart και ξανακάνω το βήμα 9. Για δοκιμή κατεβάστε το GPS Test, GPS Status από το play store. Χτες παρέλαβα και ήχος οθόνη κτλ δουλεύουν τέλεια .Το gps δεν παίρνει μπρος με τίποτα κάνω όλα τα παραπάνω τίποτα ακολουθώ σε δεύτερη φάση άλλες διαδικασίες που περιγράφονται στο forum με το fastergps ,με το gps status ,παιρνάω το gps.conf του aiakos αλλα και του rosmodelo από άλλο τοπικ εδώ μέσα σχετικά με το GPS έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά gps.conf έχω σβήσει το gps.conf .bak μήπως κάτι κράταγε αλλά δεν έχει πρασινίσει ούτε μια φορά ένα δορυφόρο και δεν έχει εντοπισει θέσει μέσω δορυφόρου ποτέ . Καμιά άλλη ιδέα ή να πάω για RMA.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Το gps test δηλαδή δεν δείχνει τίποτα; Θα σου πρότεινα να αφήσεις τα gps.conf και να ακολουθήσεις απλά τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ, και να δοκιμάσεις με το GPStest για να δεις τι δορυφόρους πιάνει σε ονοιχτό ουρανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Το gps test δηλαδή δεν δείχνει τίποτα; Θα σου πρότεινα να αφήσεις τα gps.conf και να ακολουθήσεις απλά τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ, και να δοκιμάσεις με το GPStest για να δεις τι δορυφόρους πιάνει σε ονοιχτό ουρανό. Αυτή τη διαδικασία την έκανα από το μηδέν τρεις τέσερεις φορές χτες και με fαster gps και με το αρχείο του aiakos αλλά στο βήμα -μπαίνουμε στο YGPS και πάμε στην δεύτερη καρτέλα Information μου λέει ότι ενεργοποιήθηκε το gps στο κατάσταση λέει μη διαθέσιμη που μόλις πατήσω restrart agps αλλάζει σε εκκίνηση και μετά πάλι το ίδιο. Επίσης στη διπλανή καρτέλα δείχνει 11 σημεία δορυφόρους αλλά είναι όλοι κόκκινοι και δεν πρασινίζουν με τίποτα από την πρώτη στιγμή που το έβαλα μπρος χτες όση ώρα και να τους αφήσω ενώ το gps είναι ενεργοποιημένο .Το Gps test μου δείχνει 12 δορυφόρους In view και 0 ιn use και GPS on . To gps status τα ίδια μέσες άκρες . Edited November 29, 2013 by fonkanaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) ... Το Gps test μου δείχνει 12 δορυφόρους In view και 0 ιn use και GPS on . ... Μάλλον δεν είσαι σε ανοιχτό χώρο. Αν είσαι, τότε μάλλον έπεσες στο κομμάτι! Edited November 30, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts