menioseten Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Αν μπορείς στείλε μου σε πμ οδηγίες για το stereo, πήγα 15-20 σελίδες πίσω και δεν βρήκα κάτι. Χαμηλό ήχο εννοούσα την ένταση του ήχου κλήσης. Έβαλα το Viper αλλά δεν άλλαξε κάτι, έχω τον ήχο κλήσης στο τέρμα και είναι χαμηλός. Σε αντίθεση με τον ήχο των media που είναι οκ. Έχω Lineage και όχι AOSP, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. https://www.dropbox.com/s/pzi93trrne1v18w/mixer_paths.xml?dl=0 System/vendor/etc διέγραψε τον φάκελο mixer_paths.xml και βάλε αυτόν από το λινκ. Με τον solid δώσε εντολή 644 εφαρμογή reboot. Πάρε backup ή περνάς την ρομ σου από πάνω σε περίπτωση που δεν έχεις ήχο. Αν δεν κατάλαβες κάτι πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Για βοηθηστε. Εβαλα magisk κανονικα root και περασα substratum. Βαζω κανονικα το θεμα το κανω install overlay λεει complete αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Τι συμβαινει? Βαζω θεματα που υποστηριζουν android pie προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Πρέπει να κάνεις reboot. Έκανα copy από το telegram In order to use Substratum themes on Android Pie, you'll have to follow these steps: • Use the 998 beta build from substratum ci channel • Make sure the theme you're using supports Pie. • Select the overlays you wish to install • Select Build & Update from the FAB • Reboot your device • Open Substratum and go to Manager • Select the overlays you built earlier • Enable selected from the FAB Requirements: Rooted device running on Android Pie. NOTE: • You'll not be able to apply themes on non-rooted Android Pie because Google blocked custom overlays since March Security patch. • Don't install Andromeda or you won't be able to proceed after the splash screen. Edited December 9, 2018 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Πρέπει να κάνεις reboot. Κανω ρε συ δεν αλλαζει τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι φταιει. Τα κανω install κανονικα το magisk δουλευει κομπλε. Θα ξανα δοκιμασω μολις γινει install να κανω απευθειας reboot μπας και αλλαξει τιποτα γιατι πρωτα εκανα reboot systemui και μερα κινητου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να κάνεις reboot. Έκανα copy από το telegram In order to use Substratum themes on Android Pie, you'll have to follow these steps: • Use the 998 beta build from substratum ci channel • Make sure the theme you're using supports Pie. • Select the overlays you wish to install • Select Build & Update from the FAB • Reboot your device • Open Substratum and go to Manager • Select the overlays you built earlier • Enable selected from the FAB Requirements: Rooted device running on Android Pie. NOTE: • You'll not be able to apply themes on non-rooted Android Pie because Google blocked custom overlays since March Security patch. • Don't install Andromeda or you won't be able to proceed after the splash screen. Αμ μπραβο. Παω να κατεβασω αυτη την εκδοση και επανερχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Κανω ρε συ δεν αλλαζει τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι φταιει. Τα κανω install κανονικα το magisk δουλευει κομπλε. Θα ξανα δοκιμασω μολις γινει install να κανω απευθειας reboot μπας και αλλαξει τιποτα γιατι πρωτα εκανα reboot systemui και μερα κινητου.Ανέβασα οδηγίες πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ανέβασα οδηγίες πάνω. Oλα κομπλε. Εβαλα την 1011 εκδοση η τελευταια απο το telegram και δουλευει κανονικα με το restart και το enable απο το manager.Απειρες δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Και με την 1012 εκδοση δουλευει κανονικα απλα θελει το παραπανω restart και enable μετα δηλαδη. Εφτιαξα gmail playstore μαυρα και τωρα ψαχνω θεμα για chrome μαυρο. Εξαιρετικο εργαλειο επρεπε να ειχα βαλει magisk απο καιρο. Επισης κατι που με χαροποιησε δουλευει αψογα το magisk hide με το cosmote go. Το κρυβει κανονικα. Οποτε τερμα το suhide. Γενικα δεν εχει ορια αυτο το magisk οπως και το κινητο μας παει απιστευτα γρηγορα παντου για το socket που εχει κανει τα παντα οθοναρα 16:9 εχω 150gb βιντεο ολα παιζουν full screen και οχι με μπαρες οπως στα μακροστενα κινητα η αυτα με notch και γενικα κλεινω 5ετια σε 4 μηνες και χαιρομαι που εχω μια τετοια κινηταρα στα χερια μου. Μεχρι να χαλασει δεν βλεπω να το κουναω. Η samsung στα καλυτερα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Νέα έκδοση με πάρα πολλές αλλαγές Δεν έχει όριο το κινητό πάει σφαίρα παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Νέα έκδοση με πάρα πολλές αλλαγές Δεν έχει όριο το κινητό πάει σφαίρα παντού. Παιδιά σας χαίρομαι πολυ που πάτε μπροστά το κινητό που αγαπάμε εδώ και χρόνια. Σας παρακαλώ όμως...όταν με το καλό γίνουν όλα καλά...βοηθήστε και εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Κάντε παρακαλώ ένα σύντομο αλλά αναλυτικό editorial. Ετσι να χαρούμε και εμείς το εργαλείο. Στα Ελληνικά παρακαλώ. Υ.Γ Γιατί όταν εγκαθιστώ dotos δεν έχω σήμα ? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Υ.Γ Γιατί όταν εγκαθιστώ dotos δεν έχω σήμα ? Ευχαριστώ.Έχεις παλιό modem. Διάβασε πιο πίσω υπάρχουν λινκ και οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλησπερα και χρονια σας πολλα. Σε dotos rom δεν δουλευει η κληση bluetooth με ακουστικο? Ισχυει το ιδιο και σε aosp? Υπάρχει καποια λύση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλησπερα και χρονια σας πολλα. Σε dotos rom δεν δουλευει η κληση bluetooth με ακουστικο? Ισχυει το ιδιο και σε aosp? Υπάρχει καποια λύση? Ευχαριστώ.Χρόνια πολλά. Όλες οι 8-9 ρομ έχουν αυτό το θέμα. Εάν θέλεις μια σταθερή ρομ με καλή μπαταρία και να δουλεύει το Bluetooth βάλε αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-viperos-v3-1-1-n9005-t3872589 Βάλε τον κερνελ που προτείνει και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να βάλω την infinity 6.0.1. Το πρόβλημα που έχω είναι με την τραπεζική εφαρμογή winbank. Τη εγκαθιστά αλλά δεν δουλεύει. Είμαι με su. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 5.5 χρονια μετα ακομα δινει πονο η κινηταρα που εβγαλε τοτε η samsung. Ενα βιντεακι δικο μου με την τελευταια Aosp extended android 9. Το κινητο απλα παει σφαιρα παντου ολα δουλευουν αψογα και η οθονη του ειναι εντυπωσιακοτατη. Ουτε notch ουτε μακροστενες αναλογιες τιποτα. Εχω magisk για root και κρυβω κανονικα το root απο cosmote go. Οι εφαρμογες ebaking δουλευουν επισης αψογα χωρις θεμα. Youtube vanced και adguard και διαφημισεις τελος παντου. Εχω διπλα μου xiaomi mi8 και huawei nova 3i και απλα το Note 3 ειναι εκτος ταχυτητας/καμερας σε ολα τα αλλα καλυτερο. https://youtu.be/SlsMIh60NlU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Ωρε τι εχει να γινει. Gestures απο oneplus. Ιανουαριου 2019 security updates face unlock 2 game mode και ενα σωρο αλλες προσθηκες και διορθωσεις. Απλα δεν παιζεται ο developer και η κινηταρα μας. Την περναω αμεσα με clean install. Αν δουλευουν τα Oneplus gestures οπως πρεπει τοτε οκ τι να πω. AospExtended 6.2 Changelog ============================= - Merge January security patch (9.0.0_r30) - Update all translations - Update all pre-built apks - Update all of our packages - Update weather client - Update Ambient music - Update & fix theming issues - Update audio configs - Update In-call UI - Rework auto-brightness implementation - Add Increasing ring feature - Add Custom font service - Add Custom carrier label support - Add Statusbar brightness control - Add Battery bar customisation - Add support for rootless substratum - Add Custom rounded corner & padding feature - Add Three finger swipe screenshot feature - Add Custom AOKP system animations - Add Custom screen off animations - Add Custom Gaming Mode tile - Add Option to disable scrolling cache - Add Switch to enable/disable locksreen media art - Add Lockscreen visualizer - Add Switch for Oreo like recents - Add Memory bar for recents - Add Face Unlock V2 - Add AppOps - Add SmartPixels feature - Add Running services toggle - Add OnePlus navigation gestures - Add support for auto call recording in dialer - Improve notification log - Fix high battery drain after using flashlight - Fix high frame rate recording - Bug fixes and performance improvements Note:- Clean flash always recommended. Edited January 13, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αν δουλευουν τα Oneplus gestures οπως πρεπει τοτε οκ τι να πω. ]Μία χαρά δουλεύουν. Τα έχω δοκιμάσει σε πολλές ρομ. Τα καλύτερα όμως gestures είναι τα edge . Τα είχα δει σε μια ρομ και τα δοκίμασα και από τότε τα βάζω σε όλες τις ρομ με την εφαρμογή Edge Gestures. Εάν καταφέρουν και φτιάξουν το BT θα είναι σίγουρα το αποκορύφωμα. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Μία χαρά δουλεύουν. Τα έχω δοκιμάσει σε πολλές ρομ. Τα καλύτερα όμως gestures είναι τα edge . Τα είχα δει σε μια ρομ και τα δοκίμασα και από τότε τα βάζω σε όλες τις ρομ με την εφαρμογή Edge Gestures. Εάν καταφέρουν και φτιάξουν το BT θα είναι σίγουρα το αποκορύφωμα. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το γνώριζα το edge gestures. Δούλευα το swipe home button και τωρα το associate swipe. Ήρθε η ώρα για πλάγια gestures για back κτλ. Δεν έχει όριο το κινητό δεν βλέπω να το αλλάζουμε μέχρι να χαλάσει μιας και όλα μου φαίνονται χειρότερα με τόσα που αφαιρούν βάζουν σεμεδακια τρύπες τα κάνουν σαν τηλεκοντρόλ βάζουν τα πολύ χειρότερα gorilla glass 4 5. Τότε που η Samsung ήταν χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τώρα πάει και βάζει τρύπες στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Δεν το γνώριζα το edge gestures. Δούλευα το swipe home button και τωρα το associate swipe. Ήρθε η ώρα για πλάγια gestures για back κτλ. Δεν έχει όριο το κινητό δεν βλέπω να το αλλάζουμε μέχρι να χαλάσει μιας και όλα μου φαίνονται χειρότερα με τόσα που αφαιρούν βάζουν σεμεδακια τρύπες τα κάνουν σαν τηλεκοντρόλ βάζουν τα πολύ χειρότερα gorilla glass 4 5. Τότε που η Samsung ήταν χρόνια μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τώρα πάει και βάζει τρύπες στην οθόνη.Αν βάλεις το edge gestures με τις επιλογές που έχει θα βολευτείς αφάνταστα. Το back στα πλάγια(ή ότι άλλο θέλεις) στο τηλέφωνο μας το κάνει απίστευτο βολικό. Δοκίμασε το και μετά δεν θα μπορείς χωρίς αυτό. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αν βάλεις το edge gestures με τις επιλογές που έχει θα βολευτείς αφάνταστα. Το back στα πλάγια(ή ότι άλλο θέλεις) στο τηλέφωνο μας το κάνει απίστευτο βολικό. Δοκίμασε το και μετά δεν θα μπορείς χωρίς αυτό. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το περνάω αμέσως. Και ελεγα δεν θα γίνεται να βάλουν gestures όπως στο mi8. Τελικά γίνεται. Θα δοκιμάσω και των one plus που έβαλε ο dev στην 6.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το περνάω αμέσως. Και ελεγα δεν θα γίνεται να βάλουν gestures όπως στο mi8. Τελικά γίνεται. Θα δοκιμάσω και των one plus που έβαλε ο dev στην 6.2. Ναι κάτω άσε τα 1+ και δεξιά ή αριστερά τα edge. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τα πέρασα. Το back με δεξιό swipe τρομερό. Ακριβώς ίδιο με του mi8. Τι να πω μπράβο. Πολύ γρήγορο. Θα παίξω με την εφαρμογή να δω τι άλλα κόλπα μπορώ να κάνω. Αγαπάμε Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τα πέρασα. Το back με δεξιό swipe τρομερό. Ακριβώς ίδιο με του mi8. Τι να πω μπράβο. Πολύ γρήγορο. Θα παίξω με την εφαρμογή να δω τι άλλα κόλπα μπορώ να κάνω. Αγαπάμε Android.Πιστεύω ότι ξέρεις ότι αλλάζουμε την κλίμακα στους προγραματιστες και στα τρία παράθυρα σε 0,50 Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Πιστεύω ότι ξέρεις ότι αλλάζουμε την κλίμακα στους προγραματιστες και στα τρία παράθυρα σε 0,50 Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντα στο 0 τα βάζω ρε συ και τα 3 από το 2010 και μετά. Όλα είναι αστραπιαία. Δες το παραπάνω βίντεο που ανέβασα απλα δεν παίζετε η ταχύτητα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Πάντα στο 0 τα βάζω ρε συ και τα 3 από το 2010 και μετά. Όλα είναι αστραπιαία. Δες το παραπάνω βίντεο που ανέβασα απλα δεν παίζετε η ταχύτητα του κινητού.Χα χα δεν έχεις δοκιμάσει nos ή bootlogger roms εκεί να δεις ταχύτητα. Η aex είναι η πιο αργή από όλες τις Pie. Edit. Έδωσε update για nos https://www.androidfilehost.com/?fid=11410963190603885246 Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 13, 2019 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Χα χα δεν έχεις δοκιμάσει nitro ή bootlogger roms εκεί να δεις ταχύτητα. Η aex είναι η πιο αργή από όλες τις Pie. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει πολύ παραμετροποίηση και την γουστάρω. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορη σίγουρα πολύ ανώτερη σε ταχύτητα από magma nx που είχα. Bootlogger την είδα χθες αλλά ακόμα βλέπω λίγα πράγματα στο xda ας την φτιάξουν ακόμα λόγο. Την extended την αναβαθμίζει συνεχώς ο dev και προσθέτει συνέχεια νέα πράγματα. 2018 κινητά και τρέχουν oreo και κινητό του 2013 τρέχει pie εδώ και μήνες και έχει τα security updates του Ιανουαρίου 2019. Τι να λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts