Jump to content

aleksiosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aleksiosss

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

aleksiosss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα.Ψαχνω προστασια ανταξια της ringke defender.Ποια προτεινετε;Ευχαριστω.
  2. Περήφανος κάτοχος του 9 πριν από λίγο. Ποιές εφαρμογές προτείνετε σαν αρχή?
  3. Καλησπέρα.Μετα από χρόνια στο note 3 σκέφτομαι το 9.Στα 550 ευρώ αξίζει η αγορά του?Με την κυκλοφορία του 10 θα πέσει και άλλο η τιμή? Ευχαριστω.
  4. Περναω μεσω odin το twrp και με βγαζει σε system recovery.Τι μπορει να φταιει?
  5. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Κατι τελευταιο εχω τωρα την εκδοση 4.4.2.Να παω στην 5 και μετα να περασω την custom η δε πειραζει?
  6. Αρα : Μπαινω μεσω odin,στο πεδιο AP βαζω το twrp. Στα αντοιστιχα πεδια BL-CP βαζω τα bootloader - modem και περναω και αυτα. Μετα μεσω κινητου την rom-gapps. To magisk γιατι χρειαζεται? Και το fix για bt calls ποτε? Ευχαριστω και πάλι.
  7. Σε ευχαριστω.Επειδη εχω σκουριάσει λίγο μπορεις να μου πεις τη διαδικασια απο την αρχη του root? Επισης που θα βρω bootloader και modem για update?
  8. Καλησπερα και χρονια σας πολλα. Σε dotos rom δεν δουλευει η κληση bluetooth με ακουστικο? Ισχυει το ιδιο και σε aosp? Υπάρχει καποια λύση? Ευχαριστώ.
  9. Το περασμα απο την magma 6.0 στην 9.0 μου εφερε 2 προβληματα.Εχασα το ρουτ και οσα προγραμματα και να βαλω δεν μπορει καποιο να το επαναφερει.Δευτερον εχω σημαντικα αρχεια snote και δεν μπορω να τα κανω import ειναι μαλλον πολυ παλιο το προγραμμα.Καποια λυση σε αυτα; Μηπως να παω σε dotos? Ευχαριστω πολυ.
  10. Εκτος των cp/bl στο odin πρεπει να βαλω και το ap?
  11. Παιζει ρολο αν το κανω αφου εχω περασει την καινουργια ρομ η απο πριν;
  12. Μηπως εννοουσες bootloader?γραφει 9005XXUGBOB6 οποτε δεν περαστηκε σωστα;
  13. Τα περασα μεσω odin τα cp-bl δεν εννοεις;εξηγησε μου την διαδικασια μηπως δεν τα εκανα σωστα.Τα εβαλα μεσω odin το καθενα εκει που επρεπε.Στο info εμφανιζει modem board msm8974.Αυτο ελεγες να δω;που βοηθαει;
  14. Και την aosp προσπαθησα και την bootloager αλλα δεν βρισκει sim..Καποια βοηθεια? Εκανα και αναβαθμιση που ειπε ενας φιλος αλλα ματαια..
×
×
  • Create New...