alfa Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 παιδια, εχω την τελευταια magma και οπως και στην phronesis 4.1 εχω προβλημα με το σημα (τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω, οτι δεν ειναι καλο) μπορειτε να μου πειτε πιο μοντεμ θεωρειτε καλυτερο για Ελλαδα? ειμαι στο δικτυο της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 https://www.dropbox.com/s/p1lpuja1ukv6rfz/idleKernel-hlte-eur-6.6.3-note5port.zip?dl=0 Χωρίς wipe τον βάζεις ,μην πειράξεις τίποτα οι stock ρυθμίσεις είναι ότι καλύτερο. Καλημέρα. Αν δεν είναι κόπος να είχαμε και την διαδικασία για την τοποθέτηση του kernel? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλημέρα. Αν δεν είναι κόπος να είχαμε και την διαδικασία για την τοποθέτηση του kernel?Τον βάζεις από το recovery, install zip. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) :cool: :cool: Edited March 25, 2017 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τον βάζεις από το recovery, install zip. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα τα φώτα σας αδέρφια είμαι σε phronesis 6,5 (μόλις την έβαλα) και έχω μεγάλα εικονίδια και ενω παταω στης επιλογες να τα αλλαξω δεν αλλαζουν το επομενο προβλημα μου ειναι οταν ασπουμε παταω Like σε μια συνομιλία παει σαν τρελο το χερακι :P υπαρχει λυση και γιαυτο ?? ευχαριστω πολυ [ATTACH]66645[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα τα φώτα σας αδέρφια είμαι σε phronesis 6,5 (μόλις την έβαλα) και έχω μεγάλα εικονίδια και ενω παταω στης επιλογες να τα αλλαξω δεν αλλαζουν το επομενο προβλημα μου ειναι οταν ασπουμε παταω Like σε μια συνομιλία παει σαν τρελο το χερακι :P υπαρχει λυση και γιαυτο ?? ευχαριστω πολυ [ATTACH]66645[/ATTACH]Για τα εικονίδια άλλαξε ανάλυση, δοκίμασε από 420 και κάτω . Αυτό με το χερακι δεν το κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksiosss Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 προσπαθησα να εγκαταστησω την aryamod v9 με τον idle kernel εκανε συνεχως restart , με τον custom δεν ειχε καθολου σημα.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Ειμαι με phronesis 6.5. Γιατί δεν μπορώ να στείλω MMS? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα μία βοήθεια τι πρέπει να βαλω στίς ρυθμίσεις για να δουλέψει το magisk και γιατί με βγάζει λάθος με το safety net???? Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παει η magma. Απο την πρωτη στιγμή προβλήματα. Πολλά! Πέρασα την phronesis 6.5 και βλέπω να τα πηγαίνει αισθητά καλύτερα η συσκευή. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το crashαρισμα στις επαφές. Σοβαρο μεν αλλα η magma δεν την πάλευε με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παει η magma. Απο την πρωτη στιγμή προβλήματα. Πολλά! Πέρασα την phronesis 6.5 και βλέπω να τα πηγαίνει αισθητά καλύτερα η συσκευή. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το crashαρισμα στις επαφές. Σοβαρο μεν αλλα η magma δεν την πάλευε με τίποτα. Τι προβλήματα έχεις με τη magma? Έχω την UR2 πάνω από 2 μήνες με 200 εφαρμογές παιχνίδια και πάει άψογα σαν την πρώτη μέρα η καλύτερη ρομ για το NOTE 3. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μπορεί κάποιος με mm rom να μου πει αν εμφανίζεται το υπόλοιπο της μπαταρίας του Bluetooth ακουστικού στην μπάρα ειδοποιήσεων; Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μπορεί κάποιος με mm rom να μου πει αν εμφανίζεται το υπόλοιπο της μπαταρίας του Bluetooth ακουστικού στην μπάρα ειδοποιήσεων; Sent from my SM-N920C using Tapatalk Αν έχεις κάποιο ακουστικό bluetooth που έχει εφαρμογή για να δείχνει τη μπαταρία του, τότε εμφανίζεται το εικονίδιο από την αντίστοιχη εφαρμογή. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μπαταρία χαλια. Κολλήματα κατα την κλήση Κολλήματα κατά την φόρτιση Κολλήματα κατα την εκκίνηση κάμερες Η γκαλερί των φωτό αλλα έδειχνε αλλα έσβηνε Τελευταια δε... δεν σήκωνε πανω απο δυο τρείς εφαρμογές στο παρασκήνιο. Αυτα στα γρήγορα. Ισως να ηθελε ψάξιμο κατι που δεν είχα ουτε τον χρόνο ούτε την διάθεση. Ισως να έφταιγε η δικά μου συσκευή... Ξέρω γω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μπαταρία χαλια. Κολλήματα κατα την κλήση Κολλήματα κατά την φόρτιση Κολλήματα κατα την εκκίνηση κάμερες Η γκαλερί των φωτό αλλα έδειχνε αλλα έσβηνε Τελευταια δε... δεν σήκωνε πανω απο δυο τρείς εφαρμογές στο παρασκήνιο. Αυτα στα γρήγορα. Ισως να ηθελε ψάξιμο κατι που δεν είχα ουτε τον χρόνο ούτε την διάθεση. Ισως να έφταιγε η δικά μου συσκευή... Ξέρω γω; Δεν έχω κανένα με κανένα θέμα από τα παραπάνω. H magma έκατσε άψογα στο δικό μου. Έκανα πρώτα τα πάντα Wipe προφανώς καθαρή την φλασαρα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αν έχεις κάποιο ακουστικό bluetooth που έχει εφαρμογή για να δείχνει τη μπαταρία του, τότε εμφανίζεται το εικονίδιο από την αντίστοιχη εφαρμογή. Έχω ακουστικό Xiaomi που δεν έχει εφαρμογή αλλά διαβάζω πως διάφοροι με mm ρομ (σε άλλες συσκευές) βλέπουν την στάθμη της μπαταρίας του στην μπάρα ειδοποιήσεων. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Προφανώς η magma συμφωνα με τα σχόλια των περισσότερων είναι κορυφαία rom. Σε εμένα δεν "έκατσε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πάντως ούτε σε εμένα είχε κάτσει καλά η magma.Με καθαρή εγκατάσταση.Πιο καλά από όλες μου δούλευε ή phronesis 5.1.1.Τελικά όμως ξαναγύρισα μέσω nadroid σε stock ρομ κράτησα το ροοτ και έσβησα ότι εφαρμογη προεγκατεστημένη δεν χρεισιμοποιώ.Δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω σε custom.Το μόνο που μου λείπει είναι τα θέματα και το πιο ωραίο μενού στις ρυθμίσεις....Τώρα ψάχνω να βάλω και xpose γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πάντως ούτε σε εμένα είχε κάτσει καλά η magma.Με καθαρή εγκατάσταση.Πιο καλά από όλες μου δούλευε ή phronesis 5.1.1.Τελικά όμως ξαναγύρισα μέσω nadroid σε stock ρομ κράτησα το ροοτ και έσβησα ότι εφαρμογη προεγκατεστημένη δεν χρεισιμοποιώ.Δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω σε custom.Το μόνο που μου λείπει είναι τα θέματα και το πιο ωραίο μενού στις ρυθμίσεις....Τώρα ψάχνω να βάλω και xpose γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί με αυτό. Η Phronesis δεν είχε κάτσει καθόλου καλά σε μενα. Δεν την πάλεψα πάνω από βδομάδα. Το κάθε κινητό έχει τις ιδιαιτεροτητες του. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Γνωρίζει κάποιος πως βάζω xpose σε stock rom lollipop.Κάτι διάβασα για boot loop στα samsung.Μέσω twrp γίνεται από ότι έχω καταλάβει αλλά δεν ξέρω πιο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Επιστροφή σε 5.1.1 πλέον γιατί δεν έχω χρόνο για δοκιμές. Έβαλα και το Recently γιατί έχει ένα θέμα με την ram και πάει τρένο. Πιστεύω ο καλύτερος συνδυασμός για την συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια ενώ έχω πέρασει τι magisk έχω βάλει την τελευταία έκδοση έχω θέμα με το safety net είμαι με magna rom,για να έχω το magisk πρέπει να έχω και το SuperSU ή όχι και ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βαλω στο αroma για να δουλέψει στο magisk.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εγώ παιδιά επιστρέφω στη fronessis N7 5.2 από την darklord S7E reborn με το N7 UX Ui. Την κράτησα τρεις μέρες με τον gugu0das που ειχε μέσα . Με καθαρή εγκατάσταση, αισθητά πιο γρήγορη, πιο smooth και με καλύτερη μάλλον μπαταρία απο τη fronessis, αλλά έλειπαν λειτουργίες απο το spen (π.χ. μεταφραση), η μπάρα του ήχου για τις ειδοποιήσεις συμπεριφερόταν περίεργα (Τη χαμήλωνα και χαμηλωνε μαζί και ο ήχος κλήσης ενώ αυτή άμεσα ξανά δυνάμωνε μόνη της ?!) και είχε και κάποια μικρά θεματάκια με την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν έχω κανένα με κανένα θέμα από τα παραπάνω. H magma έκατσε άψογα στο δικό μου. Έκανα πρώτα τα πάντα Wipe προφανώς καθαρή την φλασαρα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Να συμπληρωσω και εγω πως απο τοτε που εβαλα magma δεν αλαζω ξανα...παει τρενο στη συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts