note_takias Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 οχι μετα απο καναδυο restart! Το md5 το τσεκαρες μηπως κατι δε πηγε καλα στο download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Θα την ξανακατεβασω γιατί τις 5.1.1 τις θεωρώ τις που σταθερες Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Θα την ξανακατεβασω γιατί τις 5.1.1 τις θεωρώ τις που σταθερες Η συγκεκριμένη ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει και σκεφτομαι να ξανα γυρισω σ αυτην.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά σας παρακαλώ βοήθεια .... Πήγα να περάσω την στοκ Lilipop αλλα σταμάτησε και μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο ODIN ... http://www.sv2bzq.gr/ll.jpg προσπάθησα 2-3 φορές αλλα με τα ίδια αποτελέσματα .... καμία βοήθεια ???? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά σας παρακαλώ βοήθεια .... Πήγα να περάσω την στοκ Lilipop αλλα σταμάτησε και μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο ODIN ... http://www.sv2bzq.gr/ll.jpg προσπάθησα 2-3 φορές αλλα με τα ίδια αποτελέσματα .... καμία βοήθεια ???? Ξανα προσπαθησε!! Βγηκε η v.2 απο phronesis note 7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά σας παρακαλώ βοήθεια .... Πήγα να περάσω την στοκ Lilipop αλλα σταμάτησε και μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο ODIN ... http://www.sv2bzq.gr/ll.jpg προσπάθησα 2-3 φορές αλλα με τα ίδια αποτελέσματα .... καμία βοήθεια ????Μήπως βάζεις την Γερμανική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μόλις έβαλα την phronesis v2 Note 7 Δείχνει άψογη Το AΟD δουλεύει άριστα. Μέχρι και σημείωμα γράφεις και μένει στην οθόνη ενεργό. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω το Bluetooth. Το μεγάλο μου πρόβλημα σε όλες τις note 7 port. Πάντως την κρατάω..αυτό είναι σίγουρο..:) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Μήπως βάζεις την Γερμανική? Τελικά έβαζα την Cosmote Greece και δεν καθότανε τώρα όλα καλά .... σας ευχαριστώ για την βοήθεια ... Για να βάλω phronesis v2 Note 7 πρέπει να βάλω οπωσδήποτε για πρώτη φορά και kernel ? Edited September 30, 2016 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Τελικά έβαζα την Cosmote Greece και δεν καθότανε τώρα όλα καλά .... σας ευχαριστώ για την βοήθεια ... Για να βάλω phronesis v2 Note 7 πρέπει να βάλω οπωσδήποτε για πρώτη φορά και kernel ? Ειναι ενσωματωμενος ο κερνελ αλλιως μπορεις να βαλεις της επιλογής σου.Εννοειται πως με τον stock δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μόλις έβαλα την phronesis v2 Note 7 Δείχνει άψογη Το AΟD δουλεύει άριστα. Μέχρι και σημείωμα γράφεις και μένει στην οθόνη ενεργό. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω το Bluetooth. Το μεγάλο μου πρόβλημα σε όλες τις note 7 port. Πάντως την κρατάω..αυτό είναι σίγουρο..:) Πώς την έβαλες? Με καθαρή εγκατάσταση ή πάνω στην προηγούμενη? Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ειναι ενσωματωμενος ο κερνελ αλλιως μπορεις να βαλεις της επιλογής σου.Εννοειται πως με τον stock δε δουλεύει. Κανένα καλό Kernel για Phronesis MM ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πώς την έβαλες? Με καθαρή εγκατάσταση ή πάνω στην προηγούμενη? Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν είχα την Delirium Οπότε φουλ wipe 5 φορές wipe data cache system ΈΚΑΝΑ και την internal Μετά ΡΟΜ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κανένα καλό Kernel για Phronesis MM ...DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Οκ στην εγκατάσταση της Phronesis 7,0 v2 τη CSC επιλέγουμε ??? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Οκ στην εγκατάσταση της Phronesis 7,0 v2 τη CSC επιλέγουμε ???Εγώ βάζω BTU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πριν είχα την Delirium Οπότε φουλ wipe 5 φορές wipe data cache system ΈΚΑΝΑ και την internal Μετά ΡΟΜ Καλά, την εσωτερική δεν τη φορμάρω με τίποτα. Θα δοκιμάσω πρωτα dirty αφού έχω τη v1 και βλέπω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Ακόμα βλέπω ότι έχουμε εξελίξεις έτσι; Το θηρίο μας Πολλή μαχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν μου αναγνωρίζει την SD card 32 G που έχω σε Phronesis 7,0 V2 και DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 ???? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Jimpsar τελικά δουλεύει το Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν μου αναγνωρίζει την SD card 32 G που έχω σε Phronesis 7,0 V2 και DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 ???? Προσπάθησε να ξανά flashareis και εμένα μου το έκανε αυτο με τη δεύτερη έφτιαξε.Εγώ παιδια έχω αλλο πρόβλημα με όλες τις N7 port.Απο το smart select μέχρι και σε εφαρμογές όπως η κάμερα εχω ένα ανεξήγητο zoom.Τι μπορεί να φταίει μήπως στην αρχή που σου έχει να επιλέξεις μεγάλα η μικρά εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Προσπάθησε να ξανά flashareis και εμένα μου το έκανε αυτο με τη δεύτερη έφτιαξε.Εγώ παιδια έχω αλλο πρόβλημα με όλες τις N7 port.Απο το smart select μέχρι και σε εφαρμογές όπως η κάμερα εχω ένα ανεξήγητο zoom.Τι μπορεί να φταίει μήπως στην αρχή που σου έχει να επιλέξεις μεγάλα η μικρά εικονίδια? Μηπως εβαλες εξοικονόμηση ενεργειας; Jimpsar τελικά δουλεύει το Bluetooth? Παλι δεν χτυπαει..στις επομενες εκδοσεις θα το διορθωσει..προς το παρον δεν θα εχουμε ηχο... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0 Μήπως κάποιο λινκ; Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μήπως κάποιο λινκ; https://www.androidfilehost.com/?fid=24572369242687310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Την εβαλα και εγω την Phronesis note 7 port v2 αλλα σε μενα δεν δουλευει το s note ''πενακι'' ενω σημειωσεις με κλειστη οθονη γραφει, στην αρχη δεν με αφηνε να εγκαταστησω Ελληνικη γλωσσα το ελυσα αυτο, camera διαλεξα standard στο zoom μου τις βγαζει ξεθωριασμενες χωρις κανενα φιλτρο ενεργο, δεν ξερω η σε μενα δεν εκατσε σωστα (md5 σωστο) ή η v1 ηταν καλυτερη. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Την εβαλα και εγω την Phronesis note 7 port v2 αλλα σε μενα δεν δουλευει το s note ''πενακι'' ενω σημειωσεις με κλειστη οθονη γραφει, στην αρχη δεν με αφηνε να εγκαταστησω Ελληνικη γλωσσα το ελυσα αυτο, camera διαλεξα standard στο zoom μου τις βγαζει ξεθωριασμενες χωρις κανενα φιλτρο ενεργο, δεν ξερω η σε μενα δεν εκατσε σωστα (md5 σωστο) ή η v1 ηταν καλυτερη.Μήπως έχεις παλιό μόντεμ? Δες φωτογραφία από το δικό μου https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/076794d01eb3a4e41783803d8ea16c4d.jpg Δεν είναι από τα τελευταία αλλά δεν έχω τα θέματα που γράφεις. Πάντως αυτή η ρομ έδωσε άλλο αέρα στο τηλέφωνο και ας καεί λίγο μπαταρία παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts