serkos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Στις note 7 port roms έχετε παρατηρησει ότι δεν τραβάει βίντεο UHD αλλά μόνο FHD και ας έχουμε επιλέξει UHD! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Με αυτον το σιδηροδρομο λογικό :P Το θέμα είναι ότι εφαρμογές που δεν τις έχω τσεκάρει μου ανοίγουν συνέχεια.... Δεν έχω ειδοποίησεις για αυτές αλλά δουλεύουν στο background https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/610e5bacad7b297bc377650fe72b55ca.jpg Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το θέμα είναι ότι εφαρμογές που δεν τις έχω τσεκάρει μου ανοίγουν συνέχεια.... Δεν έχω ειδοποίησεις για αυτές αλλά δουλεύουν στο background https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/610e5bacad7b297bc377650fe72b55ca.jpg Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή δε δουλεύω note 7 port δε γίνεται να τα πετάξεις όλα αυτά από το κινητό οπως το smart manager? Όλα αυτά είναι άχρηστες εφαρμογές βελτιστοποιησης της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/1140ec02cedfe6b35484c881bac6f0b8.jpg True... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπερα, θελει ενα φιλαρακι που εχει το Note 3 να δοκιμασει επιτελους καποια custom rom. Εχετε καποια να προτεινετε? Διαβαζω οτι η Phronesis note 7 port εχει καποια Bugs, οπως και ολες οσες ειναι πορτ apo note 7. Θα ηθελα μιας και θα βαλει πρωτη φορα custom να ειναι σταθερη, smooth και οσο bugfree γινεται. Επισης να πω οτι χρησιμοποιει αρκετα το πενακι. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπερα, θελει ενα φιλαρακι που εχει το Note 3 να δοκιμασει επιτελους καποια custom rom. Εχετε καποια να προτεινετε? Διαβαζω οτι η Phronesis note 7 port εχει καποια Bugs, οπως και ολες οσες ειναι πορτ apo note 7. Θα ηθελα μιας και θα βαλει πρωτη φορα custom να ειναι σταθερη, smooth και οσο bugfree γινεται. Επισης να πω οτι χρησιμοποιει αρκετα το πενακι. Ευχαριστω εκ των προτερων. Phronesis 6.5 σταθερη και με καλη μπαταρια Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπερα, θελει ενα φιλαρακι που εχει το Note 3 να δοκιμασει επιτελους καποια custom rom. Εχετε καποια να προτεινετε? Διαβαζω οτι η Phronesis note 7 port εχει καποια Bugs, οπως και ολες οσες ειναι πορτ apo note 7. Θα ηθελα μιας και θα βαλει πρωτη φορα custom να ειναι σταθερη, smooth και οσο bugfree γινεται. Επισης να πω οτι χρησιμοποιει αρκετα το πενακι. Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν δε χρησιμοποιεί nfc Darklord s7 apek και θα με θυμηθείς. Ξεχνα για την ωρα τις note 7 cr δε κανουν για τιποτα αλλο παρα μονο για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Phronesis 6.5 σταθερη και με καλη μπαταρια Ή phronesis ή aryamode 8.1 Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνετε 5.1.1 roms..... σκέφτομαι να βάλω στης γυναίκας την phronesis 2.5 (6.0.1 marsmelow) τόσο κακή είναι; ΔΕΝ χρησιμοποιεί NFC και επί του παρόντος της έβαλα για δοκιμή την darklord s7 και η οποία δεν δείχνει άσχημη προς το παρόν αν και είναι μόλις 2 μέρες που την έχει. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνετε 5.1.1 roms..... σκέφτομαι να βάλω στης γυναίκας την phronesis 2.5 (6.0.1 marsmelow) τόσο κακή είναι; ΔΕΝ χρησιμοποιεί NFC και επί του παρόντος της έβαλα για δοκιμή την darklord s7 και η οποία δεν δείχνει άσχημη προς το παρόν αν και είναι μόλις 2 μέρες που την έχει. Το τελευταίο επίσημο firmware για το Note3 είναι LP. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι developers να έχουν βρει μία πολύ καλή βάση και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στις mod-αρισμένες roms τους. Οι MM είναι Port από άλλα μοντέλα όπως note5 & note7 ή s7. Δεν έχουν δοθεί δηλαδή από τη samsung για το Note3 αλλά έχουν παραμετροποιηθεί από τους develepors για να "κάτσουν" πάνω στο 3άρι. Αυτό έχει αποτέλεσμα να έχουν διάφορα μίκρο-bugs (άλλες ανεπαίσθητα άλλες λίγο μεγαλύτερα). Χρησιμοποιούσα τη 2.5 και τη μια είχα καθυστέρηση στην ενεργοποίηση, την άλλη random reboot, και διάφορα άλλα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο, ή αποτέλεσμα προσωπικών λαθών, επιλογών ή εκτιμήσεων. Πλέον (για 10 μέρες loooool) έχω γυρίσει σε LP (aryamode 8.3) και έχω βρει την υγειά μου. Και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δε βρίσκω καμία τρελή διαφορά από 5 σε 6 ώστε να καίγομαι για μετάβαση. Σίγουρα το να έχεις ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σε rom είναι δελεαστικά αλλά μην το θυσιάζεις εύκολα για χάρη σταθερότητας ειδικά όταν πρόκειται για μέσο (ή όχι "καμένο" :lol: ) χρήστη. Δε σου λέω ότι δεν είναι για καθημερινή χρήση, πολλά παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα από τη χρήση τους και δε γυρνούν πίσω σε LP. Γνώμη μου όμως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε σε LP (phronesis ή arya). Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνετε 5.1.1 roms..... σκέφτομαι να βάλω στης γυναίκας την phronesis 2.5 (6.0.1 marsmelow) τόσο κακή είναι; ΔΕΝ χρησιμοποιεί NFC και επί του παρόντος της έβαλα για δοκιμή την darklord s7 και η οποία δεν δείχνει άσχημη προς το παρόν αν και είναι μόλις 2 μέρες που την έχει. Η 5.1.1 rom κάθονται ποιο καλα η αλήθεια είναι. Απο 6.0.1 μονο s7 darklord οι αλλες είναι χάσιμο χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Το τελευταίο επίσημο firmware για το Note3 είναι LP. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι developers να έχουν βρει μία πολύ καλή βάση και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στις mod-αρισμένες roms τους. Οι MM είναι Port από άλλα μοντέλα όπως note5 & note7 ή s7. Δεν έχουν δοθεί δηλαδή από τη samsung για το Note3 αλλά έχουν παραμετροποιηθεί από τους develepors για να "κάτσουν" πάνω στο 3άρι. Αυτό έχει αποτέλεσμα να έχουν διάφορα μίκρο-bugs (άλλες ανεπαίσθητα άλλες λίγο μεγαλύτερα). Χρησιμοποιούσα τη 2.5 και τη μια είχα καθυστέρηση στην ενεργοποίηση, την άλλη random reboot, και διάφορα άλλα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο, ή αποτέλεσμα προσωπικών λαθών, επιλογών ή εκτιμήσεων. Πλέον (για 10 μέρες loooool) έχω γυρίσει σε LP (aryamode 8.3) και έχω βρει την υγειά μου. Και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δε βρίσκω καμία τρελή διαφορά από 5 σε 6 ώστε να καίγομαι για μετάβαση. Σίγουρα το να έχεις ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σε rom είναι δελεαστικά αλλά μην το θυσιάζεις εύκολα για χάρη σταθερότητας ειδικά όταν πρόκειται για μέσο (ή όχι "καμένο" :lol: ) χρήστη. Δε σου λέω ότι δεν είναι για καθημερινή χρήση, πολλά παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα από τη χρήση τους και δε γυρνούν πίσω σε LP. Γνώμη μου όμως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε σε LP (phronesis ή arya). Στην aryamode 8.3 δεν έχεις πρόβλημα με το WiFi γιατί όταν την είχα εγώ έπρεπε κάθε φορά να πατάω πάνω στο κάθε δίκτυο για να συνδεθώ δεν το έκανε αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Στην aryamode 8.3 δεν έχεις πρόβλημα με το WiFi γιατί όταν την είχα εγώ έπρεπε κάθε φορά να πατάω πάνω στο κάθε δίκτυο για να συνδεθώ δεν το έκανε αυτόματα Όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο..... Τα "θυμάται" τα wifi ενώ δεν κάνει αποσυνδέσεις (όταν κλείνει η οθόνη) που μου το έκανε με κάποια 6άρα (δε θυμάμαι με πια). Δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Με idle kernel 7.1.1, αυτόν που δηλώνεις ως επιλογή στον aroma κατά την εγκατάσταση. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ευχαριστώ τα παιδια που απάντησαν, γνωρίζω ότι το τελευταίο firm είναι LP μάλιστα 5.0.0 (ούτε καν 5.0.1.....) Αν τυχόν αρχίσει τις γκρίνιες περί bugs κ.λ.π. η γυναίκα :lol: θα το γυρίσω σε arya 8.3 :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχω βάλει του Civato την 1.4 Ποιός κέρνελ πάει καλύτερα? Μένιος ακούει?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχω βάλει του Civato την 1.4 Ποιός κέρνελ πάει καλύτερα? Μένιος ακούει?:DΑυτόν που έχει μέσα είναι ο stock και δουλεύουν όλα ρολόι. Αν θες δοκίμασε τον τελευταίο που έχει βγάλει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 γράφει τις αλλαγές που έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Οκ θα τον δοκιμάσω. Μου έκανε κάτι freezαρίσματα ο μαμά γι' αυτό και θέλω να δω τι παίζει... Τώρα θέλω να δω και τι θα βρω για το blank screen (να γράφω με το πενάκι όταν είναι κλειδωμένο) Αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα, ευχαριστω πολυ για την προταση να βαλω την phronesis 6.5. Εντυπωσιακη ρομ που μεταμορφωσε το τηλεφωνο. Δυστυχως ομως σημερα δημιουργηθηκε προβλημα. ο ιδιοκτητης του τηλεφωνου προσπαθησε να σεταρει το εταιρικο email του το οποιο το διαχειριζεται με microsoft exchange και του ζητησε να κανει encrypt το τηλεφωνο. Μετα απο λιγο του εβγαλε μηνυμα encrypt failed και τοτε το εκανε reboot πατωντας παρατεταμενα το Power button. Οταν αναψε το τηελφωνο του εβγαλε μηνυμα "unfortunately, system UI has stopped" το οποιο δεν μπορει να το προσπερασει.. μονο reboot μπορει να κανει και οταν αναβει βγαζει αμεσψς το ιδιο μηνυμα. Αυτα που δοκιμασα ειναι: 1. Εβγαλα/ξαναβαλα μπαταρια 2. Μπηκα recovery κι εκανα wipe cache/dalvic cache 3. Μπηκα recovery κι εκανα factory reset 4. Μπηκα recovery και ξαναφλασαρα την ρομ μιας και υπηρχε ακομα μεσα στη μνημη του τηλεφωνου Οτι κι αν δοκιμασα ομως οταν αναβει το τηλεφωνο βγαζει το ιδιο μηνυμα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το επομενο που σκεφτομαι ειναι να φλασαρω stock rom με odin μπας και αναψει επιτελους κανονικα.. Εχετε να προτεινετε τιποτα καλυτερο? Επισης αν ολα πανε καλα και του ξαναπερασω την phronesis 6.5 υπαρχει τροποε να γινει encrypt το τηλεφωνο ή καποιο workaround τελοσπαντων για να δουλεψει το εταιρικο email? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Καλησπερα, ευχαριστω πολυ για την προταση να βαλω την phronesis 6.5. Εντυπωσιακη ρομ που μεταμορφωσε το τηλεφωνο. Δυστυχως ομως σημερα δημιουργηθηκε προβλημα. ο ιδιοκτητης του τηλεφωνου προσπαθησε να σεταρει το εταιρικο email του το οποιο το διαχειριζεται με microsoft exchange και του ζητησε να κανει encrypt το τηλεφωνο. Μετα απο λιγο του εβγαλε μηνυμα encrypt failed και τοτε το εκανε reboot πατωντας παρατεταμενα το Power button. Οταν αναψε το τηελφωνο του εβγαλε μηνυμα "unfortunately, system UI has stopped" το οποιο δεν μπορει να το προσπερασει.. μονο reboot μπορει να κανει και οταν αναβει βγαζει αμεσψς το ιδιο μηνυμα. Eγώ πάντως αν είχα το τηλέφωνο για επαγγελματική χρήση δεν θα του έκανα καν root και θα το άφηνα "μαμά" για να δουλεύει όσο ασφαλέστερα γίνεται. Στα δικά μου τώρα... Την παράτησα του Civato αφού με ταλαιπώρησε 2 μέρες τώρα με διάφορα χαζά :mad: Και μετά από ένα "tour" σε Νote7port επέστρεψα στην αγαπημένη μου Phronesis 6 η οποία δουλεύει άψογα για τις δικές μου ανάγκες ;) Αργότερα και αφού ξεκουραστεί το μυαλό και βγει και κάτι καλό θα ξανασχοληθώ :D Edited September 28, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Νεα note 7 port http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-norma-rom-mm-v8-english-t3469918 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Τις επόμενες 48ωρες θα βγει v2 phronesis note 7..μακαρι να εχουν διορθωσει το προβλημα με το ακουστικό bluetooth..οσοι εχουν προβλημα καλο ειναι να γραψου και αυτοι στο νημα της phronesis μπας και το δωαουν σημασια.. Edited September 28, 2016 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 2 φορες εχω κανει clean install την phronessis 5.1.1 v6.5 και παλι δεν ενεργοποιει το wifi! ελεος!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 2 φορες εχω κανει clean install την phronessis 5.1.1 v6.5 και παλι δεν ενεργοποιει το wifi! ελεος!! Την κανεις εγκατασταση και στην αρχη που σου ζηταει να μπεις σε wifi δεν μπαινει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Την κανεις εγκατασταση και στην αρχη που σου ζηταει να μπεις σε wifi δεν μπαινει; οχι μετα απο καναδυο restart! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 οχι μετα απο καναδυο restart! Παραξενο..εχω περασει 2 φορες την 6.5 και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα...ακομα και με παλια modem και bootloader..την περασες σωστα;μηπως καποια εφαρμογη δημιουργει πρόβλημα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts