Jump to content

ianpan24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ianpan24

  1. Εννοειται οτι αξιζει.. Εγω του εχω περασει εδω κι ενα χρονο μια ρομ απο νοτε 7 και ειναι αλλο τηλεφωνο :)
  2. Ευχαριστω πολυ. Ημουν αναμεσα σε αυτην που μου προτεινες και στην eRobot. Θα περασω την Nemesis.
  3. Καλημερα Εχω το note 4 910c. Με exynos. Το εχω ακομα με stock rom αλλα θα ηθελα να περασω μια custom rom για να ανανεωθει λιγο η συσκευη. Με ενδιαφερει να μην εχει bugs και να δουλευουν ολα τα καλουδια οπως το πενακι πχ. Μπορειτε να μου προτεινεται καποια ρομ εσεις που εχετε δοκιμασει αρκετες? Ευχαριστω.
  4. Καλύτερο Smartphone για το 2016: Xiaomi Mi Mix Καλύτερο Tablet/gadget για το 2016: ? Καλύτερη Value for Money συσκευή για το 2016: Redmi Note 3 Pro Μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016: iphone 7
  5. Καλησπερα, ευχαριστω πολυ για την προταση να βαλω την phronesis 6.5. Εντυπωσιακη ρομ που μεταμορφωσε το τηλεφωνο. Δυστυχως ομως σημερα δημιουργηθηκε προβλημα. ο ιδιοκτητης του τηλεφωνου προσπαθησε να σεταρει το εταιρικο email του το οποιο το διαχειριζεται με microsoft exchange και του ζητησε να κανει encrypt το τηλεφωνο. Μετα απο λιγο του εβγαλε μηνυμα encrypt failed και τοτε το εκανε reboot πατωντας παρατεταμενα το Power button. Οταν αναψε το τηελφωνο του εβγαλε μηνυμα "unfortunately, system UI has stopped" το οποιο δεν μπορει να το προσπερασει.. μονο reboot μπορει να κανει και οταν αναβει βγαζει αμεσψς το ιδιο μηνυμα. Αυτα που δοκιμασα ειναι: 1. Εβγαλα/ξαναβαλα μπαταρια 2. Μπηκα recovery κι εκανα wipe cache/dalvic cache 3. Μπηκα recovery κι εκανα factory reset 4. Μπηκα recovery και ξαναφλασαρα την ρομ μιας και υπηρχε ακομα μεσα στη μνημη του τηλεφωνου Οτι κι αν δοκιμασα ομως οταν αναβει το τηλεφωνο βγαζει το ιδιο μηνυμα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το επομενο που σκεφτομαι ειναι να φλασαρω stock rom με odin μπας και αναψει επιτελους κανονικα.. Εχετε να προτεινετε τιποτα καλυτερο? Επισης αν ολα πανε καλα και του ξαναπερασω την phronesis 6.5 υπαρχει τροποε να γινει encrypt το τηλεφωνο ή καποιο workaround τελοσπαντων για να δουλεψει το εταιρικο email? Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα, θελει ενα φιλαρακι που εχει το Note 3 να δοκιμασει επιτελους καποια custom rom. Εχετε καποια να προτεινετε? Διαβαζω οτι η Phronesis note 7 port εχει καποια Bugs, οπως και ολες οσες ειναι πορτ apo note 7. Θα ηθελα μιας και θα βαλει πρωτη φορα custom να ειναι σταθερη, smooth και οσο bugfree γινεται. Επισης να πω οτι χρησιμοποιει αρκετα το πενακι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  7. Καποια απλα πραγματα που στην πραξη εχω δει οτι βοηθουν αρκετα τη μπαταρια ειναι τα εξης (no root): 1. Disable απο την διαχειρηση εφαρμογων ολου του αχρηστου bloatware που μπορουμε να αφαιρεσουμε. (π.χ. google play books/games/movies/newstand, flipboard e.t.c.) 2. Εγκατασταση του greenify με επιλεγμενες σχεδον ολες τις εφαρμογες και επιλεγμενο το automated hibernation. 3. Εγκατασταση καποιας εφαρμογης για να ελεγχουμε αν εχουμε battery drain. (π.χ. betterbatterystats, gsam battery monitor) 4. Απενεργοποιηση bluetooth,gps, nfc οταν δεν χρειαζονται. 5. Τσεκαρισμενο το auto στη φωτεινοτητα. (ενταση αναλογα τις συνθηκες) Πιστευω οτι οποιος εχει λιγοτερο απο 3 ωρες sot κατι κανει λαθος και σιγουρα μπορει να το διορθωσει.
  8. O Nova launcher εχει και επιλογη αποκρυψης της μπαρας (εκτος των αλλων..)
  9. κατω δεξια στο media player εχει ενα - κι ενα + για τον ηχο. Τσεκαρε αν ο ηχος ειναι στο 100%.
  10. Γιατι δεν ενεργοποιεις το κλειδωμα κρατωντας πατημενο το πληκτρο που απορριπτει τις κλησεις? (το κατω δεξια δηλαδη)?
×
×
  • Create New...