menioseten Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δοκιμάσατε με κάποιον άλλο file explorer και δεν γίνεται ? Παράξενο χρησιμοποιώ τον efs τώρα και καιρό σε 4.4 χωρίς πρόβλημα .:confused:με την τελευταία αναβάθμιση που έγινε στον efs έβλεπε την κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορούσα να κάνω αντιγραφή στην κύρια μνήμη, μιλάμε για μαμά 4.4 Έπρεπε να κάνω μία διαδικασία αλλά δεν μπήκα στον κόπο αφού έβαλα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 με κουστομ ρομ χάνω την περιστροφή οθόνης ξαφνικά και δεν ακούει με τίποτα το έχω πάθει 5-6 φορές και επανέρχεται μόνο με φουλ γουαιπ δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και το παθαίνω αυτό. Τώρα το ξανά έπαθα και δεν αντέχω στήσιμο από την αρχή χωρίς κανένα λόγο. .. δυστυχώς δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου για να ρωτήσω στο xda μήπως ξέρει κανένας τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 με κουστομ ρομ χάνω την περιστροφή οθόνης ξαφνικά και δεν ακούει με τίποτα το έχω πάθει 5-6 φορές και επανέρχεται μόνο με φουλ γουαιπ δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και το παθαίνω αυτό. Τώρα το ξανά έπαθα και δεν αντέχω στήσιμο από την αρχή χωρίς κανένα λόγο. .. δυστυχώς δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου για να ρωτήσω στο xda μήπως ξέρει κανένας τιποτα; Ποια rom έχεις ; Δοκίμασες καμιά άλλη να δεις αν το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 με κουστομ ρομ χάνω την περιστροφή οθόνης ξαφνικά και δεν ακούει με τίποτα το έχω πάθει 5-6 φορές και επανέρχεται μόνο με φουλ γουαιπ δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και το παθαίνω αυτό. Τώρα το ξανά έπαθα και δεν αντέχω στήσιμο από την αρχή χωρίς κανένα λόγο. .. δυστυχώς δεν με βοηθάνε τα αγγλικά μου για να ρωτήσω στο xda μήπως ξέρει κανένας τιποτα; Το πιο απλό, εγκατέστησε ξανά το Samsung Hub. Υπάρχει και πιο σύνθετη λύση αλλά μάλλον δεν αξίζει η φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Το πιο απλό, εγκατέστησε ξανά το Samsung Hub. Υπάρχει και πιο σύνθετη λύση αλλά μάλλον δεν αξίζει η φασαρία. ομεγα εχω το είχα σβήσει με τιτανιουμ το ξαναεβαλα αλλά δυστυχώς δεν. αλλά από τι κατάλαβα αυτό φταίει ε; αν είναι να μην το ξανά σβήσω. edit. είσαι ωραίος ρε φιλαράκι έφτιαξε με τον δεύτερο τρόπο που μου είπες ποπο με γλύτωσες στο τσακ σου χρωστάω.... Edited February 18, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Και εγώ με ωμέγα είμαι χωρίς το Samsung hub εγκατεστημενο Αλλά το αρχείο το έχω είδει μέσα στο system lib Ίσως να φταίει το τι το έκανες απεγκατάσταση από το titanium; Εγώ δεν το επέλεξα από την αρχή από το aroma installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Και εγώ με ωμέγα είμαι χωρίς το Samsung hub εγκατεστημενο Αλλά το αρχείο το έχω είδει μέσα στο system lib Ίσως να φταίει το τι το έκανες απεγκατάσταση από το titanium; Εγώ δεν το επέλεξα από την αρχή από το aroma installer όταν δεν το είχα επιλέξει δεν μου έπαιζε το μαμά πρόγραμμα για βίντεο και θεώρησα ότι έφταιγε αυτό οπότε το έβαζα και το έσβησα μετά αλλά μετά που το έσβησα έχανα την περιστροφή χάχαχα τελικά το βάζω και δεν το σβήνω το παγωνω και όλα οκ. λίγο σπαζοκεφαλιά. ... Πάντως η ομεγα με την νέα βάση και τον κερνελ είναι πολύ καλή. ...με τέλεια διαχείριση μνήμης και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγώ πάντως άσπρη μέρα με μπαταρία στο νοτελι είδα όταν απ ενεργοποίησα το Google+. Με το ζόρι έφτανα τις 4 ώρες οθόνη. Πλέον είμαι σταθερά πάνω από 5:30-6:00 ώρες Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγώ πάντως άσπρη μέρα με μπαταρία στο νοτελι είδα όταν απ ενεργοποίησα το Με το ζόρι έφτανα τις 4 ώρες οθόνη. Πλέον είμαι σταθερά πάνω από 5:30-6:00 ώρες οι χρόνοι εξαρτώνται από την χρήση αλλά εννοείτε ότι το Google+ και τα γύρο γύρο πήγαν στον Καιάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδια καλησπερα...τι ομιχλη ηταν αυτη σημερα!!περασε κανεις την echoe v9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 ξάπλα στο κρεβάτι λόγο ίωσης σήμερα και όλη την μέρα με το κινητό στο χέρι. πολύ καλά νούμερα από την ομεγα με τον δικό της κερνελ. δυστυχώς δεν αντέχω άλλο να το πάω μέχρι τέρμα αλλά έχει άλλη μια ώρα βίον η σίγουρα. [ATTACH]41483[/ATTACH][ATTACH]41484[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Τρομερό το νούμερο αδερφέ. Facebook Twitter instagram δουλεύεις καθόλου? Γιατί εγώ τα δουλεύω πολύ μαζί με browser and tapatalk και είμαι στις 6:00 ώρες maximum. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 ξάπλα στο κρεβάτι λόγο ίωσης σήμερα και όλη την μέρα με το κινητό στο χέρι. πολύ καλά νούμερα από την ομεγα με τον δικό της κερνελ. δυστυχώς δεν αντέχω άλλο να το πάω μέχρι τέρμα αλλά έχει άλλη μια ώρα βίον η σίγουρα. [ATTACH]41483[/ATTACH][ATTACH]41484[/ATTACH] Φίλε μου τα ίδια στατιστικά έχω και εγώ με μαμά ρομ. Και μάλιστα με αρκετή χρήση του boat Browser και κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδια καλησπερα...τι ομιχλη ηταν αυτη σημερα!!περασε κανεις την echoe v9? Εγώ την έβαλα χθες !! Είχα ωμέγα και τώρα έβαλα echoe. Μου φαίνεται πολύ καλή και με πολλά tweeks. Τώρα θα την δοκιμάσω και σε μπαταρία να δούμε πως πάει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 ξάπλα στο κρεβάτι λόγο ίωσης σήμερα και όλη την μέρα με το κινητό στο χέρι. πολύ καλά νούμερα από την ομεγα με τον δικό της κερνελ. δυστυχώς δεν αντέχω άλλο να το πάω μέχρι τέρμα αλλά έχει άλλη μια ώρα βίον η σίγουρα. [ATTACH]41483[/ATTACH][ATTACH]41484[/ATTACH]Την οθόνη σε τι φωτεινότητα την έχεις ? εγώ -2 auto και σε σύνδεσμο ρομ κερνελ και με αυτές τις ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50364459&postcount=74 Εκτός το 2496 που το άφησα μαμά, μπορώ να πω τα αποτελέσματα μπαταριάς και συμπεριφοράς τηλέφωνου είναι εκπληκτικά, δεν ανεβάζω φωτογραφίες γιατί σήμερα έκανα την πρώτη φορτίσει μόλις φτάσει στο 10% θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Τρομερό το νούμερο αδερφέ. Facebook Twitter instagram δουλεύεις καθόλου? Γιατί εγώ τα δουλεύω πολύ μαζί με browser and tapatalk και είμαι στις 6:00 ώρες maximum. Facebook ναι πολύ browser and tapatalk +καιρό +3 mail να συγχρονίζει και όλο με wifi καθόλου data και εννοείτε κλήσεις. φωτεινότητα στο αυτόματο στην μέση. Φίλε μου τα ίδια στατιστικά έχω και εγώ με μαμά ρομ. Και μάλιστα με αρκετή χρήση του boat Browser και κλήσεις. χαίρομαι ... είναι μια χαρά. edit ένα πολύ ωραίο θέμα που έβαλα και δουλεύει τέλεια . το χρώμα στο πληκτρολόγιο δεν μου άρεσε αλλά το άλλαξα με ένα άλλο από άλλο θέμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354 Edited February 21, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παίδες καλημέρα. Είμαι με CSC:N9005OXXDMJ4 και AP:N9005XXUDMJ7. Αν το κάνω root θα γράψει το knox? Γιατί σαν κάτι τέτοιο να διάβασα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παίδες καλημέρα. Είμαι με CSC:N9005OXXDMJ4 και AP:N9005XXUDMJ7. Αν το κάνω root θα γράψει το knox? Γιατί σαν κάτι τέτοιο να διάβασα στο xda.Ναι.Θα γράψει. Δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να το αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μετά από δοκιμή 3 custom rom κατέληξα στην X note. Απλά φοβερή και φοβερά tweaks. Πολύ καλή είναι επίσης και η crash και η omega .Μέχρι στιγμής η X note με τον X note kernel πετάει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ναι.Θα γράψει. Δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να το αποφύγεις. Οκ σ'ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μετά από δοκιμή 3 custom rom κατέληξα στην X note. Απλά φοβερή και φοβερά tweaks. Πολύ καλή είναι επίσης και η crash και η omega .Μέχρι στιγμής η X note με τον X note kernel πετάει .πίστεψε με, εάν βάλεις τον κερνελ τις υπογραφής μου και κάνεις τις ρυθμίσεις ποιο πάνω #1065 το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Επειδή δεν ειδα να εχει αναφερθεί, η τελευταια 4.4.2 πολωνικη N9005XXUENB3_OXXENB1_XXUENB1-XEO εχει multiCSC (BGL, CYO, ERO, EUR, MSR, ORX, PHE, ROM, SEB, SEE, SIO, TEB, TOP, TPH, TRA, TSR, TWO, XEF, XEH, XEO, XSK.), οποτε περνατε χωρις θεμα με knox και CSC. https://mega.co.nz/#!9Eo3HKpa!Y8KRaxALzw8ibAhQ6fgTVBtQ3uEWvW2LIK1Go-pYgz4 Edited February 22, 2014 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Επειδή δεν ειδα να εχει αναφερθεί, η τελευταια 4.4.2 πολωνικη N9005XXUENB3_OXXENB1_XXUENB1-XEO εχει multiCSC (BGL, CYO, ERO, EUR, MSR, ORX, PHE, ROM, SEB, SEE, SIO, TEB, TOP, TPH, TRA, TSR, TWO, XEF, XEH, XEO, XSK.), οποτε περνατε χωρις θεμα με knox και CSC. https://mega.co.nz/#!9Eo3HKpa!Y8KRaxALzw8ibAhQ6fgTVBtQ3uEWvW2LIK1Go-pYgz4 Τόσοι την έχουν βάλει και κανένας δεν το είπε :down: :clap: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τόσοι την έχουν βάλει και κανένας δεν το είπε :down: :clap: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5218979#post5218979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5218979#post5218979 Ομολογω ότι με γρηγορο "ξεφιλισμα" κι εγω το προσπερασα αυτό το post. Αν ποσταρουμε για roms κλπ παιδια, καλο είναι να ειμαστε λιγο πιο συγκεκριμένοι με links (ειδικα αν εχουμε direct link, όπως αυτό που ποσταρα χωρις premium services, waiting times κλπ κλπ) για να βοηθήσουμε και τους λιγοτερο εξοικειωμένους. Δε σημαινει πως επειδή εμεις το φλασαρισμα το εχουμε για δραστηριοτητα μεταξυ τυρου και αχλαδιου, πως είναι ολοι ετσι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts